Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
Én is vártam picit, amíg a Witcher 3-at hozzámvágták a STRIX OC-vel együtt. Viszont GOG-os kupont kaptam, így azt el kellett adnom. Nekem steam-es verzió kellett. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MarkBlade
Kapaszkodj meg.. gta5..witcher3.. batman knight..ezeket kaptam mellé..és most még drágáb is...😊
darkSectorxxx
Nekem még belefér ON-ba. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Troger911
+1
grebber
Akkor idén csak ez az egy AAA game-en lesz csak<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
#264455 - valamelyiket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Én direkt specifikusan kivártam amíg megjött hozzá az AC Syndicate<#eljen>

Kíváncsi leszek a 980Ti-t leváltó Pascalnál az év 2. felében mit adnak majd a VGA mellé<#hamm>

wantonly
Én is megszívtam. Egy hétre rá, hogy megvettem a kártyámat, hozzácsaptak egy ingyen egeret és egy játékot is ugyanannyiért.
Tinman
Ennyiért vettem :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
A CD Galaxis ismét viszonylag korrekt árral operál, az eredeti körül mozog.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nyugi, be van kalkulálva az árba... akkor van egy kis gond, ha te is ennyiért vetted.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Olyan k. jó, hogy nem kaptam anno a GTX970 mellé semmit, most meg olyan játékot osztogatnak hozzá, ami azért eléggé kéne... <#gonosz3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
Igen még jó múltkor volt erről szó, ezt vártuk már egy páran. 😊 Én még várok, most még 6-7 ezerét árulgatják, később lesz az még olcsóbb is. 😊
IMYke2.0.0.0
ON és OFF egyszerre: "Az új Tomb Raider jár egyes GeForce kártyák mellé" - itt vannak a támogatott hardverek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Más is panaszkodott a port minőségére... sajna még így is a PC-s a szebb, jobb verzió és nem a konzolos.

Tinman
Mikor beírtam a hsz-t, megfordult a fejemben, "ha Seth itt lenne... de tuti nincs", tévedtem :-D
Viszont a linked rávilágított arra, hogy borzalmasan sokat felejtek. Pedig mocsok sokat toltam a IX. részt is (igaz bő 14-15 éve!), de alig emlékszem rá... tiszta szégyen :-(

Sirch
Játékon belül Settings menü és valahol nagyon alul On Screen Button Explanations, és máris egy gond kipipálva.
A Frame Rate-et Dynamicra állítva vsync lesz, 30fps limit nélkül. Viszont akiknél ilyenkor nagyon elszáll a sebesség, azok panaszkodnak input hibákra. Az én 60Hz-s monitorommal természetesen nem tapasztaltam ilyet.

MerlinW
Egér támogatás teljes hiányában XB1 kontrollerrel játszom, annak meg két fajta előre beállított sémája van (amit egy Playstation kontrollerrel ábrázol...), ami még oké is lenne, ha a játék nem a billentyűzet gombjait jelenítené meg a képernyőn. Persze majd rájövök mindenre, de a tutorial nem volt így egyszerű😊

[merlinw.org]

Sirch
Én még talán a 7-nél is jobban szerettem az említett klasszikus éra miatt, és mert visszatértek a kaszt rendszerhez. Fantasztikusra sikeredett, csak hát rosszkor jelent meg rossz helyen (A Chrono Cross-szal egy időben, a generáció végén az utolsó pillanatban).
Kis túlzással csak azért vettem az összes eddigi részt preorder, hogy "ösztönözzem" a kiadót a 9 kiadására.

MerlinW: Options-ben magadnak állítod be, milyen layert akarsz a megjelenített gomboknak.

darkSectorxxx
Nem szokásos, csak a 12. rész óta szokásos. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
Én most a XIII: Lightning Returns-nek estem neki, de hányadék a port. Nincs egér támogatás. ugyanakkor klaviatúra billentyűket mutat kontroller használatakor is. fix 25-30 FPS és állandó framedrop-ok a gépemen. Félelmetes. A játék egyébként nem rossz, de nem is jó. A szokásos bugyuta FF harcrendszer és még bugyutább sztori. "Isten fogva tartja a húgomat, hogy megmentsem a világot, amire 13 napom van". Majdnem visszajött a kaja, miközben néztem a vér komolyan előadott plot párbeszédet 😄 Szal.. hát na... izé.

