Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
kicsit bővebben?
IMYke2.0.0.0
A banner sarkában a fekete csík az elhunytaink emlékére található - Zomil, és Sir Quno Jedi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
ténylég. hova tűnt Jedi?
wesker24
Resident Evil 6 szerintem egész jó lett csak mindenki arra számított hogy olyan lesz mint a régi Resident Evilek, már a Resident Evil 4 is elhúzott az akció irányába de még ott voltak fejtörök, és régebbi kikacsintások a régi széria fele, viszont a Resident Evil 5 az már túl akció orientált lett hozzá képest a Resident Evil 6 fényévekkel jobb.

Meg egyébként is a Resident Evil 6 Co-Opban az igazi mert a gépi AI sik hülye, emlékszem még szegény megboldogult Jedivel toltuk le Leon első két fejezetét. Chris kampánya tisztára Resident Evil 5 a vége meg eléggé frusztráló ami a Final Boss-t illeti. Ami Jake kampányát illeti az is rendben volt, Ada kampánya is jó volt habár ott sokat kellett lopakodni meg voltak nehéz szopatós részek.

Amugy csak Chris kampányán kell túljutni valahogy onnantól már nem lesz gond.
robotnyk
én ennyi év tapasztalattal is meg szoktam maradni normalon, nem akarok teljesen más vitát indítani, csak annyi hogy én általában ezen a szinten élvezem a játékokat, nem a kihívást keresem 😊
Laza
A 6. rész szerintem is kaki ... de biztosan csak azért, mert már tök nem ua a játék, mint régen volt, sokan meg azt vártuk. De egy lövöldének elmegy ... személy szerint a Chriss kampánynál abbahagytam, majd egyszer, talán, ha lesz időm.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A 2. részre írtam, h előbb játszottam, de ez nem jelenti, h nem jelent meg előbb konzolon 😊 Akkoriban még nem igazán nézegettük, hogy mi mikor jelenik meg, vagy már nem is emlékszem 😊

Az AitD-t is nyomtam előtte, az is egy szép darab volt, de azért hangulatban meg kinézetben meg 'témában' nem ua.

Az inventory mérete szerintem inkább a túlélő motívumok fokozása miatt olyan amilyen 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Totti5
Hard és very hard a két fokozat amin érdemes játszani, normalt ( pláne ennyi év tapasztalata után kár volt ).
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.19. 18:01:08

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ffxi
+1

De csak a 4. részig 😞
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2016.01.19. 18:00:34

Fákjúal!

robotnyk
nekem normálon jött ki az a kb 5 (inkább 5 és fél óra, most megnéztem twitchen a vodot). sokszor nem haltam így, viszont gyűjtögetni nem gyüjtögettem, igazából az a része teljesen érdektelen a játéknak, meg valahogy nem is passzol. tetszett, hogy a természetfeletti vonal elkülönült az egésztől, így nem volt idegesítő.

kár hogy a western mellett ez a téma eléggé elhanyagolt... off, de sajnálom hogy az hbos sorozat is csak két szezont futott, az a szerény véleményem, hogy köröket ver még most is bármelyik GoT évadra :c
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.01.19. 17:59:26
Atisz
Biohazard... a tipikus japán fantázia. De komolyan, mennyivel jobb már a resident evil? 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Jaja, bár annak idején a RE 1 iszonyatos rossz portot kapott (konkrétan volt egy fagyáspont benne, amin csak úgy lehetett továbbjutni, ha a "hülye" megoldást választottad).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Totti5
Nem bántam meg ( 2013 ). 7 óra volt elsőre, aztán másodikra meg több valamivel. Kár hogy nem lesz utód.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Atisz
Csókolom, a Resident Evil 0 gamespoton is "csak" 7/10 (ami szintén nem jelent semmit, hiszen a 6. részt is lehúzták, mint formabontó epizódot, de attól még jó).

Atisz
Ha tetszett neki a Baldur's Gate, olyan rossz ember nem lehet...

zorrobomber
Kikérem magamnak ezt a hangnemet.

"Hülye irányítás, fix kamerás nézet, jump scare "horror", az idióta visszarohangálás a tárgyakért"

Tisztán leírtam miért nem tetszik, lásd fentebb, a többi játékot csak a "korának maradandó alkotásai" besorolás miatt hoztam fel. (A Tomb Raider-t pl. sose kedveltem, de még így is többre tartom mint az RE-t.) Amúgy te magad írtad hogy a játék konzolos (#265254), de pl. nincs egér az inventory-ban, tipikus kanyi nagy konzolos feliratok, hogy tévén is lásd, stb.. Ez egy konzolport volt mindig is.

Amit Tinman írt dicséretként (#265259), azt én is leírtam egy szóval (hangulatos) itt: #265257

Ha valami értelmeset akartál volna írni, akkor mondjuk azt írtad volna, hogy az irányítás és a kameranézet direkt ilyen, hogy a karakter sebezhetőségét hangsúlyozza. Na de hát miért is várok higgadt érvelést egy fanboi-tól... 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.19. 16:59:51

darkSectorxxx
Na hazaértem, mehet a borzongás. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

PS1-re jóval előbb jött a Resident Evil (Japánon kívül másfél évvel előbb), a PC-s port a Director's Cuttal jelent meg nagyjából egyszerre.

