Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Azt tudod, hogy te vagy egyedül itt eltévedve?
Segítek, olvasd el, és a kis buksidat törve lehet, hogy rájössz, hol tévedtél (ha most sem, akkor hagylak szenvedni):

"Arról nem is beszélve, ha nem csak átrohan az ember rajta, hanem jól adagolja magának, akkor végig izgalmas tud lenni, hiszen a mellékküldetésekkel - mint amikor látod a marcipándíszt a majdnem elfogyott tortán, de csak azért is a végére, az utolsó szeletre hagyod, egyfajta megkoronázásként - fenntartod magadnak.
S amikor kibontakozik a vége, akkor odabaxx..."

//Nincs itt semmiféle fanboi (sic!).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.25. 19:18:29

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Tinman is leírta már hogy lehetett volna ezt változatosabban is ezt csinálni, a hülye érvelés mindig szúrja a szemem. Fanboi én is szoktam lenni, de vak sosem.

Fallout 4 most bőven leköt, márciusig biztosan(~60 óra minimum kell még). Utána Pillars of Eternity, ami gondolom megint nem 2 óra lesz, aztán meglátjuk... FM-et is tervezem beszerezni újra, idén játszanék is vele(~200 óra), nem úgy mint tavaly+tavalyelőtt. Valamikor már GTA 5 is beugrik, XCOM 2. Bőven el leszek látva jó játékokkal, nem nagyon van igény ezekre az agyatlan címekre. Egyrészt ott a Fallout 4, simán beleesik már majdnem ebbe a kategóriába, de ha véletlen más hasonló gagyisággal lenne kedvem játszani, akkor is még tudok pl. Sleeping Dogs-ozni (nagyon kis szeletekben játszottam, lassan a végén járok), de ott a Mordor, vagy FC3 is. És akkor az indie címekről (Spelunky-zgatni tanítom asszonyt), szimulátorokról, építgetős stuffokról, egyebekről nem is beszéltem.

Röviden: nincs szükségem a kipróbálásra, anélkül is tudom hogy 5$-os kategória.

Más:
Is this just fantasy? Football Manager... the computer game that identified Lionel Messi as a talented schoolboy and has more scouts than any club in the world
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.25. 19:17:00

Ne is mondd! Úgy beszippantott a DD, mint nagyon régóta egy cím sem. Tervezgetek, fejlesztgetek, gondolkodom, hogy következő végigjátszásban hogy kéne, különböző kasztokat fejlesztek ki és szerintem már ugyanazokat az útvonalakat, ahol ugyanazok a lények jelennek meg újra és újra szerintem 30x bejártam...És szórakoztat még 33 óra után is (Bitterback Isle-ra látogattam el legutóbb és dobtam egy hátast mekkora hangulata van az egésznek!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én csak azt nem értem ebből az okfejtésből, hogy kipróba után nyilatkozod ezt vagy láttatlanban. Mad Max tipikusan az a cím, amit marhára élvezel pedig repetatív és önismétlő, de mégis van egy bája, ami miatt marhajól lehet vele szórakozni. Az elemei a voltmár kategóriából építkeznek mégis ilyen arányban rég kotyvasztották ezeket az alapanyagokat ilyen ízletesre. Ki kell próbálni és meglátod.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Olvastam a bejegyzésekből jó párat, amiből ez kiderül, de ahogy írtam minden érdekellentét eltűnik mihelyst jön valami, mely a két ellentétes oldalon állót hirtelen összekovácsolja. Próbáld ki, hogy elutazol egy szavanna túrára, közelítsd meg a küzdő 2 oroszlánhímet, majd lepődj meg, hogy hirtelen szétugranak és téged fognak széttépni. Ilyen ez. A kicsit is intelligens fajok összetartanak és nem azon kezdenek el ilyenkor szarakodni, hogy te miért kaptál több bért mint én. Na ennek mond gyökeresen ellen az Alien, ahol én tudod mit érzek? Ó baz, már megint egy ember fegyóval... jah van alien is valahol? Hát oké, de kit érdekel, amikor lőnek rám baze. WTF?

