Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Miért lenne? Az a lényege. De ott a Tunngle, ahol akár több száz ember tud összejönni egy-egy csatornán és csatlakozni egymáshoz. Vagy ott az Evolve.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.15. 15:32:05

[merlinw.org]

grebber
Majd írd meg sikerült-e mások írták nekik nem volt jó mert hiába volt namibia sima 60$-t vontak.
Ukrán ár még mindig csak ~2800ft

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Task manager-ben néztem, ott nem láttam, de majd ha hazamegyek, kipróbálom a Resource Monitort is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

robotnyk
simán csak a feladatkezelő nem mutat semmit?
darkSectorxxx
Veszek még1 példányt, thx. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Fasza, jó lett volna mikor 30 dollárért vettem tavaly. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Tanácsot kérnék, tudom, hogy nem ez a megfelelő topik, igazából az is elég, ha valaki elirányít a megfelelő témába 😊

Szóval a következő: feltűnt, hogy a CPU-m alapállapotban 20-25%-os terhelést produkál (CAM-mal monitorozva), szóval elvileg idle, de valami mégis hajtja, mint SInger a varrógépet. Néhány napja lehet ez, mert amikor legutóbb néztem, akkor a szokásos 1-3%-os idle terhelést produkálta.
Malwarebytes-t már futtattam, nem talált semmit, elvileg tiszta a rendszer.

Szóval melyik topikban tegyem fel ezt a kérdést, illetve van-e tipp, hogy mit csináljak?

MoRT2195
És nem is a legjobb, ha kitakarják a játékot... Persze, másik eszközön megoldható, de akinek nincs?
Fpocok
Igen, de kicsit nehezebb megoldani kettonel tobb ember eseten.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Én ezt nézegettem hétvégén (ebben eggyel kevesebb a dimenzió):
Lovers in a Dangerous Spacetime

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dzsini
Ajánlott játék: Screencheat

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Igen, hiszen 2016-ban még mindig nem megoldható, hogy lásd a másik képét játék közbende <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
A korlátokra értettem a múltat, természetesen lokálban mindig élvezetesebb minden😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Bullshit, még mindig sokkal jobb úgy játszani, hogy élőben látod a másik fél reakcióit. Karácsony előtt én a főnökkel toltam LAN partit munka helyett mellett 😊

MerlinW
Hamachival vagy bármilyen VPN cumóval játszható online. A local LAN a múlté😊

[merlinw.org]

zorrobomber
XCOM 2 - $33.38

na ez már elfogadható ár, kár hogy nem akciós😄

grebber
Akinek még nincs meg a Rise of The Tomb Raider és nem érdekli a fraps + magyarítás és egyéb dolgok hogy korlátozva vannak
MS Store :Namíbiát érdemes beállítani. 1035 ft (59.99NAD)

Jó alternativa lehet annak akit érdekel majd a QB-hez is<#banplz> Szegény MS<#gunyos1>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.14. 21:31:33

Jim Morrison
nem csak 4k textúrákat dobnak rá? <#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
Holnap jelenik meg a Ship Remasted, örültem volna, ha lesz közösség, aki játssza... de sajnos esélyt nem látok rá.

***EARLY ALPHA WARNING***
The game is currently LAN only. We would expect online multiplayer to come available within the next few weeks.

BAZZZ

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Ha már szóba került: "Gears of War - Ultimate Edition - Xbox One" - 51% - 19,45 dollár.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Akinek még nem lenne meg: L.A. Noire Complete Edition, 5.99€ (-80%). Tökéletes vétel ennyiért. Egy nagyszerű játék! 2 napig tart az akció. Kedd este 7-ig.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.02.14. 19:18:33
Moby
Én a múltkori sztórszétbaszódásban megvettem a division goldot 22 reálért.
Pontosabban kifizettem, és számlát is kaptam róla. Meg a 100 u-pontot a vásárlásért. De kódot nem, és az accomra se került láthatóban semmi, egyelőre.

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
"ami által oltári nagy bevételtől esik el"

Igen, valszeg ez miatt osztogatnak ingyne kulcsokat x1-en pc-hez.
Én nem féltem őket.
Nem érdekel a sorsuk, sem a Sony-é de valami oknál fogva még csilliárdosok, max akik szarul vannak a Nintendo
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.14. 18:06:28

grebber
Microsoft inkább a saját felületét részesíti előnyben ..... ami által oltári nagy bevételtől esik el! De legalább boldog leszek, hogy minden PC-s (ukrán) eladás 30+ euroval "rövidíti" majd meg őket.

Nem ingyen osztogatják oszd el kettővel azt máris kb 7 ezer vagy a dobozosnál 9500ft.
Én sem féltem őket pc-s kiadás nélkül is televannak. De jó érzés lesz látni , hogy a balfaszságuk miatt (úgy hogy warez se lesz) mennyit "buknak"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.14. 18:08:16

darkSectorxxx
Ezt még érdekességképpen:
Nehogy bárki azért várjon, hogy később hátha lesz steam-re, meg hogy ez az eladásoktól fog függeni.

"Quantum Break - ezért jelenik meg PC-re

Sokan voltak, akik nem vették jó néven a Quantum Break PC-s megjelenését, de a Microsoft szerint ez egy jól átgondolt lépés volt. Viszont a Steames verziót felejtsük el.

Az elmúlt napok tán legnagyobb meglepetése volt, hogy a Remedy új időmanipulálós lövöldéje, a Quantum Break végül PC-re is megjelenik. Viszont sokak nem örültek a bejelentésnek, sőt, kifejezetten felháborodva fogadták a hírt, hogy a játék, ami miatt Xboxot vettek végül játszható lesz PC-n is.
Azonban a Microsoft egyik vezérigazgatója, Aaron Greenberg szerint ez még nem jelenti azt, hogy a cég ne tartana ki a konzolos piac mellett: "Az embereknek tudnia kell, hogy az Xbox még mindig az egyik legfontosabb dolog a számunkra. A Windows 10-es megjelenéssel nem azt szeretnénk kifejezni, hogy nekünk már nem annyira fontos a konzolos innováció. A Quantum Break PC-s megjelenése inkább azért fontos, mert szeretnénk, ha a PC-s piac is növekedhetne, de ettől mi még ugyanolyan lelkesedéssel kezeljük a konzolokat."

Greenberg szerint várható, hogy néha nem mindenben fognak egyetérteni velük a rajongók, amikor kísérleteznek, viszont azt leszögezte, hogy igenis odafigyelnek azokra a visszajelzésekre, amiket a vásárlóiktól kapnak. Fontos azt is megjegyezni, hogy míg a játék PC-re is kijön, kizárólag a Windows Store-ban lehet majd megvásárolni, Steamen nem lesz elérhető. Phil Spencer amúgy korábban dícsérte a Steamet, viszont érthető, hogy a Microsoft inkább a saját felületét részesíti előnyben"

darkSectorxxx
Bármi lehet ami még nem történt meg egyelőre, sem Forza, sem Halo (fő részek), sem Gears (fő részek) nem jelentek meg
Persze mint tudjuk a RDR is jön PC-re, de egyelőre én nem vennék rá mérget. 😊

A microsoft ügyesen csepegtet, azért a fontos sorozatokkal szerintem a konzol eladásokat fogják erősíteni.

Persze bármi lehet ami még nem volt, de ne fogadj rá szerintem, a Gears Ultimate más tészta mint a főepizódok, más csapat is csinálta.

IMYke2.0.0.0
Használd a kicseszett SZERKESZTÉS opciót!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Ő boltot akart sztem, nem apróhirdetést.

Botond
Hardverapró.hu
grebber
A steam könyvtáramat teszem rá, hogy a Gears of War 4 is hasonlóan a QB-hez jönni fog pc-re!

tototto
Létezik Budapesten olyan bolt ahol becserélik 270xemet egy új erősebb vgara ráfizetéssel, jól működik csak kéne egy erősebb, de nem akarok vaterával meg hasonlókkal szórakozni?

benőmenő
A menüből nem jó, mert attól a frametime még ugrálni fog. RTSS-ből már beton 33.3 ms-onként kapsz egy képet. Én is úgy toltam végig.
Az egyáltalán nem erőbajnok 270x-en így a gameworks volt offon, illetve a lodot és a vizet vettem vissza high-ra, a többi meg koppig jobbra.
darkSectorxxx
Ja értelek, hát igen a Halo 2 az régi cucc volt ja.
Amúgy ez a Gears Ultimate újraeladás is ilyen a azt nézed. 😊

Nem lesz sem Geow 2 sem 3 sem 4.....
Tehát ha valakinek kell Gears és mai szintű látvánnyal, Akkor megveszi valszeg az Ultimate-et. 😊 Illetve a GFWL megszűnésével a régit új köntösbe tezsik az új Live felületre. 😊

