Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Erről beszélek.. 😊 az Age of pirates 2 a folytatása. Gyakorlatilag ugyan az a játék feltúrbozva..
Én megvettem boltba 1500 ért de nincs kulcs hozzá..
Moby
Fejős tehén??? Azért álltak le vele, mert akkorát buktak az utolsó részek, mint a ház.

Adversus solem ne loquitor

MerlinW
Egyáltalán nem biztos, de lehet rá esély. Tudod, belső infók <#bohoc>

[merlinw.org]

benőmenő
Ha mégsem akkor kedvére nosztalgiázhat a 2007 óta Pc-re megjelent 13 rész valamelyikével. 😄
MoRT2195
2017-ben már biztos lesz új rész, be**szna ha akkor se adnának ki új részt a legnagyobb fejős tehenükből. 😄
MerlinW
Fogsz, ne aggódj. Most is van egy a tervezőasztalon, csak a megjelenés dátuma kérdéses. 2017 és 2019 közötti időszakról hallottam, de ebben semmi készpénz.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Szeretnék még Assassin's Creedekkel játszani...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Körülnéztem de még GOG-on is csak az első rész van (szerk.: ja nem, csak wishlist). Nem akarják hogy fizessek hát akkor muszáj lesz kipróbálni 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.18. 11:49:46

Voltan
Egyébként ha már kalózos cucc, erre emlékszik valaki?
Nem, ez nem a film játékadaptációja, az később jött, ez a film előtt született.

Eléggé obskurus játék, de anno nagyon szerettem. Lehet, hogy az idő szépíti meg, de ez tűnt annak idején igazán méltó Pirates utódnak.
Ismeri valaki?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

MarkBlade
Ez igaz de ha még nem próbáltad és szereted hajós témát kötelező darab. Gyönyörű pedig már jó régi és a mod nagyon sokat dob rajta. Kalózkodás hajófoglalás..kardozás..open world az egész..
zorrobomber
Kétlem, a kevesebb néha több. Amit te mondasz az már más műfaj. A Pirates varázsa részben az accessibility is. Nem kell hozzá különösebb előtudás, csak leülsz elé és játszatja magát. Multiplayer módot tudnék csak elképzelni, ami ahhoz a recepthez hozzáadna (jöhetne már az új rész). Nem véletlen hogy a Civ 4 után is "lebutították" a Civ 5-öt, sokan hőbörögtek, közben meg egy sokkal jobb játék lett...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.18. 10:59:34

MarkBlade
És az age of pirates 2 magyarul gotof moddal..ha még nem volt meg a Piratest is veri..
Moby
Megtörtént. Már jobb... 😄

MerlinW
Ez az, ne tartsd magadban, engedd ki! 😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Hangulatosnak hangulatos, de hát én ott abbahagytam, amikor kiderült hogy célozni lehet (mármint rendesen, és nem a hajó oldalával), a hajó meg úgy fordul mint egy rally autó. Persze ez egyéni probléma, megértem hogy át lehet rajta lendülni. SMP sem realisztikus, de legalább nem is csinál úgy mintha az lenne, cserében odarak alád egy élő mozgó, változó világot. AC-ben is ott van, de csak díszlet az egész, Patyomkin-falu.

Moby
Bullshit. PONTOSAN ennyi. Felesleges ehhez wiki, vagy bármi. Megölte walpolet, elvette a cuccát, meg a levélt, és kiadta magát annak. Így lett egy senkiből 20 perc alatt assassin senki. Ezen nem váloztat a kényszerképzeted, hogy ez csak aszerint baromság, aki nem olvasott el semmit. Nincs róla mit elolvasni. Felbukkant egy jellemtelen baromállat a pöcegödörből, aki pontosan annyit is tett hozzá az AC világához.
Értem, hogy tetszett a hajókázás, a kalózok karakterei nekem is. De ez mint AC, a legnagyobb köpedelem, amit ACként el bírtak követni.

Voltan
Pontosan, akkoriban a téma is nagyon kiaknázatlan volt, az egész koncepció és játékmenet pedig példa nélküli volt a maga idejében.

Ott és akkor imádtam. Az más kérdés, hogyha mondjuk az AC2 után kerül a kezembe, akkor metsző kacaj kíséretében törlöm a picsába.
De ez most mindegy.

Voltan
Ez így azért ebben a formában nem igaz.
A Pirates! etalon. Nem csak az új, de még a C64-es is - igen, azzal kezdtem.