A hsz-ed többi részével egyetértek. Nem kellene rettegni, meg csoportokba bújva egymás ellen is túlélni, ha azt az egy db. alient eltennék láb alól. Sigh... humans.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Clash of Heroes final boss előtt állok, valamit gondolnék ide róla.

+ Nem kérdés, hogy a superior verzió, szépségesen mutatnak ezek a rajzolt hátterek/karik.
+ Elég ízléses a tálalás noha nincsenek benne különleges effektek, világmegváltó grafikai újítások.
+ SSD-ről úgy pattan, hogy nem tudom elolvasni a loading screen alján levő hintet, mert mire elolvasnék 1 szót már tolhatom is.
+ Simple but deep. Első blikkre egy rém egyszerű, agyat nem igénylő logika játék, aztán csak kiderül, hogy nem. Még 30 óra után is csinál az ember missplayt, ergo nem optimálisan lép.
+ Egész jópofa zenék, különösen a "hell pubos".
+ Talán a valaha elköltött legjobb pár 100 forintom, főleg, ha a ft/óra arányt nézzük.
+ Egy logikai játékhoz képest egész pofása összeszedett sztori.
+ Boss harcok elég eredetiek ^^

- Variációk egy témára. Repetitív. Tipikusan arra jó, hogy ha kicsit valami agytornára vágysz, akkor tolod és még sztorit is kapsz mellé, de amúgy 5 világon keresztül csapatják veled gyak. ugyan azt, bár az egyes herok harcmodora más és más stratégiát kíván és a megszerezhető itemek is nagyon eltérőek. Az undead vonal esetében pl. egyetlen item, ha már megvan, onnantól, ha van egy kis szürkeállomány pusztulgurulhat mindenki, míg más hősöknél useless szemetek garmadája. Volt olyan hero mely világát ~12 óra volt kitakarítani, meg volt olyan ahol ehhez alig kellett 5 óra, holott a harcok számában és az elérhető szintek tekintetében gyak. minden világ megegyező.
- Nagyon szigorú szabályrendszere van. Ha elrontottál egy lépést nincs revoke, az úgy marad. Gyakran 1 ilyen apró hiba és vesztettél is.
- Az utolsó world egész ötletes lenne, csak szó szerint lépésenként harc, a final boss meg teljesen eltúlzott elmebetegség, még kérdéses nekem is, hogy bírok-e vele, vagy vissza kell mennem órákat grindelni :-(
- Ebbe se tettek egy kiba. menü elérése ikont, így egy ideig kénytelen voltam a wireless billentyűzetem is bekapcsolni, ha menüt akartam, holott az egész játék tökéletesen ellene bill. nélkül. Aztán persze megoldottam, hogy az egér egy adott gombjára jöjjön be a menü, így már rendben volt.

6.5/10, de most valahogy ilyesmire vágytam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Ennél kicsit összetettebb a helyzet az Alien Isolation-ben azért. A különböző bejegyzésekből kiderül, hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Sevastopol-t bezárják az üzemeltető cég anyagi helyzete miatt és a helyzet már eleve nem volt ott valami fényes, konkrétan az emberek egymás torkának kezdtek már ugrani a különböző érdekellentétek miatt. Az alien nyomán kitörő pánik meg csak még inkább erősítette ezeket, és totális káoszba és anarchiába torkolt

De ettől függetlenül egyetértek, hogy egy kissé túltolták az emberek ellenséges reakcióit.
Még azon csodálkozom, hogy hogy a fenébe nem nyírták ki az idegent? Az első filmben érthető a szitu, ott vannak bezárva egy hajóba, egy szem fegyverük nincs, azt az egyetlen lángszórót is ipari fáklyákból eszkábálták össze, és összesen nyolcan vannak, szóval OK, hogy kemény rendet vág köztük a dög.
A Sevastopol viszont egy űrállomás, több tucat emberrel ( minimum) a fedélzetén, rendfenntartó egységekkel, fegyverekkel. OK, nem nehéztüzérség, de azért ahhoz, hogy azt az egy darab Alient levadásszák még elég kell, hogy legyen. Elvégre az Aliens-ben is leosztott egy lényt pisztollyal Vasquez, ha jól emlékszem.

Ettől függetlenül imádom a játékot, mert a hangulata az zseniális, mindent visz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Mad Max-hez képest gyengébbnek érzem. Jó volt, de MM jobb, hitelesebb, egyedibb a világa és komolyabban is vehető.

Az Arkham Asylum emléke is ennyire megfakult? Azt annak idején nagyon méltattad.

Az új Ratchet & Clank lesz még érdekes állatfaj, hiszen az első rész rebootja, egyúttal párhuzamosan készül annak az filmes adaptációjával 😊
Tinman
With all due my respect... én azt a játékot abbahagytam 3-4 órányi játék után. Engem ott vesztettek el, hogy emberek elől kell menekülnöm, vagy adott esetben megölni őket. Ebbe a szerepbe képtelen vagyok beleképzelni magam, főleg a filmek tükrében, ahol az emberek közül a Wayland-Yutani arcok voltak az enemy, a többiek meg a közös érdek miatt -előbb-utóbb- együttműködő partnerek... még a prison planétán is.

Egy csúcsragadozó idegen jelenléte egy zárt közegben, ahol nem a Wayland emberei vannak, hanem korábbi kollégák, nem azt fogja kihozni az emberekből, hogy aprócska csoportokban, vagy magányosan próbálnak túlélni, hanem közösséget kovácsol az emberekből a közös ellenséggel szemben. Ez a játék az emberi természet megcsúfolása számomra és én ezt nem kajálom be.

"Az ellenségem ellensége a barátom."

Nem kell ezzel egyetérteni, én így látom, nekem ez így viccnek is rossz... majd ha nagyon unom magam talán folytatom.

darkSectorxxx
Tudom amúgy nem sok, csak nekem sok a listámon lévőkhöz képest ez messzebb van lejjebb, és elsődlegesen a lista elejével kell foglalkoznom és ott is vannak amik még hónapokig kimaradnak. 😊

De kipróbáltam warezban türhetően futott az akkori régi gépemen, tetszetős a játék. 😊
Azért köszönöm, ha áprilisban nem lenne gatyaszaggató vásár akkor bevállaltam volna ps4-re, ha 2-en veszük 15 dolcsiért szerezhettem volna.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Alien Isolation? Nincs még végigtolva, de ha arról van szó hogy játék ami átadja egy film hangulatát... erős versenyzőnek tűnik.

Tinman
Igen, így a pontosabb... az univerzumot adaptálta elég jól.

Riddick is nagyon jó volt, de rettenetesen cső játék, ebben azért baromi sok mindenre vetemedhetsz, vagy nem és ez jó... opcionális tengernyi dolog. SW játékokkal bajban vagyok, erről majd talán olyan mesél, aki Mad Max-el és azokkal is tolta. AvsP-vel szerintem nincs egy ligában noha, az AvsP sem volt rossz, Batman-től meg behányok és nem Batmannel van a gond, hanem a játékokkal. Nekem nagyon kevesek.

Nem úgy van, hogy ez nem a filmet adaptálja, csak az univerzumot és a hőst használja? Persze lehet a kedvenced, de azért ebben a kategóriában akadnak kimondottan nagy klasszikusok. Pl. Riddick, SW-játékok, Indiana Jones and the Fate of Atlantis, Aliens vs Predator, de Batman: Arkham szériában is akadnak jó játékok, ha azok túl frissnek is tűnhetnek. Közvetlen feldolgozásból jóval nehezebb igazán jót mondani.
IMYke2.0.0.0
Próbálkozol, erőlködsz, de sehol sem fikáztalak - hiszen te nem is írtál a játékról semmit. Ja, csak a stílusos szarozást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ezzel részben egyet tudok érteni. Attól, hogy ez nekünk tetszik, mert konkurensek még kínosabbak, attól nem ez a helyes út, mert meg lehetett volna ezt még tartalmasabbra és változatosabbra csinálni. Viszont movie->game felállásban számomra ez eddig a legjobb, ami valaha készült.

