Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott a humbli előfizetés, mely egy évben ~40k, de amit azért kapsz, az nem csak valameddig tiéd, hanem örökre és nem éppen nulla amit kapsz érte. Ráadásul én eddig még rosszul egyszer sem jöttem ki belőle, mert ami nem kell azt elcserélem, vagy elajándékozom, és ez utóbbinak is azért van ám értelme :-) No meg, ha az én 2.2k-s accomra tudnak jó címeket adni, akkor olyan nagy baj nem lehet.
De a fő gondom, amit már írtam... az Origin kínálata rettentő harmatos.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne a topikból indulj ki, hanem akinek bejönnek ezek a viszonylag friss játékok és tegnap csinált Origin accot. Nyílván, akinek megvan a vault-os játékok 90%-a, esetleg dlc-vel együtt, annak nem fogja megérni.
A szűkös kínálat valamilyen szinten igaz, de ígérnek nem EA-s címeket és a This war of mine-t rebesgetik, hogy be fog kerülni.
10000% hogy sokan vannak úgy hogy nem fizet ki 60 eurot (csak mondtam egy számot) egy játékért nem hogy 10*60 eurot 10 játékért hanem csak havi/éves díjat hogy játszhasson ezekkel.
Engem sem érdekel ha minden létező játékkal lehetne így játszani havi 200ft-ért akkor se érdekelne ez a koncepció.
Next PC upgrade: 2022
Az Origin kínálatának nagy részével már mindig Zsákos rendelkezik, a maradék nem érdekli, vagy megveszi majd akciós áron. Az Origin kínálata ráadásul erősen szűkös.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én csak VIP ikonért fizetek az EA-nak, az jobb befektetés. <#hehe>#hehe>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.01.12. 21:27:32
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Várjuk szeretettel...ezután jöhet a ps4.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.12. 20:39:22
Ez komoly lesz, ha van kis önkritikája a Konami-nak akkor hagyja elkészülni, vagy segítsen.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.01.12. 20:31:23
Itthon még nem aktív.
[merlinw.org]
BF 4 Digital Deluxe
Dragon Age: Inquisition Digital Deluxe
Battlefield Hardline DD
BF3
SimCity
FIFA15
Plants vs Zombies : Garden Warfare
Need for Speed: Rivals - Complete Edition
Dead Space 1+2+3
Dragon Age 2
Dragon Age Origins - Ultimate Edition
Sims 3 Starter Pack
This War of Mine.
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
1. Deus Ex: Mankind Divided
2. Mirror's Edge Catalyst
3. Dishonored 2
Kicsit gáz, hogy mindegyik folytatás, na de mennyi olyan dolog volt/van/lesz, ami úgy szól nagyot, hogy nincs előre agyonreklámozva...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Elfogadtam. Fiókom, minden játékom megvan (G2A-sok is).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Imádom! Kétszer játszottam végig teljesen. Igaz, offline. STEAM-en meg majd tiszteletből.
/szerk: és most sem megy az acc már 1-2 éve 😊
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.01.12. 16:40:13
Anno jópár évet kihagytam, de 2014-ben a Draenornál visszanéztem és még mindenem megvolt. Sőt egy rakat új cuccot is kaptam. Ugye akkor volt 10 éves a WoW. Persze előtte rákérdeztem a supportnál, hogy nem-e törlik vagy valami, de ott is azt a választ kaptam, hogy csak akkor, ha én szeretném. Ők nem fognak hozzányúlni a beleegyezésem nélkül. Meglepődtem, amikor beléptem, hogy mindenem megvolt. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.12. 16:27:47
Tehát a fizető funkció alatt azt értik, hogy csak ingyenes stuffok vannak rajta, és még nem vett semmit?
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2016.01.12. 16:00:56
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Változott a TOC a ubi oldalán:
"Mi lépéseket tehetünk annak érdekében, hogy ellenőrizzük a megadott adatok helyességét, beleértve a vonalas vagy mobil telefonszámokat, e-mail címeket, melyeket sajátként vagy a szülők, gondviselők címeként adott meg, ha alkalmazható. A kiskorúak, és más Felhasználók védelme érdekében, valamint a csalás elkerülésének érdekében, ön beleegyezik, hogy elküldje a szükséges jogosításokat és támogató dokumentumokat az UBISOFT részére kérés esetén e-mailen, faxon vagy postán. A kért dokumentumok tartalmazhatják a nemzeti személyazonosító igazolványának vagy útlevelének másolatát."
"...Bármikor, automatikusan és saját belátásunk szerint felfüggeszthetjük vagy megszüntethetjük a Fiókját és azon képességét, hogy egy vagy több Szolgáltatást vagy a Szolgáltatások részét használni tudja, abban az esetben, ha:
a Fiókja több mint hat hónapja inaktív és nincs hozzáférése a fizető funkciókhoz;...."