Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
~19.000 Ft.

Ott a humbli előfizetés, mely egy évben ~40k, de amit azért kapsz, az nem csak valameddig tiéd, hanem örökre és nem éppen nulla amit kapsz érte. Ráadásul én eddig még rosszul egyszer sem jöttem ki belőle, mert ami nem kell azt elcserélem, vagy elajándékozom, és ez utóbbinak is azért van ám értelme :-) No meg, ha az én 2.2k-s accomra tudnak jó címeket adni, akkor olyan nagy baj nem lehet.

De a fő gondom, amit már írtam... az Origin kínálata rettentő harmatos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Ráadásul ez az egész csak egy plusz, extra lehetőség, amivel nem kötelező élni. Mint minden, a játékos szabadságát növelő változás, ez is üdvözölendő, szerintem.

benőmenő
Egy évben 60 eur. Valaki egy címért ad ennyit, ami másnak egy szar, egy semmi. És a vault-ba fognak még kerülni címek, plusz kedvezményt ad, ha valamit day1 akarsz az accodra.
Ne a topikból indulj ki, hanem akinek bejönnek ezek a viszonylag friss játékok és tegnap csinált Origin accot. Nyílván, akinek megvan a vault-os játékok 90%-a, esetleg dlc-vel együtt, annak nem fogja megérni.
A szűkös kínálat valamilyen szinten igaz, de ígérnek nem EA-s címeket és a This war of mine-t rebesgetik, hogy be fog kerülni.
grebber
Nem mi vagyunk a célközönség aki szereti ha megvan neki a fiókján a játék.
10000% hogy sokan vannak úgy hogy nem fizet ki 60 eurot (csak mondtam egy számot) egy játékért nem hogy 10*60 eurot 10 játékért hanem csak havi/éves díjat hogy játszhasson ezekkel.
Engem sem érdekel ha minden létező játékkal lehetne így játszani havi 200ft-ért akkor se érdekelne ez a koncepció.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Ez egy szar. Egy semmi.

Az Origin kínálatának nagy részével már mindig Zsákos rendelkezik, a maradék nem érdekli, vagy megveszi majd akciós áron. Az Origin kínálata ráadásul erősen szűkös.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Eredeti játékot venni? Osztá minek?
Én csak VIP ikonért fizetek az EA-nak, az jobb befektetés. <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Megvettem téli leárazáson. Majd hamarosan sort kerítek rá. 😊
Tinman
Spúr hercsögök fagytok minden!

grebber
Lesz ez még bundleba is!

Három AAA játék árán?!
zorrobomber
Nem leszólva ezt az elefántos plusz egy sort, de a VVVVVV kellemesebb a szememnek/fülemnek így első látásra, a gameplay-ről meg ne is beszéljünk (már csak azért sem mert csak az sg-s kritikába olvastam bele) 😊 Lehet rajzflimes a grafika, de ritka ízléstelen, szerintem. A kevesebb néha több 😊

Tinman

Igazad van, csak ugye létezik ego is a világon. Meg jó hajlékony gerinc 😊
Ha az első rész tetszett, és bejött játékmenetre is (ez kicist más, ami nem baj, de hasonló és szintén "nyers"😉, akkor a kellő kezelés után mindenképp érdemes neki esélyt adni, gyakran szokott 2,5 euró lenni. Az "Alice-hangulat" határozottan jelen van és működik.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.12. 21:27:32
darkSectorxxx
Annyi hogy X1-en csak 990ft ez a havidíj.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Xbox One-on jó dolog!
Várjuk szeretettel...ezután jöhet a ps4.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Szégyen és 1-2 éve még azon viccelődtünk hogy a játékokat szétszedik és a dlc-k mennyi pénzbe kerülnek...hát visszasírom a múltat. 😛

Jim Morrison
azoknak jó lehet, akik támogatni is akarják szegény EA t <#zavart2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TBTPumpa
Ezek még egy baszott ikonért is euro-t kérnek.

darkSectorxxx
EA powa. 😄

TBTPumpa
Lássuk mit kapunk 10 euróért. Ikonok, extra pénz és xp azaz fizetős cheat-ek. Hogy Joe-t idézzem as SW Battlefront rage videójából: What a great fckin deal! Ezek rosszabbak mint a fizetős animációk. Miafasz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.12. 20:39:22

darkSectorxxx
Metal Gears Solid + Unreal 4......