[merlinw.org]

wesker24
Már alig várom Can't Wait ! <#eljen><#wow1>
Seth
Jelen, és kivesézve minden porcikája. A PS1 részek közül a 2. legjobb a 7 után.Szerettem, hogy visszatértek a klasszikus érába. Gyönyörű hátterek voltak benne, és utánakutakodtam,mikor bejelentették a PC változatot, sajna nem a Square legmélyebb bugyraiban még meglévő high res háttereket használják, hanem upscale lesz 😞 Pár minta

PSN ID.: Beegabor

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

<#eljen> mindkettőre
Dj Tommy
" Örülök is hogy nem epizodikusan kellett végigjátszottam, megőrültem volna az egyes ep.végeknél ha nem folytathatom rögtön, hanem várnom kell 4-5 hónapot."
Emlékszem, tényleg nehezen akart elérkezni a következő ep megjelenési ideje. 😊

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

O.O Ezt most hallom először.
genndy
Ez tényleg jó hír, de én darabokban akkor se játszom végig, megvárom amíg kijön egybe 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW
Life is Strange: jó hír, hogy idén kezdődik a Season 2😊

[merlinw.org]

Jön új Styx...na ez újdonság számomra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
<#eljen><#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
20db-ot tudtak biztosítani.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.08. 20:57:11

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
És ha csak 5 darab volt?

Tinman
Megtörtént. :-)

IMYke2.0.0.0
Lehet(?) ostromolni az ANGLIÁBAN élő fórumtársainkat:
* Diablo III - dobozos - (PC/Mac DVD) - This item can be delivered to Hungary - de, kódot is elég kiolvasni ugye honfitárshoz kiszállítás után. - 10 font = ~4220 Ft
* Diablo III - Reaper of Souls - dobozos - (Mac/PC DVD) - This item can be delivered to Hungary - de, kódot is elég kiolvasni ugye honfitárshoz kiszállítás után. - 5,7 font = ~2400 Ft

darkSectorxxx
Jogos , sorry....oda teszem. 😊

Tinman
Offba kéne. Viszont megértelek, mert külön van véve a 2 topik és itt be is fejezem inkább...

Tinman
FF IX-et végigtolta itt valaki rajtam kívül? Nekem bejött. Nem egy FF VII vagy VIII, de abs. ajánlott darab.

darkSectorxxx
......
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.08. 19:33:26

Totti5
Nekem is az egérrángatás, de nem nézni kell hanem tolni és nincs probléma.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Nekem annak tűnik.

Konzolon ez nem volt mindig alap, szerintem az FF9-ben sem, ezért került elő. Más kérdés, hogy nem ellenzem élből a checkpointos mentést, de RPG-kben eddig is volt jó köztes megoldás.

PC-n is voltak vegyesebb megoldások, hogy menthettél, de ára volt. Például a Realms of Arkaniában ha a vadonban mentesz, az szívja az XP-t, csak templomban teheted meg büntetés nélkül (leglaábbis az első részben,a többiben lehet rendesen). A Wizardry IV-ben is menthetsz vígan, csak azzal mindenki respawnol a dungeonben, szóval érdemes megfontolni, hogy mikor teszel így.
Totti5
Nem az.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Köszönet a felajánlásokért 😊

ffxi
<#worship><#taps>

Fákjúal!

wesker24
Sok sikert akinek még nincs meg !

Van olyan rpg amiben nem? Én elég sok rpg-vel játszottam,de egy se rémlik amiben ne lett volna normális mentés...
Ez egy rakat RPG-ben alapértelmezett jó régóta, a BioWare sem a Mass Effecttel kezdte. Éppen én is azt akartam érni Dark Sectornak, hogy a műfajban terljesen megszokott a normális mentés, ha nyugati RPG-kről beszélünk.
grebber
Hoho frankó!!!