Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Dark Souls 3 előrendelés akciós annak, akinek van dark souls játéka a steamen. Nekem megvan MINDHÁROM. Erre kaptam 8% leértékelést lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

Moby
Háppedig az k.jó ám!

Adversus solem ne loquitor

Fpocok
Imádlak! <#law>

Olvasd el a prividet. <#nezze>
Fpocok
valaki pls

Jim Morrison
én nem fogok regisztrálni 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
pls valaki

Fpocok
BLACK DESERT BÉTA KULCS

Valaki tudna nekem egyet szerezni? Azt írja, már nagyon sok kulcsot szedtem erről az IP címről, ami hazugság.

Voltan
Na jó, felraktam újra az AC Syndicat-et, RTSS-el belőttem stabil 40 fps-re high-on. Szépen tartja (megint csak, köszönet a tippért, akárki is voltál 😄), és megint megpróbálom. Elsőre annyira nem jött be, gyanítom, hogy nem csak az ingadozó fps miatt, de egy próbát megér 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Ja hogy százalékos értékelés van.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Szerintem százalék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
40 krumpli vagy mi? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
2000 review után 40%-on áll az sf5 😄
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.17. 20:31:15

darkSectorxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Moby
Ja ha már AC: rohadtjó ez a jacktheripper DLC a syndicatehez.

Tinman
Egész rád kívántam :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Ez mondjuk azért gonosz volt. Szeretlek!

Totti5
A színész nagyon hiteles volt aki játszotta. Imádtam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.17. 19:36:57

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Igen, de akkor még nem tudtad mennyire mocsok. Viszont volt stílusa, humora, és kifinomult volt. Kedveltem. Nagyon. Aztán később már kevésbé, de az eleje volt a játék csúcspontja nekem.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ezio-t nagyon bírtam, Connor nekem azért nem volt szimpi, mert indián közege létére sok bölcsesség nem szorult belé. Amúgy igen, a történetvezetés az elég rendben volt.

Voltan
Nos, akkor nyilvánvalóan nagyon különbözünk. Mostantól nem beszélek veled! 😛

Totti5
Akár még kedvelhettem volna is az öreget, de egy alja mocsok volt. AC3 volt az utolsó rész ahol szépen végig volt vezetve a főszereplő története, volt eleje, közepe és vége. Az pedig mindig nagyon hangulatos volt a szériában. Connor Ezio után egészen más karakter volt, ami szintén nagyon tetszett.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Gondoltam hogy óvatos vagy. A netben és felhőben nem bízást jól teszed.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
U.e. éreztem az öreg Kenway-el... mondom most ezt tényleg arról fog szólni, hogy ezzel a sótlan, karót nyert barommal kell csatangolnom 40 órán át? A kölykös rész bennem valamiért gyerekkorom indiános meséit/filmjeit idézte fel, cuki volt, tudtam, hogy hamar vége és jön a váltás.

IMYke2.0.0.0
Hirtelen fel sem tudom sorolni, hogy hány helyen tárolom a legfőbbekkel kapcsolatos infókat, és vezetek egy változásokat követőt is.
Továbbá, a KeePass is portable, és az is mindkét gépen, meg pendrive-on.
Felhőben nem bízom, és netre nem teszem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Az AC3 legeleje nem rossz - a prologue, ugye. De amikor onnan az igazi játékkezdés jön, és a kölök indiánnal kell kolbászolni, hát az valami kínszenvedés, és rohadt idegesítő. Aztán megjönnek a szokásos skillek, és onnantól megint fasza, de igazából azt a borzalmas részt elintézhették volna egy átvezető videóval. Megborzongok, ha csak belegondolok. És nem jóféle borzongásról beszélek 😄

darkSectorxxx
<#nevetes1>

darkSectorxxx
Akkor is védve marad a hekkerek ellen. <#nevetes1>

Tinman
Kemény :-D

Na de off-ba inkább ezeket :-)