Értem, mire gondoltál, csak azért írtam, mert az volt a vicc benne, hogy egy eredetileg előző generációról érkező, 2004-es játék portját próbálták eladni, hogy az elhozza az ütős DX10-látványt, és mellé oylan szöveget és kéepket mondtak, hogy bármely teleshopnak dicséretére vált volna 😊
darkSectorxxx
Vagy nem tudom minek nevezzem. 😄

darkSectorxxx
Az lehet hogy ott mutattak olyat ami nem igaz, de mint írtam tudtommal ugyanaz létezik dx9-ben is, vagyis megoldható aha a motor támogatja, csak a sebesség/feldolgozás róvására, de nem vagyok ennyire guru, de az tuti hogy minden generációban vannak olyan játékok, főleg nyitáskor, amiktől szebbek készültek az előzőben.

Nagyon meglátszanak ám rajtad a fejlettségi lépcsőfokok! <#eplus2>
darkSectorxxx
Na az lehet, már nem emlékszem ennyire én sem, de minden fejlettségi lépcsőfokon átrugtak eddig, ez sem lesz másképpen. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.14. 16:05:15

A Microsoft próbálta ennek ellenkezőjével átverni az embereket. Elképesztő viccparádé volt akkor a DX10-es (reklám)aloldaljuk a Halo 2-vel, én könnyesre röhögtem magam.
darkSectorxxx
Látod ez is megoldás, de ha adsz neki 1-2 hetet, szerintem nem fogod visszatenni a régit. 😊

Just Cause 2 viszont win 7 alatti winen nem is indult el úgy emlékszem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.14. 16:03:44

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ffxi
Hát kérlek szépen azt fogom csinálni, hogy csak az only WStore játékok erejéig fogom felrakni a W10 amíg letolom őket, utána visszagosztolom a 7-et. Előtte ugye legosztolom a 10-et is. Már ott tartunk, hogy maga a OP = kliens. Ghost (és egyéb más patíció klonozó progik) nem más mint gyorstelepítő. Csakhát 1,5 óráig tart a 2 Ghost művelet ez jelenti a "gyorstelepítő" 😞 Úgy van, nincs SSD-m.
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2016.02.14. 16:07:26

Fákjúal!

darkSectorxxx
Ez gondolom tudja mindenki hogy a dx az nem egy grafikai minőséget takar. 😄

Nálam a 2012-es XCOM és DIshonored volt az első, melyek azért maradtak ki, mert XP-n nem mentek 😊 A Halo 2-nél viszont a DX10, mint minimum egy átverés volt, még a Microsoft honlapján reklámozták is, hogy miylen frankó a DX10, és mellé tettek valami 10 éves grafikát, hogy az a DX9, szánalom volt a köbön.

Most a Windows Store-ral nemcsak az a baj, hogy még egy kliens/üzlet (végül is benne a van a Windowsban, fogjuk rá, de akkor is fragmentál, és Steamen már mindnekinek van sok játéka), hanem az is, hogy több náluk restrikció, nem sok jót ígérnek a moddereknek sem. Ez egy QB esetében mellékes, de az agyonszabályozott MS-platfrom nagyon aggasztó iránynak tűnik.
darkSectorxxx
Engem nem érdekel amúgy, mindenkinek szíve joga csinálni amit akar.
Csak azt nem tudom megérteni ha valakit egy játék érdekel akkor játszik vele, ha nem a játék akkor nem érdekli.

Valamint ez a dx12 meg gépigény fejlődés, ezt akarta mindenki hogy jöjjenek az exclusive-ok, jó portok legyenek és a pc-t aknázzák ki.

Most meg elnézést mint a fürdősizék. 😊
Az hogy minnél optimalizáltabb legyen egy port szükséges hogy a konfig terén minnél kötöttebbek legyenek.
De állítólag olcsó PC-t össze lehet rakni egy konzolos játékhoz, szóval a gépfejlesztés sem lehet gond.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.14. 16:00:12

darkSectorxxx
Akkor kilőve, de az a lényeg hogy a fejlődés megvolt, jöttek mindig játékok amik kizárták a régi rendszereket. 😊

Jim Morrison
leemeltem most a polcról a gears dobozát, és valóban - még XP n is ment 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
Amúgy a régi GFWL-ot el lehet felejteni ez most full más.