Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.09. 09:11:21
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyedüli ami zavar , hogy a főnökünk mindig variálja a műszakokat ,mert szerinte a faszán összeszokott brigád az nem jó 😞
Next PC upgrade: 2022
Itthon is meg lehet élni. Persze, aki az egyetem/főiskola után rögtön igazgatói székbe akar ülni milliós fizetésekért, annak ki kéne húznia a kezét a biliből. Én 8 éven keresztül egyik melóhelyről a másikig mentem, nagyrészt önhibámon kívül, de jelenleg 8 éve ugyanott vagyok és jól is fizet. Feladhattam volna az 1. év után és mehettem volna külföldre, de nem tettem, mert nem azért állítják az ember elé a kihívásokat, hogy kikerülje őket, hanem, hogy tanuljon belőlük.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mivel én nem költök szinte semmire semmi értelmét nem látnám<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.09. 08:18:48
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kaminozás bár nem a legalja meló, de nem is szellemi. Fura, hogy mennyire nem látjátok, hogy odakint durván nagy százalékban még a képzettebb magyarok is csak alja melót végeznek. A recepciós az már elit kat. köztük, persze nem. Szerintem meg te írtál butaságot :-)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.02.09. 00:18:00
a sztori nem volt egy nagy durranás, az egyik fordulatot már nagyon korán megtippeltem, és nem azért mert jó vagyok ebben, hanem mert annyira nyilvánvaló volt.
a játék nagyobbik részét a streamelés miatt fps limiterrel toltam le. lehet hogy ez volt az oka annak, hogy az animációk néha furcsán viselkedtek mászás közben, ha fizikát kellett számolni.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.02.09. 00:05:18
Van egyébként rövidtávú megoldás is kalandvágyók számára, pl. egy haverom 3 hónapig szállított ki pizzát Írországban és több, mint 5000 Font spórolt pénzzel jött haza, de felhozhatnék saját példákat is. Szóval jah, Valaminick jól beszélt előttem, butaságot írtál.
[merlinw.org]
Az előző rész receptjét folytatták itt is. Szóval akciójáték fejtörőkkel, (majdnem) open worlddel, XP-vel és fejlődéssel.Hozott azért jó pár újítást is. Pölö: ezúttal van értelme a vadászatnak, mivel a fegyverek fejleszthetőek és ehhez alapanyagok kellenek állatokból. Nem mindig állatokból, mert néha mondjuk fa kell nyilak készítéséhez, esetleg különböző érceket kell bányászni. Emellett újítások még az új felszerelések (kötélre erősített csákány, amivel tök Indiana Jones-ok vagyunk és hasonló finomságok), ja és ismét van úszás is. Na meg kaptunk mellékküldiket is, de nem kell túl kreatív dolgokra gondolni. Pusztíts el ennyi meg annyi valamit, hozd el ezt meg azt és hasonlók. Na meg ezúttal nyelveket is tanulhat naplóbejegyzések és különböző írások olvasásával Lara, amik után különböző szövegeket lehet megfejteni és rejtett cuccokat találni. Emellett visszatérnek az összeszedni való tárgyak (naplóbejegyzések, relikviák), zseton (amiért vehetők egy kereskedőknél cuccok), a különböző kihívások. Ezek közül van tartálykocsik felgyújtásán keresztül, a csirkék kerítés mögé dobálásán keresztül mindenféle. A sírok se maradtak el, amikből ezúttal már jóval több van és változatos kihívásokat nyújtanak. A területek változatosak attól függetlenül, hogy szinte csak Szibériában vagyunk. A helyszín adta havas, jeges területek mellett mindenféle területeken megfordulunk (erdők, különböző barlangok, régi bázisok, satubbi). Mi még? Mi még? Ja! A grafika valami durvaság. A környezet is nagyon jól néz ki, a karakterek is. Lara csodaszép. Az előző részben már majdnem úgy nézett ki, mint egy ember. Itt már tényleg úgy néz ki. A többi karakter arcai is hihetetlenül kidolgozottak, az arcanimáció pedig földöntúli. Visszajött a TressFX is, ami ezúttal PureHair és sokat fejlődött. Lara hajszálai valóban realisztikusan mozognak és ezúttal a környezeti elemekre is megfelelően reagálnak (vizes lesz a haja, a hó beleragad, stb.). A sztori nem nagy szám. Egy meglepő fordulat akart benne lenni, de baromira kiszámítható volt.
Ami egyedül talán nem tetszett a játékban, az a talán túl sok naplóbejegyzés. Persze nem kötelező őket összeszedni, de szeretem a játékokat 100%-ra kijátszani. Jó dolog a sok háttérinfó, de azért itt szvsz átestek a ló túloldalára. Ezt az apróságot leszámítva azonban nem lehet panasz.
A Baba Yaga DLC-t is végigvittem és meglepően sok tartalmat adott a játékhoz. Egy teljesen új terület, új sztoriszál, új öltözék és igencsak hosszú is, valamint egy ötletes bossharc is van benne.
Szal összességében jóféle. Folytatták a kitaposott utat, hoztak újdonságokat is és összeraktak egy jó játékot.
Szerk: Ja, a különböző kihívás pályákat, vagy miket, amik külön indíthatóak, azokat hanyagoltam. Lehet, hogy majd megnézem őket, de 40 órányi Laracharted bőven kielégített.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.02.08. 23:49:10
Igy nyugtatja magat, de ez nem az a hely ahol ezzel kellene foglalkozni szerintem.
Paypal accomon van a pénz, akartam volna fizetni vele, de nem tudok. Nem egyezik a cím, és nem tudom módosítani, sőt, még az angol címemet és számlámat sem tudom megadni, mert csak amcsit és magyart fogad el. WTF?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.08. 21:22:51
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.08. 20:42:21
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
RohadtmocskosBlizzard!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.08. 20:11:51
Pay £1.49 / $1.99 for:
Super 3-D Noah's Ark
POSTAL 2
Lovely Planet
Alien Rage - Unlimited
Sniper: Ghost Warrior 2
NAM
Depth Hunter 2: Deep Dive
NecroVisioN + NecroVisioN: Lost Company
Pay £2.98 / $3.98 to unlock:
Betrayer
System Shock 2
Fancy Skulls
Dead Effect
Zeno Clash
Xotic Complete Pack
Iron Grip Warlord & Scorched Earth DLC
Dino D-Day
Mondjuk, nálam sehogy sem látszanak a privik, csak akkor, ha direkt ránézek a Fórum kezdőlapján (a színválasztás nem volt szerencsés az SG-felületnél).
//tomsolo-t illeti a dicséret a bannerért.
//Szerk.: Illetve hát a banner és a lap mögött álló kódért.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.08. 19:49:40
Adversus solem ne loquitor
Összesen 2 olyan játék van a világegyetemben, amire azonnal pre-ordert nyomnék, ha lehetne, a Portal 3 és a HL3. 😊
Unióban vagyunk, melynek a valutája €, nem GBP, ne gondold ezt túl. 😉