Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
az eléggé <#ticking>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.12. 14:39:30

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Newegg-en 1$-ért árulták az AMD kódokat (kb. fél napig) <#ticking>

darkSectorxxx
Jah az télleg durván jó ár érte, rokonomnak én kellett hogy megvegyem, ő 13k-t fizetett érte.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Én is csak azért csaptam le erre, mert 6 TF2 kulcsért ritkán lehet még Dirt Rally-hoz jutni. Plusz maga a játék kapcsán is csak dicshimnuszokat hallani... és joggal!

darkSectorxxx
Jó engem is 1x basztak át de az egy beta fos kulccsal, ami utána ingyenes lett. Szóval nem vesztettem sokat. Amióta befejeztem a Steam etetését a profilomon, már csak homályosan van bennem ez a trade mágia. 😊

zorrobomber
Kuponos Dirt Rally-t én úgy szereztem be nemrég, hogy előre odaadtam a TF2 kulcsokat, majd a srác előre (merthogy autentikátor híján 3 napos késéssel tudok csak trédelni) odaadta a game steam kulcsát. Persze ehhez kellett némi előjáték, az én előzetes bizalmam, és vszleg az is hogy a profilomon is látható hogy ritkán trédelek de akkor megbízható vagyok.. Na meg mondjuk az is hogy jól keresett vszleg a srác az üzleten.

darkSectorxxx
Már átáltam a sötét oldaltól. 😊

De nyitva tartom a szemem majd 😄

TBTPumpa
Bőven van mivel játszani. Csak a fordítás miatt lenne előnyös, de ráér akkor az is.
De attól még körülnézhetsz, te úgyis jobban ismered a Trade és sötét oldalakat, mint én, aztán leboltoljuk, csak maradjunk 7-8000 Ft környékén. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.12. 13:53:09

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Ja a nagy színészi tehetség aurája engem is arconbaszott, de attól még kíváncsi vagyok. 😊

darkSectorxxx
Ha van mivel nyomnod akkor hagyd akcióra a tr-t, pláne ne kuponozz 😊

Voltan
Az elején a jópofizós párbeszéd a két karakter között iszonyatos, ha ez lesz végig a stílus, akkor borzalmas lesz. Kár lenne, mert úgy amúgy tetszik!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

TBTPumpa
Én csak Overwatch-ot és WoW Legion-t akarok venni az idén 0day (meg majd a SC2 Nova Spec Ops és Witcher 3 kiegészítőket).
A Tumb Réjdörön erősen gondolkozom. Szívem szerint megvenném, ám a Microsoft/Square Enix/Crystal Dynamics hármasát nem akarom ekkora összeggel támogatni, mert mégjobban elszalad velük a ló, aztán legközelebb még nagyobb böszmeséget csinálnak.
Kuponok vannak 20 euro ellenében a Steam Trade oldalon, ám azokban annyira nem bízom (vagy átadja a töki utalás után, vagy lelép a pénzzel), máshol meg csak murva drágán van. Digitálba lenne jó, mert az 1 nappal korábban játszható, mint a dobozos verzió, illetve a legynel/cseh/ukrán nyelvű borítóra sem vagyok kíváncsi, amiken Laura Krowty szerepel. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.12. 13:22:51

darkSectorxxx
Várom! <#awink>

grebber

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Tudom hogy szentségtörés, de ha úgyis a stílus viszi el a hátán a játékot, akkor nem egyszerűbb lejjebb venni a nehézségi szintet és kipörgetni gyorsan? Persze értem, kell valami gameplay is... mindenesetre annyi tényleg jó cucc van, hogy nekem ez így inkább skip. Lesz film idén, abban nincs checkpoint 😊

A performance nem rossz, borzalmas. Alapból 30 fps-re lockolt, de beesik arról is. Iniben felszabadítható 60-ra, de akkor még látványosabb lesz az alkalmankénti zuhanás. A fizika rengeteg visz el, gyakorlatilag minimalizálni kell iniben a darabokat, amire széthullik egy tárgy (látványos különbség nincs), mert különben közel játszhatatlan. (Én i5 4590-nek és GTX 750 Ti OC-vel, játszom, de erősebb vason is problémás.) Az 1080p sem az igazi, mert nagyon aprók lesznek vele a feliratok, de nyilván nélkülözhetők, ha jól tudsz angolul, csak ez amatőr dolog.