Ez komoly lesz, ha van kis önkritikája a Konami-nak akkor hagyja elkészülni, vagy segítsen.

Botond
Köszi mindkettőtöknek! Fele megvan, másik fele meg nem érdekel. 😊 Egyetlen kivétel a DA:I, de arról meg félig azért sikerült lebeszélnetek a napokban. 😄
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.01.12. 20:31:23
MerlinW
Tessék
Itthon még nem aktív.

[merlinw.org]

Ez mi is ? erről lemaradtam :/
Fpocok

BF 4 Digital Deluxe
Dragon Age: Inquisition Digital Deluxe
Battlefield Hardline DD
BF3
SimCity
FIFA15
Plants vs Zombies : Garden Warfare
Need for Speed: Rivals - Complete Edition
Dead Space 1+2+3
Dragon Age 2
Dragon Age Origins - Ultimate Edition
Sims 3 Starter Pack
This War of Mine.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
Ráclickeltem, hogy mi a vault tartalma, és bejött egy honlap, hogy ez a honlap még nincs kész, de figyeljek izgatottan és lesz itt tartalom. Jól kezdődik! ^^
MerlinW
A €30-s éves előfizetés még meg is érhetni annak, akinek nincs birtoklási vágya és még nem játszott a nagyobb EA címekkel (DA sorozat, Deadspace, Battlefield, NFS, stb). A Vault tele van jó cuccal.

[merlinw.org]

grebber
Első kickstarter vételem lesz!

MerlinW
Greenlight-oljátok, hogy legyen Steam-en😊

[merlinw.org]

grebber
Atisz
Ó, ezzel is szemeztem, ha sikerül megcsípni a Nemere-i hangulatot, akkor rossz már nem lehet. Az unreal motor használata pedig látatlanban is pozitívum.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Köszönöm, mindenképp kipróbálom 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Köszönöm, az első rész tetszett és azt halottam, hogy a 2. részben van egy erősebb történetszál is (mert az 1. részre inkább a szürrealitás volt a jellemző, mint az összetett sztori). Nagyon tetszett a szimbolizmusa is (ahogy egyesével elhullanak mellőle a szövetségesek, a griff és a később macska is, hogy Alice végül saját magával küzdjön meg - és aztán még egy nem várt főellenféllel) és tök jó volt 3d-s platform játéknak is.

Atisz
Még csak anyagi megfontolás sem játszott szerepet abban, hogy tényleg csak ez a 3 érdekel:

1. Deus Ex: Mankind Divided
2. Mirror's Edge Catalyst
3. Dishonored 2

Kicsit gáz, hogy mindegyik folytatás, na de mennyi olyan dolog volt/van/lesz, ami úgy szól nagyot, hogy nincs előre agyonreklámozva...

IMYke2.0.0.0
Uplayben gyorsabban töltődik le a játék, mint STEAM-en... <#wilting>
Stabil 11,5 MB/s

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Gyorsan fel is telepítettem, mert az új gépre még nem volt - és ez fogadja a belépőket:

Elfogadtam. Fiókom, minden játékom megvan (G2A-sok is).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Dehogy is! Az "Alice: Madness Returns" kiváló játék, és tud magyarul is.
Imádom! Kétszer játszottam végig teljesen. Igaz, offline. STEAM-en meg majd tiszteletből.

