Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Várom már nagyon.
Next PC upgrade: 2022
Tom Clancy's The Division Will Not Include Brooklyn, Queens, Bronx and Staten Island & Final Map Size Revealed / The Division Zone
Ahelyett hogy egyben kiadnák a meglévő pályát, visszatartják egy részét, hogy DLC ként el lehessen adni. GG. Ubi a k*rva anyád
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.17. 00:11:00
Parasite Eve 2, best game EVER!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.16. 21:27:31
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Meg mit jelent hogy végigjátssza? Egyszer végigrohan rajta hogy lássa a creditset? Vagy 100%-ra kiachizza?
(mondom ezt újabb kb. 1 órás Talos Princible-ből felbukkanva. De már nincs sok hátra, C-7, meg egy csillagos meg a torony.)
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.01.16. 20:27:10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
MÁS: Az ember, aki vállalkozott a lehetetlenre! Végigjátszani az összes STEAM játékot.
KÉP:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

//Ja, a szintet nem írtam (kép):

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.16. 20:02:23
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Normalon, varázsló és harcos pawn mellett.
Sokan azzal viccelődtek, hogy mennyire gagyi az a sok tucat quest, ahol csak farkasokat kell ölni. Hát ők biztos nem játszottak ezzel 😄D
Kép:
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.16. 13:31:50
Geforce Experience... you had one job. Megpróbáltam rajta keresztül letölteni új drivert, de már 10 perce meg van akadva és nem tudom bezárni.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.16. 06:40:13
Még mindig besza-behu
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Consortium ingyenes a hétvégén, és aki hozzáadja a Steamjén, örökre az övé.
http://store.steampowered.com/app/264240/
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.01.15. 22:33:07
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.15. 22:27:30
Next PC upgrade: 2022