Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Gyorsan teszem hozzá, a játék meg nagyon nem jó.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
HÚSZ EURÓ most a "DRAGON AGE™: INQUISITION - GAME OF THE YEAR EDITION.
50% OFF.

Saját kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gyorsan teszem hozzá: közben meg ~318 Ft az euró... 😞
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.11. 19:56:32

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kigyi
Na játszani akarok a W3-al erre elkezd letölteni egy frissítést azért ilyenkor kevésbé szeretem a steam-et.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

w77d
Köszönöm szépen 😊

genndy
<#taps>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Napokban fogtam bele...Először kicsit húzgáltam a szám, de azért Gat mint főszereplő.....Hát már ott meg voltam kilóra véve (Kinzit is csípem).

Amiket a kolléga leírt az egyébként teljesen úgy van. Város copypaste, activity-k copypaste, képességek copypaste, de valami istentelenül nagyobb mértékben élvezem, mint a 4. részt.....Ez a pokol+Gat téma ez telitalálat és már most az elején olyan humorforrások voltak, hogy széles vigyorral ültem a monitor előtt (mostanában ez nagyon nem jellemző szóval ez egy hatalmas pirospont). A nyúlfarknyi történet tálalása minden szempontból egyedi és kiváló és kreatív. A fegyverek elmebetegek mint mindig, Gat egy őrült (imádom ezt a karaktert valamiért!). Eddig számomra telitalálat, pedig a 4. rész után semmi jóra nem számítottam (konkrétan a leggyengébb pc-s résznek tartom a mai napig...Ez a Sci-fi vonal hatalmas mellélövés a szememben...).

Erre itt ez a Gat out of Hell téma, aki játékmenetben tök ugyanaz, sőt még tán kevesebb is és mégis előhozza az igazi agyatlan Saints Row érzést a mélységekből....Ami nem semmi teljesítmény. Kb. olyan 3 órát játszottam vele...Nem hinném, hogy mindent megcsinálok, mindent összeszedek, de amit eddig láttam az egy rendkívül szórakoztató SR rész. Hasonló elmebetegséget várok az 5. résztől is, de ha lehet egy kérésem térjünk már vissza a gengszter/bandás irányvonalra, mert az az SR igazi lételeme. A sci-fi-t meg hagyjuk meg másoknak. Habár elképzelésem nincs a 4 .rész után ez hogy valósulhatna meg, de nem féltem a készítőket. Van ott már a totális elmeroggyantságból ahonnan az előző részek kipattantak (főleg a 2. részé az all time kedvencem...még a 3. részt is űbereli a szememben gyermekbetegsége ellenére is.!).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Átjött, de ezzel nem értek egyet. Az élet minden pillanata megismételhetetlen és egyedi értéke van... ami nem változik, csak a tudat helyezi más megvilágításba.

IMYke2.0.0.0
Hol írtam, hogy "baj"?
Az a bizonyos szomorú is idézőjelben van, hogy érzékeltessem, mennyire ambivalens a dolog - az is, meg nem is -, ahogy a beszúrt mondatban is ott a feltételezés, hogy akár jobb(ak) is jöhetnek a jövőben, mint Ő.
Csak, ahogy az ember érezni szokta egy egyedi, egy "megismételhetetlen" megélésekor: jaj, ebből, ilyenből ne többet, mert elvész ennek az értéke...

//Remélem, eléggé túlrágtam ahhoz, hogy átmenjen. Fáradt vagyok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerintem az összes játék egy művészeti alkotás. Lehet, hogy sok a szar, de vannak csúnya festmények és rossz filmek is. Így van ez minden új dologgal. A filmeket, vagy a képregényeket se nem ismerték el sokáig művészetnek. A játékok most a legfiatalabb, legfrissebb művészeti forma és a begyöpesedett öregek nem akarják elfogadni annak.
zorrobomber
És ez miért is baj?

