Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
sehol sem mondta hogy abbahagyja
zorrobomber
Az a baj hogy ez illúzió, de ettől függetlenül adom... a lényeg szerintem inkább azon van, hogy kikapcsolj, ne a mindennapi gondokon kattogjon a fejed. Minden embernek szüksége van ilyen tevékenységre, ha valakit az mozgat meg hogy nehéz legyen játék akkor az, ha könnyű akkor könnyű. Nekem mindegy a nehézség (néha magamnak nehezítem a dolgom, néha lazára engedem a gyeplőt), a fontos az hogy érdekes legyen. Mindegy hogy a gameplay, a sztori, vagy a hangulata egyedi, de valami miatt emelkedjen ki a tömegből.

IMYke2.0.0.0
//Cinikus Brit nem úgy tűnik, hogy abbahagyta...

Ja, a lényeg lemaradt: "Is the PC Port of Rise of the Tombraider borked? Well no, it isn't, at least not for me."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.01.28. 11:39:03

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tinman érveléséhez hasonlóval tudnék jönni, és szinte te is olyasmit írtál az utolsó mondatodban: az adott <játék> megtanít valamire, formál, és a vele nehezen elért sikert valódi <életbeli> sikerként is éled át***.
Egy-egy legyőzött pályaszakasz, ellenfél, nehézségi szint akár örömmámort is fakaszthat 😊

//Ezért is vagyunk gyíkok a "normális" társadalom szemében.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Lehet nekem is menne ,de medium végigjátszás után ahol nem csak a fő fő bossal hanem köztes szakaszokon is már kapartam magam ki se próbáltam milyen lehet nehéz szinten. Sokszor mondtam már ,de itt felettébb aktuális én játszani szeretek nem szopatni magam.
Anno a Far Cry nál éreztem ezt első végigjátszás után hogy azta ez nem volt semmi milyen lehet legnezehezebben... Aztán mivel a Far Cry isten cucc egyből feltoltam max nehézségre és hogy mondjam szinte könnyű volt.... Ennél a Hard Resetnél tuti nem így működik 😄

Most a Putrefaction game-el tolom steam-en ahol szintén mediumon nehézkes volt feltettem extrem-re minden egyes mentési pontnál ünneplem magam.....

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Mivel Te írtad, bátran merem idézni:

"crytek
ma, 08:07 válasz erre
Nem a szokványos mai fps volt valóban. Ez normálon olyan nehéz volt mint pl az összes Cod együttvéve legnehezebb szinten.

Aki ezt végigvitte max nehézségen az elmondhatja magáról ,hogy igazi fps játékos.Én csira lettem volna meg se próbáltam mivel közepesen is vért izzadva tudtam csak játszani vele."

Akkor megnyugodtam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MerlinW
60+ órám van benne. Jó anyag😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Pontosan. Sokszor az jobban zavar, mintha inkább alacsonyabban lenne fix

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Metrot az egyedüli ami kinyirja vagyis inkább a VGA-t az az SSAA ha azt nem baszkurálja az ember suhan mintha muszáj volna, de akkor meg minek a 220 ezres VGA és hol marad a "max" érzés<#taps>

Reduxból sosem elég..... Bemutatkozik a Hard Reset Redux
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.28. 08:11:37

Tinman
Ja-ja Zónak én is csak ajánlani tudom a Dragon's Dogmát, már csak ezen kritika alapján is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Igazából a Metro az nem számít, mert a tesselationt, meg főleg az nvidia fasságokat levéve minden fix 60 fps, azokat felnyomva meg a nap energiája is kevés neki. Ilyen volt az eredeti is, meg a redux is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Ez így van. 2 best of gépzabáló game ever: Metro 2033 Redux + egy autós cucc a Project Cars (ennél mondjuk csak akkor ha olyan szituációt kreáll az ember. Sima kampány alatt nem igen lesz ilyen 😄 )

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.27. 23:59:32

Voltan
Ez mind a játékoktól függ, optimalizálás szempontjából. Pl. a GTA V-ben nem veszed észre, a Fallout 4-ben viszont iszonyú idegesítő. Nem tudom, miért, hiszen csak némi minimális fps esés történik, de így van.

Egyébként a Dragon´s Dogmát mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon jó. Optimalizálás szempontjából mindenképpen, aztán az, hogy a játék bejön-e, vagy sem, az egyén dolga. Engem mindenesetre abszolút megvett, már 20 órát beleöltem.

Gyengén kezdődik, mert hát a sztori az tényleg nem rúgja ki a ház falát, és a technikai szinten is egy 3 éves játékról beszélünk, de ha adsz neki egy kis bizalmi egérutat, akkor beszippant nagyon-nagyon keményen 😊

Csak ajánlani tudom.

Azért az az ugráló fps gyakran borzasztó zavaró lenni. Azt észreveszem, ha a Dragon's Dogmában 60-ról leesik 55-re az fps.
Fpocok
MarkBlade
Megvolt mindkettő már.. Az Age Of Pirates 2 ami hasonlít rá kb egyébként..
benőmenő
Későbbi mapokon már halvány jelét látom, hogy nem csak a firefoxszal malmozik a 3 másik, de többnyire a cpu 1 kristályosra olvasztja magát, a többi meg alszik, időnként a cpu 2 tesz egy sétát a 2 jegyű százalékok alsó felén.
Utolsó lehetőség a legutóbbi Radeon Softvare lehet, de egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ekkora fail legyen.
Tinman
Addig is míg olcsóbb lesz: AC: Black Flag, Pirates!, Windward?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MarkBlade
Naval Action..most erre fáj a fogam 😊 tudom nem egy népszerű stílus.. de ez jön be 😛 De sehol nincs jó áron 😞
Moby
Te ezt hogy csinálod??? Direkt ránéztem most, és bedobtam a gyeplőt a lovak közé, nehogy az legyen, hogy valami megfogja...

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Jövök nigga. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Mi? Hát bakker ez mérföldekkel csinosabb mint akár a 2013-as, pedig ott is szép volt.

Fpocok
Nigga, gyere STEAM

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Hogy micsoda buta arcot csináltak Larának <#guluszem1><#shakehead> Az egyben még aranyos volt. A trailerben úgy csúszkált a csodahaja a fején, mint a takony. Brrr. Ha a játékmeneten nem változtatnak, akkor biztos lesz olyan jó mint a 2013-as, de én nem rohanok a boltba érte az biztos. Jó lesz majd GOTYban.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
Akad? melyik mappon?

Atisz
Az xbox1 verzió nem néz ki rosszul, csak akad, ami egy fixen összerakott konzolnál ugye elég gáz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

benőmenő
Lehet, hogy nincs metálra kódolás (TM), de azért vannak érdekes dolgok.
Pl.: Dead Space 3 2013-ból
Mostanában viszont a Lords of the Fallen, Batman AK és a tömbradírnál egy a közös, hogy meant to be played-del indulnak és hogy szarul futnak mindenen, Radeon-on meg dupla 0.
Atisz
Mit nem bírsz ki? <#buck>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

TBTPumpa
Mit szeretnél venni? Esetleg a szürke boltokban (G2A, Instantgaming) már most is olcsóbban megkaphatod, mint amennyiért a Sale ideje alatt megvehetnéd. Persze ott nincs refund, de a (Marvel) Shield segít a csalók ellen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 21:06:23

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MarkBlade
Thx.. hát áprilisig nem bírom ki.. nyárig meg végkép.. 😞
TBTPumpa
Talán húsvétkor valami kis szösszenet, de amire te gondolsz az a Summer Sale lesz majd 5-6 hónap múlva. Gabe köszöni a fánkokat! <#hehe>

MarkBlade
Steamen mikor lesz megint valami ünnepi vásár vagy leárazás? Nem tudjátok véletlenül?
970-em van de sose mérem, hogy mi hány fps...Szemre jól fut annyi nekem elég, a többi meg nem érdekel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
folytassuk itt. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 20:56:36

TBTPumpa
Az a baj, hogy túl sokat várok el egy 90 000 forintos VGA-tól. De az IT ilyen, 100 000 Ft alatt nincs hardver, csak hulladék.

Batman Arkham Knight Special Edition
GotY-ra már nem futotta, Complete meg már elcsépelt és amúgy is annyira különleges kiadás lesz ez, hogy még mindig sok PC szenved alatta, de már így is fog maradni, mert szpesöl mesztörrész edisön.
Cserébe márciusban érkezik és csak 40 euró lesz. Szerintem ideje lesz őket is lehordani a sárga földig. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 20:57:29

Voltan
Dettó.

darkSectorxxx
Igen a demagóg szöveg, a konzolok másképpen müködnek, pc-n nincs érdemeleges optimalizálás...stb stb....

Régi motoros vagy te is, tudod már. 😊

TBTPumpa
Ja, de mivel koszos AMD-m van, így nálam még úgysem fog ez kinézni, ahogy az XBox One verzió. Pedig mindenki állítja, hogy az R9 280X erősebb grafikus eszköz, mint, ami az XBox One-ban van. <#idiota>
A Nixxes fakezű, az Nvidia suttyó, a Square Enix félkegyelműek gyülekezete, a Crystalnál pedig 3 éve elhunyt leguánok dolgoznak. Jól lehordtam 4 céget így egy mondatban! Kérem jöjjenek máskor is! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 20:49:49

darkSectorxxx
"Egy csomó olyan opció, aminek az adott felbontáson nem sok foganatja van a szemnek, szvsz."

Ennyi, ÖRÖK IGAZSÁG, amikor megjelentek a x360-ps3, jöttek a shaderek, fények, szemcsék, füst, fosszar. azóta minden alig észrevehető effektnek is súlya van....

Én ezért ha játszok 1080p és élsimitást vagy élsimitásokat pl alaon dobom a kukába.
24 colon 1080p mellett kuka, nem kell.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 20:47:24

darkSectorxxx
Amúgy igazság az hogy sokszor mink vagyunk valóban kicsit maradiak, nekemis egy idő után fel kellett ébrednem hogy nem megy el minden olcsó gépen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt igen 200k-s vga igen kiprésel 1080p 60fpst de ha teszel pl élsimit, kitudja mennyire fogod észlelni játék kozben mégis az élsimítással már akkora terhet kap a vga hogy kell a kraft.

Holott lehet 5x fog jól jönni a játékban mert mindig mozogsz és elég lenne egy gyenge msaa is akár.

Azért írtam nekedis részletek, látszódnak vagy nem annyira, ez akkor is jelen vanik a játékokban.
200k?, Tisztázzuk hogy a 980-as kártyák tudtommal felsőkategóriás karik, nem feltétlen amenynivel többe kerül annyival többet is mozgat meg, ezt vedd számításba. 😊

bonyolult téma, régen is az volt de manapság már én sme tudok fonalat követni, kiszaladt alólam is a szekér.

Amúgy én annó csináltam képeket nálam....remélem bejönnek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 20:44:28

Voltan
Hát igen, Igaz, hogy Grebber beszámolói alapján nem egy -és még csak nem is feltétlenül mai - játék van, ami még az ő 980Ti-jét is megfekteti, ha mindent csutkára húz, ilyen HBAO+++ meg a tököm tudja milyen über anti-aliasing 8x-12x beállításokkal 1080p-ben.
Egy csomó olyan opció, aminek az adott felbontáson nem sok foganatja van a szemnek, szvsz.

Tinman
Lassan csak teljes lesz és vehetem meg végre <#vigyor3>

TBTPumpa
Így megy

Ez csak amiatt érdekes, hogy GTX980 kártyával, egy újabb i7 procival és csilliónyi memóriával van 40-50 FPS FullHD felbontás mellett a srácnál. És úgy, hogy még nem is húzott mindent maxra. Patch tuti lesz, mert számos feature érkezik még a játékba. Nvidia driver is van, de a Steam-es visszajelzések szerint (igen, valahol már játszható) többet árt, mint használ. És annyira nem lett sokkal szebb a játék a 2013-as részhez képest, hogy ekkora erőforrást indokoljon.
Egy 200 000 Ft-os kártyától jobb teljesítményt várnék el, de valószínűleg csak nekem vannak túl nagy elvárásaim így 2016-ban és ez a 30FPS-es szint megszokott egy ilyen kártyánál is.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 20:39:43

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

darkSectorxxx
<#eljen>

Most néztem meg egy videót a Tomb Raiderről, aminek az volt a címe, hogy Performance issues (fontos infó lehet, hogy 980-on tesztelték)....Végig 30 fps fölötti számokat láttam, néha ugráltak az értékek 55-45 fps között (itt jegyezném meg, hogy minden csúszka a plafonig volt tolva az optionsben a videó tanúsága szerint), de ha ezt nem méregeted észre nem vetted volna...

Gyanítom, hogy a tesztjátékon még nincs rajta a 0 day patch és nincs kiadva a játékra szabott driver sem. Összegezve vihar a biliben. Videó alapján a Tomb Raidernek semmi baja nem lesz pc-s környezetben sem így első ránézésre. Kérdés, hogy a régebbi vga-kat hogy fogja tolerálni, de erre úgyis lesz n+1 teszt a holnapi nap folyamán.

Szumma szummárum jelen pillanatban én egyelőre nem látom azt a failt, ami itt is be lett harangozva.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.01.27. 20:31:31

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Tavasz végén érkezik, szóval még korai egy picit. De legalább nagyobb és tartalmasabb lesz, mint az előző (mintha nem lett volna az).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.27. 20:29:35

Voltan
Gyerekek, a Witcher 3 második kiegjéről van hír? Főleg az érdekelne, hogy jön-e mellé a másik két Gwent pakli.
Ez kiderült már?

benőmenő
Egyszerűen arról van szó, hogy a játékban, - ahol minden rivjú kiemeli, hogy milyen életszagú - a tinédzser lányok pont úgy viselkednek, ahogy a mostaniak szoktak, mindezt a játék első ~fél órájában. Mobynak ez sok volt és ment a shif+del.
Ennyike.
darkSectorxxx
Jó persze nem szarozni akarom, hogy basszák meg, csak érted nem geciség meg most platformkritika, de ezt így ahogy van 0day már tavaly kiadhatták volna, meg ps-re is...ehhez nem kell fél év.

Még mondjuk amúgy az x360-on is faszán nézett ki, igaz annál a hardverhez viszonyítva, azt hittem azért csúszkálnak hogy minden platformra ráfekszenek.
persze nem mintha most 5 perctől tovább érdekelne a TR sorsa, mert x1-re megvan arra sem volt időm végigvinni. 😄

Én annak örülnék ha haverjaim meg ti is tudjatok rendesen játszani vele gond nélkül és ennyi.
Remélem télleg csak rémhír hogy nem megy jól közepes gépeken.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.27. 20:16:04