Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítek, olvasd el, és a kis buksidat törve lehet, hogy rájössz, hol tévedtél (ha most sem, akkor hagylak szenvedni):
"Arról nem is beszélve, ha nem csak átrohan az ember rajta, hanem jól adagolja magának, akkor végig izgalmas tud lenni, hiszen a mellékküldetésekkel - mint amikor látod a marcipándíszt a majdnem elfogyott tortán, de csak azért is a végére, az utolsó szeletre hagyod, egyfajta megkoronázásként - fenntartod magadnak.
S amikor kibontakozik a vége, akkor odabaxx..."
//Nincs itt semmiféle fanboi (sic!).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.25. 19:18:29
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fallout 4 most bőven leköt, márciusig biztosan(~60 óra minimum kell még). Utána Pillars of Eternity, ami gondolom megint nem 2 óra lesz, aztán meglátjuk... FM-et is tervezem beszerezni újra, idén játszanék is vele(~200 óra), nem úgy mint tavaly+tavalyelőtt. Valamikor már GTA 5 is beugrik, XCOM 2. Bőven el leszek látva jó játékokkal, nem nagyon van igény ezekre az agyatlan címekre. Egyrészt ott a Fallout 4, simán beleesik már majdnem ebbe a kategóriába, de ha véletlen más hasonló gagyisággal lenne kedvem játszani, akkor is még tudok pl. Sleeping Dogs-ozni (nagyon kis szeletekben játszottam, lassan a végén járok), de ott a Mordor, vagy FC3 is. És akkor az indie címekről (Spelunky-zgatni tanítom asszonyt), szimulátorokról, építgetős stuffokról, egyebekről nem is beszéltem.
Röviden: nincs szükségem a kipróbálásra, anélkül is tudom hogy 5$-os kategória.
Más:
Is this just fantasy? Football Manager... the computer game that identified Lionel Messi as a talented schoolboy and has more scouts than any club in the world
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.25. 19:17:00
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A hsz-ed többi részével egyetértek. Nem kellene rettegni, meg csoportokba bújva egymás ellen is túlélni, ha azt az egy db. alient eltennék láb alól. Sigh... humans.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
+ Nem kérdés, hogy a superior verzió, szépségesen mutatnak ezek a rajzolt hátterek/karik.
+ Elég ízléses a tálalás noha nincsenek benne különleges effektek, világmegváltó grafikai újítások.
+ SSD-ről úgy pattan, hogy nem tudom elolvasni a loading screen alján levő hintet, mert mire elolvasnék 1 szót már tolhatom is.
+ Simple but deep. Első blikkre egy rém egyszerű, agyat nem igénylő logika játék, aztán csak kiderül, hogy nem. Még 30 óra után is csinál az ember missplayt, ergo nem optimálisan lép.
+ Egész jópofa zenék, különösen a "hell pubos".
+ Talán a valaha elköltött legjobb pár 100 forintom, főleg, ha a ft/óra arányt nézzük.
+ Egy logikai játékhoz képest egész pofása összeszedett sztori.
+ Boss harcok elég eredetiek ^^
- Variációk egy témára. Repetitív. Tipikusan arra jó, hogy ha kicsit valami agytornára vágysz, akkor tolod és még sztorit is kapsz mellé, de amúgy 5 világon keresztül csapatják veled gyak. ugyan azt, bár az egyes herok harcmodora más és más stratégiát kíván és a megszerezhető itemek is nagyon eltérőek. Az undead vonal esetében pl. egyetlen item, ha már megvan, onnantól, ha van egy kis szürkeállomány pusztulgurulhat mindenki, míg más hősöknél useless szemetek garmadája. Volt olyan hero mely világát ~12 óra volt kitakarítani, meg volt olyan ahol ehhez alig kellett 5 óra, holott a harcok számában és az elérhető szintek tekintetében gyak. minden világ megegyező.