A játékmenet - eddig, hangsúlyozom, csak a harmadánál járok - pofonegyszerű puzzle-öket és könnyű ugrabugrát takar (bár legalább igazit, nem mindenhez ragadót), a harcok dominálnak és tesznek próbára. Ez így volt az első részben is, de a lövöldözés mellett közelharcban csak futkosni és csapkorászni lehetett, itt van dash is. Nagyon őrjítő, hogy a kamera miatt a csaták alig-alig áttekinthetők, a lock-on meg nagyobb csapat elleni harcnál tönkreteszi a célzást vagy az aktuális veszély nyomon követhetzőségét. Hab a tornán, hogy bizonyos mutatványok viszont csak lock-onban működnek, legalábbis az esernyűt csak akkor lehet használni, márpedig az a blokk, mely visszajuttatja a küldeményt a feladóhoz.

Tegyük hozzá, én nightmare-en játszom (ami inkább new game+-ra van kitalálva), és úgy a helyenként rosszul elhelyezett checkpointokkal együtt ez eléggé meggyötrő tud lenni. Gondolj bele, mindenki kinyír 1 vagy két lövésből/csapásból, miközben azt sem látom, honnan lőnek, eközben pedig jöhet egy masszív frame drop is, ami akár ki is nyírhat. (Ha megkezelted az init akkor azért nem túl gyakran, anélkül rendszeresen.) Most egy olyan opcionális helyen vagyok, ahol nehéz harcot kell vívnom egy olyan helyen, ahol lyukak vannak a padlóban, tehát a kamerának hála könnyen is zuhanhatok, és végem. Egyébkétn vicces, hogy egy platfromerben éppen lezuhanásnál veszítesz kevesebbet, akkor nem a gyakran messzi checkpointra tesz, hanem a közelbe, de nem full HP-val, és a harc persze az elejéről kezd. Kicsit segít a hisztéria, ha nagyon lesérülsz, akkor aktiválva sérthetetlenül és brutális sebzéssel tudsz kaszabolni egy darabig. Csak ahol egyből kinyírnak, ott nehéz erre játszani, de ha éppen szerencséd van: szinte megnyertél egy máshogy übernehéz harcot. Bosszantó mindez, mert ha nem lennének a hülyeségek, akkor egy soulsosan fair szívatás lenne, így nem az.

A beteg stílusú világ viszi el a játékot, mint az első részt is, szerintem jól veszi elő, és folytatja azt az ott felbukkanó szereplők visszatérnek, de megváltozott a szerepük. Ennek kell döntenie arról, hogy kell-e neked a játék. Nyilván az sem árt, ha a műfaj bejön. Tegyük hozzá, én az utóbbi időben jó pár platformerrel és akció-kalanddal játszottam, főleg konzolon, és így nyilván kevésbé tud friss lenni számomra a játékmenet, mint mások számára, hogy megváltsa a játékot. Amúgy az első részt is túlértékeltnek tartom, de akkor a koncepció sokkal újabb volt, nemcsak a világ, hanem a TPS-platformer megvalósítás is (ami itt jobban átment közelharcorientáltba, de hardon ott se volt soha naftám, alatta regenerálódott a mana).

Mondjuk a sztoritól nem merek remélni sokat, a régi is inkább vízió volt, mint kiérlelt történet, de nem tudom még, hogy hová fejlődik. A Cheshire Cat is néha inkább erőltetett, mint vicces vagy stílusos. De ezt már csak azért mondom, hogy a helyén kezeljük.

Ha érdekel a játék (amely nem rossz, csak néha úgy érződik, mintha egy sanghaji garázsban csapták volna összea derék kínai fejlesztők), az initurkálás kötelező, ha pedig nem akarod halálra frusztrálni magad és meggyűlölni a játékot, a nehézségi szinttel érdemes csínján bánni, de elvileg menet közben is állítható. Állítólag nightmare alatt sem feltétlen mókavonat, de a szroizókat elnézve azért nagyon mása helyzet, és úgy nyilván könnyebb átfutnia világon. Mivel a fundamentumokról van szó, a játéktól nagy változásokat már nem várok, bár bekeményíthet még a harcon túl másban is, csak a McGee-életmű alapján ezt kétlem.
darkSectorxxx
<#eljen>
Többre lehet nem is lesz lóvénk idén. 😄

Atisz
Ilyen rossz lenne a Madness Returns? Most akarom beszerezni :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
3 ami még érdekel is 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Én is nemrég játszottam végig az 1. részt (abban manuálisan kellett beírni a parancsot az 1080-as felbontáshoz - quake 3 motor ugye) és ott semmiféle gond nem volt.

