Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Íjpászmek 😄 Ezt ki kell próbálnom!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

genndy
"Nézni is fáj." Muhaha. Cloudberry Kingdom

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Voltan
Ezt nézni is fáj 😄😄😄

Viszont a játék tényleg hatalmas, és hihetetlen jó zenék vannak benne.

Voltan
Akkor köszi, mégis passzolnám az Origins kulcsot, elég a Legends 😊

Tinman
Ez a pálya egy agyrém. Sajna mire eljutottam idáig elfáradtam. Toltam pár órát ezen a pályán, de otthagytam. Szégyen, de ez van. Majd talán PC-n pótlom.

Nekem az Origins tényleg könnyű élmény volt... ill. teljesen well balanced kihívást nyújtott.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Az Origins nehezebb, az újragondolt pályák kicsit egyszerűbbre lettek alakítva, egyébként szerintem átlag felhasználónak elég a Legends.

a legnehezebb pálya nincs benne a Legendsben 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Szerintem Legends után nem érdemes...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ha így nézzük, akkor a Legends a superior verzió, csak az még ugye nem olcsó. Nekem szerencsére meg van az is X360-ra, full free és ott is megvan a 60 frame, kristálytiszta kép :-)

Voltan
Amennyiben a Legends mellett lenne értelme ezzel is játszani, akkor lehet, hogy érdekelne, ha nem gond 😊

Voltan
Nekem a Rayman Legends megvan, azt nagyon szeretem.
Érdemes az Originst is megvenni? Úgy hallottam, hogy nagyon sok pályája kicsit újragondolva benne van a Legends-ben.

Vélemény? Mondjuk azt az 1 dodót végülis simán, de a Gunslinger, meg a Grow HOme már megvan.

Ha kell valakinek Rayman Origins Uplay kulcs, írjon rám!
zorrobomber
Szerintem én ingyen sem fogom elindítani soha, de legalább +1 sor 😊

Ellenben a régiért (2005) még pénzt is adnék. Hétvégén kiselejteztem egy rakat haszontalan (írott) dvd-met, az újságmellékleteket, egyéb tok nélküli játékokat pedig elrendeztem (hogy kevesebb helyet foglaljanak). Ekkor realizálódott bennem hogy mennyi régi kedvenc játék hiányzik még digit-ben. Egy remastered Sim Golf de jó lenne... mashunooo <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.03. 08:00:54

wantonly
Szuper, már majdnem megvettem, de mindig lebeszéltem magam. Ingyen az igazi. 😊
mulli1986
Oké, köszi a pontosítást! 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Scooter
Eddig minden "On the House" játék a könyvtárban maradt. Az idő véges, hogy behúzd a játékaid közé!

#266212: Gyorsabb voltál. <#awink>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.02.02. 22:21:22
Tinman
Limited Time ingyenes behúzási lehetőség limited. Ha közben behúzod tied, örökre nem, mert digitális játékok, egy napkitörés mindenkit rendbe rak majd úgyis.

mulli1986
NA igen, miután behúztam én is láttam, de akkor se értem, mert előtte meg ott részletezi hogy örökre az enyém, akkor WTF???

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Scooter
Esetleg ha valakinek maradt egy Call of Juarez Gunslinger-e?
Ezek közül tudnék adni cserébe:
Mars: War Logs
Pix the Cat
Game of Thrones
Wargame: European Escalation
Cities XL Platinum

100% Orange Juice
Divekick
Universe Sandbox
Town of Salem
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.02.02. 21:55:43
Atisz
Tényleg a 2012-es... 4x kattintottam rá a könyvtárban mire kiírta.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
De, ez pont a 2005-ös.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Nekem csak a Call of Juarez: Gunslinger kéne mivel steam-es. A többi így nem érdekel. Smucig vagyok és még 1$ se adok érte. <#idiota>
Tinman
AC Rugó és Crew miatt szerintem neked megéri. Rossz hörcsögök vagyunk :-(

A jó hörcsög olcsón zsákol :-/

Tinman
Próbáld meg idén beszorítani pls.... eszméletlen hangulatos, kiváló, egyedi zenékkel, szuper stílussal, fokozatosan nehezedő ötletes platformer. Olyan 9-et rátolnék, hogy az már majdnem 10!

Tinman
Képek alapján nagyon ígéretes... nem is értem, miért kerülte el eddig a figyelmem.

Tinman
Hülyén vásárolok. Drágán. Eddig azt hittem jól kivárok, elvégre nem 8-9k-ért veszem a játékot ami nagyon érdekel, hanem 1.5-2k-ért. De baromság. Elkapkodom. Mire tolnám, fillérekért utánam szórják.

AC Rugóra 1.5 évet vártam. Viccen kívül hetente néztem, hogy alakul, aztán tavaly karácsonykor megvettem és kb. a letolom listám dobogósai között szerepel, tehát nem csak úgy +1 sornak vettem és tessék... mire tolnám, fillérekért van egy rakat másik jó játékkal együtt.

Még. Tovább. Kell várnom.

Fpocok
Durante újból leszállt a mennyből, és 14 perc alatt kijavította a Tales of... felbontás problémát!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Nehéz? A Livin Dead a végén az extrémmegabrutál nehéz, de az opcionális. A többi az walk in the park volt nekem, persze X360 controllerrel.