IMYke2.0.0.0
Az a "szomorú" - nem, nem azért, mert bizonyosan(?) lehetnek majd jobbak is nála a stílusban, hanem és mert -, hogy ezek után ömleni fognak a wannabe játékok... :=(

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
darkSectorxxx
Ő már nem öregszik, évek óta az 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

kigyi
Jó érzés, hogy grebber is öregszik 😊

Boldog Szülinapot grebber és w77d 😊

darkSectorxxx
+1+1

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot kívánok grebber és w77d nevű totyiklakóinknak! 😊

Atisz
Így van, a sok könyv (papír, ruhaszösz) és a számítógép nem szereti ha egy helyiségben tartózkodnak :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

kigyi
Asztalosműhely mellett élek, mert fater asztalos néha még besegítek neki, ha úgy van, szóval a szálló por mennyiségével nem vagyok elmaradva a nagyvárosiaktól sem 😊

Dzsini
ilyen kis masina - van benne egy (valamennyire hangos) villanymotor, ami pár báros nyomást csinál, és egy fej, amivel fújni tudsz - alapesetben festéket porlasztasz egy felületre vele, de anélkül biciklikereket is fel lehet vele pumpálni, vagy jelen esetben portalanítani.

Airbrush kompresszor néven találsz belőle ezret ezerféle helyen. például (nem reklám, ezt dobta a kocka 😊 ) itt meg tárgyalnak róla
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.11. 10:40:35

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Ez érdekel, linket küldenél, hogy tudjam, mi az? 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Botond
Leginkább autóforgalom függő, hogy mennyi por van a környéken, azok csinálják ezt a finom szálló port és ha felkavarják akkor a környéket belepik a porszemcsék. :o
Dzsini
Kis festékszórós / airbrush kompresszor egy-két fejjel olyan 8-20 ezer forint körül van, hatékonyabb, és nem termelsz szemetet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Nálunk mindig mocsok nagy por van, pedig rendszeresen takarítunk.
Ha agyonütnek sem tudom, hogy miért van az, hogy hétről hétre mindenre vékony porréteg rakódik, mármint mindenféle takarítás, bútorápolás ide-vagy oda. Szóval ezért aztán én havonta pucolom ki a gépet, a porpisztoly úgy fogy nálunk, mint a dezodor 😊

kigyi
Elhiheted nem padlófűtéses szobában tartott gépekben van annyi por, de nem is extrém esetekről volt szó.

benőmenő
A konzolokban néha tényleg beleraknak ilyen fekete mágiákat. 6-7 éves slim ps2 szétszedve belülről úgy nézett ki, mint valami műtő. Egy szem por nem volt benne.
Botond
Padlófűtéssel ez pl megugorhatatlan. Ott mindig van por és a gép gyűjti, ha nonstop porszívózol akkor is. 😊 Pesten ez szintén scifi kategória, hogy nincs por. Falun ahol nincs a közelben földút, vagy kisváros legeldugottabb utcájában esetleg, de én ott sem tudom elképzelni, igaz én faluban is padlófűtésen tartottam a gépet. De mondjuk úgy, hogy pesten a nagykörúton 1 hónap alatt annyi port beszedett a gép, mint most vidéki kisváros eldugott utcájában padlófűtésen 2 év alatt, szóval a porcica mérete nem feltétlen van összefüggésben a lakás tisztaságával. 😊
Totti5
Még mindig nem tiszta hogy elég benyögni e ide tévinformációkat vagy lehet e reagálni érdemben anélkül hogy jönnétek ti akik személyeskedésen kívül mást nem tudtok hozzátenni.

Zavar hogy valaki tudja pontosabban mert benne van a témában? gratulálok, igaz én vagyok az igazán hülye barom h mertem információt adni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Mondom, én másként vagyok bekötve - ez legyen az én hibám -, és csak ismételni tudom magam.

IMYke2.0.0.0
Apró popó: a "Mad Max" is azért lesz nálam köbö 110-120 órás (jelenleg 108 óra, és a sztori szál ~75%-os), mert nem* "főszálazás és utána a többi" elv alapján játszom.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.11. 09:47:06

Nem rohantam végig a főszálon. Mondom minden aktivitást (kéket, pirosat megcsináltam), összeszedtem minden összegyűjthető cuccot. Még az 1000 (vagy mennyi) soul clustert is. Amit nem csináltam meg, azok a kihívások, amikor meghatározott fegyverekkel, képességekkel meg kell ölni a játék folyamán meghatározott mennyiségű ellenséget. Persze ilyesmikkel ki lehet húzni a játékidőt, ahogy acsik összeszedésével is.
kigyi
Vidéki vagyok biztosan kevesebb a por is (ez tény), de parkettás szobában is laktam 2008-ig abban is megoldható volt a feladat, igaz több volt mozgó por.

Dzsini
Elég hozzá egy parkettás lakás, amit a hetvenes években építettek (főleg, ha nem panel, hanem beton-tégla falakkal), és nem tudsz eleget porszívózni.
Ha van hozzá pár ezer kötetnyi könyvespolc, akkor port törölni se tudsz eleget.

