Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jake Solomon Undercover
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.15. 12:58:32
Ellenben Blizzardnál sok fejlesztő játszik. Sőt még az egyik alapító, Mike bácsi StarCraftozik (nyilván nem napi szinten), a lánya pedig esport vonalon mozog.
Dustin Browder is napi szinten Hearthstone-t játszik, alkalmanként pedig HotS-ot játszik, mert ugye most ott ő a vezető fejlesztő. Össze is szokott zavarodni néha, hogy az otthoni verzió (ami a pórnép is lát) mennyivel másabb még, mint, amivel a fejlesztés közben játszanak. Így néha szokott marhaságokat írni Twitterre. 😊
Metzen pedig WoW-ozik, ha épp nincs belebuzulva az aktuális Ferrariba. Nameg ő a cég összes játékát oda-vissza ismeri.
De a Diablo 3 producerénél is örömmel láttam, amikor Twitterre posztolta az otthoni gépfejlesztéses képeit, Diablo 3 ladderen éppen hogy áll, meghogy a Goblin a titkos pályán mennyi Legendary cuccot dobott. 😊
Az ilyen alakok tudnak élvezhetően és hitelesen beszélni az adott játékaikról, nem az ilyen karótnyelt gerinctelen alakok (lásd EA fejesek). Azért is tetszett mindenkinek az Unravelt fejlesztő srác, mert teljesen szokatlan volt, mint, amit addig láttunk az EA porondján tavaly az E3-on.
Majd jött a biorobot csaj és elkezdte egy hangszínen és monoton módon böfögni (totál érdektelenség és áhitat nélkül), hogy a SW Battlefront hogyan fogja majd megváltani a világot. Aztán ez meg is látszott a végeredményen...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.15. 12:53:43
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Miért nem mindjárt atléta trikóban, szőrös mellkast kivillantva?
Ja, és Phil haver, kezdesz elhízni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
/szerk: Jó, mondjuk a Pootie Tanghez nem ér fel!
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.01.15. 11:25:21
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mondhatsz bármit engem nem zavar. Főleg nem itt a neten. Neked meg duplán szar lehet hogy nem vagy képes eldönteni az előzetesekből milyen lesz egy játék.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.15. 11:24:01
Next PC upgrade: 2022
(Nemsokára megjön az új SSD-m és belevetem magam végre komolyabban a VGA tesztben és mire jön a pascal váltok és kezdődik elölről)
Ingyen HDD Sentinel még kb 22 óráig
Utoljára szerkesztette: zsoltia, 2016.01.15. 11:09:12

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.15. 10:54:35
Persze egyben is meg lehet venni, de mégsem az lesz, ahogy tavaly eltervezték. Akkor úgy volt, hogy meg kell venni az alapjátékot (10 000 Ft), aztán a további küldetések DLC formájában érkeznek ingyenesen.
Most: vedd meg az alapjátékot + az egyes küldetéseket/epizódokat/déelcéket pénzért vagy vedd meg az alapjátékot és Season Pass-t 20 000 Ft-ért. Square Enix pls
EA Rage:
Unravel rövidke játék lesz, ellenben mégis 10 000 Ft-ot elkérnek érte. És talán még DLC is lesz. Persze tudom, a Denuvo-t meg kell fizetni rendesen, de egy kis platformer játékért elkérni ennyit...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.15. 08:34:58
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.15. 07:36:58
Az a csend a végén... WOW!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.15. 06:50:52
Parasite Eve 2, best game EVER!
Annyira érdekel a Steam hogy biztos csináltam már accountot oda : / Még a cd-key-es időszak is jobb volt😊 Nekem egyelőre teljesen unszimpatikus ez a erőltetés, meg hogy regeljek Steamet ezért... (pl nem sok kedvem van egy erőltetett rendszert használni, csak azért hogy jatszhassak valamivel...és a designja se tetszik különösebben, mármint az oldalának. Attól még az Origin is jobb)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.14. 23:41:34
Ólom,Zorro,Hetedik,Kálium - Nulla,Fluor,Magyar igazság száma,Intelligencia - Hidrogén,Zorro,ABC 4.,Zorro,Törpék száma.
Hev fán😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.14. 22:56:56
[merlinw.org]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Tomb Raider tekintetében el/le vagyok maradva: a nyáron fejeztem be a Legendet (eddig sorrendben haladtam).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
MISSING: An Interactive Thriller - Episode One
De nem értem a monitorokat miért filmekhez lövik be.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT