Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Metro Redux nálam meg sem röccent, 60 fps volt végig, igaz kivettem az nvidia fasságokat. Ezért mondjuk nem hibáztatlak, azzal a gpu-val igenis minden menjen fullon pöccre, engem is dühítene 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.01.15. 22:26:43
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az új játékok közül egyik se zabálja meg a 980Tit ennyire.
És igen amint lesz pascal párat (értelemszerűen amik a legjobban tépték a Ti-t) végigviszek ,hogy lássam élőbe mennyit gyorsult a VGA az előzö genhez képest
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
ennyi
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szóval, megvettél egy über 900-as kártyát durva pénzért, és a régi cuccokat játszod vele (ez még normális, magam is szoktam), de úgy adod elő, mintha kötelező lenne, hogy az összes szaros vacakot újrajátszd, és közlöd, hogy a Pascal gpu-ra is ráugrasz, amint lehet, akkor pedig kezded előről.
Mindezt úgy, hogy a legtöbb olyan címmel, ami tényleg meghajtaná a vasat vársz a bundliig, "majd 4-5 év múlva"
Szóval akkor mi a fenének akarsz erről a bitang kártyáról váltani Pascalra? Nem értem...
Én megszívtam anno, vettem a mostani, amúgy remek 770-est, de 3 hónapra rá jött a 900-as széria (nem tudtam róla), és most várok a Pascalra. Ez OK, kvázi megszívtam. De te erről a szörnyetegről miért akarsz váltani az új generációra, ha még csak nem is tolod az új cuccokat?
Feltűnt, de a játékot nem befolyásolja.
Amúgy nem rémlik, hogy a régi virágboltiban is ez lett volna a cutscene-ekkel. Lehet, hogy ezt valami peccsel elszúrták, nem tudom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Játéka válogatja.
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
"Yea and what was brilliant about the original xbox was you could copy your cd's straight to the hard drive.
Thats why I'm so surprised the xbone doesn't have this feature at all.
Definitely needs updating its so far behind the ps4 its unreal."
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.15. 20:54:36
A Dragon's Dogma abban is különleges volt, hogy nem korlátozták a karaktergenerálást, a férfi kariknak is elérhetőek voltak a női hajak 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Annak már van magyarítás az 5. epizódhoz, akkor hogy lehet hogy nem jelent még meg? 😄
Van epizód 6? 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
/// Ez jó jel, legalább a menü elindul ezekszerint normálisan. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.15. 20:09:51
A Cold Fear az egyik, (Persze a készülő Resi 2-3 után. 😄)
És ha még lenne aki nem ismerné a másik a Martian Ghotic Unification!
PS-re volt, úgyhogy aki szeret emulátorokon nosztalgiázni, ez a játék kötelező anyag!
iszonyat durva:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.15. 19:29:15
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze tök ugyan azon cím egymás mellé téve tökéletesen látszik a 30 v 60 eltérés. És?!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Van pl amiben eleve 60 kell, de itt semmit nem látok , pedig youtube-on egymás mellett futnak.
Bár benne van a pakliban hogy én nem látok jól és én nem veszem szre ezt az eltérést, de azért írtam hogy szerintem. 😊
CoD, Mortal Kombat, ezekben látom....😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.15. 18:50:01
Bazz... hatalmas eltérés van 30 és 60 között.
Ezmellett értem mire gondoltál a fagyis hasonlattal, de ebben a játékban most konkrétan nem feltételen passzol a hasonlat. 😄
Technológiai akadályok nem nagyon lehettek, mert az Uncharted collection megmutatta hogy minőség is megy fix 60fps-el stabilan a konzolon, szóval lehet kicsit talán az előző gen is beleszólt, ott 720p volt 30fps-el, gondolták egyszerűbb csak felbontást felhúzni és nem kell annyit változtatni a mostani gnerációra....gondolomén ez is lehetett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.15. 18:47:37
A Resiben az a plusz 30 fps-t nem, vagyis nem érzem a hiányát. 😊 (illetve papíron leírva szépen hangzik. 😄)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.15. 18:39:45
Nincs semmi a konzolos verzióval, valszeg kb tökéletes lesz. Ha meg 60 frém kell lehet PCn tolni, ha azzal jobb.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.15. 18:22:21
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pedig de.
Ha fizetnék neked egy gombóc fagyit, elfogadnád? És ha felajánlom, hogy simán lehet kettő is, te akkor azt mondod, hogy egy elég? Minek legyen 30, ha simán lehetne 60 is. Vagy nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.01.15. 18:02:27
PSN ID.: Beegabor
De ezt már ugye sok játék esetében kitárgyaltuk, ez olyan ahogy a FF13 volt portolás után pc-n 720p.
Ja nem pont egyforma nagy hangsúly van az fps és felbontás közt de én pl mint rajongó bőven örülök hogy egyeltalán játszható GC-n kívül más platformon (emulátort ne nézzük az szedettvedett).
És itt egyeltalán nincs szükség arra hogy belenyúljanak hogy fps 30-nál több legyen, szóval valszeg ezen spóroltak, csak annyi eltérés van hogy itt nincs probléma ez végett.
Mintha manapság ez ritkaságszámba menne. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.15. 17:39:14
Most nézem... a Resident Evil TÉNYLEG CSAK 30FPS konzolokon? Csak mert most néztem DF videóját a Resident Evil Zero-ról és ott az van, hogy 30fps csak konzolokon. Majdnem eldobtam, ami a kezemben volt... Gyors megnéztem az előző remaket, de ezek szerint az is csak 30? MI A FAX? Ez hogy lehetséges?
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.15. 17:35:57
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**