Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
😄 Én meg elképzeltem egy kis Zorrobomber aki kilép a suliból, szert téve egy extra képességre, és azt mondják hogy nem mehet vissza. 😄D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Hát az érettségi után tuti nem nyomtam volna visszatekerést, jóvót az úgy ahogy volt... inkább ne bolygassuk kategória.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.27. 15:46:38

darkSectorxxx
Ezt szeretem az sg-ben. 😄

Te hsz-at láttam elsőre ugye belépve, mert az újak kerülnek legfellülre, beleolvasok, azt hittem gyerekkori élményedet meséled, mikor még kis padavan voltál, azt rányomtam allul a válasz gombra 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

zorrobomber
Nekem az első meglepetés az volt hogy kiléptem az iskolaajtón és utána már nem lehetett használni a képességet. Persze második nekifutásra azért már észrevettem hogy szól, hogy ezután nem térhetsz vissza, de engem elsősorban ez lepett meg, hogy nem kapsz szabad kezet. Persze érthető meg minden, csak mondom.

genndy
Nettó hülyeséget ír. a Játék g@cijó. És pont a hétköznapi környezet miatt üt, keményen, gyomorba. Főleg a fejezetek végén.
Amúgy én kimondottan örülök neki hogy semmit nem tudtam a játékról, úgyhogy még a legelső képességhasználat is meglepetés volt. De simán végigtoltam volna úgy is ha csak az iskola folyosóin kell fényképezgetni Szerencsére SOKKAL több.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.01.27. 15:23:31

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nincs is jobb, mint amikor valaki olyan játékot vesz meg, amiről semmit se tud, aztán sír miatta. Kb. minimális utánjárással meg lehet tudni, hogy mi az alapfelállás, ami köré a játék épül.
Ez olyan, mintha megvenném a GTA V-öt és aztán sírnék, hogy ebben gengszternek kell lenni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.27. 15:12:14
IMYke2.0.0.0
Moby nem ért hozzá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Egyik kedvenc kritikusom a játékról.

Nemtomnemtoltammégmajdkésőbb.<#nemtudom>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Gratulálok, remek dísze a gyűjteménynek. <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
Ez nem off. 😊

Gratula, használd egészséggel.

Egy kis OFF. Megjelenés óta megvan Steamen, de kellett nekem ez a csoda dobozosan is. A 2013-as TR óta nem vettem számítógépre dobozos játékot, úgy voltam vele, hogy nem is fogok, de ezt nem hagyhattam ki. 😊

darkSectorxxx
Miaznekem. 😄 Szaros 10percért? 😄
X1-en goldom nem lesz, pc-n elég a konfigom, ps4-en meg kedvem játszani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#alien>

20 óra töltögetés kb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.26. 20:30:10

robotnyk
persze, fél órán belül lent van, 13000 forint megér ennyit 😊

szerk: privátban ment, de itt is köszi, meg Mortnak is, mert onnan indult 😄
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.01.26. 20:27:19
Fpocok
Be tudtál lépni? Töttöd?

Parasite Eve 2, best game EVER!

robotnyk
jöhet
IMYke2.0.0.0
"Töltök 84GB-ot hogy játszani tudjak mind3-al...megéri. 😄" --- <#wow1>

darkSectorxxx
Jajám.

x1-re ~26GB
PS-re ~28GB
PC ~30GB

Brutális.

Töltök 84GB-ot hogy játszani tudjak mind3-al...megéri. 😄

darkSectorxxx
SENKI ismerős nem kapott még kulacsot.

X1-re volt még tegnap egy lehetőség letölteni....
Ps4-re még van elvileg egy trükk......
Pc-re nem tudom. (a PS4-es trükk kódja ha nem redeem akkor azzal kérhettek pc vagy x1-re kulcsot)

Akinek nem jött e-mali-> Uplay oldalon belépés-> Account Managements-> Beta Access-> HF!!! 😊

Fpocok
Kell?

Fpocok
Közben megjött a kliensbe.

MUHAHA! 30 gigabájt a béta kliens. Elmehetnek a picsába, ennyit nem fogok letölteni.

Fpocok
Én regeltem be kódot, amit itt kaptam és azt mondták, elvileg mától lehet preloadolni.

zzeN
Mindenki kap kulcsot aki kért? Én nem kaptam pedig jelentkeztem hónapokkal ezelőtt, inkább vettem egyet olcsóba.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

darkSectorxxx
<#eljen>

buktak már így meg mások, Dallas meg hasonló, örülök hogy ez "elvileg most úgy tűnik" nem fog.
Persze ehhez story is kell.
Ilyen sorozat meg amúgy sincs nagyon a palettán a sok helyszínelő meg vígsorozatok közt.

darkSectorxxx
Ezt én sem tudom most érteni, mert nem volt szó arról hogy x1 exclusive marad, meg sőtt az Alan Wake 2 sem.
Tudod már hogy megy a Microsoft 2 lyukra játszik, PC is érdekes nem csak az X1.

Ez max pár egyéb fejlesztőre lesz érvényes akik alapon nem is akarnak koketálni a platformmal.

A sírás jót nevettem de én nem hiszem hogy bárki sírna a QB-hez én úgy vettem CSAK ezért gépet, x1-et hogy tudtam hogy lesz pc-re. 😊

darkSectorxxx
+99999999999999999 😊

Tinman
Nekem most S01EP19 van soron, élvezem minden másodpercét :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
"remélem azt tudja és akarja"

Szubjektív, de ha valaki az élete utolsó éveiben ezzel akar foglalkozni az nem normális. Vagy csak baromira nem értékeli az életet. Persze lehet bennem van a hiba.

[merlinw.org]

Totti5
Remeg a kezem az 1.5 óra múlva kezdőd S10EP02 Xaktákra, most valóban nem vagyok önmagam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.26. 19:44:02

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
2 perces reakcióidő? Lassulsz :-)

Totti5
Gears of War 3al már bukott az oldal, de egy percig sem volt kérdés hogy Remedy cím lesz PCre is majd valamikor.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Quantum Break rated for PC in Brazil

Ha csendben maradtok és füleltek, lehet hallani, ahogy az xbotok felsírnak.

ffxi

Fákjúal!

Fpocok
Még nem kaptam semmit Ubisofttól a The Division kapcsán. Nem kellett volna már?

Atisz
"Please note: The GOTY Edition of Middle-earth: Shadow of Mordor and the previously available Premium Edition are the same product."

Egy szóval semmi.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A Condemnedet nemrég játszottam végig (mivel a F.E.A.R. engine-jét használja, szintén nagyon durva videokártya kellett hozzá annak idején, bár annyira azért nem dolgoztatta meg) és még mindig nagyon félelmetes volt. A misztikum jól fel van építve, kiválóak a helyszínek (babagyár, iskola) de a vége eszméletlen rossz (nem is azért mert nyitva hagyja a sztorit, hanem mert értelmetlen).
A készítők mentségére legyen mondva, hogy a szintén nagyon jól sikerült 2. részben mindenre magyarázatot kapunk, csak az meg kár, hogy sosem jelent meg PC-re.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.01.26. 18:10:03

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

darkSectorxxx
Dangerous Golf ! (írtam, egyből is egy kommentet. 😄)

+pre-order
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.26. 18:03:58

Atisz
Így van, az (a 2.) volt a legjobb rész. Kiváló hangulat (itt is főleg a marine rész természetesen), kellően jó sztori (a kiegészítővel pláne, ami kapcsolódott az alapjátékhoz és az abban lévő egyik mellékszereplő bőrébe bújhatott az ember) és adott volt egy nagyon jó engine (lithtech).
Az első rész kőbaltás volt, a predator pl. nem tudta feltölteni az energiáját, onnantól pedig a csuklópengékkel elég nehéz volt az alieneket aprítani.

A F.E.A.R. számomra is etalon volt (bár annak idején nem volt gép, ami teljes pompájában akadásmentesen futtatni tudta volna), mind a sztori, mind a részecske effektek szempontjából és bizony horrornak sem volt utolsó. Az kiürített irodaházban (ahol még gőzölögtek az otthagyott kávék) támadó ninjákra pl. még ma is emlékszem 😊

Atisz
Szerintem az a rész vacak volt (tény, hogy nagyon szépen festett és a hangulat is rendben volt, pláne a marine rész): valahogy korlátoltnak tűnt az egész, aprók voltak a pályarészek (hasonlóan, mint a Deus Ex 2-ben) és az fps elemekkel is voltak gondok (nem volt guggolás, holott néha tényleg annyi kellett volna, hogy az ember továbbjusson). Az meg már vicc volt, ahogy a gépfegyverrel "blokkolni" lehetett (sőt inkább kellett) az alien csapásait.

IMYke2.0.0.0
Úristen, te menthetetlenül egoista vagy.
<#integet2>

zorrobomber
Max itt fordult elő ilyesmi:
"Egyes részek annyira jók hogy nem akarod hogy vége legyen, ennyi,", de itt is hozzátettem, hogy : "de ne magyarázzuk már hogy háde ennek ilyennek kell lennie"
Te azt próbáltad beadni, hogy ez így jó direkt. Eszed a szart, aztán a végén jobban esik a marcipán. Egészségedre... A Fallout 4-ből simán kimaradhatott volna egy csomó küldetés, nem lett volna szarabb játék. Az már csak engem minősít, hogy megeszem a szart is, és nem fogok önigazolásként hülyeségeket írogatni fórumokra. Normális ember helyén kezeli a dolgokat, egy fanboi pedig elméleteket gyárt a cselekedetei mögé.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.01.26. 15:21:20

IMYke2.0.0.0
Látom, sikerült kiragadnod a "lényeget", miközben az elmúlt időszakban épp azzal dobálóztál, amire én utaltam.
Beszélj csak mellé. <#nevetes2>

zorrobomber
IMYke2.0.0.0 #265503 - "ez egy apokalipszis utáni, az "erősebb kutya ****ik" korszakban játszódik...! Miért is lenne ebben a környezetben változatos küldetés hálózat?"

Kérlek mesélj még a mondatértelmezési képességeimről. <#puszis>

IMYke2.0.0.0
Előkerült a soha el nem készült Saints Row-játék - valójában a Saints Row 2 PSP portja lett volna, de a gépre át kellett írni, és lett belőle: Saints Row: Undercover.
2009-ben törölték a megbízást.

Köszönöm

Csak bátran!

IMYke2.0.0.0
Látom, még mindig nem sikerült összerakni az írásjelekkel telerakott mondatot, és felismerni egy átkozott hasonlatot, ami a legfinomabbnak vélt dolog és az élvezetének elhúzására íródott.
Sajnállak.

Az alapkampányt bővíti ki az Enemy Within, nem folytatás. A hosszát nem tudom, én is csak vásárlás miatt tájékozódtam korábban.Itt lehet arról olvasgatni, hogy másoknak mennyi ideig tartott.
Többi kérdése esetleg tudod a választ?

Csak bátran!

Platformtól függően vannak eltérések. PC-n kell neki az alapjáték. Konzolon tartalmazza azt is, ezért ott drágább is volt, ráaádsul újra meg kell így venni az egészet, mert csak kiegészítőként/DLC-ként nem létezik.