De a Black flag is nagyon hangulatos. Soha nem vittem végig, mert a sztori nem érdekelt, de a kalózkodást-fosztogatást nagyon szerettem.
Szóval nálam ott van a toplistán, amúgy meg túl sok említésre méltó kalózos cucc nincsen amúgy sem.
Ilyen Riseneket ne is említsen senki.

zorrobomber
Ezt könnyen meg lehet előzni, úgy hogy abbahagyod a játékot a szar résznél, ahogy én is tettem 😊

Tinman
Ha nem olvastál el semmit, meg skippelted a mondókát, akkor tényleg csak annyi. Help.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Így van. Annál gyötrelmesebb szenvedést amit annak a fosnak a végigjátszása alatt éltem át nem kívánok senkinek.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Nem csak engem, de mást is zavart...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Engem zavart 😊

@MarkBlade: köszi, rá is nyomtam egy follow-t (early access-nél nálam ez a max 😊 ) Persze a Sid Meier's Pirates egy kalózos, sandbox, táblás játék, minigame-ekkel tarkítva, míg ez inkább simán vitorlás klasszik hajószimulátornak tűnik első pillantásra, realitásra törekvő gémpléjjel.

Humoruk az már biztos hogy van <#guluszem1> <#idiota>
"Features:
Exciting bugs"

Naval Action - 36,99€

MerlinW
Elfelejtitek, hogy az AC1 forradalmi volt játékmechanika terén és akkoriban a kutyát sem zavarta a repetitiv játékmenet az újdonság hatása miatt.

[merlinw.org]

MarkBlade
Most jött ki a Navalaction..nagyon jó kalózos hajós témàban..
Moby
A karibi világ rettentő jól néz ki, nagyon jó az atmoszféra is, de az a partvisnyél összetettségű harcnál/hajófoglalásnál az ötödik után már idegesen forgattam a szemem. Nem is csináltam többet belőle a végigtolattyúzáshoz feltétlenül szükséges darabszámon kívül egyet sem.

MarkBlade
Most jött ki a Navalaction..nagyon jó kalózos hajós témàban..
MerlinW
"Animuson kívül u.a. az iroda, aztán a Connor-féle házikó... spórolás vanik-e?"

Miután AC3 / Black Flag spinoff😊 Jópár régi karakterrel, helyszínnel is találkozni fogsz, sőt! 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.18. 09:42:46

[merlinw.org]

Moby
>ugyanis ő egy Kenway

Ami nem több mint egy név. Ennyi energiát tettek az egész karakterbe. Elnevezték, hogy legyen meg a kapcsolat. Amúgy egy senki. Egy barom. Vagy még az sem. Aki talált(lopott) egy felszerelést, és 20 perc alatt lett assassin. Okádok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.18. 09:36:54

Tinman
Desmond-Ezio true, Haytham-től meg a vödrömbe hányok. Rettentő furcsa, hogy az AC4 karakterének nevét nem tudtad megjegyezni, ugyanis ő egy Kenway, méghozzá Edward Kenway. Nem mellesleg Haytham Kenway apja, és Connor nagyapja. Néha úgy érzem, hogy Zenberek, csak tolják előre a kart és fogalmuk sincs az egész sztoriról, holott az AC története nagyon is kerek egész, összefüggő mese és rettenetesen meg van az már analizálva most is. :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.18. 09:32:41

zorrobomber
Sid Meier's Pirates-nek a nyomába se érhet a Black Flag. Jobb a grafikája, és itt véget is ér az összehasonlítás. Más szint a kettő.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.18. 09:29:58

Moby
Ha a BF-be legalább egy használható karaktert tudtak volna faragni, és a jövőbeni kapcsolat nem egy beleszuszakolt erőszakos marhaság lett volna, akkor megettem volna. Nekem az egész AC-nek a Desmond-Ezio kapcsolat volt a legjobb része, és nem ragaszkodtam volna pont ezekhez a karakterekhez, de ezt a kapcsolatot totál leépítették, és ami maradt, az az emlékeken keresztüli történetmagyarázatok, amire szükség sem volt. Az egész szériának valójában az volt a legnagyobb probléma, hogy elbaszták, nem ennyi részre tervezték, és túl hamar kibontották, és nem maradt már benne kraft. Részről-részre análisan vegzálni kellett, légbőlkapott, súlytalan karaktereket gyártani, akiket cipőkanállal bele lehetett a szériába tuszkolni. Ez alól egy kivétel volt: Haytham Kenway. Csak abban meg Tottinak van igaza, hogy ott is csak a színész tette bele azt, ami amúgy nem is volt beleírva.

