Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Zárt térben, szerény látótávolság mellett ugye könnyű 60 frame-et tartani, de az átvezetők rettenetesek. Szemet gyilkolók :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Milyen felbontásban tolod a cuccot? 1440p?

A Metro Redux nálam meg sem röccent, 60 fps volt végig, igaz kivettem az nvidia fasságokat. Ezért mondjuk nem hibáztatlak, azzal a gpu-val igenis minden menjen fullon pöccre, engem is dühítene 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.01.15. 22:26:43

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
"The community has closed this channel due to terms of service violations"

😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Jaja. Új játékok meghajtják. Metro 2033 nem új és van ahol nincs meg a 24 fps sem a Reduxban.
Az új játékok közül egyik se zabálja meg a 980Tit ennyire.
És igen amint lesz pascal párat (értelemszerűen amik a legjobban tépték a Ti-t) végigviszek ,hogy lássam élőbe mennyit gyorsult a VGA az előzö genhez képest

Next PC upgrade: 2022

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Yup.

darkSectorxxx
"Játéka válogatja."

ennyi

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Ezt a következő kérdésemet pedig Grebbernek címzem. Tudom, semmi értelme téged elemezni, mert van bajod rendesen, de kíváncsi vagyok.

Szóval, megvettél egy über 900-as kártyát durva pénzért, és a régi cuccokat játszod vele (ez még normális, magam is szoktam), de úgy adod elő, mintha kötelező lenne, hogy az összes szaros vacakot újrajátszd, és közlöd, hogy a Pascal gpu-ra is ráugrasz, amint lehet, akkor pedig kezded előről.
Mindezt úgy, hogy a legtöbb olyan címmel, ami tényleg meghajtaná a vasat vársz a bundliig, "majd 4-5 év múlva"

Szóval akkor mi a fenének akarsz erről a bitang kártyáról váltani Pascalra? Nem értem...

Én megszívtam anno, vettem a mostani, amúgy remek 770-est, de 3 hónapra rá jött a 900-as széria (nem tudtam róla), és most várok a Pascalra. Ez OK, kvázi megszívtam. De te erről a szörnyetegről miért akarsz váltani az új generációra, ha még csak nem is tolod az új cuccokat?

Voltan
Nem, de a cutscene-ekben viszonylag ritkán kell lopakodnod az életedért 😄
Feltűnt, de a játékot nem befolyásolja.

Amúgy nem rémlik, hogy a régi virágboltiban is ez lett volna a cutscene-ekkel. Lehet, hogy ezt valami peccsel elszúrták, nem tudom.

Tinman
Alien Isolationban nem idegesít az alacsony FPS? Átugrod a cutsceneket eszerint?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Igazad van. Én pl. a jelenlegi gpu-val nem tudom a Witcher 3-at kiaknázni azon a részletességen, amin játszom vele fix 60 fps-en. Persze lepakolva sok effektet, meg lófaszt megvan a 60 fps, viszont az már nem az a látvány, amit elvárok tőle. Ezért aztán 30 FPS lockkal játszom, hiába hozza amúgy az 50-60-at szinte mindenhol, az fps esés marha idegesítő. Viszont fix 30-al nincs semmi gond, ebben a játékban nem zavar. Az más kérdés, hogy például az Alien Isolation-ben, amit szintén tolok most nagyon idegesítene az alacsony FPS.
Játéka válogatja.

darkSectorxxx
Hát igen ez régen alap volt, de a media lejátszással is tudtommal ez volt.

Fpocok
Background music play on Xbox One “not before summer” – Spencer

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

"Yea and what was brilliant about the original xbox was you could copy your cd's straight to the hard drive.
Thats why I'm so surprised the xbone doesn't have this feature at all.
Definitely needs updating its so far behind the ps4 its unreal."
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.15. 20:54:36

Laza
Kukorica Jancsi akcióba lendül 😊

A Dragon's Dogma abban is különleges volt, hogy nem korlátozták a karaktergenerálást, a férfi kariknak is elérhetőek voltak a női hajak 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

darkSectorxxx
Ja hogy arra értette.

Dobozos verzióban jön lassan.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Igazad van rívjú...😄 rosszul írtam...😄 mondjuk nekem prívju lenne, nektek rívjú. 😄

darkSectorxxx
Mi? Milyen LIS?
Annak már van magyarítás az 5. epizódhoz, akkor hogy lehet hogy nem jelent még meg? 😄

Van epizód 6? 😄

Én egyelőre bent ragadtam a World of tanks világában, de lesz rívjú (prev az megjelenés előtt van ám dark :-P)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Szerintem mindenki játszik. Jövő héten a Life is Strange, utána való héten a Tumbréjdör következik. Februárban újra folytatjuk előrejelzésünket. <#buck>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Nem látom a Dragon's Dogma prívjúkat....mindenki játszik? 😄

/// Ez jó jel, legalább a menü elindul ezekszerint normálisan. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.15. 20:09:51

darkSectorxxx
Most dumáltunk Fpocok-al steam-en és eszembe jutott (már sokszor mondtam sok helyen régen), hogy ha már remake-ek akkor nekem 2 játék alapon kéne felújítva.
A Cold Fear az egyik, (Persze a készülő Resi 2-3 után. 😄)

És ha még lenne aki nem ismerné a másik a Martian Ghotic Unification!
PS-re volt, úgyhogy aki szeret emulátorokon nosztalgiázni, ez a játék kötelező anyag!

iszonyat durva:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.15. 19:29:15

zorrobomber
<#taps>

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

//Nekem GRID 2 online volt ehhez hasonló 😊 - de rosszabb helyezésnél.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Megjött végre a DD😄A kulcsom! <#taps>

Totti5
Jajj. Fix 30 is frankó és a fx 60 is. Műfajok vannak ahol generációk óta 60 frém a standart, más műfajoknál meg nem prioritás. 30 frém nem rossz, Ne menjünk már el arra hogy ha egy játék, gép, vagy játékos, fejlesztő 30ra lövi be a játékot akkor az rossz játék, rossz játékélmény, igénytelen fejlesztő és igénytelen játékos. Nem az, sosem volt és sosem lesz az.

Persze tök ugyan azon cím egymás mellé téve tökéletesen látszik a 30 v 60 eltérés. És?!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Ezért hangsúlyoztam hogy néhány játékban mint pl ebben is én nem látom.
Van pl amiben eleve 60 kell, de itt semmit nem látok , pedig youtube-on egymás mellett futnak.

Bár benne van a pakliban hogy én nem látok jól és én nem veszem szre ezt az eltérést, de azért írtam hogy szerintem. 😊

CoD, Mortal Kombat, ezekben látom....😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.15. 18:50:01

Fpocok
"Az a baj hogy a gombócon látom az eltérést 1 vagy 2."

Bazz... hatalmas eltérés van 30 és 60 között.

darkSectorxxx
Amúgy értem én hogy ha nincs is jelentősége a gyakorlatban mindenből a nagyobbat ha lehet, de nem kaptuk meg, más játéknál ez biztos kicsit nagyobb gond lenne itt "szerintem" nincs jelentősége.
Ezmellett értem mire gondoltál a fagyis hasonlattal, de ebben a játékban most konkrétan nem feltételen passzol a hasonlat. 😄

Technológiai akadályok nem nagyon lehettek, mert az Uncharted collection megmutatta hogy minőség is megy fix 60fps-el stabilan a konzolon, szóval lehet kicsit talán az előző gen is beleszólt, ott 720p volt 30fps-el, gondolták egyszerűbb csak felbontást felhúzni és nem kell annyit változtatni a mostani gnerációra....gondolomén ez is lehetett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.15. 18:47:37

darkSectorxxx
Az a baj hogy a gombócon látom az eltérést 1 vagy 2.
A Resiben az a plusz 30 fps-t nem, vagyis nem érzem a hiányát. 😊 (illetve papíron leírva szépen hangzik. 😄)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.15. 18:39:45

w77d
Dirt rally:

egy picit közel volt 😄

Totti5
Előző is 30 volt és az sem volt játszhatatlan, vállalhatatlan és rossz valszeg ez sem lesz az.

Nincs semmi a konzolos verzióval, valszeg kb tökéletes lesz. Ha meg 60 frém kell lehet PCn tolni, ha azzal jobb.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.15. 18:22:21

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nagymamának ha áramszedője lett volna ő lett volna a 2-es villamos...Mit számít ez? 30 fps...Eszi nem eszi nem kap mást.

IMYke2.0.0.0
S kinek kell egy 90%-ban fix hátteres játéknál a 60 FPS... <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
"Oks, de ez régen 30 volt, azt nem nyúltak ennyire bele gondolom, nem arról van szó hogy a konzolokon ne menne."

Pedig de.
Ha fizetnék neked egy gombóc fagyit, elfogadnád? És ha felajánlom, hogy simán lehet kettő is, te akkor azt mondod, hogy egy elég? Minek legyen 30, ha simán lehetne 60 is. Vagy nem.

darkSectorxxx
Érdekességképpen. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Seth
Itt inkább arról lehet szó,amint mondják is a videóban, hogy egyes hátterek loop-oló videók
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.01.15. 18:02:27

PSN ID.: Beegabor

Jah. Vannak olyan játékok, ahol a fizika az FPS-hez van kötve. Habár, ha PC-n 60, akkor itt nem arról van szó.
darkSectorxxx
Oks, de ez régen 30 volt, azt nem nyúltak ennyire bele gondolom, nem arról van szó hogy a konzolokon ne menne.
De ezt már ugye sok játék esetében kitárgyaltuk, ez olyan ahogy a FF13 volt portolás után pc-n 720p.
Ja nem pont egyforma nagy hangsúly van az fps és felbontás közt de én pl mint rajongó bőven örülök hogy egyeltalán játszható GC-n kívül más platformon (emulátort ne nézzük az szedettvedett).
És itt egyeltalán nincs szükség arra hogy belenyúljanak hogy fps 30-nál több legyen, szóval valszeg ezen spóroltak, csak annyi eltérés van hogy itt nincs probléma ez végett.

Seth
Lehet van vmi technikai gikszer ,ha 60-on fut, láttunk már ilyet

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Persze majd mindjárt jön Totti meg a többiek, hogy csak megint egy konzolfika kommentet csinálok... de basszus.... ÉN TÉNYLEG AZT HITTEM HOGY SIMÁN 60 OTT IS. Nem is érdekelt eddig, hogy mi van a konzolos verzióval, csak most belefutottam videóba és leesett állam.

darkSectorxxx
Fura?
Mintha manapság ez ritkaságszámba menne. 😄

Fpocok
Én azt hittem az is simán 60fps. Hiszen egy régi játékról beszélünk, ami fix háttereket használ. Teljesen le vagyok most döbbenve, hogy még azt sem tudják megcsinálni az új konzolokon 60ra (miközben egy full 3d revelations2 60). Döbbenet.

benőmenő
Ugyanakkor egy pre-prevgen játéknál fura.
IMYke2.0.0.0
Én sem értem, miért kellene ennek 60+ FPS-esnek lennie...

darkSectorxxx
Igen mind2 "csak" 30 volt. Én élveztem úgy is, a Régi residenteknél a játékmenet nem igényel 60fps-t.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.15. 17:39:14

Fpocok
Álljunk csak meg egy pillanatra!

Most nézem... a Resident Evil TÉNYLEG CSAK 30FPS konzolokon? Csak mert most néztem DF videóját a Resident Evil Zero-ról és ott az van, hogy 30fps csak konzolokon. Majdnem eldobtam, ami a kezemben volt... Gyors megnéztem az előző remaket, de ezek szerint az is csak 30? MI A FAX? Ez hogy lehetséges?
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.15. 17:35:57

Atisz
Meddig lehet regisztrálni?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Laza
Nem tudtad, hogy grebber minden játékról tudja már akkor, amikor a fejlesztők még ki sem agyalták, nemhogy elkészítették, hogy nem éri meg az árát, max bundleben vagy 1Ft-ért ... világos mint a nap 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Az egész jópofa volt, de az utolsó mondat az igazi.