Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.12. 14:39:30
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De nyitva tartom a szemem majd 😄
De attól még körülnézhetsz, te úgyis jobban ismered a Trade és sötét oldalakat, mint én, aztán leboltoljuk, csak maradjunk 7-8000 Ft környékén. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.12. 13:53:09
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A Tumb Réjdörön erősen gondolkozom. Szívem szerint megvenném, ám a Microsoft/Square Enix/Crystal Dynamics hármasát nem akarom ekkora összeggel támogatni, mert mégjobban elszalad velük a ló, aztán legközelebb még nagyobb böszmeséget csinálnak.
Kuponok vannak 20 euro ellenében a Steam Trade oldalon, ám azokban annyira nem bízom (vagy átadja a töki utalás után, vagy lelép a pénzzel), máshol meg csak murva drágán van. Digitálba lenne jó, mert az 1 nappal korábban játszható, mint a dobozos verzió, illetve a legynel/cseh/ukrán nyelvű borítóra sem vagyok kíváncsi, amiken Laura Krowty szerepel. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.12. 13:22:51
Next PC upgrade: 2022
A játékmenet - eddig, hangsúlyozom, csak a harmadánál járok - pofonegyszerű puzzle-öket és könnyű ugrabugrát takar (bár legalább igazit, nem mindenhez ragadót), a harcok dominálnak és tesznek próbára. Ez így volt az első részben is, de a lövöldözés mellett közelharcban csak futkosni és csapkorászni lehetett, itt van dash is. Nagyon őrjítő, hogy a kamera miatt a csaták alig-alig áttekinthetők, a lock-on meg nagyobb csapat elleni harcnál tönkreteszi a célzást vagy az aktuális veszély nyomon követhetzőségét. Hab a tornán, hogy bizonyos mutatványok viszont csak lock-onban működnek, legalábbis az esernyűt csak akkor lehet használni, márpedig az a blokk, mely visszajuttatja a küldeményt a feladóhoz.
Tegyük hozzá, én nightmare-en játszom (ami inkább new game+-ra van kitalálva), és úgy a helyenként rosszul elhelyezett checkpointokkal együtt ez eléggé meggyötrő tud lenni. Gondolj bele, mindenki kinyír 1 vagy két lövésből/csapásból, miközben azt sem látom, honnan lőnek, eközben pedig jöhet egy masszív frame drop is, ami akár ki is nyírhat. (Ha megkezelted az init akkor azért nem túl gyakran, anélkül rendszeresen.) Most egy olyan opcionális helyen vagyok, ahol nehéz harcot kell vívnom egy olyan helyen, ahol lyukak vannak a padlóban, tehát a kamerának hála könnyen is zuhanhatok, és végem. Egyébkétn vicces, hogy egy platfromerben éppen lezuhanásnál veszítesz kevesebbet, akkor nem a gyakran messzi checkpointra tesz, hanem a közelbe, de nem full HP-val, és a harc persze az elejéről kezd. Kicsit segít a hisztéria, ha nagyon lesérülsz, akkor aktiválva sérthetetlenül és brutális sebzéssel tudsz kaszabolni egy darabig. Csak ahol egyből kinyírnak, ott nehéz erre játszani, de ha éppen szerencséd van: szinte megnyertél egy máshogy übernehéz harcot. Bosszantó mindez, mert ha nem lennének a hülyeségek, akkor egy soulsosan fair szívatás lenne, így nem az.
A beteg stílusú világ viszi el a játékot, mint az első részt is, szerintem jól veszi elő, és folytatja azt az ott felbukkanó szereplők visszatérnek, de megváltozott a szerepük. Ennek kell döntenie arról, hogy kell-e neked a játék. Nyilván az sem árt, ha a műfaj bejön. Tegyük hozzá, én az utóbbi időben jó pár platformerrel és akció-kalanddal játszottam, főleg konzolon, és így nyilván kevésbé tud friss lenni számomra a játékmenet, mint mások számára, hogy megváltsa a játékot. Amúgy az első részt is túlértékeltnek tartom, de akkor a koncepció sokkal újabb volt, nemcsak a világ, hanem a TPS-platformer megvalósítás is (ami itt jobban átment közelharcorientáltba, de hardon ott se volt soha naftám, alatta regenerálódott a mana).
Mondjuk a sztoritól nem merek remélni sokat, a régi is inkább vízió volt, mint kiérlelt történet, de nem tudom még, hogy hová fejlődik. A Cheshire Cat is néha inkább erőltetett, mint vicces vagy stílusos. De ezt már csak azért mondom, hogy a helyén kezeljük.
