Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kíváncsi leszek a 980Ti-t leváltó Pascalnál az év 2. felében mit adnak majd a VGA mellé<#hamm>#hamm>
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont a linked rávilágított arra, hogy borzalmasan sokat felejtek. Pedig mocsok sokat toltam a IX. részt is (igaz bő 14-15 éve!), de alig emlékszem rá... tiszta szégyen :-(
A Frame Rate-et Dynamicra állítva vsync lesz, 30fps limit nélkül. Viszont akiknél ilyenkor nagyon elszáll a sebesség, azok panaszkodnak input hibákra. Az én 60Hz-s monitorommal természetesen nem tapasztaltam ilyet.
[merlinw.org]
Kis túlzással csak azért vettem az összes eddigi részt preorder, hogy "ösztönözzem" a kiadót a 9 kiadására.
MerlinW: Options-ben magadnak állítod be, milyen layert akarsz a megjelenített gomboknak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
Parasite Eve 2, best game EVER!
Emlékszem, tényleg nehezen akart elérkezni a következő ep megjelenési ideje. 😊
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.08. 20:57:11
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
* Diablo III - dobozos - (PC/Mac DVD) - This item can be delivered to Hungary - de, kódot is elég kiolvasni ugye honfitárshoz kiszállítás után. - 10 font = ~4220 Ft
* Diablo III - Reaper of Souls - dobozos - (Mac/PC DVD) - This item can be delivered to Hungary - de, kódot is elég kiolvasni ugye honfitárshoz kiszállítás után. - 5,7 font = ~2400 Ft
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.08. 19:33:26
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PC-n is voltak vegyesebb megoldások, hogy menthettél, de ára volt. Például a Realms of Arkaniában ha a vadonban mentesz, az szívja az XP-t, csak templomban teheted meg büntetés nélkül (leglaábbis az első részben,a többiben lehet rendesen). A Wizardry IV-ben is menthetsz vígan, csak azzal mindenki respawnol a dungeonben, szóval érdemes megfontolni, hogy mikor teszel így.