Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ezzel van a baj, random a játék
Valakinek lesorlja a játék hogy könnyebb szitukat kapsz, valakinek a nehezebb változatokat adja be, azok meg isten módba kell hogy játszanak.
Én szinte amit lehet.
Ruha, fegyver. Minden maxos, azon a részen ameddig elmentem és tehetetlen vagyok.
Egyrészt nem érződdik a buff.
Valamint a legnagyobb probléma az idő.
Az hogy horda mod ömlenek a szörnyek, sokszor még ujratölteni sincs idő, nemhogy életet használni.
Nekem errőla Left4Dead jut inkáb eszembe ha szemléltetni kéne a szituációt.
Coopban se jobb a játék, mert minden skálázódik, ellenben coopban tudjátok egymást támogatni. Ami mindenképpen plusz dolog.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Akkor ha coop játé, akkor mi3rt van solo mod benne.
Ha coopra tervezték, miért játszol egyedül, 3és miért nincs gépi ellenfeled.
Mindenki ezt mondja és oké.
De egy user.
Megveszi a játékot....
Vásárlás után már megcseszheti, mert van benne solo és nincs ráírva, hogy only coop.
Nem tudom érted-e mi agondom ezzel.
Én tudomásul vettem, hogy ez a játék ilyen, de ha vásárlás előtt ezt tudom, akkor nem veszem meg Xboxra pl...
Max valahová máshová, azt is akkor ha van kilátásban coop.
Így is meglesz ps de akkor nem veszem meg arra, hogy offline játszak, mert feleslegesen erőlködök.
De ha ezt úgy oldják meg mint pl a Resi 5 ben, akkor az más a coop miatt van offline társ.
De ha ugyanazt egymagad végzed az más.
Szóval vásárlás előtt nekem ez az info jól jött volna.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha valaki meg akarja venni.
Kizárólag offline/solo modban akkor vegye, ha nem gond hogy soha nem fog még a játék feléig sem eljutni.
Amiért ezt mondom az az, hogy a most kb általam játszott 30 óra alatt az derült ki, hogy nem lehet túlfejlődni az ellenfeleket.
A boss-ok meg képesek egy idő után megváltozni, olyam nehéz lesz egy egy amúgy egyszerű boss, hogy szinte képtelenség megmozdulni a pályán amikor harcolsz vele.
Szóval ez a játék csak azoknak ajánlott akik bírják a kemény szenvedéseket és arra fel vannak készülve hogy egymaguk bármelyik bossnál végleg megakadnak majd.
Sokkal nehezebb mint bármelyik souls játék, sokkal.
Ezt jó tudni azért előtte, nehogy bárkit meglepetés érjen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.19. 05:04:50
[merlinw.org]
Why so serious?
is nagyon sokat ad az élményhez.
Amit rühellek (de legalábbis még nem jöttem rá az ellenszerére):
-- a térkép nem nagyítható, csak a jobb sarokban mutat valamit.
-- az inventory és a billentyűzet kiosztás rendszer továbbra is gáz
Minden más olyan "resident eviles".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
Valójában meg: Resident Evil-sorozatot igyekszem pótolni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jelenlegg very hard Dead Cells, hardcore Turok2, FPS GTA5, mario kart és mario maker ÉS még jön a wow.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.08.18. 19:18:43
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
Adversus solem ne loquitor
Why so serious?
/amúgy a steam lapján és a játék oldalán hetek óta reklámozzák a vip weekendet. Én meg hetek óta reklámozom a játékot mindenhol, hát ebben a topikban pont nem jártam evvel.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.18. 17:49:53
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.08.18. 16:41:13

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.08.18. 16:36:07
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.08.18. 13:47:50
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.17. 10:32:04
Next PC upgrade: 2022
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
AoW😛-bol neztem stream-et parat de meg nem tudtam eldonteni mennyire tetszik, mennyi valtozast raktak bele a 3hoz kepest. (ott kicsit elvette a kampany elet h a hosok tovabbra is irto tapok voltak rendesen fejlesztve es 2-4 osszefogva elkepeszto tulerot volt kepes rommaverni minimalis serulessel)
a sztori alapu jatekoknal pedig szvsz elegge pofatlan mikor befejezeseket vagy teljesseget csak a SP-al kap az ember, ld Bethesda jatekok, Ubisoft sokszor vagy az emlitett Dragon Age/Mass Effect.
Es ezert aggodik szvsz sok ember joggal az uj Bloodlines vegett is a varhatoan dlc-kbe rejtett jatszhato klanokkal.
Dzsini: 2020 nagyon durva év lesz. Egyébként hamarosan (fejlesztők szerint szeptemberben) érkezik a Fantasy Generals II.
Jó időzítés, valószínűleg a veteránok számára egy kényelmes cipő lesz, elég újdonsággal és polírozással ahhoz, hogy megint bele lehessen fulladni egy-egy kalandba 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.08.15. 12:36:33
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.08.15. 11:06:39
Why so serious?
De köszi az infót, mert Tinman annak idején nagyon ajánlgatta és már majdnem elcsábultam. Csak aztán megjelent a RE 2 és arra ruháztam be. (Nem bántam meg, kiváló játék.)