- Nagyon szigorú szabályrendszere van. Ha elrontottál egy lépést nincs revoke, az úgy marad. Gyakran 1 ilyen apró hiba és vesztettél is.
- Az utolsó world egész ötletes lenne, csak szó szerint lépésenként harc, a final boss meg teljesen eltúlzott elmebetegség, még kérdéses nekem is, hogy bírok-e vele, vagy vissza kell mennem órákat grindelni :-(
- Ebbe se tettek egy kiba. menü elérése ikont, így egy ideig kénytelen voltam a wireless billentyűzetem is bekapcsolni, ha menüt akartam, holott az egész játék tökéletesen ellene bill. nélkül. Aztán persze megoldottam, hogy az egér egy adott gombjára jöjjön be a menü, így már rendben volt.
6.5/10, de most valahogy ilyesmire vágytam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ettől függetlenül egyetértek, hogy egy kissé túltolták az emberek ellenséges reakcióit.
Még azon csodálkozom, hogy hogy a fenébe nem nyírták ki az idegent? Az első filmben érthető a szitu, ott vannak bezárva egy hajóba, egy szem fegyverük nincs, azt az egyetlen lángszórót is ipari fáklyákból eszkábálták össze, és összesen nyolcan vannak, szóval OK, hogy kemény rendet vág köztük a dög.
A Sevastopol viszont egy űrállomás, több tucat emberrel ( minimum) a fedélzetén, rendfenntartó egységekkel, fegyverekkel. OK, nem nehéztüzérség, de azért ahhoz, hogy azt az egy darab Alient levadásszák még elég kell, hogy legyen. Elvégre az Aliens-ben is leosztott egy lényt pisztollyal Vasquez, ha jól emlékszem.
Ettől függetlenül imádom a játékot, mert a hangulata az zseniális, mindent visz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az új Ratchet & Clank lesz még érdekes állatfaj, hiszen az első rész rebootja, egyúttal párhuzamosan készül annak az filmes adaptációjával 😊
Egy csúcsragadozó idegen jelenléte egy zárt közegben, ahol nem a Wayland emberei vannak, hanem korábbi kollégák, nem azt fogja kihozni az emberekből, hogy aprócska csoportokban, vagy magányosan próbálnak túlélni, hanem közösséget kovácsol az emberekből a közös ellenséggel szemben. Ez a játék az emberi természet megcsúfolása számomra és én ezt nem kajálom be.
"Az ellenségem ellensége a barátom."
Nem kell ezzel egyetérteni, én így látom, nekem ez így viccnek is rossz... majd ha nagyon unom magam talán folytatom.
De kipróbáltam warezban türhetően futott az akkori régi gépemen, tetszetős a játék. 😊
Azért köszönöm, ha áprilisban nem lenne gatyaszaggató vásár akkor bevállaltam volna ps4-re, ha 2-en veszük 15 dolcsiért szerezhettem volna.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Riddick is nagyon jó volt, de rettenetesen cső játék, ebben azért baromi sok mindenre vetemedhetsz, vagy nem és ez jó... opcionális tengernyi dolog. SW játékokkal bajban vagyok, erről majd talán olyan mesél, aki Mad Max-el és azokkal is tolta. AvsP-vel szerintem nincs egy ligában noha, az AvsP sem volt rossz, Batman-től meg behányok és nem Batmannel van a gond, hanem a játékokkal. Nekem nagyon kevesek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tükröt tartottam csak.
A véleményemet és a saját (!) élményemet szaroztad le, gyakorlatilag. Közben meg elvárod, hogy mennyei mannaként fogadja be mindenki a hozzászólásaid tartalmát, mert azok non plus ultrák.
Végszónak: különbözőek vagyunk, különbözőek az értékelési, érzelem stb. skáláink, kéretik elfogadni.
Gyűlölnék olyan világban élni, amiben mindent a te véleményed alapján kellene címkézni.