zorrobomber
Sarkos véleményre sarkos válasz. Rendszeres hogy igazi középszar játékokat hozsannázol, nem tudom mit vársz ezekre... Én is tudok igazán élvezni ilyen címeket, de nem gyártok mögéjük mindenféle elméleteket hogy ezért meg azért ezek a világ legjobb játékai. Pláne nem fikázok másokat akik nem osztják a véleményemet, vagy esetleg kifogásolják a véleményem logikáját, de hát lelked rajta... 😊

IMYke2.0.0.0
"A személyemre, és a hsz-eim minőségére irányuló kommenteket kéretik mellőzni."

Tükröt tartottam csak.
A véleményemet és a saját (!) élményemet szaroztad le, gyakorlatilag. Közben meg elvárod, hogy mennyei mannaként fogadja be mindenki a hozzászólásaid tartalmát, mert azok non plus ultrák.
Végszónak: különbözőek vagyunk, különbözőek az értékelési, érzelem stb. skáláink, kéretik elfogadni.
Gyűlölnék olyan világban élni, amiben mindent a te véleményed alapján kellene címkézni.

Gyakran van olyan, hogy egy viszonylag repetitív játék is játszatja magát. Sandboxoknál tényleg gyakran kikezdhető a változatosság, mégis gyakran hívogató tud lenni a csomag (most az "sivár" Dragon's Dogma rántott be újra két PS3-as végigjátszás után PC-n is, mert csak). De mondhatnám a Wizardry 8-at is az őrületes mennyiségű harccal, mégis annyira jó az a játék, hogy am űfaj legnagyobbjai között szokás emlegetni.
zorrobomber
Ezt az érvelést simán el tudom fogadni. Szart nyilván én is csak válogatósan ennék, elsősorban növényevő állatét 😊

zorrobomber
Pedig szartorta az marcipánnal 😊 5$-ért jó lesz...átrohanni rajta. Marcipán 😄 Mellesleg megsúgom, a változatosság nem egyenlő a "modernkori szendbokszos-gétéás-akármi fíling"-el. A változatosság... az változatosság... nem tudom máshogy leírni 😊 Az elhúzott-nyújtott szar meg nem más mint elhúzott-nyújtott szar. Meg kell próbálnod megérteni... akkor is ha fáj, mert tetszik 😊 A Fallout 4 is guilty pleasure... elnyújtott szar a fele, de nem baj mert élvezem, főleg a másik felét ami tömény zsenialitás, és nincs ezzel semmi baj ha beismeri az ember. Egyes részek annyira jók hogy nem akarod hogy vége legyen, ennyi, de ne magyarázzuk már hogy háde ennek ilyennek kell lennie. Még a végén attól lenne szar a játék hogy változatos, na persze 😄 A személyemre, és a hsz-eim minőségére irányuló kommenteket kéretik mellőzni.

Tinman
Én akkor se tudnám megenni... sajna vannak olyan kaják, amiket komoly éhezés után se tudok lenyomni a torkomon mert visszajön. Analógiának tudnék ide hozni, pár csodás indie nograf gyöngyszemet, de nem teszem.

Mad Max tökéletes cím arra, hogy hét közben csak 1-2 órát tolod, hétvégén többet. Van benne minden ami Mad és ami Max és bár kissé repetitív, de az ilyen dolgai is opcionálisak. Ha nem érzed a maxolási kényszert simán 25 óra alatt végigküldöd.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom másként értékelni ezt a beböfizést: <#levele>

zorrobomber
A szar is finom ha két hétig éhezteted magad. Jár a taps 😊

IMYke2.0.0.0
"Tény, hogy maga a sztori gyenge/nincs és küldetések is unalmasak"

Bocs, de személy szerint én nem tudok ezzel egyetérteni.
Nyilván, nem egy GTA 5 / Witcher 3, várossal / erdőkkel, amiben milliónyi időkitöltő cucc, és sok fő/mellék karakter, meg dugások, meg áll leejtő grafikai változatosság etc.
De miért is? Mert ez egy apokalipszis utáni, az "erősebb kutya ****ik" korszakban játszódik...!
Miért is lenne ebben a környezetben változatos küldetés hálózat?

