Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ilyen kretén címeket csak ott tudnak adni 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
PHP programozókat, fejlesztőket (junior-senior) keresünk Pécsett, februári munkakezdéssel.
Tudtok esetleg ajánlani valakit?
Lehet weboldalon nem megy az érvényesítés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.21. 09:04:17
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
szerk.:
nem működik, az ajánlat nem érvényes hibaüzenetet dob
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.21. 08:55:26
Most ha a játékok kompatibillitására értitek az egy dolog régen is így volt.
Itt tudnánk róla bővebben beszélni ->
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.21. 07:41:39
De elítélem énis ezt a ráerőszakolást.
Door Skip mod
Ég és föld a különbség.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha még mindig nem jön le, hogy miért villog a nyasgem faktor, akkor nem értelek benneteket.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Amúgy nem rossz a hd-sítás. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy szerintem, de csak szerintem ez a játék része, mintha kivágnád mondjuk a növény combinálást stb.
De te tudod, ha így jobb. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.20. 21:51:53
De minek ajto skip ha 60 fps-el megy? akkor minden 2x gyorsabb nálad. <#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.20. 21:47:25
Mondom. Fél órát toltam. MAxra húzva tökéletes 60. Ennyit tudok mondani 😄
Bazz én 2 napja nyomom (tegnap kb 16:00-01:00ig, ma meg 16:00-21:00-ig), igaz elsőre alaposan megyek végig, de még mindig csak kb a 3/4-énél vagyok ha jól emlékszem. 😄
Amúgy elégedett vagy vele?
Mert bár ez nem csak ennek a résznek gond, de itt picit irritál mikor egy 2 személyes folyosón nem tudsz kikerülni egy ellenfelet, a Hunterek pl akiknek kiba széles a válla, és egy shotival annyira neház lőni nekik mert hajszálfing reakcióidőt hagynak mire megkarmolnak, akkor megtorpansz, akkor vagy felemeled ujra a fegyvert, vagy elfutsz, ha felelmeled megkarmol, megtorpansz, megkarmol, megtorpansz....stb.
Ha elkezdesz futni akkor is megkarmol, és megtorpansz és megkarmol és megt.....
Kurva idegesítő....A Remake-ben nem volt emlékezetem szerint ennyire kiszámolva a karmolások közti idő....
Na meg az a nyúlos fasz valami.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.20. 21:32:50
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egyre agresszívebben próbálja a Microsoft rávenni a felhasználókat arra, hogy felejtsék végre el a régebbi operációs rendszereket.
A Microsoft a Windows 10-es „hittérítés” újabb lépéseként legnagyobb partnereit is bevonja a korábbi operációs rendszerek ellehetetlenítésébe.
A redmondiak ugyanis most azon dolgoznak együtt az AMD-vel, az nVidiával és a Qualcomm-mal, hogy chipkészletszinten a Windows 10-et támogassák, és ezzel effektíve kinyírják a Windows 7-et és 8-at.
A változásokról egy blogbejegyzésben számolt be a cég, és a lényeg, hogy az új generációs Intel-, AMD- és Qualcomm-chipkészletek már csak a Windows 10-et fogják támogatni, így ilyen processzorokat használó új gépeken már nem lehet Windows 7-et vagy Windows 8-at futtatni."
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.20. 20:49:11
szerk: elkéstem D:
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.01.20. 12:59:39
Meg is van:
"Free content added:
Directors Commentary DLC: 1 hour long video in which devs talk about Life is Strange.
New subtitled languages: German, Italian, Spanish, Brazilian Portuguese and Mexican Spanish.
New features:
Select language in-game at any time
Various subtitle sizes available: normal, large, hella large.
Toggle subtitle overlay on or off.
Bug fixes
Minor changes, tweaks and fixes applied to all the episodes of Life Is Strange.
All previous patches incorporated.
It includes all fixes in previous patch
http://steamcommunity.com/app/319630/discussions/1/490123197958666447/"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.20. 12:58:47
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022

Rise of the Tomb Raider (PC) + Tomb Raider 2013 (PC) + Sparrowhawk DLC + Ingyenes szállítás = 11999 Ft
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy eléggé macerás játék, sokat kell tökölni, énis régen csak emulátorral végigrohantam, most magamtól megyek, alig emlékszek valamire, de eddig nem sokat cseszekedtem, mert minden logikus hálisten.
Most ennél a 6 állatos szobornál szarakodok, próbálom megfejteni. 😄
EPIC!!!! 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.19. 23:17:54
Kezdő licit. :o
Ez volt a legkevésbé játszott a RE cím az összes között (tehát 0-1-2-3-cv. Ennyi van). Talán kétszer vittem végig?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az inventorynál meg érthető dolog lenne, amit mondasz, de nagyon rossz értelemben volt frusztráló a gyakorlatban, és a ráció sem állt mellette. Mindebben a Legend of Kyrandiát idézi számomra, ami végképp más 😊
Én, ha lehet, kerülném az ilyesmi részletezését, a beállítódottságom miatt, és a tisztelet nevében.
Más megteheti helyettem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lehet, hogy más fogja részletezni a dolgokat, én kegyeleti okokra hivatkozva nem.