Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Dragons dogma amivel ennyire szenvedtek? Kezdtek felcsigázni. Utoljára Temple of elemental evil volt ahol már rögtön az első pár harcban megizzasztottak. 😄
IMYke2.0.0.0
Mintha magamat olvasnám... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Érhető . Idén nem lesz AC ami szállítja vagonnal a pénzt, kell más helyette<#eljen>
Várom már nagyon.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Epik fail

Tom Clancy's The Division Will Not Include Brooklyn, Queens, Bronx and Staten Island & Final Map Size Revealed / The Division Zone

Ahelyett hogy egyben kiadnák a meglévő pályát, visszatartják egy részét, hogy DLC ként el lehessen adni. GG. Ubi a k*rva anyád
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.17. 00:11:00

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Hát a Witchwood felé 3x töltöttem én is vissza a farkasok miatt .... aztán túljutottam rajtuk és jött egy csapat bandita, akiknek igazából addig sem tartottam, mint a farkasoknak ... mármint a pawnjaim ... és persze nem mentettem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Az azért egész más kategória, mint a Witcher 3. Szóval nem is nagyon lehet összehasonlítani. 😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.16. 21:27:31
genndy
Hehe. Én W3 után kezdtem a South Parkot 😄 Más volt (NAGYON más), de nem rosszabb.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Witcher 3 után érdemes RPG téren egy kis szünetet tartani, mert a nagy részük amatőr próbálkozásnak érződik hozzá képest.
Tinman
2.2k játékom van. Ha mától csak azzal foglalkoznék, hogy gyorsan -persze cheat nélkül- végigrohanjak rajtuk, akkor sem érnék a végükre SOHA, mert egyszerűen előbb érne véget az életem. Már pedig a Steam-en mennyi játék van jelenleg? 10k felett picivel nem?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Call of Duty Ghost ~2150ft! 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.16. 21:17:37

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Fizikai képtelenség.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
én belenéztem ebbe a dragons dogmába, de srácok, Witcher 3 végigjátszás közben ez nekem olyan, mintha kokainról kávéra váltanék egyik napról a másikra.
MerlinW
Én harcossal kezdtem, azzal sem könnyű a kezdet, én is haltam jópárszor 😊 Sok múlik a csapaton, kiket választasz be. AI tankkal sosem könnyű játszani, ezért indítottam azt. Viszont ha két tank pawn-t beválasztasz és egy healer-t akkor jók lehetnek az esélyeid 😊

[merlinw.org]

Fpocok
Benne van már 10 halálom legalább. Így nem jó érzés 😄

MerlinW
Ne kezdd újra. A harmadik városban válthatsz role-t 1500DC-ért. Sőt, utána meg is marad. Magyarul megveheted az összes role-t és bármikor variálhatod.

[merlinw.org]

Fpocok
Szerintem ÚJRAKEZDEM és nem ranger/rogue leszek. Szétszednek.

MerlinW
Miért nem vagytok négyen? 2 custom Pawn-od lehet + a sajátod. Én is úgy tolom. Fighter (én), Assassin(main pawn), Healer(rent), Mage(rent).

[merlinw.org]

genndy
Sokunknak még az is kihívás hogy végigjátssza a saját Steam accján lévő játékokat <#zavart1> (még úgy is, ha megfogadja hogy többet már nem is vesz)
Meg mit jelent hogy végigjátssza? Egyszer végigrohan rajta hogy lássa a creditset? Vagy 100%-ra kiachizza?

(mondom ezt újabb kb. 1 órás Talos Princible-ből felbukkanva. De már nincs sok hátra, C-7, meg egy csillagos meg a torony.)
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.01.16. 20:27:10

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Atisz
A Zombie Army-t és a Skyrimet leszámítva jó ízlése van (favorites).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MoRT2195
Igen ez szó szerint lehetetlen. Ha végig is játssza az összes játékot ami JELENLEG rajta van, akkor az olyan sokára lesz, hogy kb. addigra már megduplázódik a steam-es játékok száma...
benőmenő
Tipikus széllel szembe pisálás. A progress csak csökkenni fog, ha nem eszik, nem alszik akkor is.
Fpocok
RAGEQUITELTEM. SZUUUSZÁ

MÁS: Az ember, aki vállalkozott a lehetetlenre! Végigjátszani az összes STEAM játékot.
KÉP:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

reddit

IMYke2.0.0.0
Hát nem tudom - nem vagyok nyilván még 100-as szintű - de a banditák úgy lenyomnak, mint a bélyeget. Pedig 3-an vagyunk.

