Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Tinman
Kemény!

Android warez gondolom keményem érvényesül ezen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
B@h... n3m v0lt@k @z0k s3m p3d1g r0ssz@k, just s0k @ f1nny@s Nber.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
például

For example, the mobile puzzle game Monument Valley — a $4 paid title with one optional purchase and an extra set of levels for $2 — recently reported that 81 percent of its nearly $6 million in sales came from iOS.

(a Monument Valleyt én is megvettem, minden centjét megérte)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.09. 13:14:23

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nekem már a demó is tetszett, amilyen rossz igényű vagyok 😞
zorrobomber
Van.

szerk.:
Találtam frissebbet is 😊

Is Android or iOS Better For Your Mobile Game?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.09. 13:10:50

zorrobomber
Szerintem az elshow race sehol nem volt agyonsydva, a foitatások már annál inkább.

Tinman
Erről van grafikon? Mert durván több droid készülék van a világon, mint iOS-es.

Tinman
Pedig mekkora divat volt Sydney.

zorrobomber
Rapid81
Tomsolonak köszi az infót az XCOM 2-ről. Végül cdkeys-ről csak behúztam kerek 10k-ért. 😊 Mire hazaérek le is töltődik. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Így van, az optimalizáció is erősen számításba vehető a platformok közötti mérlegelésnél...

zorrobomber
Az egy dolog hogy egyszerű, és hogy droidból több ment el, de egyszerűen több rá a játék, és ha valami jön is mindkettőre, akkor az esetek 90%-ában előbb jön iOS-re és csak hónapok múlva Android-ra. Ha bütykölni akarok akkor ott a PC-m, nincs szükségem még egy eszközre, ami igényli a figyelmet, és az iOS ennek meg is felel. Van pár bosszantó tulajdonsága, de együtt tudok élni vele az exkluzív tartalmakért cserében.

As a gaming platform, Android still can’t compete with iOS

Botond
Minőségi a különbség inkább pont a nagyobb költés és a kevesebb hw variáció miatt.
Dzsini
Elsődleges, mert minimum dupla bevételt hoz bármelyik mindkét platformra megjelent játék iOS változata, az IAP-sek sokszor 3-4 szerest is. Plusz az iOS játékosok átlagban 3-4x annyi időt töltenek egy játékkal, mint az Androidosok - az iOS választék nagyobb is.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.09. 12:29:20

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A Crysisszal én is jól szórakoztam, és innen visszanézve azt kell mondanom, hogy nem tól sok jobb FPS született az előző generációban, akármennyire is techdemó. Nem az abszolút top persze, de tényleg erősen endben volt.
Tinman
Támogatom! Crysis is kellemes volt, meg nekem a Ryse is adta... nem bántam meg, hogy megvettem, pedig én még relatív magas árat adtam érte.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.09. 12:17:39

grebber
Sajnos már a Crytek se nagyon. Most is csak kb szottyos multis fosokon dolgoznak. Crysis és Ryse folytatás kell a népnek ahhoz értenek.<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Ehhh.. motorok. Játékok kellene. Ott a Cryengine is, aztán alig készült el vele valami.

Tinman
Elsődleges az iOS? Mert ugye droidból picit több ment el...

Ha nagyon tapigamingelni akarok ott az okosteló... nekem ez a tablet téma mindig egy nagy kérdőjel marad. Mondjuk azt látom, hogy a 8 általánost végzett is elvan a tablettel, míg egy PC esetében csak kamillázik, pedig az se egy agysebészet. Szóval, itt fogta meg a népet a tablet, egyszerű, mint a faék.

grebber
zorrobomber
Túlárazott, de játékra ez az elsődleges mobil platform, tetszik vagy nem tetszik, ez van. Bestbuy-ban vettem akciósan, egy előző generációs iPad mini-t (nekem pont a sima iPad NAGY, én tényleg mobil cuccot akartam), bőven 100k alatt, újonnan. A méret szubjektív, mert a tévé hiába 127 centi, ha nem a kezedben tartod... Kényelmetlennek nem mondanám, persze árkád és bármilyen real time cuccot eszembe sem jutna tolni rajta. Ha interaktív regényt olvasok, akkor MAGASAN veri az egérrel szkrollozást, és a betűk monitorról/tévéről való bogarászását. Ha elutazok gyógyfürdőbe pihenni, és este tolnék egy Banner Saga-t (valós példa a közelmúltból), akkor szintén nem megyek sokra a 127 centivel. Magyarán tudni kell a helyén kezelni és akkor rendben van.