2-3 hetente pucolom ki az asztali gépet és a laptopot is, az asztalin van szűrő, az annyi idő alatt elszürkül.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.11. 09:43:57

IMYke2.0.0.0
És akkor álljon itt egy másik példa is a "Saints Row: Gat out of Hell" témában (kép):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem, csakis én lehetek rosszul bekötve, de egy sandboxot úgy játszom, hogy nem rohanok végig a főszálon, hanem főszálhoz tartozó küldetés + sok kisebb mellék, meg activity, majd megint főszál és ismétlés.

Így, a "Mag a játék nem túl hosszú" (sic!) kijelentés értelemszerűen nem szentírás, hiszen ahány ember, annyi játékstílus.
Nekem például csak a coop-os öcsik vannak hátra és "full 100" minden benne.

Rendkívüli módon élveztem a játékot, és felőlem az 5. rész is játszódhat ugyanitt, ugyanezekkel a szereplőkkel, ha továbbra is így tud szórakoztatni.

Tinman
Igen az vitathatatlan, hogy az első X360-at ilyen szempontból elqrták. Nekem már Jasper lapot fekete Elite-em van, annak nincs ilyen gondja, mai napig tökéletesen üzemel, igaz ki is volt takarítva... mondjuk nem volt különösebben poros, ezen meg is lepődtem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Soha az életben nem láttam még konzolon ilyen hibaüzenetet. Egy trükkje van: nem kell körbeépíteni. Egyszerűen figyelni kell a szellőzésre. Nekem a Ci7-es konfigomban nagyságrendekkel komolyabb hűtési megoldások vannak, de mégis figyelek ott is arra, hogy jól szellőzzön és még télen is le van véve az oldala. Odahaza soha nem láttam hasonlót.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Hát azt nem kell nem értem miért kellene? Takarítani kell néha a szobában esetleg nem dohányozni ott ahol a gép van. 15 éve nem foglalkozok azzal otthon, hogy kitakarítsam a gépemet, de amikor cserélek egy alkatrészt akkor sem kell nagyon törnöm magam a tisztításáért. Lehet én vagyok rosszul bekötve, de normális gépházban a szobát nagyjából tisztán tartva ez nem okozhat problémát. Nem a ház oldalát kell levenni hanem alacsony fordulatú halk hűtést kell tervezni a gépbe és akkor nem lesz tele porral sem.

Olyan gépeket hoznak be hozzám azon is csodálkozok, hogy még elindulnak, mert a hűtők egy porgombócot alkotnak nem porcicák vannak rajtuk hanem egy porlabda. Biztosan én vagyok rosszul bekötve, hogy fel szoktam porszívózni, de a szőnyegen van a gép nem polcon, asztalon és mégsem szedi össze a port.

Az új házakon még annyi probléma sincs mint régen, mert van porszűrő ott ahol a levegő befelé áramlik azt néha lekapod kipucolod (nem a gép mellett, hogy olyankor beszívhassa, aztán visszarakod a gépbe alig kerülhet valami por.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.01.11. 09:34:32

zorrobomber
És akkor megy a csodálkozás, amikor trollkodik az ember <#idiota> Ritkán lehet komolyan venni ezt a topikot, sajnos. Talán így van ez jól.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.11. 09:17:19