Tinman
Az első rész egy csodálatos játék lett volna az önismétlés nélkül. El nem hiszem, hogy ezt ők nem látták/érezték. Szerintem hajtották őket és a kreativitás helyett maradt a Goto10.

Másikra:

Pont az előbbi hsz-edben írtad, hogy "végtelenségig ismételt helypentopi következett", és éppen ezen a helybentopin segített elég jól az AC4 BF, ami a legkevésbé AC, ráadásul kb. a Pirates! óta nem volt ilyen jó kalózos cím. Tehát nem elég, hogy váltottak úgy, hogy közben azért nagyvonalakban AC maradt, de még egy, a játékpiacon tátongó űrt is sikerrel befoltoztak. Azóta nézd meg mennyi wannabe kalózos követője akadt, éppen tegnap aktiváltam be a Tempest.

Még egy dolog: Ha elolvassátok a szövegeket, felszeditek az érdekes infó morzsákat, akkor a jelen és a múlt történései, az egész Animus-os téma is egy szép kerek egész sztorit dob ki, így én abs. örömmel veszem a jelenkori töltelék részeket, bár azt aláírom, hogy akció és fantáziadúsabb is lehetne, több Mirror's Edge megoldással akár.

Moby
Ja, csak nem AC. Belecsomagolták a soha el nem készül negyedik rész legyártott tokjaiba költséghatékonyság címszóval. Én viszont AC-t akartam játszani. Az meg nincs benne, nyomokban sem 😞

Moby
Osztanám, de a helyzet az, hogy az én megítélésmben erősen benne van a csodás második rész, ezért úgy tekintek az elsőre, mint egy kisérleti fázis, és látták a hibákat, ki is reszelték. Más kérdés, hogy utána végtelenségig ismételt helybentopi következett, de az első rész bénaságait én megbocsájtottam. Nem várom el senkitől, hogy új IP-nél, elsőre beletaláljanak a tutiba. Azt meg nem mondhatom, hogy az alapok ne lettek volna jók, abból nőtt ki a második rész.

Izolálva, magában nézne az első rész borzalmas. Főleg a vége, én ezt aláírom. Nem is ezt firtattam.

Tinman
AC1-el nem lehet elnéző lenni. Az volt a koncepció, hogy 3x megismételtetnek veled mindent? Ami 1x jó, az biztos, hogy u.a. a játékon belül 3x még jó lesz? Francokat. Tele van gameplay hibával az a játék.

Tinman
Moby ízlése úgy tűnik merőben más.

Tinman
Ja-ja BF ott van a legjobb kalózos címek között ever.

Tinman
Szánalmas... Jewsoft -.-

Tinman
Tegnap lepergett végre AC Russia utolsó pályája is, így AC Rugót bepróbáltam. Minden maxra fel gyönyörűen fut, aztán nyomtam kb. 40 percet, eddig nekem bejön, bár már most egy picit túl sok az ismerős helyszín :-(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Animuson kívül u.a. az iroda, aztán a Connor-féle házikó... spórolás vanik-e?

Az meg jópofa volt, hogy a játék indításakor kaptam a 3 korábbi AC rész letolása miatt 3 outfit-et... kis figyelmesség, de értékelem az ilyet :-)

Kíváncsi leszek a Unity utáni állapotokra most már nagyon... van aki bírja, van aki nem, látnom kell.

Ez azért fájt! 😄

Értem és tudom h drága így venni játékot de amúgy is kevés van ami freash release érdekel ezzel a módszerrel pedig valódi pénz költése nélkül tudom behúzni. 2 játék az elmúlt egy évben még elmegy nekem.
Moziba is ilyenből járok amikor kivárhatnám az 1080p torrent verziót 😊
Voltan
Akkor én valószínűleg rosszul csináltam az egészet. Engem soha nem érdekelt az Animus-os jelenidős dolog, leszartam végig, mindegyik AC-ban. Sőt, engem nagyon zavart, hogy meg kell szakítanom a jó kis kalandokat valami jelenidős bullshittel.

Soha nem érdekelt, most sem teszi.
Nálam a sorozatban az abszolút legjobb az AC2, utána a Brotherhood, utána a Black Flag, utána az AC3. Játszottam még egy párral ezen kívül is, de nem kerülnek a listába.