Ha érdekel a játék (amely nem rossz, csak néha úgy érződik, mintha egy sanghaji garázsban csapták volna összea derék kínai fejlesztők), az initurkálás kötelező, ha pedig nem akarod halálra frusztrálni magad és meggyűlölni a játékot, a nehézségi szinttel érdemes csínján bánni, de elvileg menet közben is állítható. Állítólag nightmare alatt sem feltétlen mókavonat, de a szroizókat elnézve azért nagyon mása helyzet, és úgy nyilván könnyebb átfutnia világon. Mivel a fundamentumokról van szó, a játéktól nagy változásokat már nem várok, bár bekeményíthet még a harcon túl másban is, csak a McGee-életmű alapján ezt kétlem.
Többre lehet nem is lesz lóvénk idén. 😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Hiretelen csak cibált i3 skylake-et találtam mintavételnek. De felzabálja az enyimet is, húzva is. Húzott 970 mellett. 1.12 előtt is ilyen volt. W3-nak NAGGYON kell a proci.
Adversus solem ne loquitor
Néztem kb 2 tesztet róla de sehol nem beszéltek erről a fizetős témáról.
Mondjuk nekem még ingyen se kéne.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.12. 11:00:52
Az Alice Madness Returns egyébként borzalmas port, initurkálás nélkül bele sem érdemes fogni. McGee-nek meg víziói vannak, de azért egy igazi game designer elférne mellé. (A játék félkész minőségi állapotát a mai napig elsimeri és bánja.) Én másfél éve próbálok vele játszani, de mindig elmegy tőle a kedvem, hiába szeretném szeretni. Jobbhoz vagyok szokva.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.12. 10:55:51
Overwatch elégé hátul kullog, pedig azt hittem majd nagy népszerű játék lesz. 😄
Itt vannak elvileg a megjelenések.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.12. 10:52:22
Nem is baj, akkor 2016 a backlist éve lesz. Mennyi jó játékkal fogok játszani, hurrá!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Uncharted 4: A Thief's End
Persona 5
Horizon: Zero Dawn
The Legend of Zelda (Wii U)
Dark Souls III
Mass Effect: Andromeda
The Last Guardian
Final Fantasy XV
Deus Ex: Mankind Divided
No Man's Sky
Street Fighter V
Nier: Automata
Tom Clancy's The Division
Mirror's Edge Catalyst
Quantum Break
Fire Emblem: Fates
Zero Time Dilemma
XCOM 2
Scalebound (ezt azután tolták el 2017-re, hogy megszületett a kérdőív)
Firewatch
Gravity Rush 2
Dishonored 2
Ratchet & Clank
Ni-Oh
Overwatch"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
De mint mondom, nem az volt a lényeg, hogy vérkomoylan reagáltam volna eleve, ellenben bármilyen játékot jópofa úgy reklámozni marha jónak, hogy a saját szériájában csak hárman előzik, persze csak a 3D-s részeket véve 😊 Az persze elsősorban a szériát minősíti - pozitív értelemben - ha ez dicsőség.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.12. 08:02:09
Dragon Age Inquisition PC - $17.44
Most nézem hogy a lentebb linkelt GOTY... ehhez jöttek ki DLC-k? Nem is a tény meglepetés, hanem hogy eddig semmi hírbe nem botlottam bele hogy milyen kiegjei vannak... Mindegy... engem sem érdekel, még az első részen sem hámoztam át magam, pedig az elvileg még jó is 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.12. 07:54:24
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ennél már csak az lehet érdekesebb kérdés, van e értelme megvegyem a DLC-ket bárhogyan is, mivel még az alapjátékot sem vittem végig, ott tartok, hogy megalapítottam az inkvizíciót a romos várban, állítólag innen indul a játék, pedig ide eljutni is 30 óra.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.01.12. 01:44:14
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.01.12. 00:43:42
[merlinw.org]
Vezetem is őket excelbe és év végén jó lesz majd visszanézni.
Eddigi 2016-os áldozatok amiknek már vége:
12 Labours of Hercules
12 Labours of Hercules II
12 Labours of Hercules III - Ez folyamatban de ezzel csapatom most
Ethan Carter (sima immáron negyedszerre , de még mindig nem tudom miről szól valaki leírhatná)
Bulletstorm - ezzel öblitem le a már nagyon unalmas herculeseket
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.01.11. 23:09:46
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU