Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem tudom, az nincs odaírva, de alapvetően jól néz ki, jól fut és az a lényeg, nem?😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Bocs túl magas laszti. 😄

Amúgy minden más maxon van? Mert csak felbontást+fps értékeket írnak.... amúgy mán nekem nem jön be a link. :S
Amúgy én kíváncsíságból meglestem volna a játékot azért pc-n hogy milyen ha szabadjára engedik, de írják hogy szinte ugynazok a textúrák mint az eredetiben, akkó nekem 8.
1080p meg 60fps-é nem fogom letölteni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 20:05:37

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

wesker24
Jah a Witcher 3 az más kategória abban persze hogy Év játéka lett, meg is érdemelte.

Amugy nálam a tavalyi év játéka az egyértelműen a Grim Dawn ami most február 1-jén lesz official full release a Life is Strange mellett.
MerlinW
Jajj te, "Nézd meg a videót.." linkre kattints 😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
A fehér pöttyök szaladnak ám rendesen. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
Ezer éves GTX 470-en szépen szalad egy 2 magos procival. Nincs ezzel semmi gond.

Max beállítás, minden szirszaros effekt kell? Hardver kell hozzá, de ez logikus😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.27. 19:56:05

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Tavaly meg valaki azt mondta, hogy a Witcher 3 volt az év játéka.....😄

wesker24
Jah és persze várjuk ezerrel a Life is Strange Season 2.-öt

CAN'T WAIT I WANT IT RIGHT NOW ! <#hehe>
wesker24
A Life is Strange-re mindent lehet mondani csak azt nem hogy szar, komolyan egy igazi mestermű a DontNod-tól a maga kategóriájában minden idők legjobb játéka, még ha az Episode 5 nem is úgy sikerült ahogy szerették volna.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.01.27. 19:55:16
darkSectorxxx
"Üdv a világomban. Ha nem tetszik valami, elég hamar elő szokott kerülni valami személyeskedő kártya pusztán azért, mert más a véleményem."
Világod? Én nem is tudtam hogy van ezen kívül élet. 😄

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köcike de megvan nekem régóta a játék.
Értem hogy ez pc-s de én sok dologra immunis vagyok, most nekem a különbségek nem mindig jönnek át képen, úgy értettem a részleteket hogy papíron, de közbe GS-en írtak cikket ha hihetünk nekik akkor a kommentemben lévő extrák vannak!

Szép, szép. De ez télleg nem igényel titánt. 😊

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 19:49:22

Tinman
Üdv a világomban. Ha nem tetszik valami, elég hamar elő szokott kerülni valami személyeskedő kártya pusztán azért, mert más a véleményem. Holott csak játékot/terméket/szolgáltatást szidtam. Az emberek ezt nem nyelik le, mert ugye ha te szavazol a pénztárcáddal az a te szent döntésed eredménye, ha eztán pedig leszarozza valaki azt amire dobtad a voksot, akkor úgy érzi akaratlanul is, hogy az ő döntését szarozod le, kvázi hülyének nézed és bang már meg is érkeztünk.

"Szar a steam." -> "Hát te nekem ugattál be kisköcsög?"

Éted' nem? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Néhány PC-s kép csak neked

Jól néz ki de ára is van, pont, mint egy nőnek.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
videó az off topikban lesz->

(valamint a vélemények is ott mehetnek tovább részemről!)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 19:46:39

Moby
Nem csodálkozom. Mulattat.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Oks nem kérdeztem semmit!!!!

"A Rise of the Tomb Raider Xbox 360-on is meglepően jól nézett ki, de természetesen a legkomolyabb látványvilágot a pénteken megjelenő PC-s porttól várhatjuk. A grafikai részletességet illetően sok különbséget nem találunk majd az Xbox One-os verzióhoz képest, de ezeket az apróságokat is összegyűjtötte nekünk a Digital Foundry csapata.
Persze az olyan megjelenítési beállításokban, mint a maximális felbontás, vagy a frame rate, lesznek eltérések, de például a textúrák minősége nagyjából megegyezik a konzolos és a PC-s változatban. Szemfülesek viszont észrevehetik, hogy PC-n van lehetőségünk rá, hogy sokkal lágyabbá tegyük az árnyékok széleit, illetve a tesszelláció mértéke is kisebb az Xboxos változatban. A Rise of the Tomb Raider tájait az is szebbé teheti, hogy a természetes fények hatásáért felelős ambient occlusionből egy fejlettebb változatot, a HBAO+-t is használhatunk PC-n, illetve interaktívabbak is, ugyanis több növényzet mozdul meg a mellette elhaladó Lara hatására."

