Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én megvettem boltba 1500 ért de nincs kulcs hozzá..
Adversus solem ne loquitor
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.18. 11:49:46
Nem, ez nem a film játékadaptációja, az később jött, ez a film előtt született.
Eléggé obskurus játék, de anno nagyon szerettem. Lehet, hogy az idő szépíti meg, de ez tűnt annak idején igazán méltó Pirates utódnak.
Ismeri valaki?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.18. 10:59:34
Értem, hogy tetszett a hajókázás, a kalózok karakterei nekem is. De ez mint AC, a legnagyobb köpedelem, amit ACként el bírtak követni.
Ott és akkor imádtam. Az más kérdés, hogyha mondjuk az AC2 után kerül a kezembe, akkor metsző kacaj kíséretében törlöm a picsába.
De ez most mindegy.
A Pirates! etalon. Nem csak az új, de még a C64-es is - igen, azzal kezdtem.
De a Black flag is nagyon hangulatos. Soha nem vittem végig, mert a sztori nem érdekelt, de a kalózkodást-fosztogatást nagyon szerettem.
Szóval nálam ott van a toplistán, amúgy meg túl sok említésre méltó kalózos cucc nincsen amúgy sem.
Ilyen Riseneket ne is említsen senki.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
@MarkBlade: köszi, rá is nyomtam egy follow-t (early access-nél nálam ez a max 😊 ) Persze a Sid Meier's Pirates egy kalózos, sandbox, táblás játék, minigame-ekkel tarkítva, míg ez inkább simán vitorlás klasszik hajószimulátornak tűnik első pillantásra, realitásra törekvő gémpléjjel.
Humoruk az már biztos hogy van <#guluszem1>#guluszem1> <#idiota>#idiota>
"Features:
Exciting bugs"
Naval Action - 36,99€
[merlinw.org]
Miután AC3 / Black Flag spinoff😊 Jópár régi karakterrel, helyszínnel is találkozni fogsz, sőt! 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.18. 09:42:46
[merlinw.org]
Ami nem több mint egy név. Ennyi energiát tettek az egész karakterbe. Elnevezték, hogy legyen meg a kapcsolat. Amúgy egy senki. Egy barom. Vagy még az sem. Aki talált(lopott) egy felszerelést, és 20 perc alatt lett assassin. Okádok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.18. 09:36:54
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.18. 09:32:41
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.18. 09:29:58
Másikra:
Pont az előbbi hsz-edben írtad, hogy "végtelenségig ismételt helypentopi következett", és éppen ezen a helybentopin segített elég jól az AC4 BF, ami a legkevésbé AC, ráadásul kb. a Pirates! óta nem volt ilyen jó kalózos cím. Tehát nem elég, hogy váltottak úgy, hogy közben azért nagyvonalakban AC maradt, de még egy, a játékpiacon tátongó űrt is sikerrel befoltoztak. Azóta nézd meg mennyi wannabe kalózos követője akadt, éppen tegnap aktiváltam be a Tempest.
Még egy dolog: Ha elolvassátok a szövegeket, felszeditek az érdekes infó morzsákat, akkor a jelen és a múlt történései, az egész Animus-os téma is egy szép kerek egész sztorit dob ki, így én abs. örömmel veszem a jelenkori töltelék részeket, bár azt aláírom, hogy akció és fantáziadúsabb is lehetne, több Mirror's Edge megoldással akár.
Izolálva, magában nézne az első rész borzalmas. Főleg a vége, én ezt aláírom. Nem is ezt firtattam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az meg jópofa volt, hogy a játék indításakor kaptam a 3 korábbi AC rész letolása miatt 3 outfit-et... kis figyelmesség, de értékelem az ilyet :-)
Kíváncsi leszek a Unity utáni állapotokra most már nagyon... van aki bírja, van aki nem, látnom kell.
Értem és tudom h drága így venni játékot de amúgy is kevés van ami freash release érdekel ezzel a módszerrel pedig valódi pénz költése nélkül tudom behúzni. 2 játék az elmúlt egy évben még elmegy nekem.
Moziba is ilyenből járok amikor kivárhatnám az 1080p torrent verziót 😊
Soha nem érdekelt, most sem teszi.
Nálam a sorozatban az abszolút legjobb az AC2, utána a Brotherhood, utána a Black Flag, utána az AC3. Játszottam még egy párral ezen kívül is, de nem kerülnek a listába.
Az első rész pedig epic volt, ott, és akkor - stílusteremtő, és nagyon feelinges. Soha többé nem veszem elő, mert a többihez képest trágya, de az egész keresztes hadjáratos, szentföldes dolog az nagyon ott volt a szeren. Ne vicceljünk, az egész aszasszin mítosz innen ered - nem a játék, a történelmi-mitikus háttér.
Én azt mondom, hogy nem kell új nagy AC játék még legalább két évig. Utána lehet tárgyalni róla.
Amúgy szép szentföldi walking sim volt, tetszettek a sci-fis pilanatok, amik aztán a következő két játékban már csak elnyújtott bullshitbe vezettek. De hát ez játéknak sovány- Az AC2-nek kellett volna az első résznek lennie, és akkor klasszikusként emlegethetnénk, ha nem is a HC játékmenet miatt. A nagyanyám meg villamos lenne.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.18. 00:50:43
/az AC1-et meg nagyon nem kell bántani. Oké, béna, én ezt értem, de avval azért lehetnél elnézőbb.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.17. 23:51:37
/szerk: meg a BF
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.17. 23:35:38
Köszönöm, ezt érzem én is.
Illetve annyit hozzátennék, hogy a Black Flag a kalózkodásos, tengeri csatás játékmenettel az egyik legjobb lett, nem azért, mert AC, hanem azért mert a Sid Meier´s Pirates mellett az egyik legfílingesebb kalózos cucc, amit valaha láttam.
A Rogue-ot nem játszottam, nem tudom, de a többi amit írtál úgy igaz, ahogy van.
Nálam is a következő 4 nap a BDO-ról fog szólni. Sok érdekes ötlet van benne és egy haverom nagyon ráizgult. Annyira, hogy elő is rendelte. Én csak simán bejutottam a bétába, majd a megjelenés után a guest pass-szal, amit tőle kapok, mivel járt az előrendelés mellé, nyomok még egy hetet és utána eldöntöm, hogy nekem kell-e. Rég játszottam már MMO-t. Talán ez lesz az új, ami hosszabb időre leköt.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.02.17. 23:22:37
Unity: jó főhős, rossz és rövid sztori, a sorozat legjobb karakterirányítása.
Syndicate: közepes főhősök, közepes sztori, béna játékmenet, és a sorozat legrosszabb irányítása (nem tudom hogy sikerült ennyire elcseszni, de sikerült), harcrendszere (ez meg már régóta mélyrepülés volt, itt tetőzött).
Persze a városok, környezet, mindegyikben szuper, de nem walking simulator-ról beszélünk.
Alapvetően a Rouge-al befejeződött az AC sorozat, amit szerettünk (AC3-mal meg amit imádtunk), Unity/Syndicate csak gyenge próbálkozások :/ Írom ezt keserű szájízzel, mint rajongó. Ez van.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.17. 22:59:47
[merlinw.org]
Piszkálgatom még, és nyilatkozok, ha változik a véleményem .
Nem csak kipróbáltam, beleöltem vagy 15 órát. Voltak olyan részek, hogy "óóbazmeg, ez kurvajó, igen, igen, még", de a nagy része az nem ütött ki nagyon. Igaz, a főszálat alig követtem, inkább területszerzésbe kezdtem bele. Lehet, hogy ez volt a baj.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.02.17. 22:32:36