Grebber téma szóra sem érdemes, engem nem érdekel, téged igen, helyettünk döntöttek, vége.

Voltan
Igen, mert felpakolja az egész Enhanced edition-t, az nekünk jár alapból.

Viszont ahogy olvasom, a trainer már nem fog működni, várhatok újat. Igen, trainerrel játszom vele, igen, csalok. Nem coop-ban, egyedül. Magánügy 😛

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Atisz
Akkor hadd kötekedjek: és itthon miért volt az?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

kigyi
Ne is mond 7.4GB-ot tölt a steam a DL frissítéseként lol.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Kicsi és túlárazott... ja és a tablet bármilyen formája nálam a kényelmetlenség szinonimájával egyenrangú.

Imádok körökre osztott cuccokat, ágyból fekve 127 centin tolni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.09. 11:46:22

zorrobomber
Nyilván az ingerültség beszél belőlem és nem a termékkel van a bajom, hanem az "eladóval", jelen esetben grebberrel. Te egy platformmal szemben vagy elfogult, ilyen is van, nem tudok vele mit csinálni.

szerk.: ha már így szóba került, mostanában ezt tolom tableten:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mint a legtöbb körökre osztott cucc, ez is tökéletesen illik a tapihoz.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.09. 11:45:36

Tinman
Kinek szar, másnak kincs... nekem pl. az iOS-es cuccok hulladékok, ha ingyen adnák se kéne, semmilyen termék tőlük.

zorrobomber
Pedig ott is ugyanúgy élsz... nem fog semmi igazán megváltozni. Játék az kell, engem lehülyéztek itt sokan, de a Kínában töltött 2 hónap alatt azért letoltam a Torchlight 2-t...

Tinman
Az egy "picit" igazságosabb, mint a jelenlegi felállás.

Kapcsolt ki a reklámblokkolókat, és látszódni fognak...
Legalábbis nekem az ublock használata grebbert is eltünteti 😊
TBTPumpa
Külföldi kiköltözés esetén nem a PC és a játék lesz az első.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.09. 11:36:01

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Atisz
<#eljen>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Gondoltam, kösz :/

Atisz
Külföldön nem lehet játszani? 😊

TBTPumpa
Sima kiadás, de Steam-es.

grebber
Dzsini
SG+ bővítménnyel is el lehet rejteni bárki hozzászólásait egyénileg.

zorrobomber
Sajnos nekem még így is egy pillanatra felvillanak a hsz-ei, pedig meglennék a filléres szar akciói és a véleményei nélkül.

Atisz
Nagy az eltévelyedés. Anyagilag jobb a helyzet, de ha valahol, akkor éppen Nyugat-Európában néznek le (Bukarest-Budapest egál).

grebber
Egyértelműen a simát az volt filléres bundleba 😄
Gold az erős lenne!

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Ha már gémsztár, tud esetleg valaki információt szolgáltatni afelől, hogy a legutóbbi számnál milyen Resident Evil 5 verziót csaptak az újsághoz?
Sima vagy gold?

TBTPumpa
Beszélj a mágussal! Csak ő tud egyensúlyt hozni az erőben!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.09. 11:17:25

Tinman
Kezdjük azzal, hogy tisztességesebb lett volna megszavaztatni... mert mindenki olyan amilyen, de az elmúlt évek során ha 400 akciót nem linkelt akkor egyet se, a baráti áras groupbuys-ról nem is beszélve. Ez van, diktatúra van mindenhol, csak éppen demokráciának van kifestve.

Fpocok
Ennek en is orulnek

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Ó, ne is mondd. Idén már volt Dragon´s Dogma, ami nagyon kellemes csalódás eddig. Az XCOM 2-t önmagammal való közös megegyezés alapján halasztom, viszont ma bejátszik az Unravel, meg a Dying Light-The Following,Ja, Life is Strange CE is megvolt.

Aztán jön a kanyarban a Far Cry Primal (ezzel csak óvatosan), a Division (dettó) meg Firewatch. És aztán, ó atyám, a Dark Souls III....

Kemény kezdése ez az évnek, basszus...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hogyan tudom beállítani, hogy ne legyenek nálam a topicban száműzve grebber hozzászólásai?
Tinman
Onimusha k. jó! Mindegyik részét végigtoltam. Az 1. rész pl. survival feelingű, elég jóféle az egész sorozat.

A többiek meg csókoltatnak a gémszar linkért :-D

grebber