Ezé kell a Titán.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 19:44:22

Totti5
"ebben mifaszt látnak a tömegek"
"Mégiskiagecitérdekelez?"

Csodálkozol ha reagálnak rá?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Ennyi kraft valójában nem volt az egész témában, de már mulattat, ahogy reagálnak rá. Mintha egyesével küldtem volna el mindenkit az anyjába, avval, hogy nem egyezik a véleményem egy bármekkora, randomleseszarommekkora tömegével 😄

Totti5
Mondjuk semmi olyat nem tudtunk meg ami a játékról is szólna. Szar, fos. Ennyi, ez nem másik szemszög. Bár mivel érdemben nem is játszotta, nincs is ebben több. Bármelyik túlháypolót megkérded tudna írni róla fél oldalt és tudna írni a hiányos dolgokról is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.27. 19:37:23

darkSectorxxx
Én ezt most inkább úgy láttam hogy Moby úgy van ezzel mint én a Witcher-el, alapon a stílus nem jött be, ettől még az a stílusában másnak csodagém lehet. 😊

Ettől még te amit írtál általánosságban természetesen nagyon is szükséges, ezért vagyok itt sg-n. 😄D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 19:37:03

MerlinW
bútorfétist jelent😊 Supellex bútor latinul.

[merlinw.org]

wantonly
Nem tudom volt-e már téma, de beindult az Origin Access.

Van közte pár játék ami érdekel, nem is drága, viszont nem szeretem, ha "időre megy"... Azért elgondolkozom rajta.
Tinman
Én pl. örülök a posztodnak, mert itt nagyon túlhypeolták a srácok, lehet jogosan, nem tudhatom, hamarosan kiderül, de mindig kell egy másik szemszög is, aki keményen leírja, hogy neki személy szerint miért nem tetszett. Szerintem ez így a jó. Utálom azt is, ha csak a fika megy valamiről, miközben van benne kakaó, de azt is, ha csak az overhype megy, de van benne olyan, ami nem feltétlenül jön be már egy korosodó gamernek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Mondjuk nem akarok belekötni a logikába de az Nvidia akar mindent tesszelációzni, akkor a te amd karidnak mi köze hozzá? 😄
Vagy szoftverkorrupcióra érted? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 19:32:37

TBTPumpa
Akkor tényleg csak Blizzard cuccért fogok pénzt adni ezentúl. Ők még nem csesztek így át. Még nem! <#hehe>

darkSectorxxx
480p low meg még mitnem.
Kvarcjáték lesz nálad. 😄

TBTPumpa
Várj még vele. Holnap megnézem én is, hisz az egyszerű koszos vásárló számára is elérhető lesz. Aztán megírom vele mi a helyzet, mondjuk olyan 640x480 felbontást, Low grafikát várok tőle az AMD kártyámon, mert az Nvidia itt is minden sz@rt tesszellálni akar majd.

darkSectorxxx
Nem is létezik ilyen szó. Kihasználod hogy meló után este van? 😄

MerlinW
Supellexfília? 😊

[merlinw.org]

Hm.. Akkor lehet, hogy Dragon's Dogma lesz. Gondolkodtam, hogy egyik vagy másik, esetleg mindkettő, de ezek szerint lehet, hogy nem lesz nehéz a döntés.

Úgy tűnik, hogy a Nixxes se a régi tényleg. Emlékszem, hogy tavaly a Temple of Osiris esetében is voltak problémák optimizáció terén, pedig nem egy Witcher 3 grafikájú játék.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.01.27. 19:16:56
darkSectorxxx
Gratula neked is, beteheted te is nyugodtan.
Csak úgy rakd hogy a lakásból is lehessen valamit látni, ne csak a szőnyeget! 😊

Dj Tommy
Nekem is ma érkezett meg a játék, így akkor nem rakok be képet. <#vigyor3>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Moby
Olyan volt a posztom, mint a sírás? 😄. Lett volna kedvem sírni is, de nem a játék miatt. Vállatvonva dobtam reá az uninstall. Soselássamtöbbet.
Ami miatt szomorú lehetnék, hogy nem csinált kétszer zsinórban a dontnod nekemvalót, de jön még kutyára teherautó. Remélem.