kigyi
van rosszabb is pl. amikor elfelejti a hozzáférési adatait és emlékeztetőre kérdezi a választ a gép. Vagy amikor ugyanez csak beállított jelszó-emlékeztetőre kérdezi a választ a telefonos ügyfélszolgálat, mert azzal tud segíteni. A kérdéssel nem volt semmi gond itt még gyanútlanul hallgattam, mert az ügyfél nem hajlandó felhívni azzal a szöveggel, hogy ő ehhez nem ért.... (az mindegy milyen céget hívtunk). Mi volt az első kutyájának a neve. Há mondom ez korrekt na mond mi volt. Erre benyomja az arcomba, hogy
picsanyaló
ezt el kellett rejtenem nem azért mert titkos, hanem.. ááá és ezt bírd kimondani a telefonos hölgynek...
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2016.02.17. 19:00:47

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Helló!
Most "akciós" a Fifa 16 majdnem minden hazai üzletben. Bár a 9 ezer nem tudom mennyire jó ár. Jómagam még sokallom. :/
Utoljára szerkesztette: tumpi, 2016.02.17. 18:59:55

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

És ha valamilyen okból elszáll a TXT? Csak kérdezem.

darkSectorxxx
😊

Tinman
4 karakter? Meghaxorollak az tuti :-)

zorrobomber
Ezért írtam hogy sajnos, mert engem is lezsibbasztott már egyszer az eleje, és fel is adtam.

Tinman
Sajna jogos... simán vannak 2016-ban emberek, akiknek az a jelszava, hogy "jelszó", vagy 12345, az már trükkösebb, akinek 98765. Nem, nem vicc.

Tinman
A 3. rész eleje engem rettenetesen lezsibbasztott. Olyan 10%-ig kínszenvedés volt 2 hét kellett mire elértem a fordulatig, onnantól jól szórakoztam. Sokszor írtam már ezt, de inkább csak azért, hogy aki nekiesik és esetleg hasonlóan nem tetszik neki az eleje, annak kitartást, mert van változás és kár emiatt kihagyni a 3. részt.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.17. 18:57:31

robotnyk
lehet, hogy én voltam, mert streamhez használom 😊
Voltan
Nem olvasok most vissza, de ezúton köszönöm annak, aki megemlítette itt az RTSS-t, most már végre be tudom lőni rendesen fixre az fps-t a problémásabb címeknél, nagyon hálás vagyok! 😊

IMYke2.0.0.0
De jó, akkor nem vagyok egyedül 😊
Igaz, nekem 22 kb-nyi textben és KeePass-ben is akadnak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
😊

robotnyk
én nagyon szeretem a main line sorozatot, és nálam a fallout sorozat előtt vannak. én az elsőt is nagyon élveztem sokakkal ellentétben, de a 3ast tartom a leggyengébbnek. a főhőst én nem bírtam, az indián nyelvű szinkron gagyi, a városok meg unalmasak.
grebber
Én nem. Paypal és SG és prohadver kivételével sehova nem tudom fejből a belépési kódjaimat. Only txt-ből.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Jó akkor én is 😊

kigyi
Van ebből a fajtából bőven, gondolom te is találkozol velük, vagy lehet csak nekem van szerencsém ilyen ügyfeleket kifogni...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Szerencsére egyiket sem drágán vettem, szóval megvannak ők a steam könyvtáramban jól magukban. Na meg hátha megjön a kedvem pár óra szenvedéshez megint, amennyit beszéltünk itt róla... sajna mint téma legjobban a 3 érdekel.

Tinman
Basszus annyit beszélünk róla, azt a k. tankot a Russia végén letudom, aztán tolom is a Rugót -.-

Tinman
Nyilván a Pillars és Fallout címekhez képest az AC azért mögöttük kullog, nem egy liga, ettől még egyes részek kifejezetten szórakoztatók, kellemesek, jópofák, hangulatosak. Persze nem 50 ojrós induló áron, de hát ki kell várni a sorunkat aztán minden rendben.

Tinman
Bármikor kiadom a jelszavam bárkinek. Tessék: