Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Atisz
Lol, hvg vagy index cikk?
Ilyen kretén címeket csak ott tudnak adni 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

wantonly
/OFF/

PHP programozókat, fejlesztőket (junior-senior) keresünk Pécsett, februári munkakezdéssel.

Tudtok esetleg ajánlani valakit?
darkSectorxxx
Xbox-ra azt mondják, de US az a baj nincs szerintem abban magyar felirat. 😄
Lehet weboldalon nem megy az érvényesítés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.21. 09:04:17

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Lehet hogy csak árazási hiba, és az is lehet hogy nem működik, de ránézésre nálam ingyenesnek tűnik Xbox Marketplace-en Gold nélkül a:
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition

szerk.:
nem működik, az ajánlat nem érvényes hibaüzenetet dob
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.21. 08:55:26

darkSectorxxx
Csak kíváncsíságképpen milyen téren okoz gondot egy win7 vagy win8-al szemben?
Most ha a játékok kompatibillitására értitek az egy dolog régen is így volt.

Itt tudnánk róla bővebben beszélni ->
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.21. 07:41:39

darkSectorxxx
Mondjuk én a sok rémhír ellenére hálisten kimaradtam a szórásból, nekem a win10 baromira bejön.
De elítélem énis ezt a ráerőszakolást.

darkSectorxxx
Annyi hogy lecsal a végigjátszási időből, azon kívül semmi hátránya nincs. 😊

wantonly
A Windows 10 egy kiforratlan rendszer, néha elképesztő hibákat produkál és gusztustalan módon próbálják lenyomni a torkunkon. Ráadásul tele van felesleges hülyeségekkel, egyszóval közelébe sincs az XP vagy a Windows 7 jobban kidolgozott rendszernének. Egy viszonylag új gépen SSD-vel a Windows 7 is szélvész gyorsan indul és stabilabb is.
Fpocok
Értem én, hogy 13 éve nem játszottam vele (nincs az az isten, hogy faq-t nézzek neten. Azzal csak elrontanám az egészet)... de megint elakadtam 😄

Door Skip mod
Ég és föld a különbség.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Jaja, az ajtónyitás a halálom volt. Tavaly megvettem a remake-et, és persze nagyon kiváló, de benne van a kurva ajtónyitás, amit már emlékeim szerint az eredeti PC verzióban is el lehetett nyomni egy Space nyomással. A remake-ben nem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Hát, kábé erről ugattam pár hete, hogy ez lesz belőle, Tinman testvér is csatlakozott. Várható volt ilyesmi ofkorsz.
Ha még mindig nem jön le, hogy miért villog a nyasgem faktor, akkor nem értelek benneteket.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Én másképpen látom nekem itt is olyan érzés lenne ha kiszednék mintha csonka játék lenen. 😊

Amúgy nem rossz a hd-sítás. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
Az ajtónyitásnak csakis egyetlen egy esetben volt értelme (RE2), amúgy meg azért volt, mert konzolon sokat töltött. Erre már nincs szükség. A példád meg hülyeség, mert az a játék mechanika szerver része. Ajtónyitásra ma már nincs szükség (PC-n. You mad console faq? 😊

darkSectorxxx
Tudom csak az FPS értékkel viccelődtem, értem mire van a skippelős peccs, vagyis nem peccs, hanem egy animáció törlés inkább. 😊
Amúgy szerintem, de csak szerintem ez a játék része, mintha kivágnád mondjuk a növény combinálást stb.
De te tudod, ha így jobb. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.20. 21:51:53

Fpocok
Ajtó skip az ajtó skiphez kell. Gyakorlatilag töltési idő nulla. Az első rész remakehez van, azt úgy játszottam. Megvárom, míg ehhez is lesz.

darkSectorxxx
Akkor jó ha elégedett vagy. 😄

De minek ajto skip ha 60 fps-el megy? akkor minden 2x gyorsabb nálad. <#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.20. 21:47:25

Fpocok
"Amúgy elégedett vagy vele?"

Mondom. Fél órát toltam. MAxra húzva tökéletes 60. Ennyit tudok mondani 😄

darkSectorxxx
Te PUHÁNY!!!!! 😄
Bazz én 2 napja nyomom (tegnap kb 16:00-01:00ig, ma meg 16:00-21:00-ig), igaz elsőre alaposan megyek végig, de még mindig csak kb a 3/4-énél vagyok ha jól emlékszem. 😄

Amúgy elégedett vagy vele?
Mert bár ez nem csak ennek a résznek gond, de itt picit irritál mikor egy 2 személyes folyosón nem tudsz kikerülni egy ellenfelet, a Hunterek pl akiknek kiba széles a válla, és egy shotival annyira neház lőni nekik mert hajszálfing reakcióidőt hagynak mire megkarmolnak, akkor megtorpansz, akkor vagy felemeled ujra a fegyvert, vagy elfutsz, ha felelmeled megkarmol, megtorpansz, megkarmol, megtorpansz....stb.

Ha elkezdesz futni akkor is megkarmol, és megtorpansz és megkarmol és megt.....

Kurva idegesítő....A Remake-ben nem volt emlékezetem szerint ennyire kiszámolva a karmolások közti idő....