Sziasztok!
https://www.g2a.com/just-cause-3-steam-cd-key-global.html tényleg csak 6500 ft? Érdemes onnan megvenni?
Köszi
darkSectorxxx
+1

Átlagfps-t szoktak írni tesztekben vagy min-max sávokkal.
Fix=Min fps. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 18:59:00

darkSectorxxx
Szerintem más régió, doboz, warez....hasonlók....vagy tesztpéldány. 😊

Moby
Az meg is maradt, de az sosevót tinilány 😛

Totti5
Be lehet lőni fix 30 és fix 60ra is. Maxon!!! lehet h a csúcson sem fix. De miért kellene annak lennie? ki kell kapcsolni a teszlációt meg egyéb powagyilkos dolgot és megvan a stabil avagy fix 60 frém 970en.

TBTPumpa
Rívjú már van minden tech oldalon róla. + Már a VR-os srácok is nyomják. YouTube és Twitch huszárok már ma játszhatnak vele. Nvidia telepakolta ezt is a szarjaival aztán meg is lett az eredménye. A 2Gb-os GTX960 2x akkora teljesítményt nyújt, mint a 3GB-os Radeon R9 280X, amikor minden más játékban jócskán alulmarad hozzá képest a GTX960.

Amúgy az a digitális start ideje, a dobozos 29-én kapható, a digitális változat már holnap estétől játszható, feltéve, ha bírja a vas. <#idiota>
Nincs teljesen ugyanaz a fiaskó, mint a BAK esetében, ami konkrétan játszhatatlan volt, de hasonló a helyzet. Elszomorító, hisz ezek szerint abból a botrányból nem tanult senki.
Kár érte, mert így néhány potenciális vásárlótól elköszönhet a Square Enix és ez esélyes, hogy kihatással lesz majd a Hitman és Deus Ex eladásokra is. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 18:57:43

Egyébként honnan az infó, hogy nem lett jól optimalizálva. Tudtommal holnap jelenik meg vagy az csak az Európai start ideje?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Gondolom valahol örülsz ennek hogy a buzi SE. 😄

darkSectorxxx
Valahol ja értem sírás van, de azért azt is kéne tudni hogy ez a 70fps és max graf mit takar.
Persze nem történnek csodák valszeg nem azért fut így mert annyival szebb mint az origi, hanem itt arra értem hogy sok olyan apró dolgot számolhat a gép aminek valszeg a látvány terén szabad szemmel nehezen értékelhető jelei vannak.

Csak tippelek, fingom sincs mi van tomb raider témában, csak kérdezem erről lehet tudni valamit?

Mert nem mindegy hogy mi fut a tomb projektben ez a bumburnyák hajefektek meg egyébb dolgok.

darkSectorxxx
Mindenki tévedhet 1x az életben! 😄DDDDDD

TBTPumpa
Nem, nekem Nvidia kuponom van, azt nem lehet refundolni, de nem is 15 000 Ft-ért vettem, szóval én nem is ugrálhatok emiatt, csupán csalódott vagyok, hogy már a Nixxes sem a régi.

Nem kicsit gáz, hogy egy 12GB-os Titan videokártyán 70FPS-t tud hozni a játék (maximális grafikai beállítások mellett persze)...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 18:40:47

IMYke2.0.0.0
Bálint:
"Steam-en már megy a refund."
Részedről? Nem tudom, hogy miért, de ezt nehezen hiszem el 😊

Moby:
Csak a gyereknek kell megmaradnia benned - tök mindegy, milyen náció.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
A birkák úgyis megveszik teljes áron előrendelés keretében. Akkor meg minek foglalkozzanak vele? Ezeknek jó lesz ez is!
Steam-en már megy a refund. <#buck>

Újabban ez a divat? Minden játéknál elcseszik az optimalizálást...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Moby
A korom miatt lehet. Az élet kiölte már belőlem az ámérikái tinilányt(meg az összes többi nációt izs). 😄

TBTPumpa
Rise of the Batman Arkham Knight... Szinte mindenhol teljesítménybeli problémákat jeleznek vissza az új Tomb Raider PC-s portjáról. Nixxes sem a régi már. Vagy a ződek megint, vagy a Denuvo. Örülhet az, aki még nem vette meg!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 18:19:57

Elkezdtem hallgatni a zenei CD-t. Ebből újrajátszás lesz. Teljesen elkapott a nosztalgia. 😄