Az első rész pedig epic volt, ott, és akkor - stílusteremtő, és nagyon feelinges. Soha többé nem veszem elő, mert a többihez képest trágya, de az egész keresztes hadjáratos, szentföldes dolog az nagyon ott volt a szeren. Ne vicceljünk, az egész aszasszin mítosz innen ered - nem a játék, a történelmi-mitikus háttér.

Én azt mondom, hogy nem kell új nagy AC játék még legalább két évig. Utána lehet tárgyalni róla.

Nehéz vele elnézőbbnek lennem, ha azt szenvedtem végig, nema többi említettet 😊 A hangsúly a végigen van, mert a mellékküldetések mellett éppen a végjáték volt ordenáré módon rossz.

Amúgy szép szentföldi walking sim volt, tetszettek a sci-fis pilanatok, amik aztán a következő két játékban már csak elnyújtott bullshitbe vezettek. De hát ez játéknak sovány- Az AC2-nek kellett volna az első résznek lennie, és akkor klasszikusként emlegethetnénk, ha nem is a HC játékmenet miatt. A nagyanyám meg villamos lenne.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.18. 00:50:43
Moby
Igen. Ugyanis ezekben a főhősöknek a két kezemmel tépném ki a szívét. Pontosabban az AC3-ban. A BF-ben nem feltétlen, mert annak a totális senkinek a nevét sem sikerült megjegyeznem. Bár ennek ellenére a szívét tulajdonképp még szívesen tépném ki.

/az AC1-et meg nagyon nem kell bántani. Oké, béna, én ezt értem, de avval azért lehetnél elnézőbb.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.17. 23:51:37

Sikerült az AC1-nél mélyebbre ásni?! <#wow3>
Moby
Nekem az AC3 volt a széria alja 😄

/szerk: meg a BF
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.17. 23:35:38

Voltan
"Syndicate: közepes főhősök, közepes sztori, béna játékmenet, és a sorozat legrosszabb irányítása (nem tudom hogy sikerült ennyire elcseszni, de sikerült), harcrendszere (ez meg már régóta mélyrepülés volt, itt tetőzött)"

Köszönöm, ezt érzem én is.

Illetve annyit hozzátennék, hogy a Black Flag a kalózkodásos, tengeri csatás játékmenettel az egyik legjobb lett, nem azért, mert AC, hanem azért mert a Sid Meier´s Pirates mellett az egyik legfílingesebb kalózos cucc, amit valaha láttam.

A Rogue-ot nem játszottam, nem tudom, de a többi amit írtál úgy igaz, ahogy van.

<#vigyor2>

Nálam is a következő 4 nap a BDO-ról fog szólni. Sok érdekes ötlet van benne és egy haverom nagyon ráizgult. Annyira, hogy elő is rendelte. Én csak simán bejutottam a bétába, majd a megjelenés után a guest pass-szal, amit tőle kapok, mivel járt az előrendelés mellé, nyomok még egy hetet és utána eldöntöm, hogy nekem kell-e. Rég játszottam már MMO-t. Talán ez lesz az új, ami hosszabb időre leköt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.02.17. 23:22:37
MerlinW
Rouge: szerintem az utolsó jó AC rész. Azért néz ki prevgen-nek, mert az. Egyébként jó cucc. Jobb, mint a Black Flag.
Unity: jó főhős, rossz és rövid sztori, a sorozat legjobb karakterirányítása.
Syndicate: közepes főhősök, közepes sztori, béna játékmenet, és a sorozat legrosszabb irányítása (nem tudom hogy sikerült ennyire elcseszni, de sikerült), harcrendszere (ez meg már régóta mélyrepülés volt, itt tetőzött).

Persze a városok, környezet, mindegyikben szuper, de nem walking simulator-ról beszélünk.

Alapvetően a Rouge-al befejeződött az AC sorozat, amit szerettünk (AC3-mal meg amit imádtunk), Unity/Syndicate csak gyenge próbálkozások :/ Írom ezt keserű szájízzel, mint rajongó. Ez van.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.17. 22:59:47

[merlinw.org]

Voltan
Hát értem én, de tudod, ízlések és pofonok 😊
Piszkálgatom még, és nyilatkozok, ha változik a véleményem .

Nem csak kipróbáltam, beleöltem vagy 15 órát. Voltak olyan részek, hogy "óóbazmeg, ez kurvajó, igen, igen, még", de a nagy része az nem ütött ki nagyon. Igaz, a főszálat alig követtem, inkább területszerzésbe kezdtem bele. Lehet, hogy ez volt a baj.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.17. 22:32:36