Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
Boldog szülinapot grebber !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
<#nyes><#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ennyit még kibírtam volna...Nem baj így jártam. Most egyébként a Saints row Gat out of hell van napirenden...Azt a napokban kivégzem. SR 3-at idéző játék a számomra. Eszméletlenül szórakoztat, pedig ennél agyatlanabb már nem is lehetne. Még repkedni is öröm benne.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kicsit mintha a fogam húzták, mert az alapjáték már megvan viszont az egyik dlc-ről meg nagyon jókat írnak. Teljes élményt akartam, ezért megvettem végül (élmény szót kéretik idézőjelbe tenni, akinek nem jött be a játék). De ez, hogy nem egész 1 hétre rá már 20-ért adják ez egy picit azért fáj... Na mindegy van ilyen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Így van, én is értem hogy lehetett volna sokkal több, de cserébe lesz FF7 remake és FF15, ezért én elnézem nekik.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Ez egy jó játék. Anno mikor PS2-ön toltam álomban sem gondoltam volna, hogy valaha kijöhet PC-re... szerintem örülni kell neki. Az már más kérdés, hogy Square kapja be, hogy ennyire nem erőlteti meg magát egy HD kiadás ügyében, pedig az FF IX is megérdemelné.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Nekem nem új Bioware a CDPR, W1 óta előkelő helyet foglalnak el mint stúdió 😊 W3-al meg igen magasra emelkedtek a dobogón. De a Bioware-t én is sajnálom 😞 Ennyiért sem kell még a DAI GOTY.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Pont te jutottál eszembe, mikor megláttam mennyiért megy.

Viszont ne bánd, hiszen pont 1 hete játszol vele nem? Ha nem, akkor term. ablakon kidobott pénz volt :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
"meg szerintem bárki a 7-8-at eleve messze a legjobbnak tartjuk" 😄

"szerintem" 😄 Jól megaszodtam ahogy látom. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
Múlt héten volt az AGDQ alatt közönségszavazás kedvenc Final Fantasyról, ott a 6 nyert a 7 és a 8 előtt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Mindegy is, akkor lehet 20 van, a lényeg hogy én összevetve visszagondolva, meg szerintem bárki a 7-8-at eleve messze a legjobbnak tartjuk, nálam ez max 3. lehetne, de azért nem 3. mert szerintem a FF 10 sokkal jobb, a karakterek, a világa, a sok apró titkos dolog, meg úgy minden.

darkSectorxxx
Nem értelek. 😄

Én azt mondom a 3d-s részeket én külön kezelem.
Van tudtommal:

FF7
FF8
FF9
FF10 + FF 10-2
FF11
FF12
FF13 + FF13-2 + FF13 LR
FF14
FF15

Részemről ez az én listámon a 4. elgjobb, ami rám nagy hatással volt.
Vagyis a 11 részből, mert a FF 15-öt még nem tudom milyen lesz, akkor 4. a 11-ből, ha 6 elsőt nézem akkor 4. a 17-ből, igen ez jó játéknak tünik de nem az összes epizód száma miatt hanem csak jeleztem hogy nálam nem jobb a FF 7-8-10-től. 😄
Ennyi.

De jogos, igazad van vannak 3d-s nagygépes spinoffok, vagyis legalább 1 biztos volt régen, akkor azt is beveheted mögé de nem fog számítani, nem az a fontos mögötte mik vannak hanem csak előtte. 😊

Maala
FF4 is van 3Ds-ben pl...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nem tiszta, hogy mit értesz 3D-s alatt, mert ez a 11 soknak tűnik. A sorszámozott MMO-kat és a spin-offokat is? Az FF7-től kezdődő nagy single megjelenéseket a XII és a "XIII Trilogy" kivételével felsoroltad, és közöttük az utolsó helyre hoztad ki, mintha ez nagy dolgo lenne. Az igaz, hogy ez nem zárja ki, hogy baromi jó legyen, csak aranyos volt leírva látni, hogy ez a sorozatban a 17. legjobb rész!!!4 😊
darkSectorxxx
Várj, most nem értelek.....😊

