Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
engem zavart, hogy a legalapvetőbb dolgokat sem magyarázza el a játék. de telefonon megvan, szóval egyszer majd... 😊
Dzsini
+26 nincs, +261 - +269-ig vannak afrikai országok, Madagaszkártól Szváziföldig.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

dartonite
This War of Mine.
Az egyik legjobb jatek amivel tavaly volt modom jatszani.Sokfele karakter, sokfele kezdesi lehetoseg, sokfele dilemma.Mondjuk lelkileg erosen megviselt egy-egy dontes kovetkezmenye, de igazi gyongyszem.A tobbi cim szamomra ismeretlen, ezt batran merem javasolni.
kigyi
Megint vicces akar lenni valaki +26-os számról küld SMS-t jó hosszú sok szám, sok betű biztos valami telefonos biztonsági hibát akarnak kijátszani.... már a 3. jön ma.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Én is a Gabriel Knighthoz tudok hozzászólni, az eredeti nagyon jó volt. Az új verziót nem ismerem, de állítólag kerültek bele új puzzle-ök (bénák) és vágtak ki belőle régieket (jókat), itt-ott pedig lineárisabbá is tették, és a klasszikus szinkront* (Tim Curry, Mark Hamill, Michael Dorn, Leah Remini + a Monkey Island 1-4 voodoo ladyje, Leilani Jones) is lecserélték (nem voltak meg a felvételek, így újra kellett venni). A látvány meg képek alapján sem méltó a régi varázslatos hangulatú pixelgrafikájához, egyszerűen igénytelenebb, olcsóbb kinézetű. Ettől függetlenül az alapok nyilván adottak, nagyon mellényúlni aligha lehet, de nem biztos, hogy ez esetben megérte bevárni a "teljes élményt" 😊 Mindenestre én nem hagynám ki az eredeti verziót.

*Ami persze nem volt tökéletes, Curry erőltetett déli akcentusa esetében ízlésfüggő, hogy mennyire zavaró. Én speciel bírtam, de az egyértelmű volt, hogy nem annyira autentikus, mint a lassúságáért kritizált narrátor.
Botond
Gabriel Knight jóság volt, nem tudom milyen lehet a felújított.
Fpocok
A rebirth olcsobb volt a regi tulajoknak megjeleneskor

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Van amikor 5 csillagos szállodába megyek, de van hogy sátorban is jól érzem magam. Persze utóbbit már kezdem kinőni és kényszeresen keresem az angol vécét és folyó csapvizet... Mindenesetre mindig az adott egyedi esetet kell nézni hogy megfelel e az ember elvárásainak, nincs univerzális szabály, mert akkor az összes kemping bezárhatna. Nem tudom elítélni azokat az embereket akik úgy érzik jól magukat hogy egy vászondarab alatt fekszenek, de én is várok a Dying Light Complete leárazására 😊

Semi-related cikk:
Trying to break the largest level in Hitman history

"Seifert calls Hitman the world’s first ‘AAA episodic game’. “When you do something groundbreaking people always question it. I think that's OK that they should, right, but people that ask why don't we wait and ship everything at once? That's what we do. You can buy the game when the season is concluded...why make all the other people who want to be part of it wait to try? They can just join earlier.”"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.10. 15:24:47

Tinman
Az lett volna a nagy csavar, hogy tenoristaként kéne a csúnya nyugatot elpáholni. Azt bezzeg nem merték meglépni. Nyulak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Kényszerességnek hívod, ami igényesség, elvárás. Ha elmegyek egy 5 csillagos szállodába és ott hagyok egy rakat pénzt, qrvára elvárom, hogy minden rendben legyen. Ha nem így van balhézni kell, mert néma gyereknek ugye...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Anyáám... A helyükben inkább keresnék valami más szakmát. Mondjuk mittudomén, menjenek szalvéta-hajtogatónak.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
IMYke2.0.0.0
"Neked van személyes problémád velem"

Magasról teszek rád, mindaddig, míg be nem támadsz. S teszed ezt másokkal is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Az hogy kényszeres vagy, nem negatív jelző. Én is az vagyok sok tekintetben. Ha valami nem tetszik lehet menni rinyálni megint a mod topikba. Neked van személyes problémád velem (és ennek rendszeresen hangot is adsz itt, a topikban), nekem semmi bajom veled konkrétan (szerk.: az megint más kérdés hogy mennyire vagy házigazdának való). A fenyegetésed hidegen hagy, mert van szociális életem a topik nélkül is.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.10. 14:59:04

IMYke2.0.0.0
Személyeskedést abba lehet hagyni, vagy kerülsz grebber helyére.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
bonyolult dolog az a http://

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Mivel ugy sem menne leinkeles a szar motor miatt, ezert: www.dsogaming.com/news/tom-clancys-the-division-complete-list-of-changes-for-the-open-beta/

Ennyit valtozik open betara

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Van egy kis(~10€) elköltendő Steam-es pénzem és azon lamentálok mit vegyek... 😊 Megírom mik között, hátha kedvet kap valaki az egyikhez, vagy segít dönteni:

King of Dragon Pass - 5,99€
+ ez a mobilos, superior verzió portja, a rajongó azt mondja bennem hogy kell gépre is
- valójában szerintem csak telón fogom elővenni

The Binding of Isaac: Rebirth - 8,99€
+ régóta fenem már rá a fogam, szerettem a régi verziót is
- de azért zavar hogy régi tulajok semmi extra kedvezményt nem kapnak (öntökönlövés, mert ezzel most Tinman igazát bizonyítom, és nem is AAA, ez van, nem szégyen bevallani 😊 )

Game of Thrones - A Telltale Games Series - 9,51€
+ GoT, nemsokára folytatódik a sori is, van felirat és asszony is csípi a témát
- LiS és Wolf Among Us is hátravan még, vagyis lenne más helyette a stílusban

This War of Mine - 5,69€
+ régi wishlist ismerős
- bundle szökevény (lesz ez még), Fallout 4 mellé nem hiányzik még egy survival cucc

Making History: The Great War - 6,99€
+ olcsó
- timesink, F4 mellé nem fér be most

Crypt of the Necrodancer - 4,94€
+ jó (próbáltam)
- bundliszökevény

Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition - 9.99€
+ kimaradt, miközben mindig is érdekelt, dicsérik a felújított változatot is
- drága(?)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.10. 13:53:59

Igen. Arról.
Voltan
Persze, de az első után meglehetősen egyértelmű volt, hogy lesz DLC, bármit állítottak is.
Amikor a Dying Light-ot megvettem, nem tudtam DLC-kről, nem is érdekeltek. Azt tudtam, hogy ez egy jó kis zombis cucc lesz, és lám, valóban nagy kedvenc azóta.

A Season Pass-t nem vettem meg, de ez a Following most adott olyan tartalmat, hogy 15 euróért már simán megéri, ezért megvettem.

Amúgy meg a reggeli sz*pásom nagyrészt az én hibám (bár azért lehetett volna egyértelműbb a dolog), most majd fizetek érte. És megfogadom, hogy meló előtt többé nem kapcsolom be a gépemet 😊

zorrobomber
Mielőtt az AAA szart magára venné valaki, Fallout 4-ezek, magamra is vonatkozik, de nem is fogok sírni ha kijön valami DLC. Felelősségem teljes tudatában vettem kaptam karácsonyra 😊

Tinman
De igen... ha visszaolvasol sokat láthatod, hogy mennyit ekéztem a 2. részt, mert nem az lett, amit ígértek.

MerlinW

[merlinw.org]

zorrobomber
Nem ilyen fekete-fehér ez a kérdés (ellentétben a preorderrel). Ha nem vagy maximalista, akkor elég az alapjáték is. Én számtalan játék esetében csak az alapot vittem végig, bőven elegendőek voltak bármiféle kieg nélkül. Akkor van baj, ha az eredeti élmény kárát látja a kivágott tartalom. Nekem nem full élmény, hanem élmény kell. Ezek szerint ha nem kapsz bejglit akkor szar az egész karácsony?

Btw, én sem vettem még semmilyen Dying Light tartalmat, kivárok, szóval nem belőlem lesz lefolyós játékod. Még nem vettem Early Access-t sem 😊

Az szintén erős túlzás hogy ilyen a gaming industry. A szenny AAA szarok amivel játszotok azok ilyenek, senki sem mondta hogy kötelező Dying lószart, Rise of the Fos Rédert, meg hasonlókat tolni. Ezer játék van aminek nincs GOTY edition-je és DLC sem jött ki hozzá.

Voltan
Most nem akarok gonoszkodni, de mind ez a szép elmélet a Souls szériára nem vonatkozik, ugye? 😛

grebber
Nincs takargatni valóm és nem zavar, tegyék csak<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
AzENber elég sokat melózik ezért a kevés pénzért... nem szeretek olyan hűtőt sem venni, amihez a rekeszeket majd 1 év múlva kapom, persze némi anyagi ellenszolgáltatásért cserébe.

Minden szava arany:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman
Mire eljutunk oda, hogy a full élmény emberi árat kap, addigra már nagyon finomra lesz csiszolva... nem vitás, hála nektek és ezért csak köszönettel tartozunk. Nagyon szépen köszönöm, minden egyes Day1 vagy alapjáték vásárlónak, hogy majd nekünk Imrével szebb és jobb élményben lehet részünk! <#eljen>

Betegesen imádom a problémamentes gaminget. 60 frémmel csurogjon le a kijelzőről és zavartalanul temetkezhessek bele. Ezt szeretem, ezért nem értem a mai gaming industryt:

Kijön egy alapjáték méregdrágán. Sok esetben már előtte bejelentik, hogy lesz Day1 DLC vagy hamarosan jönnek DLC-k szintén nem olcsón. Aztán jöhet egy nagyobb sztori DLC, aztán egy Definitive Edition/GOTY, amit végre nyugodtan meg lehet venni, de ekkor már ez a full pakk olcsóbb szokott lenni, mint anno az alapjáték ára, majd nagyon hamar lecsökken ez is, holott a teljes élményért szívesen fizetek magasabb árat. Nem lehetne, hogy előbb kijön a fullos pakk, megvesszük és mindenféle utólagos baromság helyett inkább elmennék feladni egy skandináv lottót?