Egyébként a mechanika jó részét jobb sztorival és jobb fejtörőkkel elsütötte már az Alone in the Dark 1992-ben. A RE esetében számomra annyi volt a plusz, hogy újabb, illetve vannak kisebb nagyobb döntési elágazások, valamint a nagy előddel szemben volt jelentősége annak, hogy melyik karaktert választottad. Az inventoryja még éppen olyan volt, mint ami miatt a PC Gamer a RE0 miatt sír, bár ott legalább sok minden elfért nálunk is, a RE1-ben borzasztó, hogy egy zacskó rágó alig fér el nálunk.
Tinman
PC-n toltam végig a Resi részeket és baromi jól szórakoztam. A 4. részt egyelőre igaz csak PS2-ön, de megvan már PC-re is, letolom majd ezen a platformon is.

A Resi sorozatnak jó a hangulata, jó az összhatás, sokszor jól átjön a survivor feeling és kellően nyomasztó is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Ennyi hülyeséget összehordani ... először is, hogy ha már 'konzolozunk', én már akkoriban is, és azóta is, egyaránt játszom PC-n és konzolon is, és néhány sci-fi stratégia kivételével kevés játék van, amivel én nem játszottam ... szóval vicces pont rám sózni ezt a kitüntető címet.
A másik, hogy pl a ReEvil 2-t talán hamarabb játszottam PC-n, mint konzolon. Az irányításról meg annyit, hogy ebből a szempontból a TR-t előhozni, mint példát még viccnek is rossz ... pláne ha a hangulatról beszélünk ... illetve még az is vicces, hogy kb ugyanakkor jelent meg PSX-re is, mint PC-re. Persze lehet játékokat felsorolni, de felesleges, mert egyszer a felsorolt játékok egy kivétellel mind megjelentek PSX-re is, másodszor konzol oldalról is tonnányi jót lehetne sorolni ezen időszakból, de nem ez fog elvenni vagy hozzáadni az említett játék értékítéletéhez. És itt most nem arról van szó, hogy hová korcsosodott a sorozat napjainkban.

Neked nem tetszik, tudomásul vettük ... de ilyen hülyeségeket általánosságként előadni több mint vicc és szűklátókörűségre vall.

Na zárjuk is ezt a magasröptű beszélgetést.

zorrobomber
Konzolosoknak, max. Hülye irányítás, fix kamerás nézet, jump scare "horror", az idióta visszarohangálás a tárgyakért... PC-seknek ott volt vigasztalásul valami (1996-ban) Diablo, Tomb Raider, Red Alert, Master of Orion 2, Warcraft 2 kieg... csupa hulladék. 1998-ról meg ugye ne is beszéljünk 😊 Persze mai szemmel is értékelhető: hangulatos középszar.

szerk.:
Néha egyébként elgondolkoztató hogy miért itt gyülekeznek a konzolosok, mikor van nekik egy egész külön fórumcsoport. Tegnap anti-moddolók gyülekezete, ma meg a szokásos Resident fanboi-ok... bleee.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.19. 14:18:30

darkSectorxxx
+99

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Laza
A ReEvil1 és 2 korának maradandó alkotásai voltak, és még mai szemmel is értékelhetőek ... mondjon rá bármit is egy kibic 😄
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.01.19. 13:13:35

Laza
Már a Quake és a BG említése is utalhat a korra ... de egyébként szűklátókörűségre is utalhat, hogy csak PC játékokon nőtt fel ... végül pedig odaadják neki egy régi konzolos játék felújítását 😊

Dzsini
Nézegetem, 2004 óta jelennek meg rendszeresen cikkek, játéktesztek tőle. Az a kép szerintem gyerekkori emlék 😊

A videósorozata viszont nem rossz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.19. 13:09:44

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Én ezeket a Resident Szarokat bottal sem piszkálnám kategóriába dobom mindig, és még így is azt mondom hogy pocsék és értelmezhetetlen ez a review.

darkSectorxxx
😄

IMYke2.0.0.0
Ha ezt nem írják:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

akkor bebetonozódik a prekoncepcióm, hogy ez egy tojáshéjjal a seggén rohangáló emonyominger.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Ma elstartolt a Metal Gear 5 online része (3.7G😎 ... már ki is próbáltam, és azt hiszem közel 90 órányi X360 kontrolleres single után át kell váltsak az egér+billre, ha igazán érvényesülni szeretnék ... bár a második meccsen már így is holtversenyben az első voltam ... szokni kell, itt mindenki szalad meg a hátam mögé akar kerülni 😊

Moby
Ezt ennyi tapasztalat után már nagyon biztosan állítom. Utólag azt kell mondjam, a BB is bőven skippelhető lett volna. A DaS3 simán pótolta volna, így viszont a BB miatt a DaS3-hoz nem sok kedvem van. Mindegy lett volna. Ilyen játékdömping mellett az exkluzivitás már nem varázsszó, inkább csak kínlódás mamár a platformholder oldaláról. Érdektelenné vált. És túl sok mindennel kell fizetni érte. Amiről ma szólnak a konzolok az nekem nem jó. Nekem nem az jó.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Nem enged ez a bumburnyák. Rányomok hogy normál, vagy manuálisan írom be hogy sima sg.hu akkoris fellülírja.