Rapid81
Ne foglalkozz vele, Totti a konzolok védőszentje, amik szentek és sérthetetlenek, mindennél jobbak és ne merjen senki rosszat szólni róluk, mert jajmileszakkor... <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Saints Row Gat out of Hell. Addig üsd a vasat, ameddig meleg. Addig fejd a tehenet, amíg bele nem döglik? Szóval a negyedik rész után úgy gondolták, hogy kiadnak egy önállóan futtatható kiegészítőt. Ezúttal a poklot járjuk be, ami minő meglepetés, pont úgy néz ki, mint a 3., 4. rész városa, csak kicsit átdekorálták. A játékmenet pedig a 4. rész által kitaposott utat folytatja, az a szuper képességeset. Ezúttal szimuláció helyett a pokolban járunk, az előző epizódok főszereplője helyett pedig Gatet, illetve Kinzie-t irányítjuk. A szimuláció révén megszerzett képességek helyett, most démoni képességekkel rendelkezünk, illetve olyanokkal, amiket különböző szereplőktől kapunk. Azonban a lényeg kb. ugyanaz. Annyi, hogy kaptunk pár újat. Ilyen például a repülés, ami nagyon király. Küldetések nem nagyon vannak. Alig akad pár. Amivel a játék 90%-át töltjük, azok a különböző aktivitások. Bizonyosak visszatérnek a korábbi részekből, azonban vannak újak is, amik különböző területek elfoglalásához, esetleg a repülő képességünkhöz kötődnek. Mag a játék nem túl hosszú. Én 10,7 óra alatt befejeztem. Ez alatt azt kell érteni, hogy minden aktivitást megcsináltam, minden összegyűjthető cuccot összeszedtem. Amit nem csináltam meg, azok a különböző kihívások, ahol különböző fegyverekkel, képességekkel kell megölni (több)száz ellenséget a játék folyamán. A játéknak vannak jó pillanatai, továbbra is ott a Saints Row-féle humor és őrület (GTA klónból mára oda jutottunk, hogy a pokolban repdesünk), azonban azért érződik rajta, hogy ez nem más, mint a 3., 4. rész utolsó cseppjeinek kisajtolása. Szóval szeretettel várom az 5. részt, de tessék most már új területet és sok újítás belerakni. Jah, azért jó elvoltam vele, szóval azért mégiscsak egy <#eljen> kap.
darkSectorxxx
Nem éppen barkácsbarátok a konzolok csak ennyit. 😊

Fpocok
Nem tudom konzolnál hogy megy, mennyire bonyolult és vagy mindennapos a szétszerelés, illetve mi lesz a garanciával... de míg pl pcn újrapasztázod, vagy VESZEL MÁSIK HŰTŐT, addig konzolnál meg vagy lőve. Csak ezt akartam. Nem tudtam, hogy csinál ilyet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Kötekedés? Lenézés? Hol olvastál tőlem bármi ilyesmit? Már bocsánat, de ezt nem értem.
Boxzsák????
Egyetlen bántó mondatom nem volt... Ugyanazt a fórumot olvassuk?

Totti5
Fejezd már be. Nem érdekel a bajod, kizárólag a tévinformációkra reagáltam. Ha nem tetszik elmész mellette nem kell a kötekedés meg a lenézés, nem vagyok a boxzsákod,

Voltan
OK, nem a túlmelegedés miatt volt.
Csak az a helyzet, hogy én, mint felhasználó magasról szarom le, hogy a 3 led hiba miért jött elő. Nem érdekel.
Az érdekelt anno, hogy nem tudtam használni a terméket. EZ.ILYEN.QRVA.1XŰ

Megint mondom, nincs panaszom a 360-ra, mert a mostani doboz működik. Te valahol félre vagy programozva, komolyan...

darkSectorxxx
Azért ez egyértelmű szerintem mindenkinek hogy PC-n a szerelhetőség egyszerűbb, ezt lényegtelen taglalni is. 😊

De ez olyan minthogy mndják ez a kocsi erősebb karosszériával van mint a másik, mert ha azzal ütközöl jobban törik.

OKÉ, de ki a faszomnak a célja hogy ütközzön? 😄
Számomra ez kb ilyen téma.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.10. 23:01:57

Totti5
Ha a PC túlmelegszik akkor csodatörténik és megoldódik a dolog? azt nem kell portalanítani?!

Totti5
Amennyiben túlmelegszik a gép lekapcsol és ledek villogása jelzi. Ventilláció hiba okán történő túlmelegedésre van konkrét szöveges üzenet. Sajnálom ha nem tetszik a valóság, én csak azt mondom ami van. 3 led hiba amúgy nem túlmelegedés miatt.

De mindegy is, én vagyok a hülye. Szar a 360 meg nem ír ki semmit és buta szerkezet.

Voltan
Mondjuk sok esetben pc-n is csak akkor, ha szétkapod.

Voltan
Persze, gondolom az én első 360-omból is ki lehetett volna szedni utólag, amikor elfüstölt, mint a fekete dobozt a repülőről.

Ne érts félre, hidd el, nem támadja mindenki a Microsoft-ot, én sem. Sőt, a replacement ugyanolyan xbox remekül viszi az egyik legkedvesebb játékomat, ami ugye pc-n nem elérhető

Csak hát kicsit mulattat, hogy bárki bármi rosszat mond a nagy isten termékeire, te megjelensz kivont karddal és lándzsával😄 De ne hagyd abba, ez engem szórakoztat.