Személy szerint, szeretem beleélni magam egy történetbe - és bizony itt, amikor szó szerint férgeken kell élned, férgeket (átvitt értelemben is) kell eltaposnod* a túléléshez, több mint illúzióromboló lett volna egy bármelyik modernkori szendbokszos-gétéás-akármi fíling.

Arról nem is beszélve, ha nem csak átrohan az ember rajta, hanem jól adagolja magának, akkor végig izgalmas tud lenni, hiszen a mellékküldetésekkel - mint amikor látod a marcipándíszt a majdnem elfogyott tortán, de csak azért is a végére, az utolsó szeletre hagyod, egyfajta megkoronázásként - fenntartod magadnak.
S amikor kibontakozik a vége, akkor odabaxx...

Hát még, amikor visszatérsz a játékba, a főszál után, és szembesülsz pár flasht okozó jelenettel...

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.25. 13:17:45

Voltan
Ójaja. Mad Max a tavalyi év nagy meglepetése nekem is. Én is már vagy 40 óránál tartok, és nagyon nagyon szeretem

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
Van egy Pixel Puzzles: Japan-om. Érdekelne valakit cserében?
Troger911
Én is élveztem, de a kimaxolás még hátra van! De ugye ott mellette a Fallout 4, Witcher 3, Dying Light és The Evil Within dlc-k... És ez csak amit beterveztem... Ez mellett megy a Warthunder és az Arma 3 Breaking Point...
3Error
Én a kipufogóból csöpögő/égő benzint (és azt a talajra csöpögve) néztem vagy 2 órán keresztül. <#idiota>
Tény, hogy maga a sztori gyenge/nincs és küldetések is unalmasak, de a tuning, hentelés, kocsikázás szvsz nagyon jó.
De főleg a "benzingőz" ami engem megfogott. (bele is helyeztem 86 órát / 96%-os teljesítménnyel <#zavart1>)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Egyetértek. Üres film volt, amit a látvány vitt a hátán. (ha nem ismerném én sem az "eredeti" Mad Max-eket, akkor valszeg csak nézetem volna, hogy WTF?!)

Charlize-t szeretjük, fél karral is. <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Én úgy úgy érzem azért "bírtam" , mert gyakorlatilag az 1. perctől rá voltam állva a témára.
Akik imádták az újkori filmetűdöt, most ne olvassanak tovább: ezerszer jobb, mint a film, amiről ez volt a véleményem:

<2015> - (imdb) - "Mad Max: Fury Road" - 6/10
(2015.08.22) (121 perc, amerikai)

A Mad Max-nek nem kellett volna reboot roadmovie.
Sajnos, az egész olyan volt, mint egy 2 órásra felhízlalt, in medias res tévésorozat epizód, Zéró mélységgel, majdnem semmi színészi játékkal, Valhallázással, megépített járművekkel, valódi és CGI robbanásokkal, meg az üldözéssel.
Charlize Theront még mindig szeretjük, de ő is kevés volt az üdvösséghez.

Scooter
Én se gondoltam többre. <#awink>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.01.25. 08:34:30
grebber
Mad Maxat semmiképp sem hagyom ki.~ 2019-2020-ban lesz majd aktuális.Ezrest adok majd érte.

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Engem is csak akkor érdekel ha olcsóbb lesz.
Seth
Hogyan bírtad? Nekem olyan 20 órám van benne, és borzasztó egyhangú és unalmas feladatok vannak benne.

PSN ID.: Beegabor

wantonly
Gratula! <#eljen>

Jó lenne a W3 után ezzel folytatni, de várok egy nagyobb árcsökkenésre.
IMYke2.0.0.0
Én most lehalkítom a hangom, mert ajándékba kaptam, de...
Nem olyan drága ám a játék... - 17 euróért is megvehető. Legális forrásból.

darkSectorxxx
Ha olcsó lesz nekem tervben van. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Hú, gyerekek micsoda - nincs rá jobb szó! - flash ért a játékban (ahogy írtam, lehet folytatni), amikor egy a térképen megjelenő valamihez mentem. Gyerekeeeeek!
Akinek nincs meg, pótolja a Mad Max-et/10!