Jim Morrison
nem sok autós játékkal játszottam az utóbbi időben, de az egyik a Bornout paradise volt, így most ahhoz tudom viszonyítani (tudom egy azon fejlesztő). Először is hatalmas bónusz hogy aston martinnal kezdünk ( 😄 ), és a Muse is jó - viszont az irányítás itt szerintem annyira se jó mint bornoutban, arra hamar rászoktam, itt még egy verseny után sem tökéletes. Ugyanúgy kapukat kell törni, reklám táblákat, kb ugyanaz csak a Paradise nélkül 😞 nem sok pozitívum 7-8 perc játék alapján, de azért még adok neki 1-2 órát, hátha jobb kerekekkel, felfüggesztéssel az irányítás is jobb lesz <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Legnehezebb játék amivel eddig játszottam, szóval nekem emiatt felejtős, még évekkel ezelőtt próbáltam warezban, de még ingyen se..
Pont az imént beszéltünk ugyanerről steamen Tinman bátyó....

Gunslingert toltam...
Blacklist dettó
Ac rouge dettó
Crew-t 0 day vettem, de játszottam is vele
Far Cry 3-at végigvittem annó jó volt.

Ennek ellenére jobban megéri várni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Grow Home jó móka, egészen egyedi az irányítása, és nagyon szórakoztató játék, bőséges felfedeznivalóval.
Viszont csak amiatt begyűjteni a többiből még egyet kérdéses, szerintem egy petákot mindenképp megér (én talán hármat adtam érte). Máshol, máskor is volt már nagyon leárazva, lesz is még. De ajánlom rajta tartani a szemed.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.02. 20:29:13

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
"Újabb tanulság, hogy nem érdemes semmit megvenni egészen addig, míg tényleg nem tolod."

WAT? Miért, te mit csinálsz?

Nagyon-nagyon rég van figyelőlistán...Eddig még kimaradt, de nagyon tervben van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, számolatlanul estem már én is ebbe a hibába 😞((
Ezen a bundlin most gondolkodom Esszesszínek és a krú miatt, talán, holnapig.

* Call of Juarez: Gunslinger - megvan már - no valkszrú
* Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist™ - már megvan - elkezdtem, elmaradt
* Far Cry 3 - megvan már - no valkszrú

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Roguehoz, Crewhoz még külön-külön ugyanennyi a beszálló, hogy teljes legyen. Roguenál alaptörténetbe beépülő küldik vannak ráadásul, Crewt ilyen mélységben nem ismerem, ott lehet külön van single tartalom, de kétlem.
Tinman
Nem toltad még Raymant? Atyaég! Az a játék PAZAR!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.02. 20:21:29

Tinman
Komoly tökön rúgás ez nekem.

- Call of Juarez: Gunslinger - 1.5k körül vettem, még nem toltam.
- Grow Home - Nem is ismerem.
- Rayman Origins - X360-on letoltam, k. jó játék.

- Far Cry 3 - 3k körül vettem, soha el sem indítottam még.
- Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist - 2.5k körül vettem, de dettó nem volt még elindítva.
- Assassin’s Creed Chronicles: China - Most tolom, olyan 1.5k körül vettem.

- Assassin's Creed Rogue - Csak ezért adtam alig 1.5 hónapja 3k körül.
- The Crew - Ótóka, skip.

Újabb tanulság, hogy nem érdemes semmit megvenni egészen addig, míg tényleg nem tolod. A filléres kategória más, de 2-3k-ért játékot venni, úgy, hogy majd ha lesz időd/kedved tolod? BAROMSÁG.

Ja, nem. A Steamest tudnád annyiért.
4,5 dollár +3 játékért, amiből csak a Far Cry-t tudod elpasszolni kb. 8-ért G2A-n... 😊
Rayman miatt ezt most lehet veszem.

TBTPumpa
Valóban szenny. Unalmas, lelketlen, frusztráló, átgondolatlan, bugos, összecsapott, optimalizálatlan. Gyakorlatilag az egyik leggyengébb NFS a sorozatban, nem csoda, hogy máris ingyen adják.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

mooo
A Criterion Games féle NFS-eknek egyszerűen nem tudom megszokni az irányítását. Tudom hogy balfasz is vagyok,de szerintem egy szenny...
IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com/ - Ubisoft Bundle

Pay $1 or more to unlock!
* Call of Juarez: Gunslinger
* Grow Home
* Rayman Origins

Pay more than the average of $4.54 to also unlock!
* Far Cry 3
* Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist™
* Assassin’s Creed Chronicles: China

Pay $15 or more to also unlock!
* Assassin's Creed Rogue
* The Crew

Pay $75 or more to also unlock!
* Tom Clancy's The Division Pre-Order
* Exclusive Tom Clancy's The Division T-shirt

Ja és:
* 66% off up to any three Ubisoft titles in the Humble Store coupon (excludes certain items)
+ More games coming soon!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.02. 20:16:07

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Fpocok
Need for Speed™ Most Wanted
Order #: 1002xxxxxxxxx
Completed
€0.00

Ezek szerint megy 😄
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.02. 19:46:57

Scooter
Böngészőből is behúzhatod, csak be kell lépni az origin.com-on.
IMYke2.0.0.0
Ezt sajnos nem tudom, nekem korábban lett meg , de szerintem, webről is berakja profil alá.

Fpocok
Fel kell raknom parasztSteam-et, vagy böngészőbe belogolva behúzhatom?

Jim Morrison
köszi!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/