IMYke2.0.0.0
#264455 ---- <#wilting>

Botond
Szerintem még most is benne van, az egy másik sztori hogy ténylegesen nem törölnek, mert minek is törölnének. Nekem talán 6 év volt a legnagyobb kihagyás, és megvolt minden, de a ToS-ban akkor is az van, hogy egy év után mehet a törlés.

/szerk: és most sem megy az acc már 1-2 éve 😊
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.01.12. 16:40:13
robotnyk
most igen, de 2005-ben az indulás után ez benne volt a ToS-ban, hogy ha jól emlékszem 1 év inaktivitás után a Blizzard fenntartotta a jogot az account törlésére.
TBTPumpa
Nope. WoW accountot (ha fizetős és nem Starter) nem törölnek, ezt le is írják, hogy csak és kizárólag a TE beleegyezéseddel törlik a WoW hozzáférésedet (karaktereidet, játékban elért és vásárolt dolgaidat). Ők nem nyúlnak hozzá, csak a Starter dolgokat sztornózzák, de azokért meg úgyse kár, hisz ingyenesek. Értelemszerűen, ha a Starter verziót kibővíted a teljes verzióra, akkor már nem fognak törölni inaktivitás miatt sem.

Anno jópár évet kihagytam, de 2014-ben a Draenornál visszanéztem és még mindenem megvolt. Sőt egy rakat új cuccot is kaptam. Ugye akkor volt 10 éves a WoW. Persze előtte rákérdeztem a supportnál, hogy nem-e törlik vagy valami, de ott is azt a választ kaptam, hogy csak akkor, ha én szeretném. Ők nem fognak hozzányúlni a beleegyezésem nélkül. Meglepődtem, amikor beléptem, hogy mindenem megvolt. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.12. 16:27:47

lostprophet
"a Fiókja több mint hat hónapja inaktív és nincs hozzáférése a fizető funkciókhoz"
Tehát a fizető funkció alatt azt értik, hogy csak ingyenes stuffok vannak rajta, és még nem vett semmit?
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2016.01.12. 16:00:56

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

grebber
Ph-en is megy erről a beszélgetés. Ott valaki írta szerinte csak arra vonatkozik akinek ott áll üresen a fiokja senem vett soha semmit se nem is használja csak van. Az ilyen valóban minek maradjon? Szóval az ilyet megértem.

RatBaG
gondolom inkább login, de akkor is no komment...

Per Aspera Ad Inferi.

Botond
wow accoknál is ez van, aztán mégse töröltek accot még sosem szerintem. Minek törölnék?
darkSectorxxx
Origin-en 2 év.

Szóval, ha 6 hónapig nem játszok Ubisoft játékot, akkor törölhetik a profilomat az összes játékommal együtt?
darkSectorxxx
Rosszabb mint az Origin.

grebber
Ubisoft.... hm

Változott a TOC a ubi oldalán:

"Mi lépéseket tehetünk annak érdekében, hogy ellenőrizzük a megadott adatok helyességét, beleértve a vonalas vagy mobil telefonszámokat, e-mail címeket, melyeket sajátként vagy a szülők, gondviselők címeként adott meg, ha alkalmazható. A kiskorúak, és más Felhasználók védelme érdekében, valamint a csalás elkerülésének érdekében, ön beleegyezik, hogy elküldje a szükséges jogosításokat és támogató dokumentumokat az UBISOFT részére kérés esetén e-mailen, faxon vagy postán. A kért dokumentumok tartalmazhatják a nemzeti személyazonosító igazolványának vagy útlevelének másolatát."

"...Bármikor, automatikusan és saját belátásunk szerint felfüggeszthetjük vagy megszüntethetjük a Fiókját és azon képességét, hogy egy vagy több Szolgáltatást vagy a Szolgáltatások részét használni tudja, abban az esetben, ha:
a Fiókja több mint hat hónapja inaktív és nincs hozzáférése a fizető funkciókhoz;...."