IMYke2.0.0.0
Mad Max sztori mód végigjátszva. Dramaturgiailag, s minden másban is nagyon remek volt. Egyetlen buggal sem találkoztam.
STEAM szerint: 126 óra.
Raptr kliens szerint:
TOTAL TIME 4days 6hrs 23mins
LAST SESSION 6hrs 42mins - még folyamatban.

A kajához:
Vajon, hol - miben - is kötöttek ki az állatok, legfőképp a kutyusok? 😊( - számos relikvia utalt rá.

Csak ezek vannak hátra és tényleg 100%-os a végigjátszás:
A credits után visszakapjuk a lehetőséget a folytatásra:

Dying Light pipa három személyes co-opban. Király volt. Fasza a parkour benne (főleg miután megvan a grappling hook), a fejlesztések, craftolás, sok küldi, mellékküldi, különböző challengek. Még olyanok is vannak, hogy lehet küldik közben kihívást indítani, hogy bizonyos részét ki teljesíti legjobban. Grafika brutálgyönyörű, karakterek jópofák. Nagyon hangulatos helyszínek vannak benne. Több fajta zombi. Éjszaka előjönnek a nagyon gyors és nagyon erős zombik. Éjszaka a hangulat a négyzeten van. Az elején kerültük az éjszakákat, de utána már akkor is nyomtuk ezerrel. Főleg, hogy vannak olyan küldik, amiket csak akkor lehet. Éjszaka mászkálni sötét alagutakban, tetőkön ugrálni. Atomkirályság. Csak áradozni tudok a játékról. Nagyon jó lett.
Egyedüli mínusz az utolsó küldetés. Az még ok, hogy a prológust csak szingliben lehet. Így volt a Dead Islandben is. Mondjuk az más tészta, hogy ott kb. 15 perc volt, itt meg több, mint 1 óra. Ugyanakkor, hogy az uccsó is szingli? Ne már! Mentünk be az ajtón az utolsó küldire és kiírja, hogy single only. Hát fasza. Aztán még rátesz egy lapáttal, hogy az utolsó harc idióta QTE. Na mindegy. A többi része nagyon jó.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.24. 19:27:10
mooo
CoD:MW3 6.23€ MW2 is hasonló áron van most.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.01.24. 19:15:18
Fpocok
Igen, majd küldenek.
Azt hittem hogy felkerül az accountomra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MoRT2195
Azt hiszem majd küldenek egy uplay kulcsot a napokban, még én se kaptam. De elméletileg küldtek egy emailt, abban le van írva minden szerintem. Megkeresném én, de az a baj, hogy nem találom ezt az emailt. 😄
Fpocok
Az normális hogy beregeltem, de a uplayben nem jelenik meg sehol? Vagy csak 26-án fog?

MoRT2195
Nincs mit! 😊 Hát ha mondjuk 5 perccel később küldted volna a kommentet, akkor elküldtem volna neki, de lehet csak pár másodperc különbség volt, így meg nem akartam neki adni kapásból. Felőlem megoszthatod, innentől kezdve a te tulajdonod ez az értékes kulcs. 😄
robotnyk
annyira nem lényeges, hogy account infoval megérje szórakozni, majd belenézek streamen, ha nem lesz NDA alatt 😊
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.01.24. 15:37:49
Fpocok
KÖSSZ! Amúgy mivel ő volt előbb, nem haragudtam volna, ha neki adod.
Majd megosztom vele és akkor mindenki boldog.

Fpocok
És ha megosztjuk? 3 nap a béta, nekem egy nap elég, hogy belenézzek. Anno a the crew bétámat is többen toltuk.

MoRT2195
Január 29-31 között. 26-tól pedig már le is lehet tölteni. Szóval nem lesz rá sok idő, egy hétvége...