Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
<#eljen>
Jake Solomon Undercover

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XCOOOOM... <#nevetes1>

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.15. 12:58:32

TBTPumpa
Nem ő az egyetlen. Számos olyan öltönyös karótnyelt fickó van ezeken a rendezvényeken, akik csak teszik a lazát, ellenben el nem tudnám képzelni, hogy ők napi vagy heti szinten videojátékkal játszanának. És ahhoz, hogy egy adott videojátékról beszélni tudjon, nem feltétlen kell játszania vele. <#idiota>

Ellenben Blizzardnál sok fejlesztő játszik. Sőt még az egyik alapító, Mike bácsi StarCraftozik (nyilván nem napi szinten), a lánya pedig esport vonalon mozog.
Dustin Browder is napi szinten Hearthstone-t játszik, alkalmanként pedig HotS-ot játszik, mert ugye most ott ő a vezető fejlesztő. Össze is szokott zavarodni néha, hogy az otthoni verzió (ami a pórnép is lát) mennyivel másabb még, mint, amivel a fejlesztés közben játszanak. Így néha szokott marhaságokat írni Twitterre. 😊
Metzen pedig WoW-ozik, ha épp nincs belebuzulva az aktuális Ferrariba. Nameg ő a cég összes játékát oda-vissza ismeri.
De a Diablo 3 producerénél is örömmel láttam, amikor Twitterre posztolta az otthoni gépfejlesztéses képeit, Diablo 3 ladderen éppen hogy áll, meghogy a Goblin a titkos pályán mennyi Legendary cuccot dobott. 😊

Az ilyen alakok tudnak élvezhetően és hitelesen beszélni az adott játékaikról, nem az ilyen karótnyelt gerinctelen alakok (lásd EA fejesek). Azért is tetszett mindenkinek az Unravelt fejlesztő srác, mert teljesen szokatlan volt, mint, amit addig láttunk az EA porondján tavaly az E3-on.
Majd jött a biorobot csaj és elkezdte egy hangszínen és monoton módon böfögni (totál érdektelenség és áhitat nélkül), hogy a SW Battlefront hogyan fogja majd megváltani a világot. Aztán ez meg is látszott a végeredményen...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.15. 12:53:43

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Gondolom, csak engem zavar már murvára ez a "lazahétköznapicsávóvagyokaszomszédból" szerkóban izgés-mozgás egy ilyen bemutatón...
Miért nem mindjárt atléta trikóban, szőrös mellkast kivillantva?

Ja, és Phil haver, kezdesz elhízni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
És az is. 😊

/szerk: Jó, mondjuk a Pootie Tanghez nem ér fel!
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.01.15. 11:25:21
zorrobomber
Most már igazán eláshatnád magad... de nem akarok rossz dolgokat mondani mert így is elég szar lehet neked 😞

Dzsini
A trailer alapján a Phantom Menace is kiváló film 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Ok nem érted itt hagyom abba!

Mondhatsz bármit engem nem zavar. Főleg nem itt a neten. Neked meg duplán szar lehet hogy nem vagy képes eldönteni az előzetesekből milyen lesz egy játék.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.15. 11:24:01

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
A lottószámokat is meg tudod mondani a sorsolás előzeteséből?

grebber
Szerencsére nekem nincs szükségem másra sem a teljes game megjelenésére,hogy eldöntsem jó-e vagy sem. Ezért vannak az előzetesek.

(Nemsokára megjön az új SSD-m és belevetem magam végre komolyabban a VGA tesztben és mire jön a pascal váltok és kezdődik elölről)

zorrobomber
Rendben, mesélek. Sehol nem mondtam hogy most jó, hanem azt mondtam, hogy addig amíg nem tudod megmondani hogy mennyire jó a játék, addig nincs értelme eldönteni előre, hogy elég neked bundliba. Ja de, van egyetlen kivétel, akkor, ha teljes apátia uralkodott el rajtad, egy játéknak sem tudsz már igazán örülni, és csak megszokásból/"VGA teszt" miatt játszol... -.-

Tudom nem játék, de gondoltam szólok.

Ingyen HDD Sentinel még kb 22 óráig
Utoljára szerkesztette: zsoltia, 2016.01.15. 11:09:12
grebber
Hoho már értelek tehát most 20 ezerért jó de amikor bundliba van évek múlva hirtelen szar lesz....

zorrobomber
A Hitman új részéről. Ne magadból indulj ki, én nem azért vásárolok meg egy játékot, mert olcsó, vagy mert hagyományos az értékesítési modellje, hanem azért mert jó/tetszik/érdekel. Az értékesítési modellekkel csak akkor van alapvető baj, ha zavarják a játékélményt (pl. egyes free-to-play játékok esetében amikor korlátozásokat szabnak a nem fizetőkre). Amikor nincs ilyen jellegű probléma, akkor onnantól kezdve csak pénztárca, a szimpátia/vágyakozás mértéke, és az idő függvénye a vásárlás időpontja.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.15. 10:54:35

grebber
Ebből áll a pc ipar évek óta. Milyen látatlanról beszélsz?

zorrobomber
Látatlanban okoskodni = nem okos dolog.

grebber
Most: Megvárjuk a teljeset azt majd max ezresért megvesszük vagy valamelyik SE bundliba egyszer.

zorrobomber
Nincs ezzel semmi baj... csak oda kell figyelni nem agyatlanul nyomogatni az Add to cart-ot... és egy szóval sem mondtam hogy nincs igazuk, csak annyit hogy gém.