Moby
Simán beverdesi a fejit még húzva is.
Hiretelen csak cibált i3 skylake-et találtam mintavételnek. De felzabálja az enyimet is, húzva is. Húzott 970 mellett. 1.12 előtt is ilyen volt. W3-nak NAGGYON kell a proci.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Ja hogy ez van a háttérben.
Néztem kb 2 tesztet róla de sehol nem beszéltek erről a fizetős témáról.
Mondjuk nekem még ingyen se kéne.

darkSectorxxx
😄 kerekítettem

robotnyk
nálam i5-4570, 80+%

¯\_(ツ)_/¯
TBTPumpa
Mivel fizetős lesz, így sokak kedve elment tőle. Ellenben elég sokan bétáztak és ott jól érezték magukat. De legalább megkímél minket a Blizzard egy újabb F2P mocsoktól és a 10 éves ruszki/ingyenélő rage gyerekektől.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.12. 11:00:52

Elég durva, hogy azóta sem elérhető külön, pénzért se, Originen se. Régen játszottam az eredeti verzióval másik gépen, amikor még ritkábban tudtam folyékonyna élvezni játékokat, így utólag nagy gondok nem rémlenek a performance-ról. A játék ellenben el van szúrva pár ponton, látszik, hogy McGee nem tudta, TPS-t vagy platformert akar, de nagyon nem siekrült jól belőni a nehézségi szinteket (lásd PC-s quicksave/quickload).

Az Alice Madness Returns egyébként borzalmas port, initurkálás nélkül bele sem érdemes fogni. McGee-nek meg víziói vannak, de azért egy igazi game designer elférne mellé. (A játék félkész minőségi állapotát a mai napig elsimeri és bánja.) Én másfél éve próbálok vele játszani, de mindig elmegy tőle a kedvem, hiába szeretném szeretni. Jobbhoz vagyok szokva.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.12. 10:55:51
Moby
A fele se.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Hát igen a 80% konzolos cím.

Overwatch elégé hátul kullog, pedig azt hittem majd nagy népszerű játék lesz. 😄

Itt vannak elvileg a megjelenések.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.12. 10:52:22

Úgy döntöttem, hogy mivel anno egyszer megvettem az Alice Madness Returnst és benne van az eredeti első rész is, így akkor most végigjátszom mindkettőt. Kb. 1 órája kezdtem el az eredetit, amit kicsit feltuningoltak (van benne full HD felbontás, nem tudom, hogy mást csináltak-e vele) és most nem tudom, hogy a régi verzió is ilyen gáz, vagy ez a feltuningolt, de néha olyan FPS dropok vannak, hogy csak nézek ki a fejemből. 2000-es játékról beszélünk. WTF már?
genndy
Bárki másnak lehet, nekem nem. 80%-a nem is ismerős. ME:Andromeda esetleg, de azt is jól megnézem majd megjelenéskor, és ha jön a szokásos DLC-zés akkor maximum akciós GOTY sokára. Ha az se jön belőle (ME Trilogy <#duhos2>) akkor Bioware/EA bekaphatja. Inkább helyette megveszem a LiS-t dobozosan. Kétszer. <#bohoc>
Nem is baj, akkor 2016 a backlist éve lesz. Mennyi jó játékkal fogok játszani, hurrá!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
2016 legjobban várt címei:

"Uncharted 4: A Thief's End
Persona 5
Horizon: Zero Dawn
The Legend of Zelda (Wii U)
Dark Souls III
Mass Effect: Andromeda
The Last Guardian
Final Fantasy XV
Deus Ex: Mankind Divided
No Man's Sky
Street Fighter V
Nier: Automata
Tom Clancy's The Division
Mirror's Edge Catalyst
Quantum Break
Fire Emblem: Fates
Zero Time Dilemma
XCOM 2
Scalebound (ezt azután tolták el 2017-re, hogy megszületett a kérdőív)
Firewatch
Gravity Rush 2
Dishonored 2
Ratchet & Clank
Ni-Oh
Overwatch"

