Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ahogy tálalták***, az lett volna a durva, ha ezért egy új játék premier árát kérték volna el <59,99 euro/dollár>.

*** (azoknak, akik nem akarják érteni): grafika (hiába az erőlködés) a szokásos Capcom (eredeti premierkor se volt egy szépség, konzolon - PC-n azért kicsit "szebb"😉, elfért volna egy kis modernkori tupírozás még, ha egyszer PC-re adják.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.11. 12:53:57

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
azt azért remélem nem felejtik (felejtitek) el, hogy kb féláron jött ki a port.
Laza
Jöhet a 2. rész, hiszen a megjelenése előtt a PC-s tábor reakciójától tették függővé 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

zorrobomber
Ja igen, azóta olvastam hogy ugye online a szerver él akkor is ha nem vagy bent, single playerben viszont nem.

darkSectorxxx
Bocs Onimusha lesz a Resi 2 után 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

De sokat nem ér, egyedül nagyon nehéz benne haladni 😊

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Atisz
Inkább a RE 2 és 3 HD remaster 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Minden rendben? Azt hittem gond van a fiókoddal, eltűntél a friend listről.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
Mindenesetre az plusz pont az Ark-nak hogy van benne single player mód.

Tinman
Sok örli vackom van, de mind bundli része volt... na meg nem tudom még, mert addig nem indítom el, míg nem lesz teljes <#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Gz! Ez mondjuk alap. 😉 Nekem az egyetlen platinázott játékom steamen. 😊
zorrobomber
The Walking Dead: Michonne Starts This Month

"Episode 2 will follow in March, then things will wrap up with episode 3 in April."
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.11. 08:21:27

Dzsini
Milyen érzés Early Access játék tulajdonosának lenni? 😊 (Ark)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Nekem a Monthly vásárlás könnyen indokolható. Eddig egy olyan se volt, hogy ne lett volna rajta 1-2 cím wishlisten. Általában pedig a "nagy falat" játékuk mindig értékes darab, tehát a lehető legolcsóbb, így ha meg is van adott esetben el lehet csereberélni vagy ajándékozni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tegnap este elég sokáig toltam AC India-t Uplay-en... semmi hasonló nem történt. Nálad lehetett valami.

Szindi mentés meg elvileg itt van: C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Ubisoft\CODEX\ Saves\AssassinsCreedSyndicate

A Codex nem biztos, de user\appdata\roaming\Ubisoft környéken keresd.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.11. 08:17:04

Voltan
A Necrodancer egészen fantasztikus! Csak ajánlani, na.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Gondolj bele milyen nehéz így választanom 😊 Sajnos szinte minden stílusból tudnék csemegézni, és ennek fényében kell értelmezni az esetleges Tomb Raider, vagy egyéb épp menő AAA cím fikázásaimat is értékelni. Nem tudok dömpingben játszani egy stílussal, hanem szeretem variálni őket. Ennek mondjuk ellentmond, hogy Fallout 3 kitolás után egyből a 4-nek vágtam neki, de az ugye ajándék volt, illett azzal folytatni 😊 Necrodancer, hmm...

Help!

Tegnap este az uplay 10 percre letiltott, majd az AC syndicate-et teljesen az elejétől kezdte.
Tudja valaki, hogy lehetne szinkronizálni a felhőt, vagy a helyi mentést használni.
De lehet, hogy az sem jó ,mert muszáj volt megvárni egy mentést a menűbe lépéshez.
Fpocok
Igen. Mindkettő nagyon jó. Én még alfaként toltam bele 40 órát, azóta néztem egy csomó minden új van a táncos játékban. Zseniális, de nagyon nehéz 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
Szerintem amúgy az Isaac mellett a Necrodancer az, ami elég különleges, és az is nagyon el tud kapni (és abból a full csomag is belefér a 10 petákba) - persze olyan sokféle a választék a listádon, hogy egy Necrodancer vs. Gabriel Knight igazából értelmezhetetlen 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.11. 07:42:20

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Köszi mindkettőtöknek a tippet 😊 Szűkös lesz idén a géming büdzsé, de azért jó jel hogy asszony szólt hogy frissítsem a wishlist-em <#idiota>

Dzsini
Ahhoz viszont illik a bővítményt (Afterbirth) is megvenni. Bár készül az Afterbirth † is, és ha egyszer megjelenik biztos lesz akciósan a két csomag.

tototto
Én Isaac új kalandjait választanám, képtelenség csalódni benne ha tetszik a stílus, és rengeteg játékidő

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Ez eléggé impreszív, nem mondom. És egyetértek, hogy ez a felhozatal tényleg bagó pénzért jött házhoz.

Csak az a helyzet - és valószínűleg ezért is volt az a kis szemléletkülönbség reggel, hogy engem ezeknek a zöme nem érdekel. Egy csomó nagyon is, és igazából az a három-négy ropi havonta nem tétel.

