Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Emlékeztess majd, ha valami nagyba vágom a fejszém - ha nem teszem le addig a lantot -, és akkor összedolgozhatnánk.
Ha jól emlékszem, kened-vágod az angolt .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Anno nem vittem végig, de most eldöntöttem, hogy végigtolom a GTA5öt. azért egész más az élmény full hdben high settingsel és atomstabil 60 mellett játszani 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Öhm, most akkor Grebber ki van tiltva? Csak mert visszaolvasva látom, hogy a hozzászólásai eltűntek.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MerlinW
Ubi szerint nem is lesz, csak jövőre. Idén csak a mobilost és a Chronicles utolsó darabját adják ki AC címként.

[merlinw.org]

Moby
Én eddig minden részt toltam, és szerintem az syn lett az eddigi legjobb rész. Még a 2.-tól is jobban tetszett, pedig azt tartottam az etalonnak eddig.

Adversus solem ne loquitor

Voltan
Egyébként, más téma. Arra gondoltam, hogy szívesen besegítenék játékmagyarításokba. Tudom, hogy ez nem a legmegfelelőbb topik, de ha jól tudom, járnak ide olyan jótét lelkek, akik hasonlóban tevékenykednek.

Időn túl sok nincs, de szívesen foglalkoznék ilyesmivel a közösség javára 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.01. 20:04:11

darkSectorxxx
Huh. Én hányszor jártam így. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Ez is megoldás, persze 😄 Csak engem kicsit bosszant, hogy az egyik kedvenc sorozatomat sikerül lassacskán az EA által minden évben kiköpött "Barátok közt" epizódók szintjére degradálni :S Címeket hadd ne mondjak.

Scooter
Syberia 2 kártyás lett! Nagyszerű. <#vigyor2>
darkSectorxxx
Nem kell pihentetni, egyszerűen nem kell játszani vele. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Heh. engem ez azért nyugtatott meg, mert szerintem marhára nincs szükség még egy full AAA AC-ra, még jóóó sok ideig.
A Syndicate nekem nem jött be, annak ellenére, hogy London a kedvenc városom, és nagy UK buznyák vagyok.

Olyan ez, mint a rántotthús. Szereted, szereted, de azért nem akarod mindennap azt enni :d

Kicsit pihentetni kéne a sorozatot. Mondjuk úgy 3-4 évig. Persze úgysem fogják.

darkSectorxxx
Lords Prophet - Wantonly.

Isten éltessen.

Fpocok
Assassins Creed Identity trailer

Mindenki nyugodjon le a picsába... csak egy mobilos vacakról van szó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Miért?
Jim Morrison
Far Cry Primalt én kihúznám a listából :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
Wildlands-ra baromira kíváncsi leszek.

Totti5
Nagyon nem kell vészelni, elég masszív az idei lájnápjuk ( amit tudunk )

Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Tom Clancy's The Division
Far Cry Primal
For Honor
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
4 évesek lettünk😊

SG.hu csoport:
Gifts Sent: 1,127 ($16,586.11)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.01. 18:10:45

[merlinw.org]

darkSectorxxx
<#buck>

IMYke2.0.0.0
//Már az első hozzászólásom is humor-szándékkal volt átitatva - többet nem tehetek az ügyért 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
<#whatever>

IMYke2.0.0.0
Há'jóvanmost megyek <#rinya> a sarokba. :Ö

//Tényleg próbálok figyelni az Erő egyensúlyára.

Seth
Késő már mosakodni 😄

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Valakinek csak leesett. <#vigyor1>

darkSectorxxx
Ez egy logikai csapda, ha azt mondjuk igen akkor azé repülünk, ha azt hogy nem akkor azért. 😄

IMYke2.0.0.0
Bízd csak ide - repül mindenki, aki csak ferdén néz.

//Így jó?

darkSectorxxx
Bocsesz nem akartam senkit lebeszélni róla, de azé gáz nagyon, én azt hittem a csalások, meg 0day demo meg beta ilyen hekkek korát már elhagytuk, de látom semmi nem változott.
Konzolon is szerintem lenne ha lehetne másolni a lemezeket és törni!
Pfúj színes négyzetek.

kigyi
Azért ez egy jó ok arra, hogy ne vegyem day 1 a játékot, ennek ki kell várni a végét.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

darkSectorxxx
Pontosan. A világ egyensúlyát fent kell tartani. 😄

Én vagyok Fpocok ellentetje. 😄DDD

/csak viccelek, nem utazom az ilyenre, nem is érdekel csak most viccelődtem egyet
amúgy végülis nem is annyira vicces annak aki játszani szeretne vele normálisan mert megvette....reméljük a végső kodba ilyen nem lesz majd.

///xexi az új logo-m nem? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.01. 17:21:27

Seth
Amikor a pocok írogat masterrace-es agymenéseket, az nem gond? Áááá, akkor ugye konzolfikás kontextusban van, az okés.

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
😊

Egy biztos, egyszeri vétel lesz a Division, ezt már leszögezték, semmiféle előfizetés nem lesz!
Max dlc, de ez terészetes folyamat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.01. 16:47:01

darkSectorxxx
Csak viccelek, ismersz már, engem nem érdekel az ilyen. 😊

IMYke2.0.0.0
Ne trollkodj! Nem kell nekünk!

//Segítek: utolsó szavad

TBTPumpa
Ubisoft. Nem kell félteni őket sem. És most, hogy az idén 2016 év után először nem lesz nagy AC rész, kell valami más bevételi forrás, amivel átvészelik ezt az övszorítós időszakot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.01. 15:54:47

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
Ja de azt is havi előfizetés mellett. 😄

darkSectorxxx
Tudod hogy csak poénkodtam. 😄

Sőtt kedvet kaptam hogy áttérjek végleg pc-re. 😊 Honnan szedhetem le a hekker progit ehhez? <#buck>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.01. 15:53:42

Moby
>kevesebb cheater a multikban* vs. sehonosítás, se setup, se modok, ha szarvalamiazismaradörökre.

Nehéz a választás. Masterrace <#hehe>

/mondjuk a konzolchetaerkedés a legjobb, mer nem kell hozzá semmi, csak egy egér, meg egy egérillesztő, nincs ellenszer, biztonságos, mindenholműködik, ellenben onnantól kacsavadászat a kontrolleres csíroidokra 😄

Adversus solem ne loquitor

TBTPumpa
Az Anti-Cheat mód/szerver állítólag DLC formájában érkezik, amit kizárólag a Season Pass tulajdonosok fognak megkapni! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.01. 15:42:19

darkSectorxxx
Bár ez nekem jó hír végre én is jó lehetek egy multis játékban!!! 😄

darkSectorxxx
"Tom Clancy's The Division - rengeteg a csaló

Nem sokkal a béta kezdete után máris csalóktól hemzsegnek a PC-s szerverek. Ebből komoly probléma lehet a megjelenéskor.

Ahogy az várható volt, néhányan azonnal beleásták magukat a The Division bétájába, azonban nem a Dark Zone-ban tevékenykedtek, inkább a játék fájljait próbálták szétcincálni, hátha találnak valami olyan biztonsági rést, amit kihasználva előnyre tehetnek szert. Találtak.

A problémát az okozza, hogy az életerő és a pénzünk kivételével szinte mindent kliens-oldalon tárol a játék, amit aztán a szerver ellenőrzés nélkül el is fogad. Ennek következtében bármit meg is piszkálhatunk, lehet végtelen lőszer a tárban, kikapcsolhatjuk a recoilt, megnövelhetjük a sebességünket vagy épp a nálunk lévő gránátok számát.
Mivel a konzolos változatban nem lehet megpiszkálni a fájlokat, ez nem jelent problémát, PC-n viszont annál inkább. Redditen már most áll a bál, remélhetőleg a Ubisoft mihamarabb kijavítja a hibát. Sokan konkrét nyilatkozatot várnak a fejlesztőktől csalás ügyben, és ettől teszik függővé, hogy visszamondják-e az előrendelést. Kíváncsian várjuk a fejleményeket."

Masterrace. <#eljen>

TBTPumpa
Londonban minden félkegyelmű érvényesülhet (azért mennek ki oda innét is). Idehaza szétcseszett mindent, aztán már nem bírja el a saját sz@rát, ezért inkább dobbant és kimegy felmosófiúnak valamelyik híd alá, mert az is jól fizet. Csak az emberi méltóságát és önbecsülését hagyta el félúton. A Magyarok sajnos mindig is szerettek menekülni valami elől, de az sosem megoldás a problémára, inkább csak tovább görgetik azt. Az EZO TV-s "jós" verebek is Angliába vannak bejegyezve, mert odáig a Magyar hatóság keze már nem ér el (így aztán büntetlenül bárkit át lehet verni). Autócsempészek is innét jönnek, szóval jó hely ez az Angila. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.01. 15:41:22

grebber
Atisz
Kihasználnak egy hibát? Hogy micsoda?

Az szerinted nem hiba, hogy magyarként annyiért (sőt olykor többért) veszel játékokat, mint egy német, egy olyan ország állampolgára, amely az EU legnagyobb nyertese?

Ha német lennél, megérteném, amit írsz, de így abszolút logikátlan.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

genndy
Ha Bakernek sikerült Londonban, akkor csak nem lehet olyan nehéz...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darkSectorxxx
Ez probléma? 😊

MerlinW
Amerikában jegyzett cég kell hozzá😉

[merlinw.org]

MarkBlade
Egy d&d féle RPG tuti bejövő szerintem mindenkinek..
zorrobomber
Nekem ötletem mindig volt, csak megvalósítani képtelen voltam őket. Még a wolfie idejében kitaláltam anno ilyen Cartman szinten a Thief-et ->FPS+Robin Hood 😊

wantonly
Én is, de kellene valami jó ötlet. 😊
darkSectorxxx
Én kérnélek meg rá. 😊