Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kulturáltabban is lehet véleményt nyilvánítani.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Win 10-et az MS nagyon felépítette, futtatja, tolja. Két platformjuk van, mint ahogy a Sony ( PS, Vita ) és a Nintendonak ( Wii, DS ) is. Annyi a különbség h az MS nem adja a hardwert a Win 10 alá. Viszont a pénz dől onnan nekik, mindig folyamatosan ( Win8, Win7 stb.. ) is. De a 10-el érezhető hogy nagyon akarnak, még többet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jó, akkor nem flamekeltésként írom... de milyen az már, hogy egy játékkal akarták eladni a konzolt, de mire megjelenik, jön másra is. NEm csak hogy jön, de egy időben. Volt már erre példa?
Parasite Eve 2, best game EVER!
FUN FACT: Tudtátok, hogy a ratyi konzolos verzió nem támogatta a kormányokat, SŐT, még kézi váltásra sem volt lehetőség?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De igen hasolónak lehet nevezni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Valszeg az 1080p, a lényegen nem változtat.
4k,60fps,élsimitással: na ezt lehet hogy még a 980Ti-t leváltó pascal se bírja majd.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.11. 18:05:49
Microsoft-nak a Sony a konkurens egyedül.
Csak a netes fórumokon létezik 3 rivális platform.
Komolyan ez bányászni fog a háttérben a Remedy számára, hogy a PS4-től elesett bevételek is megtérüljenek! A Denuvo miatt meg még bele sem lehet majd nézni, hogy tényleg így van-e vagy sem! <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.11. 17:55:55
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Csoda ha xboxon 720p-be elfut majd.
PC-n meg kell 4k, 60fps, élsimítással.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.11. 17:52:08
CPU: Intel Core i7-4790
VGA: Nvidia GeForce 980 Ti
VRAM: 6 GB
RAM: 16 GB
Ez még bányász is a háttérben vagy mi? A Windows 10 meg küldi az adataidat a Microsoft-nak. Tényleg csodás ez a pöce másztörrész.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.11. 17:49:54
Vagyis nem terjesztik teljesen steam meg doboz stb, hanem lesz xbox és pc-n csak store-ból elérhető.
Gondolom én. Érdekes.
Igen!
Most nézem!
Jaja ez nem PC-s hanem Win10 konkrétan!
Csakis Store-on lesz elérhető. Most néztem, akkor ezért van egy a közös mentés stb.
Most néztem neten: "Xbox One + Windows 10"
Csak nem megcsappant a Windows 10-re frissítők tábora kedves Picipuha? Tán mégtöbb bétatesztelőre van szükség?<#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.11. 17:39:56
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Más:
Március 17-én jelenik meg a Need for Speed PC-s változata
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.11. 17:23:38
Xboxos Quantum Break melle minden elorendelonek jar egy ingyen Window 10es PC-s letoltokod is.
Hm kezdem úgy érezni MS-nak már csak másodhegedűs téma lesz lassan a box😊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.11. 17:21:20
Én tudtam, meg pár tag, hogy ez jön PC-re.
Alan Wake 2 sem lesz exclusive.
Mikor megvettem az X1-et, már akkor úgy vettem hogy szándékosan itt játszom vele.
Szóval engem nem ért meglepetés. 😄
Még nem jött el az a korszak amikor látom értelmét a gépfejlesztésnek. Majd ha eljő ez a korszak (és 1 exclusive sem marad ami érdekel) akkor nem konzolokon játszom.
57k-ért nekem nincs jobb megoldás.
Op. rendszer: Windows 10 (64-bit)
DirectX: 12
Processzor: Intel Core i5-4460, 2.70GHz vagy AMD FX-6300
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 760 vagy AMD Radeon R7 260x
VRAM: 2 GB
RAM: 8 GB
Szabad hely: 55 GB
Quantum Break ajánlott gépigény
Op. rendszer: Windows 10 (64-bit)
DirectX: 12
Processzor: Intel Core i7-4790, 4GHz vagy ezzel egyenértékű AMD
Videokártya: Nvidia GeForce 980 Ti vagy AMD Radeon R9 Fury X
VRAM: 6 GB
RAM: 16 GB
Szabad hely: 55 GB"
😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.11. 16:24:47
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.02.11. 16:06:15
Ha valakinek itt és most kéne...
STEAM-en ugyanez: 62% OFF - 15,19 euro. ~~4740 Ft.
de tényleg szörnyű 😊
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
**Így nem kell STEAM-en.
Mondjuk én nem merem még ingyen se behúzni, mert a steam-en a videója is szörnyű.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.02.11. 15:22:28
Hivatalos megerősítés:
"During a recent press trip where the Windows edition was confirmed, Remedy did not offer any details on the port. It is unclear whether the PC game was developed in-house at the Finnish studio, or if another developer was involved.
Quantum Break's PC edition is the latest in Microsoft's wider push to expand its games across console and PC. Games currently in development for both platforms includes Gears of War 4, ReCore, Scalebound, and Fable Legends."
Windows Store-ban is kapható lesz (Steam még nincs megerősítve - meglepne ha ott nem lenne elérhető). Ukrán Store pls.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.11. 15:13:31
ha drágának tartod, a twitchen végigjátszottam, ingyen megtekinthető <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.02.11. 14:28:53
Ez tény hogy nekem sem szimpi, de ha ez kell, hogy a játék finanszírozása meglegyen, akkor inkább árulják így, mint hogy fejlesztés közben bebukjon az egész projekt (mint ahogy régen több játékkal meg is történt ez). Az ingyen tesztelésről nem is beszélve. Én nem csinálom, de ha más megcsinálja, téged miért zavar. A játék csak jobb lesz tőle, ergo te is jól jársz vele.
Méghozzá az XBox One verzióval egyidőben! <#hehe>#hehe>
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"Firewatch is a rare and beautiful creation, that expands the possibilities for how a narrative game can be presented, without bombast or gimmick. It’s delicate, lovely, melancholy and wistful. And very, very funny. A masterful and entrancing experience."
Ja, és nem csak hogy nem kell megvenned ami nem érdekel, de bőven van befejezett csőjáték is amik közül válogathatsz
[merlinw.org]
- Early Access
- Survivor
- Open World
A falra tudok mászni attól, hogy egyik játék V0.32-es verziószámmal árulják.
Néztem ezt a Firewatch nevű játékot is, 3 óra 20EUR. WTF?
Egyszerűen a videókból se jöttem rá mi az Isten ez, azon kívül, hogy mászkálsz egy erdőben.
Tudom nem kell megvennem, meg mit érdekel engem. Csak az a baj, hogy elkurvul a PC-s játékipar az ilyen játékoktól.
Hol vannak már a régi teljes árú kész játékok? Ma már csak az a menő, ha félkészen kiadunk mindenféle "mászkálós" játékot.
Dühroham vége.