Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, a lényeg lemaradt: "Is the PC Port of Rise of the Tombraider borked? Well no, it isn't, at least not for me."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.28. 11:39:03
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy-egy legyőzött pályaszakasz, ellenfél, nehézségi szint akár örömmámort is fakaszthat 😊
//Ezért is vagyunk gyíkok a "normális" társadalom szemében.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Anno a Far Cry nál éreztem ezt első végigjátszás után hogy azta ez nem volt semmi milyen lehet legnezehezebben... Aztán mivel a Far Cry isten cucc egyből feltoltam max nehézségre és hogy mondjam szinte könnyű volt.... Ennél a Hard Resetnél tuti nem így működik 😄
Most a Putrefaction game-el tolom steam-en ahol szintén mediumon nehézkes volt feltettem extrem-re minden egyes mentési pontnál ünneplem magam.....
Next PC upgrade: 2022
"crytek
ma, 08:07 válasz erre
Nem a szokványos mai fps volt valóban. Ez normálon olyan nehéz volt mint pl az összes Cod együttvéve legnehezebb szinten.
Aki ezt végigvitte max nehézségen az elmondhatja magáról ,hogy igazi fps játékos.Én csira lettem volna meg se próbáltam mivel közepesen is vért izzadva tudtam csak játszani vele."
Akkor megnyugodtam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Reduxból sosem elég..... Bemutatkozik a Hard Reset Redux
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.28. 08:11:37
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.27. 23:59:32
Egyébként a Dragon´s Dogmát mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon jó. Optimalizálás szempontjából mindenképpen, aztán az, hogy a játék bejön-e, vagy sem, az egyén dolga. Engem mindenesetre abszolút megvett, már 20 órát beleöltem.
Gyengén kezdődik, mert hát a sztori az tényleg nem rúgja ki a ház falát, és a technikai szinten is egy 3 éves játékról beszélünk, de ha adsz neki egy kis bizalmi egérutat, akkor beszippant nagyon-nagyon keményen 😊
Csak ajánlani tudom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utolsó lehetőség a legutóbbi Radeon Softvare lehet, de egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ekkora fail legyen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Pl.: Dead Space 3 2013-ból
Mostanában viszont a Lords of the Fallen, Batman AK és a tömbradírnál egy a közös, hogy meant to be played-del indulnak és hogy szarul futnak mindenen, Radeon-on meg dupla 0.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 21:06:23
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Batman Arkham Knight Special Edition
GotY-ra már nem futotta, Complete meg már elcsépelt és amúgy is annyira különleges kiadás lesz ez, hogy még mindig sok PC szenved alatta, de már így is fog maradni, mert szpesöl mesztörrész edisön.
Cserébe márciusban érkezik és csak 40 euró lesz. Szerintem ideje lesz őket is lehordani a sárga földig. <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 20:57:29
Régi motoros vagy te is, tudod már. 😊
A Nixxes fakezű, az Nvidia suttyó, a Square Enix félkegyelműek gyülekezete, a Crystalnál pedig 3 éve elhunyt leguánok dolgoznak. Jól lehordtam 4 céget így egy mondatban! Kérem jöjjenek máskor is! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 20:49:49
Ennyi, ÖRÖK IGAZSÁG, amikor megjelentek a x360-ps3, jöttek a shaderek, fények, szemcsék, füst, fosszar. azóta minden alig észrevehető effektnek is súlya van....
Én ezért ha játszok 1080p és élsimitást vagy élsimitásokat pl alaon dobom a kukába.
24 colon 1080p mellett kuka, nem kell.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 20:47:24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Holott lehet 5x fog jól jönni a játékban mert mindig mozogsz és elég lenne egy gyenge msaa is akár.
Azért írtam nekedis részletek, látszódnak vagy nem annyira, ez akkor is jelen vanik a játékokban.
200k?, Tisztázzuk hogy a 980-as kártyák tudtommal felsőkategóriás karik, nem feltétlen amenynivel többe kerül annyival többet is mozgat meg, ezt vedd számításba. 😊
bonyolult téma, régen is az volt de manapság már én sme tudok fonalat követni, kiszaladt alólam is a szekér.
Amúgy én annó csináltam képeket nálam....remélem bejönnek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 20:44:28
Egy csomó olyan opció, aminek az adott felbontáson nem sok foganatja van a szemnek, szvsz.
Ez csak amiatt érdekes, hogy GTX980 kártyával, egy újabb i7 procival és csilliónyi memóriával van 40-50 FPS FullHD felbontás mellett a srácnál. És úgy, hogy még nem is húzott mindent maxra. Patch tuti lesz, mert számos feature érkezik még a játékba. Nvidia driver is van, de a Steam-es visszajelzések szerint (igen, valahol már játszható) többet árt, mint használ. És annyira nem lett sokkal szebb a játék a 2013-as részhez képest, hogy ekkora erőforrást indokoljon.
Egy 200 000 Ft-os kártyától jobb teljesítményt várnék el, de valószínűleg csak nekem vannak túl nagy elvárásaim így 2016-ban és ez a 30FPS-es szint megszokott egy ilyen kártyánál is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 20:39:43
Per Aspera Ad Inferi.
Gyanítom, hogy a tesztjátékon még nincs rajta a 0 day patch és nincs kiadva a játékra szabott driver sem. Összegezve vihar a biliben. Videó alapján a Tomb Raidernek semmi baja nem lesz pc-s környezetben sem így első ránézésre. Kérdés, hogy a régebbi vga-kat hogy fogja tolerálni, de erre úgyis lesz n+1 teszt a holnapi nap folyamán.
Szumma szummárum jelen pillanatban én egyelőre nem látom azt a failt, ami itt is be lett harangozva.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.01.27. 20:31:31
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 20:29:35
Ez kiderült már?
Ennyike.
Még mondjuk amúgy az x360-on is faszán nézett ki, igaz annál a hardverhez viszonyítva, azt hittem azért csúszkálnak hogy minden platformra ráfekszenek.
persze nem mintha most 5 perctől tovább érdekelne a TR sorsa, mert x1-re megvan arra sem volt időm végigvinni. 😄
Én annak örülnék ha haverjaim meg ti is tudjatok rendesen játszani vele gond nélkül és ennyi.
Remélem télleg csak rémhír hogy nem megy jól közepes gépeken.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 20:16:04