//Ja, a szintet nem írtam (kép):

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.16. 20:02:23

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
DS-os emberkék a BB-t is fikázták anno. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Csak az eleje nehéz néhol, később rájuk fújsz és pusztulnak

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Levegővételre vagyok kinn - a kígyó megizzaszt... 😞
Normalon, varázsló és harcos pawn mellett.

Fpocok
Dark Souls baszki elbújhat e játék mellett.
Sokan azzal viccelődtek, hogy mennyire gagyi az a sok tucat quest, ahol csak farkasokat kell ölni. Hát ők biztos nem játszottak ezzel 😄D

Fpocok
WOWról hallottam. Erről nem 😄

darkSectorxxx
Húsz év után adott ki John Romero új Doom-pályát

mi meg rinyálunk pár nap késésen 😄

MerlinW
"A játékról még sosem hallottam"

Wow. Just wow. 😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Zikszpé a nyúlbó! - már értem, hogy miről volt szó igazán 😊

Kép:

Quantic Dream első játéka. Ahogy olvastam róla, elég érdekes a koncepció. Beregeltem Steamre, majd sorra kerül előbb-utóbb. 😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.16. 13:31:50
Fpocok
hova tűnt a linkem? Elkúrtam sry.

darkSectorxxx
Én meglestem a trailert....háááát fúúúúúú, ingyen se. 😄

darkSectorxxx
<#integet2>

A #264741-től volt szó róla itt is a napokban.
Odafigyeléssel kell játszani. Ez nem egy olyan játék, hogy kimész millió HP-vel a kezdőellenfelek úgysem okozhatnak gondot alapon. Engem mágussal hardon egy mezei goblin kinyírt úgy, hogy felkapott egy követ, és agyondobott. Alig várom, hogy ogrékkel találkozz <#eplus2>
Fpocok
INGYEN OMIKRON: THE NOMAD SOUL
David Bowie emlékére. A játékról még sosem hallottam.

Fpocok
The Division. Mi változott... mármint a durva downgraden kívül 😄

MoRT2195
Én még nem láttam, szóval kösz az infót. 😊 Steamgiftsen mindig jelentkeztem rá, egész jó játéknak tűnik, és az értékelések is pozitívak, biztos teszek vele egy próbát.
Fpocok
A világon nincs annyi farkas, mint amennyi ebben a játékban van. Ez tényleg ilyen nehéz vagy csak én vagyok béna? vagy mindkettő? Már vagy háromszor megfingottam. DDDA

Fpocok
/sóhaj

Geforce Experience... you had one job. Megpróbáltam rajta keresztül letölteni új drivert, de már 10 perce meg van akadva és nem tudom bezárni.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.01.16. 06:40:13

Voltan
Egyébként, ha már felmerült a Metro, az első könyvet, mellé pedig a játékot nagyon ajánlom. Hozzá pedig egy kis ZSENIÁLIS trailer:
Még mindig besza-behu

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mooo
Cold Fear-t nagyon szerettem régen,így én se bánnám ha jönne egy felújított változat!
lostprophet
Ha még nem volt:
Consortium ingyenes a hétvégén, és aki hozzáadja a Steamjén, örökre az övé.

http://store.steampowered.com/app/264240/

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Voltan
Hát, a Metro 2033 Redux lényege az volt, és jobb is, abból a szempontból, hogy amikor kijött, a DX 11 még csak épp belépett a mókába, ezt elvileg optimalizálták. Hogy a Last Light Redux miért létezik, azt nem tudom, megvan az eredeti is, de semmi különbséget nem látok.

Botond
Elméletileg nyáron.
Voltan
Igaz is, van valami infó arról, hogy mikor jönnek a Pascal Nvidiák? Maxwell-re most már biztosan nem váltok addig.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.01.15. 22:33:07

grebber
Full Hd minden csutka max.Metro reduxba a 4*SSAA basz oda szegénynek.4k gyakorlatilag azt meg nem sokminden birja még ma pláne maxon 😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.15. 22:27:30

Next PC upgrade: 2022

RatBaG
nem pont az lett volna a redux-ok lényege, hogy jobban optimalizáltak?

Per Aspera Ad Inferi.