Amúgy nem csak a törlés hiányzik, hanem a szerkesztés gomb is, elég lenne egyik.

Dzsini
Mobilfelületről nincs, csak a normálról - ha nem kapcsolt át telefonon, akkor ígyjárt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Bárcsak lenne olyan funkció, hogy a kommentet az elküldés után 5 percig még törölni lehet és akkor tudtad volna törölni és átírni az offba! Az milyen jó lenne már!
darkSectorxxx
Hopp ezt elcsesztem. Off topikba akartam. Szar telós sg.

darkSectorxxx
Hallom kurvajó a Deadpool film.
Olyanokat írnak hogy ez a legjobb Marvel film.

///bár jobban meggondolva az eddigi Marvel-eket, ez semmit nem jelent. 😄

Atisz
Ha a játékokon belüli feladatokért kapható uplay pontokra gondolsz, akkor igen, elvileg minden uplayen aktivált játékban elérhető. Lehet, hogy utólag adták hozzá.

darkSectorxxx
😄

Mutattak is pár játékot hozzá.
Ilyen witcher 3 szint mindegyik.

Főleg a robotgolf, meg a zombikat üss el autóval játékok. 😊

darkSectorxxx
63???

kigyi
Jó, hogy szólsz majdnem el is felejtettem, hogy jön a PS VR. Bizony 120 FPS-el játékok alatt.... hmm.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

darkSectorxxx
Mivel írta hogy az exclusive-okat még. Ezért nem szabad szó szerint érteni. 😊

darkSectorxxx
Még az is lehet hogy következő generációba megszűnik ez a gépenként 3-5 kedvencem és ennyi.
Marad pc zenehallgatás, meg filmezés.

darkSectorxxx
Elhiheted engem sem az zavar hogy hány felbontás meg hány fps-el futnak azok a játékok amik nem kötnek le.

Valóban ha a hd cuccokat nem nézem akkor a PS a BB miatt érte meg eddig.

Igaz változtam énis, de a játékok is. Valahogy egyre kisebb a közös többszörös. 😊

darkSectorxxx
Ez a generáció full hd.
Egyes játékok nem azok. 😊

darkSectorxxx
Üdv a klubban.

Botond
Ilyeneket ne mondjunk, hogy végleg, mert sose lehessen tudni. 😊
Dzsini
A Fallout 1 Új Kaliforniában (délnyugat, amúgy is sivatagos vidék) játszódott 2160 környékén, kevesebb, mint 100 évvel a Nagy Háború (2077) után. A Fallout 4 120 évvel később, 2287-ben játszódik Boston környékén (északkelet), ahol sokkal inkább előrehaladtak a helyreállítás terén.
Eső és sugárzásvihar alapból van a Fallout 4-ben (ezt írtam, hogy az ötletet valószínűleg a Nevada Skies-ból vették hozzá, ami az egyik legsikeresebb mod a New Vegashoz), csak a látványosságán és a rendszerességén állítanak a mostani modok, plusz esetleg behozzák Pán Péter Csodaországát azzal, hogy az esőcseppeket fagyott formában juttatják a felszínre.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.19. 05:46:25

Prince23
A Call of Juarez Bound in Blood uplayes verzió tartalmazza az uplay egységeket? Mert látom az ubishopban meg van, az AC 1-gyel együtt. És tudtommal nem voltak anno hozzá uplay unitok.

Atisz
Nem, tényleg csak ennyi. Az a gáz ezzel a cikkel, hogy a csávó nem tudta eldönteni, hogy a 2002-es gamecube exclusive játékot kritizálja, vagy ezt a mostanit (szerintem az akkorit). Ennyi erővel persze lehetne a Resident Evil 1 felújított verzióját is oltani pl. az iszonyatos agyhalott japán dialógusok miatt ("jill-sandwich), de ha ezeket kiszednék, már nem remake lenne, hanem reboot (vagy hogy hívják, amikor 0 kreativitással régi dolgokat próbálnak "újragondolni"😉.
Az eredeti Resident Evil 0 annak idején komoly lapoktól 80% körüli értékeléseket kapott és szerintem ez ma is áll. Akik játszottak vele, azok szerint korrekt előzménye az 1. résznek.

Prince23
Elég rövid teszt, vagy csak én nem látom a lapozót?

robotnyk
tegnap és ma úgy röpke 5 óra alatt végigjátszottam a Ryse: Son of Rome-ot. Nagyon rövid, ha valaki ezt megjelenéskor, vagy úgy egyébként teljes áron vette, el tudom képzelni, hogy utólag megbánta. De így olcsón beszerezve abszolút jó szórakozás volt, azt az 1500-2000 forintot megérte.