Valószínűleg az lehet a legjobb emgoldás, gondolom, emuval kiküszöbölhetők a DC-s port gyengeségei is.
Dzsini
Dreamcast emu + DC változat, ott biztos van még upscale is 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bár tegyük hozzá, a különböző minijátékokra bontott játékelemek (lásd lövölde- és bunyós részek) már annak idején is bosszantóak voltak (az Outcast sokkal inkább volt akkor "egy játék", méghozzá működő), ma erős gyomor kell hozzájuk. Ráadásul amikor utoljára néztem, akkor is akadt újabb rendszereken, Win 98-at hardveres gyorsítással pedig tudtommal még mindig nem lehet virtualizálni 😞 De szóljatok, ha lemaradtam!
Tinman
Ez. Egy. Q. Jó. Játék.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
LEGO Avengers - $17.44

kigyi
Eddig sem volt kiemelkedően magas CPU használat nálam szóval passz. GPU-t azt azért izzasztotta, de nem volt vészes a 60 fps-t tudta hozni. Tegnap este tuningoltam meg a 970-et kicsit így nem nagyon tudok mit mondani, de mivel elfelejtettem elmenteni a profilt így majd ma megnézem akkor tuning nélkül.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tény, sőt a 3-ból is (Steamen is), de ezek már kései portok, 3D-snek tekintnei a részket az FF7 óta szokás. Szóval ebben tökléletesen értettük egymást DS-sel.
Igen, az MMO-kkal együtt kijön. Nyilván nézőpont kérdése is, hogy azokat is számítjuk-e. Csak érdekes, hogy a klasszikus 2D-s részek nem játszanak, de az MMO-k meg igen.

De mint mondom, nem az volt a lényeg, hogy vérkomoylan reagáltam volna eleve, ellenben bármilyen játékot jópofa úgy reklámozni marha jónak, hogy a saját szériájában csak hárman előzik, persze csak a 3D-s részeket véve 😊 Az persze elsősorban a szériát minősíti - pozitív értelemben - ha ez dicsőség.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.12. 08:02:09
zorrobomber
Bocs, de van lejjebb is:
Dragon Age Inquisition PC - $17.44

Most nézem hogy a lentebb linkelt GOTY... ehhez jöttek ki DLC-k? Nem is a tény meglepetés, hanem hogy eddig semmi hírbe nem botlottam bele hogy milyen kiegjei vannak... Mindegy... engem sem érdekel, még az első részen sem hámoztam át magam, pedig az elvileg még jó is 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.12. 07:54:24

Laza
De hát ha egyszer olyan száraz a játék, mint az útszéli kva pipája, és legalább lenne benne valami értelmes loot vagy item rendszer, de még az sincs ... így meg a motiváció = 0 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ilyenkor - és egyébként - bánom, hogy a szaros sima verziót megvettem megjelenéskor, mert bezzeg a DLC-k és egyebek soha nincsenek úgy leárazva, hogy az ilyen barmok, mint én is, normális áron meg tudják venni az alapjáték újravásárlása nélkül ................ így meg kicsit szájhúzós, hogy alapból fizetek megint azért, hogy megvegyem részben ugyanazt csak a szaros DLC-k miatt 😞

Ennél már csak az lehet érdekesebb kérdés, van e értelme megvegyem a DLC-ket bárhogyan is, mivel még az alapjátékot sem vittem végig, ott tartok, hogy megalapítottam az inkvizíciót a romos várban, állítólag innen indul a játék, pedig ide eljutni is 30 óra.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.01.12. 01:44:14

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

robotnyk
Witcher 3-al kapcsolatos off, no spoiler

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.12 után nem tapasztalt senki más sokkal rosszabb teljesítményt; sokkal komolyabb CPU használatot?

Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.01.12. 00:43:42
MerlinW
Szerencsére ott csak kiadó szerepet játszik az SE. A játékot a CD-nek köszönhetjük😊

[merlinw.org]

grebber
Idén mivel nem tervezek semmi új game-et venni azon leszek,hogy a megkévőket pusztítsam.
Vezetem is őket excelbe és év végén jó lesz majd visszanézni.
Eddigi 2016-os áldozatok amiknek már vége:

12 Labours of Hercules
12 Labours of Hercules II
12 Labours of Hercules III - Ez folyamatban de ezzel csapatom most
Ethan Carter (sima immáron negyedszerre , de még mindig nem tudom miről szól valaki leírhatná)
Bulletstorm - ezzel öblitem le a már nagyon unalmas herculeseket

Next PC upgrade: 2022

Maala
De arról még nem tudni, hogy istenítés vagy ostorozás lesz-e. (A port minőségére utalva) 😞
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.01.11. 23:09:46

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ffxi
No meg 2016 TR-ér is istenítsük már, ha SE ímádásról van szó... 😛

Fákjúal!

darkSectorxxx
Hát sajnos....de a Destiny-vel is hallottam hogy a DLC-t megbabrálták és sokan szarul jártak, akik a dlc-t vagy kiegészítőt külön akarták megvenni az alapjátékhoz, mint az aki egyben vette az alapjátékkal. 😊