Mad Max tökéletes cím arra, hogy hét közben csak 1-2 órát tolod, hétvégén többet. Van benne minden ami Mad és ami Max és bár kissé repetitív, de az ilyen dolgai is opcionálisak. Ha nem érzed a maxolási kényszert simán 25 óra alatt végigküldöd.
Bocs, de személy szerint én nem tudok ezzel egyetérteni.
Nyilván, nem egy GTA 5 / Witcher 3, várossal / erdőkkel, amiben milliónyi időkitöltő cucc, és sok fő/mellék karakter, meg dugások, meg áll leejtő grafikai változatosság etc.
De miért is? Mert ez egy apokalipszis utáni, az "erősebb kutya ****ik" korszakban játszódik...!
Miért is lenne ebben a környezetben változatos küldetés hálózat?
Személy szerint, szeretem beleélni magam egy történetbe - és bizony itt, amikor szó szerint férgeken kell élned, férgeket (átvitt értelemben is) kell eltaposnod* a túléléshez, több mint illúzióromboló lett volna egy bármelyik modernkori szendbokszos-gétéás-akármi fíling.
Arról nem is beszélve, ha nem csak átrohan az ember rajta, hanem jól adagolja magának, akkor végig izgalmas tud lenni, hiszen a mellékküldetésekkel - mint amikor látod a marcipándíszt a majdnem elfogyott tortán, de csak azért is a végére, az utolsó szeletre hagyod, egyfajta megkoronázásként - fenntartod magadnak.
S amikor kibontakozik a vége, akkor odabaxx...
Hát még, amikor visszatérsz a játékba, a főszál után, és szembesülsz pár flasht okozó jelenettel...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.25. 13:17:45
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tény, hogy maga a sztori gyenge/nincs és küldetések is unalmasak, de a tuning, hentelés, kocsikázás szvsz nagyon jó.
De főleg a "benzingőz" ami engem megfogott. (bele is helyeztem 86 órát / 96%-os teljesítménnyel <#zavart1>#zavart1>)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Charlize-t szeretjük, fél karral is. <#vigyor>#vigyor>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Akik imádták az újkori filmetűdöt, most ne olvassanak tovább: ezerszer jobb, mint a film, amiről ez volt a véleményem:
(2015.08.22) (121 perc, amerikai)
A Mad Max-nek nem kellett volna reboot roadmovie.
Sajnos, az egész olyan volt, mint egy 2 órásra felhízlalt, in medias res tévésorozat epizód, Zéró mélységgel, majdnem semmi színészi játékkal, Valhallázással, megépített járművekkel, valódi és CGI robbanásokkal, meg az üldözéssel.
Charlize Theront még mindig szeretjük, de ő is kevés volt az üdvösséghez.
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
Jó lenne a W3 után ezzel folytatni, de várok egy nagyobb árcsökkenésre.
Nem olyan drága ám a játék... - 17 euróért is megvehető. Legális forrásból.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Akinek nincs meg, pótolja a Mad Max-et/10!
STEAM szerint: 126 óra.
Raptr kliens szerint:
TOTAL TIME 4days 6hrs 23mins
LAST SESSION 6hrs 42mins - még folyamatban.
A kajához:
Csak ezek vannak hátra és tényleg 100%-os a végigjátszás:
Egyedüli mínusz az utolsó küldetés. Az még ok, hogy a prológust csak szingliben lehet. Így volt a Dead Islandben is. Mondjuk az más tészta, hogy ott kb. 15 perc volt, itt meg több, mint 1 óra. Ugyanakkor, hogy az uccsó is szingli? Ne már! Mentünk be az ajtón az utolsó küldire és kiírja, hogy single only. Hát fasza. Aztán még rátesz egy lapáttal, hogy az utolsó harc idióta QTE. Na mindegy. A többi része nagyon jó.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.24. 19:27:10
Azt hittem hogy felkerül az accountomra.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.01.24. 15:37:49
Majd megosztom vele és akkor mindenki boldog.