TBTPumpa
Most kivételesen igazuk van. A friss hivatalos közlemény szerint minden egyes epizódért tejelni kell, mint a Telltale-s cuccoknál.
Persze egyben is meg lehet venni, de mégsem az lesz, ahogy tavaly eltervezték. Akkor úgy volt, hogy meg kell venni az alapjátékot (10 000 Ft), aztán a további küldetések DLC formájában érkeznek ingyenesen.
Most: vedd meg az alapjátékot + az egyes küldetéseket/epizódokat/déelcéket pénzért vagy vedd meg az alapjátékot és Season Pass-t 20 000 Ft-ért. Square Enix pls

Az még hagyján. Erre még rátesz egy lapáttal a clickbait stílusú link szöveggel. Mintha a Telltale csinálna Hitman játékot (Borderlands, Batman után már semmin se lepődnék meg). 😄
zorrobomber
Mondom én hogy gémszar.

TBTPumpa
Ezt már bő fél éve tudni lehet. Eredeileg decemberben érkezett volna, és már akkor is mondták, hogy epizódikus lesz. Az alapjátékot (első rész megveszed), aztán az már eleve tartalmazza a Season Pass-t (így a többi küldetést/játék többi részét már ingyen kapod meg, amikor megjelentek). Azaz előre ki kell csengetni az egész kalandot és majd idővel kapod a cuccokat hozzá. DLC pedig nem lesz, mert az IO Interactive a DLC éra ellen van. Ez teljesen korrekt hozzáállás, csak nem tudom, hogy mit szól ehhez a Square Enix. <#idiota>

EA Rage:
Unravel rövidke játék lesz, ellenben mégis 10 000 Ft-ot elkérnek érte. És talán még DLC is lesz. Persze tudom, a Denuvo-t meg kell fizetni rendesen, de egy kis platformer játékért elkérni ennyit...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.15. 08:34:58

Tinman
Igen elég frankó és ő sem érti az iróniát :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Nem tudom nekem a gamestar.hu jött be gamefos-t nem ismerek...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.15. 07:36:58

zorrobomber
Grebber Gémfos link...

Fpocok
Mi a fax? NOOOOOOOOOOOOOOOORMÁLIS?
Az a csend a végén... WOW!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.15. 06:50:52

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber

Prince23
Gondolom kedvenc sorozatod 😊
aka Sheldon Cooper

Szinte mind ratyi :d (az elrendezéssel, zsúfoltsággal lehet a baj szerintem)

Fpocok

Hi, gondolom az új Tomb Riader is steam only lesz csak (aktiválásként minimum). De ogy mi a pics@ert kell erőltetni ezt a baromságot, hogy minden gémet már egy online rendszerbe tesznek. Meglehetne oldani azt máshogy is.
Annyira érdekel a Steam hogy biztos csináltam már accountot oda : / Még a cd-key-es időszak is jobb volt😊 Nekem egyelőre teljesen unszimpatikus ez a erőltetés, meg hogy regeljek Steamet ezért... (pl nem sok kedvem van egy erőltetett rendszert használni, csak azért hogy jatszhassak valamivel...és a designja se tetszik különösebben, mármint az oldalának. Attól még az Origin is jobb)

grebber
Mi kell nézni az ocsmány grafikán kívül? Mondjuk 100+ millióból mit is várok 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.14. 23:41:34

Fpocok

Fpocok
Ennyire utálok a csoportot? Szégyeld magad 😄

MerlinW
Deus Ex: The Fall

Ólom,Zorro,Hetedik,Kálium - Nulla,Fluor,Magyar igazság száma,Intelligencia - Hidrogén,Zorro,ABC 4.,Zorro,Törpék száma.

Hev fán😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.14. 22:56:56

[merlinw.org]

MerlinW
Elkerülte a figyelmemet😊

[merlinw.org]

Fpocok
NEM OLYAN, MINT G2A!

genndy
A picivel írt szöveg is fontos. Akadjon ki nyugodtan az irony metered 😉

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW
Akkor vigye akinek kell😊

Tesla Effect
APPZC-HHAWD-EAY7B

[merlinw.org]

MerlinW
Hát, ha csak az kell... odaadom, egyébként elveszik az éterben.

[merlinw.org]

Scooter
Én jelentkeznék, de 1$ az egész! Égne a pofám... <#alien>
MerlinW
Egy kód.

[merlinw.org]

Scooter
A 7th Guest & 11th Hour Bundle ugye 1 kód? Mivel bundle, vagy külön van a kettő?
MerlinW
Tesla Effect-ért lehet nálam jelentkezni.

[merlinw.org]

Atisz
Szép 😊

Tomb Raider tekintetében el/le vagyok maradva: a nyáron fejeztem be a Legendet (eddig sorrendben haladtam).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wesker24
1 dollárt már a Missing The Interactive Thriller miatt simán megért de a Tesla Effect A Tex Murphy Adventure is egész jónak tünik.
Tinman
Bazinga! :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Fosok? Tex Murphy, 7th Guest, 11th hours? Ezek legendás kalandjátékok...

[merlinw.org]

robotnyk
"It also stays a multiple of 24, which can be an advantage for movies"
wesker24
Ez nagyon jó játék csak ajánlani tudom mindenkinek ! Ez az egy értéklehető játék van benne a több nem érdekel !

MISSING: An Interactive Thriller - Episode One
darkSectorxxx
Ja hogy ezért, na így értettem hogy mi a logikája.
De nem értem a monitorokat miért filmekhez lövik be.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT