Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Viszont a játék tényleg hatalmas, és hihetetlen jó zenék vannak benne.
Nekem az Origins tényleg könnyű élmény volt... ill. teljesen well balanced kihívást nyújtott.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a legnehezebb pálya nincs benne a Legendsben 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Érdemes az Originst is megvenni? Úgy hallottam, hogy nagyon sok pályája kicsit újragondolva benne van a Legends-ben.
Vélemény? Mondjuk azt az 1 dodót végülis simán, de a Gunslinger, meg a Grow HOme már megvan.
Ellenben a régiért (2005) még pénzt is adnék. Hétvégén kiselejteztem egy rakat haszontalan (írott) dvd-met, az újságmellékleteket, egyéb tok nélküli játékokat pedig elrendeztem (hogy kevesebb helyet foglaljanak). Ekkor realizálódott bennem hogy mennyi régi kedvenc játék hiányzik még digit-ben. Egy remastered Sim Golf de jó lenne... mashunooo <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.03. 08:00:54
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
#266212: Gyorsabb voltál. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.02.02. 22:21:22
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Ezek közül tudnék adni cserébe:
Mars: War Logs
Pix the Cat
Game of Thrones
Wargame: European Escalation
Cities XL Platinum
100% Orange Juice
Divekick
Universe Sandbox
Town of Salem
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.02.02. 21:55:43
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A jó hörcsög olcsón zsákol :-/
AC Rugóra 1.5 évet vártam. Viccen kívül hetente néztem, hogy alakul, aztán tavaly karácsonykor megvettem és kb. a letolom listám dobogósai között szerepel, tehát nem csak úgy +1 sornak vettem és tessék... mire tolnám, fillérekért van egy rakat másik jó játékkal együtt.
Még. Tovább. Kell várnom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Gunslingert toltam...
Blacklist dettó
Ac rouge dettó
Crew-t 0 day vettem, de játszottam is vele
Far Cry 3-at végigvittem annó jó volt.
Ennek ellenére jobban megéri várni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont csak amiatt begyűjteni a többiből még egyet kérdéses, szerintem egy petákot mindenképp megér (én talán hármat adtam érte). Máshol, máskor is volt már nagyon leárazva, lesz is még. De ajánlom rajta tartani a szemed.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.02. 20:29:13
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
WAT? Miért, te mit csinálsz?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezen a bundlin most gondolkodom Esszesszínek és a krú miatt, talán, holnapig.
* Call of Juarez: Gunslinger - megvan már
* Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist™ - már megvan
* Far Cry 3 - megvan már
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.02. 20:21:29
- Call of Juarez: Gunslinger - 1.5k körül vettem, még nem toltam.
- Grow Home - Nem is ismerem.
- Rayman Origins - X360-on letoltam, k. jó játék.
- Far Cry 3 - 3k körül vettem, soha el sem indítottam még.
- Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist - 2.5k körül vettem, de dettó nem volt még elindítva.
- Assassin’s Creed Chronicles: China - Most tolom, olyan 1.5k körül vettem.
- Assassin's Creed Rogue - Csak ezért adtam alig 1.5 hónapja 3k körül.
- The Crew - Ótóka, skip.
Újabb tanulság, hogy nem érdemes semmit megvenni egészen addig, míg tényleg nem tolod. A filléres kategória más, de 2-3k-ért játékot venni, úgy, hogy majd ha lesz időd/kedved tolod? BAROMSÁG.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Pay $1 or more to unlock!
* Call of Juarez: Gunslinger
* Grow Home
* Rayman Origins
Pay more than the average of $4.54 to also unlock!
* Far Cry 3
* Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist™
* Assassin’s Creed Chronicles: China
Pay $15 or more to also unlock!
* Assassin's Creed Rogue
* The Crew
Pay $75 or more to also unlock!
* Tom Clancy's The Division Pre-Order
* Exclusive Tom Clancy's The Division T-shirt
Ja és:
* 66% off up to any three Ubisoft titles in the Humble Store coupon (excludes certain items)
+ More games coming soon!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.02. 20:16:07
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Order #: 1002xxxxxxxxx
Completed
€0.00
Ezek szerint megy 😄
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.02. 19:46:57