Igen előkelő, mert minden FF rohadt jó, de csak megjegyeztem hogy a 11 eddigi (a nagy platformosakra értem) 3d-sből ez a 4. ja az nem rossz. 😄
FF 15 lesz a 12. ugye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.11. 20:45:04

MerlinW
<#vigyor>

[merlinw.org]

Tehát ha a 7-8-10 is előzi a 3D-s rések közül a 9-et, az annyira előkelő hely? 😊 Végül is a Deus Ex: Invisible War is a harmadik legjobb Deus Ex.
darkSectorxxx
Igen, de azokat külön szoktam kezelni a 3d-s részektől. 😊

darkSectorxxx
Brutáljó lesz...már csak az előzetes videók alapján is, annyira jól átemelték a stílust, hogy a régi hangulat átjött, mégis sokkal élethűbb minden. 😊

Az FF7 előttiekkel játszottál?
darkSectorxxx
Ja hogy a dx11-re mondod, az nem lehet hogy csak a simább futtatás miatt van, hogy nagyon durva kis gépeken is menjen?

Az FF7 remake lesz, nem remaster, de gondolom, csak a szokás hatalma miatt írtad el 😊 A Square Enix szerintem kifejezetten tróger kiadó, borzalmas portokkal állnak elő (Lightning Returns), DRM-mel is próbálkoztak, és az FF9 is egy mobilport, ami jön PC-re is. Persze ettől még nagy kiadó, akiktől ez égés.
MerlinW
Jaja azt végig is játszottam anno. Kíváncsi leszek az idei(?) remake-re is.

[merlinw.org]

Maala
FF7 is ki volt adva PC-re ilyen szintű felújított textúrákkal, csak mivel annak a sztorija kicsivel nagyobb hatással volt az emberekre, így kisírhatták a teljes rewhatevert.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

MerlinW
Világos, de akkor ne reklámozzák hogy DirectX 11 támogatás, meg hűmitkaptok pécések, dejólesznektek 20 euróért az 5 éves játékunk. No mindegy. Tulajdonképpen csak sajnálom, mert jó lett volna egy normális verza belőle.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.11. 20:33:13

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Jó, de izléstelenül.
Én úgy vélem inkább foglalkozzanak a FF 15-el meg FF 7 remake-el többet mint ezzel. 😊
Az eddigi részek is egy az egyben kerültek ki, így is jó játékok, ezeket meg nem szabad 2016-hoz mérni technikailag. 😊

MerlinW
Úgy játszottam vele, mint egy normális RPG-vel. Felfedeztem, fejlődtem, side és main quest-ek, ahogy jöttek. Nem mondom, hogy élveztem a végtelenül gyenge harcrendszer miatt, de a felfedezés még érdekes volt pár órán át. Aztán mikor már besokaltam, jött egy olyan hogy gyűjtsek mittudoménmármilyen pontokat - zárjak be portálokat - ahhoz, hogy folytathassam a főszálat. Ekkor kiléptem a játékból és többet nem indítottam el.

[merlinw.org]

MerlinW
Tudom. Attól még ha ki (el) akarok adni valamit még egyszer, akkor legalább egy hónapnyi munkával gatyába rázom, mert a lenti kép szerintem vállalhatatlan egy olyan kiadótól, mint a SE. Főleg, hogy az FF7 kap remastered-et (ezek után arra is kíváncsi leszek), a 9-el is foglalkozhattak volna legalább annyit, hogy ne legyen az embernek hányingere. Mert a lenti képpel nem az a baj, hogy grafikailag csúnya, mert hát istenem, hanem hogy már már ízléstelenül gáz 2016-ban.

[merlinw.org]

jarlaxxe
Ezt most értsük ugy, hogy 33 órát beletettél de nem játszottad végig? nekem 43 óra volt igaz a vége már dögunalom lett.

darkSectorxxx
Na ez meg a másik. És a 9. rész szerintem a 7-8-10 után a 4. legjobb rész.

Maala
Szerencsére FFX alatt még nem a grafika adta el a játékokat, hanem a történet. Ezzel is így lesz, legalábbis részemről biztosan. Az emus végigjátszás után jól fog esni egy valódi PCs is.