kigyi
Ezeknek nagy része gondolom az első javítások körüli hiba és ezek szisztematikusan csak ezeket keresték hát lelkük rajta, de normál játék esetén nem is találkozol ezekkel.

zorrobomber
És most a kieg után már eltűnnek a bugok? Amikor megveszed akkor szerinted már nem lehet bugos? Bármikor te lehetsz az n-edik játékos akinél kijön egy addig soha nem látott bug. Ettől hogy vannak bugok még önmagában élvezhető a kieg nélkül. Össze kéne költöznötök Imy-vel.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.10. 12:12:38

Voltan
Nem akarom a háborút újrakezdeni, de ez a cikk azért nagyon ide kívánkozik:
A huncut Win 10

Tinman
Looohooolll

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.10. 12:08:59

kigyi
Egyébként igen, viszonylag kevés bug volt benn, nem is emlékszem olyanra ami feltűnő lett volna, vagy befolyásolná a játékmenetet.

zorrobomber
A kényszeres mosakodó mindenhol baktériumot lát, te pedig bugokat. Ugyanaz. A Dying Light egy finomra csiszolt teljes produkció. Önmagában élvezhető, a kieg nélkül is.

Nem teljesen világos, de most a Firewatchról írsz?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A kajaszünet hiánya itt is megvan...Szabadságra se sűrűn jutok...Ennek ellenére könnyen lehet, hogy nem tetszene. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Csatlakozz is a béta teszterek népes táborába. Finomra csiszolt teljes produkciókat kérek a pénzemért. Köszönöm.

robotnyk
nekem nagyon tetszik, igaz nekem a dear esther is tetszett. a gone home mondjuk nem annyira, az ethan carter meg kicsit túl titokzatos nekem, és nem a sztorira gondolok, hanem arra hogy mit is kéne csinálni
Mhm. Néztem véleményeket róla Steamen és azt írják, hogy abból áll a játék NEM walking simulator része, hogy interaktivitásba kell lépni a dolgokkal. Szóval azért különböző puzzle elemek, mint az Ethan Carterben voltak, itt nincsenek. Nem bánom én a walking simulatorokat sem, csak nem ennyiért. Azokban a sztori a lényeg, itt meg úgy olvasom, hogy az se egy hú, de nagy valami, mert a fordulat benne, hogy nincs fordulat. Kicsit Gone Home fílingem van. Én úgy ültem neki, hogy kb. semmit se tudtam róla és nem okozott csalódást, de sokan, akik bejelentés óta figyelték, azok egy valami horrorszerű, misztikus, rejtélyes játékot vártak, mert úgy volt beállítva, aztán nem az lett belőle és jöttek is a negatív értékelések a játékosoktól.
Az Oxenfree-vel szemezek egy ideje (Telltale-ből kivált ember által alapított cég első játéka) és lehet, hogy akkor végül Firewatch helyett azt fogom megvenni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.02.10. 11:18:31
kigyi
Nem hinném, hogy tetszene amit hó végén a kezedbe kapsz.. Amíg a munkámat elvégzem addig teljesen mindegy mit csinálok mellette. Nincs cigiszünet, kávészünet, kajaszünet csak délben van. Évente 3 időpontot kapsz amikor elmehetsz szabadságra, de nem te szabod mikor és mennyit, nem mehetsz nyáron és nem mehetsz februárig télen sem. Nem biztos, hogy szeretnéd te ezt 😉

zorrobomber
Csatlakozom, ez már kényszeres viselkedés.

Erre most nem tudok mit írni. Verném a fejem a falba, de az nekem fáj.
Tinman
Ha bevárod a teljest nincs próba semmiféle kieggel, DLC-vel, mert a teljest kapod, ergo nincs véletlen mentés törlés sem...

robotnyk
ennyivel jobb nekem, én nem játszottam az alappal sem <#zavart1>
robotnyk
annyira megérte a dobozost venni... a digitális már kint van, a warez már kint van, én meg várhatok péntekig D:
Nem játszattak el vele semmit. Ő törölte véletlenül a mentését. Különben minden gond nélkül tudta volna folytatni a DLC-t anélkül, hogy újra kéne játszania az alapjátékot.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.02.10. 11:00:16
Tinman
Vagy beállít egy pár 100kb-os progit, ami ment helyette mondjuk Dropboxba full automatikusan.

Tinman
Az a gondom ezzel, hogy hiába k. jó játék, ha eljátszatják velem azt, hogy megveszem letolom, majd fél év múlva újra kéne tolnom, mert jött valami sztori DLC hozzá. Ez így nekem nem pálya. Nem érek rá ennyi jó játék mellett, hogy 2-3x toljam le ugyan azt, csak azért mert fővandarabóva' má' minden.

Tinman
Igen, de közben kijött a full pakk... igaz még k. drága, kivárom.