Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
AVAILABLE FOR A LIMITED TIME ONLY"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
megnéztem egyik kedvenc Let's playerem új videóját... és sajnos ennek is neki kéne esnem, mert valami fantasztikus. Sosem fejeztem be, még a save game-em is megvan valahol.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.02.02. 16:30:04
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha viszont érdekel, akkor ezeket lesd meg mindenképpen:
Nagyon jó tesztek, sok dologról beszélnek 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.02. 16:30:29
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A Neverwinter Nights is nagyon jól sikerült (szigorúan az 1 rész), bár elég sok lehetőséget hagy kihasználatlanul (amit aztán a 2 kiegészítő, főleg a zseniális Hordes of the Underdark orvosolt). Nagy hiba volt szerintem is a party elhagyása és a játék 1 személyre kihegyezése.
A Kotor (1. rész) és a Jade Empire nem voltak rosszak, onnantól viszont egyértelmű a lejtmenet.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Amúgy van saját topic-ja, onnan informálódhatsz.
Next PC upgrade: 2022
Tehát az új BioWare-nél én csak azt látom, hogy modernebb trendeket lovagolnak meg, és felnőttek hozzá más riválisok is. Amikor a BG volt CD Projekt RED még nem létezett, a Bethesda nem volt még nagy név, és a Black Isle-on belül is ők hozták a blockbustereket, így a BI után is ők jöttek ki erősebben. Most más a helyzetük, mert kisebb stúdiók is tudják terjeszteni a portékaikat. A BG és később a DA is nagyon jókor jelent meg, szinte légüres térben, ez is sokat segített nekik.
Casual, de tömve van minőségi, hangulatos kontent-el, és választási lehetőségekkel.
Iszonyúan fekete-fehér a moralitás a KotOR-ban, és más klasszikusaikban is. Ebben a ME és a DA még előrelépés is, ha nem is iskolapélda.
ME-vel egyetértek, bár nekem az ME2 sztorija tűnt a leginkább összerakottnak (B movie szinten, persze).
Az első rész azért érdekes sci-fit hozott a főszálom, érezhetően magán viselve olyan klasszikus regények nyomait, mint az Űrodisszeia vagy Átjáró szériák. Ezt nagyon tudom értékelni. A második részé sokkal simább akció-sci-fi volt, de a mellékkszálak - és oylan karakterek, mint Mordin - többet nyújtottak ebből a szempontból (a ME1 mellékküldetései helyből borzalmasak voltak).
Hardcore alatt egyébként nem az állandó harcot értem, bár tény, hogy régi, komolyabb harcrendszerrel rendelkező klasszikusok még inkább harcorientáltak voltak. Én a BioWare-nél is sokallom a gyakást, de a KotOR-ban annyira hullanak, hogy tényleg gyorsan átvágja az ember magát a sith hadseregeken is. A Witcher inkább c&c-ben HC-bb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Régen 3 részt kaptunk egybe, most meg külön-külön. Fővandarabóvaezis! De legalább a trailer hangulatos és vicces.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.02. 11:39:47
A KotOR, és a Jade Empire nálam eltalált egy olyan "sweet spot"-ot, amit kevés más játék. Casual, de tömve van minőségi, hangulatos kontent-el, és választási lehetőségekkel. A KotOR bár igen, népszerű licenc, azért azóta sem sokan próbáltak meg teljesen új SW tartalmat kitolni úgy hogy nincs benne 1db Jar Jar Binks vagy Han Solo sem. A Jade Empire harcrendszere pedig az egyik örök kedvencem. ME-vel egyetértek, bár nekem az ME2 sztorija tűnt a leginkább összerakottnak (B movie szinten, persze).
Baldur's Gate - a Forgotten Realms sablonhegy, és már 600 millió cRPG készült előtte is a témára, a játék jó, történelmileg releváns (új lökést adott az éppen ritkásabb RPG-műfajnak), de mai szemmel iszonyúan kilóg a fekete-fehér pótléknak szánt c&c (miközben volt már Fallout), a harc meg csak egy elmegy RTwP
Neverwinter Nights - FR ez is, talán a második kiegészítő kampánya jobb középszerűnél, még party sincs, a modding és az online funkciók miatt volt nagy dobás
KotOR - könnyed SW RPG
Jade Empire - 14 éves észak-amerikai geekek elképzeltek egy RPG-szerű játékot a fantasy-Kínában
Dragon Age: Origins - fantasy KotOR, mely azért szeretett volna BG-utód is lenni
Mass Effect - sci-fi akció-RPG, jó sci-fivel (ME2-ben már inkább csak korrekt, de kibontottabbak a karakterek és a mellékszálak), harmatgyenge akcióval (ME2-ben közepes), könnyed RPG-vel
Félreértés ne essék, bírom én jó pár játékukat, többet elő is rendeltem (és meg sem bántam ezt), a KotOR újrajátszása is éppen folyamatban van, de sosem bontottak ki szuperérdekes, sosem látott témákat kőhardcore módon. Mindig az aktuális populáris vonalat diktálva készítettek RPG-ket, annyi a különbség, hogy látszólag a trendcsinálás is elúszni látszik nekik. Nem mondom, hogy ezzel ellentéteset állítottál, csak erősnek hat a régi BioWare iránti visszatérő nosztalgia számomra. Nálam amúgy a cezúra ott van (ebben sincs mondjuk nagy eltérés), hogy a DA😮 és a ME2 is kimondottan tetszett, de aztán a DA2-nél és ME3 BW-pontos DLC-őrületénél elvesztettek.
@TBTPumpa: én nem folytatást várok, hanem bármi újat, és jót... direkt kihangsúlyoztam, hogy jöhet bármi egyéb is, csak valami új legyen. Persze nem várok én már igazából ezektől semmit, csak hogy szépen becsukják a boltot mint a Maxis.
[merlinw.org]
szerk.:
Najó ha Mass Effect és DAO számít (márpedig attól hogy nem rajongok értük még számít) akkor 6 éve semmi új ötlet.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.02. 10:17:37
Remélem tényleg csak jövőre érkezik. Nem kellene idén karácsonyra kierőszakolni ezt a BioWare-től, mert olyan hulladék lenne, mint a múltkori Dragon Age. Így talán már nem publikus alfaverziót, hanem bétát fogunk majd kapni 15 000 forintért. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.02. 09:59:32
ilyen rajzosnál annyira nem gáz a 720p.
1. The games resolution is locked internal at 720p, no matter what resolution you choose
2.The different languages are broken, since they used a wrong font and some words dont even show up. And some things havent even been translated into other languages
4.The game is locked at 30fps, but some people can run it at 40 fps:
5.It has new typos:
6.It still partially uses Ps3-Button-controls:
7. Random crashes for some people. The Overlay could lead to that
8. Only 6 save slots.
9. Opening the config and save menu can take 30 seconds to load.
10.It uses a DRM thats called VMProtect, that creates a new *.exe everytime the game starts.
11. And something to chuckle about. Apparently the one who is in charge of the discussionforums for this port was called "Lazy Mofo" on Steam. After being called out, he changed his Steam name.
szósz
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bocsánat, nem nagyon vágom, hogy mi ez, csak pár videó belenézése alapján tetszett.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.01. 22:00:40
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egy bétatesztben nekiállnak trollkodni. Persze nem lepődtem meg.
Viszont valaki mondja már el, hogy mi ez a játék (videókat már láttam) - ebben lesz majd single mód, vagy csak multis a cucc? Sajnos az utóbbi továbbra sem érdekel, de az alapszitu a játékban igen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hehe, sajnos hiába, mert nekem még mindig egy Iphone 3s-em van, azon már az Uber sem megy 😄😄😄😄
(Nemigen követem a mobil tech-et, nekem a telefon még mindig csak telefon. /me paraszt 😄 )
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És örömmel segítek bármikor.
A trailler kuvajó.
Nálam a tavalyi év legjobbja a Witcher 3-mal tandemben. Úgy, hogy megvan Xbox360-ra is.
A Rockstar megmutatta végre, hogy pc-n is tud nagyot dobni.