A baj az, hogy nem tudok mit kezdeni a maradékkal. Én nem kereskedek sehol, nem steam kártyázom, meg semmi ilyesmi. Ebből a szempontból én nagyon nem vagyok igazi hörcsög. Egy-két humbli bundlit megvettem, mert érdekelt pár cím, de a többivel nem tudok mit kezdeni. Majd ide felrakom őket vegye-vigye alapon, volt már rá példa.

Ami érdekel, azt megveszem, adott esetben day one purchase-szel, és igazából még soha nem fáztam rá. A dlc-k, a teljes, full verziók zömében nem jutnak el hozzám, mert addigra már kijátszottam magam, és nem érdekel a többi. A Dying Light kivétel, mint ugye láttuk ma 😄

Például ott van a Dragon Age Inquisition, megvettem első nap, és nagyszerűen élvezkedtem rajta, nem vittem végig, és nem érdekel a DLC sem, meglehet, hogy soha nem veszem elő megint, de az én olvasatomban behozta az árát, és nincs hiányérzetem. Töröltem, kész. Ott van a tárban, ha úgy adódik, előveszem megint. Valószínűleg nem.

Más játékok meg már évek óta ott terpeszkednek a HDD-n, és rendre előveszem őket, heti-havi szinten.

Arra viszont sajnos igényem van, hogy a friss megjelenések közül azokat, amik érdekelnek, amint megtehetem, megszerezzem.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.10. 23:34:08

lostprophet
Egyébként ha valaki előfizet Humble Bundle-re, megkapja ugye a 12 dollárért az Ark-ot, utána meg lemondja, akkor olcsón hozzájutott, nem? 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

zorrobomber
Teljesen jó pakkok.

@ratgab: igazad van, inkább gyűjtök a listám elején levő címekre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lostprophet
Na, akkor én is, idei cumók egyelőre:
-Rise of the Tomb Raider (kuponból)
-Heroes of Might and Magic 7 (gyűjtői kiadás, occsón)
-ZOMBI (dobozos, már régóta akartam végigjátszani)
-Helldivers, How to Survive 2, Risen 3 Complete, Van Helsing 2 (ajándék volt)
-meg apróbb bundlis cuccok

Februárra:
-Far Cry Primal Collector's Edition (előrendelve)

Márciusra:
-Tom Clancy's The Division Sleeper Agent Edition (előrendelve)

Október:
-Umbra (gyűjtői dobozos kiadás Kickstarterezve)

Valamikor ez évben:
-InSomnia (alap dobozos kiadás Kickstarterezve)

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tinman
Teljesen az elejétől előfizető vagyok. ~3500 Ft/hó, nekem eddig megérte, de könnyen lehet, hogy majd kiforralok mögüle, egyelőre még úgy fest nem.

Maradok is, eddig ezeket kaptam:

Novemberben:

Legend of Grimrock 2
Towerfall Ascension
Besiege
Valkyria Chronicles
Lethal League
SanctuaryRPG: Black Edition
Saints Row IV

Decemberben:

Banished
Rust
Chroma Squad
Neon Struct Deluxe Edition
Company of Heroes™ 2
Company of Heroes™ 2: The British Forces
Company of Heroes™ 2 - The Western Front Armies: US Forces
Company of Heroes™ 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West
Payday 2
Payday 2: The Big Bank Heist
Payday 2: Gage Mod Courier
Payday 2: Gage Assault Pack
Payday 2: Dragan Character Pack

Januárban:

The Talos Principle
A Fistful of Gun
Grim Fandango Remastered
Mushroom 11
Spelunky
The Masterplan

Februárban:
Alien: Isolation
Volume
Penarium
Dropsy
Titan Souls
Broken Age

Márciusban:

ARK: Survival Evolved
???
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.10. 22:59:00

Pro és kontra érveket vonultattál fel....Tehát magáról a vásárlásról.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MarkBlade
nagyon jó a játék.. Hozzáteszem a gépigény tényleg nevetséges de gyönyörű.. néha beszaggat a legjobb gépen is. Ez volt a negatív. A pozitív.. Early ban ilyet még nem láttam hogy ennyit foglalkozzanak egy játékkal.Komolyan nem vicc naponta jön egy patch és 2 hetente új dolgokat raknak bele..Ennyit bőven megér játék. A legjobb vételem volt tavaly.
Voltan
Eléggé fura, lévén, hogy én is kinéztem az Ark-ot a winter sale kapcsán, de visszarettentett a röhejes gépigény (állítólag semmi sem elég neki), no meg akkor sem ment sehol 15 alá 😄

Tinman, jó dolog ez a Monthly humble? Miket kaptál eddig?

zorrobomber
Igen, és úgy néz ki igen 😊

Humble Monthly

While you wait for the rest of the bundle, start playing right away!

When you subscribe, you'll immediately receive a copy of ARK: Survival Evolved.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.10. 21:56:26

Voltan
Az a dinoszauruszos Ark? Early access cuccokat is adnak a humblibundliban?

zorrobomber
Miről?
szerk.: közben láttam hogy Ark jár a Monthly Humble Bundle-höz, ami még érdekelne is, de anno volt free weekend(?) asszem, és játszhatatlanul szaggatott.
szerk2.: ja hogy ez még mindig EA...skip
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.10. 21:45:31

mooo
Ha már a kényszeresség szóba jött... ma hajnalban ez is meglett... És nem azért, mert hű de jó volt minden egyes gyűjtögetős sz@rt megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.02.10. 21:34:20
Nem unalmas. Szerintem az ilyet mindenki szivesen olvassa....Legalább nem flame téma, hanem gaming téma.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tulajdonképpen te már le is beszélted magad....Szivesen. :-D

Voltan
Nem mintha ezzel bármilyen szempontból is kisebbíteni akarnánk az Orit 😊
De tény, hogy a billentűzetem egyik kitámasztó pöcke az ominózus vízfeltörős pálya következményében tört le 😄

Jaja! Az Ori egy igen brutális és nehéz platformer. Ez egész más kategória. 😊
Voltan
Jaja, engem is lenyűgözött, bár még csak belenéztem. Olyan elképesztően szép és kreatív látványvilága van, amilyet még nemigen láttam, a zene is alátámasztja az egészet, egy műalkotás, úgy, ahogy van.

Amikor a legelső képen megláttam azt a díszpárnát, már meghatódtam (beszélek svédül) - szabad fordításban kb "egyszerű földből nő ki a legszebb virág" - kb. a becsüld a kis dolgokat jellegű bölcsesség.

Az Ori minden bája ellenére azért egy eléggé hard core platformer (ez nem baj sőt), az Unravel meg inkább egy nyugisabb, elgondolkodtatóbb darab, kicsit hajaz a mostanában divatos "walking simulator"-okra, csak 2d-ben. Tetszeni fog nekem is, azt hiszem 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.10. 20:52:21

Troger911
Jól hangzik!
Nagyon aranyos és gyönyörű. Játékmenetre teljesen más kategória. Sokkal, de sokkal könnyebb és lineárisabb. Szóval nem egy metroidvania, hanem követik egymást a pályák. Plusz sokszor inkább puzzle, mint platformer. Játékmenetre se annyira változatos talán, mivel nem oldódnak fel új képességek. Végig a fonál van, amiket különbözőképp használsz továbbjutásra. A változatosság a puzzle részek variációiban és ugye magukban a pályákban rejlik.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.02.10. 20:44:29
Troger911
Ori-hoz képest? Imádom az aranyos és igényes játékokat!
Tudom, hogy unalmas vagyok. 5 pályát játszottam eddig végig az Unravelből és <#szeret><#szeret><#szeret>. Túl korai már februárban kiválasztani az idei GOTY-omat? 😄
Voltan
Csak még egy vissza erre a témára, most, hogy utánagondolok, nem day 1 vettem meg a játékot, hanem pár hétre rá, amikor már meggyőződtem, hogy tényleg jó.
Általában a DLC-kkel nem szoktam foglalkozni, nem érdekelnek, viszont szeretem záros határidőn belül játszani azt, ami érdekel.

A Dying Light esetében azért vettem meg a Followingot, mert ez nem a szó mai értelmében vett DLC a tartalmát tekintve, sokkal inkább egy régimódi expansion pack, ami azért már más tészta nálam.

A save-ek elvesztése meg a saját nyomorom, a zuhanyzás és a borotválkozás között akartam gyorsan kipróbálni, és ez lett a vége, pech, de ez van. A fejlesztőknek, és az egész DLC mizériának ehhez semmi köze.

Egyébként ha már újrakezdtem, legalább megláthatom, hogy az enhanced verzió mennyiben enhanced. 😊
A játék továbbra is remek, és minden elismerésem a készítőké.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.10. 20:20:53

Bandicoot
Nincs fizetési változás,lévén nicns hozzáadva fizetési módom és egyszer fizettem az is 1-2 éve a többi mind dobozos vagy nvidia kódos cucc. Nem mellesleg többször adtam már el accot sosem volt gond,de ki hogy érzi. A jelszó és mélváltozás pedig még nem feltételez egyből account eladást.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Tinman
Még 1x?

Oké: Köszönöm szépen!

Totti5
Még mindig csak azt tudom mondani, hogy köszönd meg az 1day vásárlóknak, hogy neked lesz 1 évre rá EE verzió. Ennyi, hát örülj neki!!

1day vásárlónak nem lesz szar ettől.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.10. 18:19:20

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kigyi
Valóban +260 Zambia Celtel

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/