Na meg az a nyúlos fasz valami.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.20. 21:32:50

Fpocok
Eddig kb 30 percet toltam RE0.-val. Megvárom, míg kijön az ajtó skip mód 😄

darkSectorxxx
Jogos, mondjuk ennyire már nem vágom, régen a ddr2-es korszakban otthon voltam a pc témában manapság már a fejemet kapkodom. 😊

bon
Nincs is értelme egy pl. egy skylake konfigra Windows 7-et rakni, mert eddig se volt arra optimalizálva. windows 8.1-re meg azért mert a 10 jobb.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

darkSectorxxx
"Windows 7-et vagy 8-at használ? Akkor felejtse el, hogy bármikor is jó gépe lesz

Egyre agresszívebben próbálja a Microsoft rávenni a felhasználókat arra, hogy felejtsék végre el a régebbi operációs rendszereket.
A Microsoft a Windows 10-es „hittérítés” újabb lépéseként legnagyobb partnereit is bevonja a korábbi operációs rendszerek ellehetetlenítésébe.

A redmondiak ugyanis most azon dolgoznak együtt az AMD-vel, az nVidiával és a Qualcomm-mal, hogy chipkészletszinten a Windows 10-et támogassák, és ezzel effektíve kinyírják a Windows 7-et és 8-at.

A változásokról egy blogbejegyzésben számolt be a cég, és a lényeg, hogy az új generációs Intel-, AMD- és Qualcomm-chipkészletek már csak a Windows 10-et fogják támogatni, így ilyen processzorokat használó új gépeken már nem lehet Windows 7-et vagy Windows 8-at futtatni."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.20. 20:49:11

darkSectorxxx
kemény.

Fpocok

zorrobomber
robotnyk
rendezői kommentárt, talán?

szerk: elkéstem D:
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.01.20. 12:59:39
IMYke2.0.0.0
Mit szed le 4,1 GB méretben a "Life is Strange"?

Meg is van:

"Free content added:
Directors Commentary DLC: 1 hour long video in which devs talk about Life is Strange.
New subtitled languages: German, Italian, Spanish, Brazilian Portuguese and Mexican Spanish.

New features:
Select language in-game at any time
Various subtitle sizes available: normal, large, hella large.
Toggle subtitle overlay on or off.

Bug fixes
Minor changes, tweaks and fixes applied to all the episodes of Life Is Strange.

All previous patches incorporated.

It includes all fixes in previous patch
http://steamcommunity.com/app/319630/discussions/1/490123197958666447/"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.20. 12:58:47

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Ez a játék kell nekem. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Jim Morrison
jézusom ez az ember D:

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Ha azt vesszük, hogy a régi tombot max egy ezresért lehet eladni nem jó ár.

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Konzolvilág Rise of the Tomb Raider akciója:

Rise of the Tomb Raider (PC) + Tomb Raider 2013 (PC) + Sparrowhawk DLC + Ingyenes szállítás = 11999 Ft

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Hát ennek a játéknak a készítői sem nooormálisak 😄 😄 Érdekesnek tűnik.

darkSectorxxx
Ja ilyet 2016-ban. 😄

Amúgy eléggé macerás játék, sokat kell tökölni, énis régen csak emulátorral végigrohantam, most magamtól megyek, alig emlékszek valamire, de eddig nem sokat cseszekedtem, mert minden logikus hálisten.

Most ennél a 6 állatos szobornál szarakodok, próbálom megfejteni. 😄

EPIC!!!! 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.19. 23:17:54

Fpocok
GC. Sosem wiiztem. (és ha már témánál vagyok, SOHASEM JÁTSZOTTAM XBOX KONZOLLAL. Egyikkel sem lol)

wantonly
Totti5
GC vagy Wii?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Botond
Kieg nélkül (rising tide) bele ne vágjon senki, mert úgy elég gyengus (még középszerűnek se mondanám), na de viszont, ha megvan a kieg akkor elég szuper.

Kezdő licit. :o
Botond
Megvan, megvan, megvan, megvan, ja a nem ismert bónuszok is megvannak. Többnyire day1 beszerezve minden. Skip. 😊
Fpocok
Elakadtam RE0ban lol.
Ez volt a legkevésbé játszott a RE cím az összes között (tehát 0-1-2-3-cv. Ennyi van). Talán kétszer vittem végig?

Beyond earth miatt megéri megvenni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem mondom, hogy a RE1 nem volt ütős a maga idejében (bírom), vagy más, de én sosem tartottam nagy revelációnak az AitD után, és sokan elfelejtik, hogy az alapok már sok-sok éve adottak sőt kidolgozottak voltak. (Értsd: nem spanyolviasz volt, hanem "csak" egy jó játék.)

Az inventorynál meg érthető dolog lenne, amit mondasz, de nagyon rossz értelemben volt frusztráló a gyakorlatban, és a ráció sem állt mellette. Mindebben a Legend of Kyrandiát idézi számomra, ami végképp más 😊
IMYke2.0.0.0
Semmi sem helyes, vagy helytelen ebben a témakörben (elmúlás) - mindenkinek van egy értékrendje ezt illetően.
Én, ha lehet, kerülném az ilyesmi részletezését, a beállítódottságom miatt, és a tisztelet nevében.
Más megteheti helyettem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Humble Firaxis Bundle

Hm, nem rossz, nem rossz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Nem tudom. Helyes ez? Pont, hogy okulni kellene belőle mindenkinek, mert egyik sem úgy történt, hogy jött egy meteor és rájuk esett. :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Köszi! 😊
IMYke2.0.0.0
Botondnak boldog születésnapot kívánok! 😊

IMYke2.0.0.0
Fórumtársaktól tudunk róla.
Lehet, hogy más fogja részletezni a dolgokat, én kegyeleti okokra hivatkozva nem.

robotnyk
annyira ezek szerint mégsem, mert tudtok róla, de nem baj, legyen, csak meglepett
IMYke2.0.0.0
Mit lehet ezen kifejteni? Elhunytak.
A körülmények a családjaikra tartoznak.