MerlinW
Jah😞 Pedig én többször is akartam adni neki esélyt..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Tudod hogy a FF 13 LR +2 generáció? 😄 Hogy puszilnálak homlokon. 😄
Vagy mire érted a még lenyelem? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.11. 20:21:07

darkSectorxxx
Figy ha téged érdekel a cucc, és megérte 30-ért, később lehet bánkódni de ettől még nem dől össze a világ, ha sajnáltad volna a lóvét nem vetted volna meg, ennyi erővel lehet fél év múlva 10 vagy 15 euro lesz stb...mindig lehetne várni még nagyobb akciókra. 😊

MerlinW
FF13 Lignting Returns még kinéz valahogy, azt még lenyelem, de ez... Lehet hogy az összkép jó, de én ilyen shotokkal nem reklámoznék valamit, amit el akarok adni😊

[merlinw.org]

<#wow1><#wilting><#szomoru1><#whatever><#banplz><#falbav>

Nawazze....Hát nem 30-ért vettem nem egész 1 hete? Szivesen EA...Legyetek boldogok a +10 euróval....XD

Gyorsan hozzáteszem, hogy sajnos igazad van (és mellékesen megjegyzem, hogy régi Bioware fanként sír a lelkem).

Szerk: A CDPR az én új Bioware-em.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.11. 20:16:33
MerlinW
Gyakorlatilag, aki fordította már nem fordítja. Értem én hogy nem érdekel mi mit gondolunk, csak tudnám akkor mi a frászkarikát keresel itt.
Mindegy, lapozzunk.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Miért a többi epizódon mit javítottak? 😄

MerlinW
Final Fantasy IX coming to PC with DirectX 11 support!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Értem én, hogy pénzgyűjtő port, de a francért kell úgy reklámozni, mintha egy bithez is hozzányúltak volna... Rosszul öregedett a játék, én ebben a formában nem adnám ki PC-re, az biztos. Persze ők tudják...

[merlinw.org]

grebber
Elvileg fordítja valaki.... elvileg Az meg hogy ti mit gondoltak róla tudod mit gondolok.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Meh. Eredeti változat denuvo miatt szarabbul futott, mint a tört.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
DA:I -hoz szerintem sosem lesz fordítás. Egyrészt hatalmas szövegállománya van, másrészt ahogy írtuk nem jó játék. Ráadásul nem fordítja senki. Lehet hogy van/lesz olyan megszállott aki rászán pár évet az életéből, de nem látok rá sok esélyt.

[merlinw.org]

MerlinW
Ó én is teljes áron 16k körül vettem mikor megjelent. Voltam olyan hülye, hogy azt képzeltem, hogy legalább a második rész szintjét hozza, ami szintén nem nevezhető erős alkotásnak, de azért egynek elment. DA:I konkrétan kínlódás 5-6 óra játék után.

[merlinw.org]

jarlaxxe
Én is 0 day vettem...de az volt az utolsó BW játék amivel így tettem mert az utóbbi idöben csak kaki jön tölük.

IMYke2.0.0.0
Én meg ratgabot sajnálom - nem lefelé, mindenki tudja, hogy ez csak retorikai fordulat -, hogy egy tízessel többért vette nem is oly' régen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Én csak annyit mondanék, hogy még ennyiért sem szabad megvenni olyan pocsék lett.

grebber
Akkor már én is hozzáteszek valamit:

Ha valaha elkészül hozzá a magyarítás kíváncsi leszek akkor mennyibe fog fájni mindez 😄

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
... ha lenne hozzá gépem
... ha nem tudnám, hogy lesz ez még olcsóbb is
... ha nem lennék most ráakadva az Elite Dangerousra

... aztán eszembe jut, hogy az első Dragon Age-t kipróbáltam, mikor ajándékba járt Originen, és valahogy nem tudott megfogni a világ, úgyhogy úgyis előbb az első kettőt kéne pótolni, szóval ráérek 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wesker24
Én is gyorsan teszem hozzá hogy egy fikarcnyit se érdekel a játék !