Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ha Tinman klónokból állna a világ sokkal több szerény sikereket elért indie cím lőne ki a végtelenbe és tovább, mert küllem tekintetében is elvarázsolnák a népet, nem csak gameplay terén. Az pedig dicséretes megvilágosodás, amikor maga az eredeti készítő véli úgy hogy itt az ideje kicsit polírozni az egészen...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Apropó pixelizék - Eversion-re érdemes egy pillantást vetni (főleg úgy, hogy nem lesel és nézed meg előre a végjáték környéki videókat róla)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.26. 10:04:34

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Hát, oké hogy ugrasz, csak más irányba mint az Ori-ban 😊 Igényes körítése van a sokV-nek ám... a zenéje 😄 Tömény zsenialitás minden track, a műfajból kihozta azt amit lehet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spelunky tök jó példa, hogy a pixelfos verzió utána maga az eredeti készítő vélte úgy hogy itt az ideje kicsit polírozni az egészen, szóval nem direkt lett az "fos"... hanem ennyire futotta. Szerencsére sokan értékelték már azt is, így később volt mód javítani rajta. Ha csak Tinman klónokból állna a világ, akkor most nem lenne mivel Spelunkyznod mert pixelfos lenne.

Tinman
Lehet biciklivel is árkot ásni, csak minek. A Souls-okban levő kihívás éppen elegendő, felette már olyan, mint gitárral Mortalozni és 0 halállal végigtolni a single módot... lehet, gyakorlás és idő kérdése, de semmi értelme, mert az már rég nem a szórakozás, meg az egészséges kihívás keresése, hanem nettó fassság.

Viszont lehet, hogy a sokVV még téged is érdekelt volna, ha Ori küllemmel érkezik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
<#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Már, hogy a fenébe ne próbáltam volna ki?

Tehát ugrasz és platformer mind a kettő. Az igényes körítés nem feltétlenül kell jelentse hires textúrákat, meg mocap-et... tessék Dust: An Elysian Tail, a küllemre még nekem sem volt panaszom, de nekem a gameplay nagyon kevés volt. Mégis csak lehet igényes küllemet kreálni, sőt a Dust külleme kifejezetten szép, holott én már egy UnEpic/Spellunky küllemmel is elégedett vagyok, de egy sokV-vel nem. A Superhot stílusa/fajtája viszont kiállt a jobb/szebb küllemért.

Dzsini
Kinek-kinek ízlése szerint 😊 Nézz meg egy nulla halálos speedrunt róla, az félelmetes.

Zorro: örülök, hogy sikerült a Necrodancert "megkedvelni" 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.02.26. 09:51:23

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Ez a rész patch-ekben finomítva lett, de egyébként az egész game jól egyensúlyozik a hajtépés-monitorbetörés/dekurvajóez határán.

HeadHunter86
Na ezzel az életbe nem játszanék. Basszus, már tuti betörtem volna a monitort. Mártírok vagytok ti? Értem én hogy kihívás, de én ehhez már öreg vagyok.

zorrobomber
Ha kipróbáltad volna a VVVVV-t, akkor tudnád, hogy más a játékmechanikája, mint az Ori-nak. Ebben nem ugrasz, hanem a gravitációt manipulálod 😊 Szóval, totál nem ugyanaz a gameplay.

Az igényes körítés drága, sok pénzbe kerül, tehát nagy a rizikó. Abban a szegmensben a biztosra mennek, a már bevált ötletekre -> azokra az ötletekre, amiket az alacsonyabb büdzséjű indie-k behoznak.

Mondom én, senki nem ítél el azért mert te az Ori-val játszol, de hadd ne érezzem már én igénytelennek magamat azért, mert kifejezetten élveztem a VVVVVV-t. Egy felejthetetlen, megismételhetetlen élmény, amit nem lehet az Ori-val sem, és mással sem pótolni. A jó gaming nekem kizárólag erről szól, és ebben megvan a maga helye az Ori-nak, a Telltale cuccoknak, a hexás stratégiáknak, a Crysis-nak és a pixelfos Necrodancer-nek (köszönöm ezúton is mindenkinek az ajánlást, igaz love&hate game 😊 ).

Ez nem az Ori:

Atisz
"más szemmel tűnhetnek jónak"

Ezzel csak egyetérteni tudok. Tény, hogy a Godfather/Dead Space váll fölötti nézetét használó (egyébként az a vicc, hogy ez pont a RE 4-ben debütált) részek elmozdultak a klasszikus horror területéről az akció-horror irányába. Szerintem ez nem vált a sorozat hátrányára, sőt.
Bevallom, számomra félelmetesebb volt a Dead Space a fix kameranézettel, részben éppen emiatt, mint az Alone in the Dark féle "hatásvadász" beállításokkal operáló eredeti RE részek.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Van-e a sokVVV egy szinten egy Ori-val gamplay tekintetében?

Szigorúan csak a gameplay-t nézve kijelenthető: VAN. Na de nézzük meg azt a fránya körítést is. Sokkoló a különbség. Fontos, hogy kényeztetve legyen a szemünk is? Hát persze. Köszönjük, voltunk 6 évesek, eltelt azóta 30 év, jöhet UGYAN AZ a gameplay élmény, csak jóval szebb köntösben. Ez nem ördögtől való. Az viszont meg az én csőrömet böki, hogy készülnek jó ötletekkel/gameplay-el felvértezett játékok ócska küllemmel, holott, ha megerőltetnék maguk szélesebb kör kapná fel a fejét a produkcióra, több profit, több siker, akár konzol platformok kapui is megnyílnának, még több profit. Miért kellene beérni 50 ezres értékesítéssel, ha az 500e is lehetne és mindenki boldog lenne?

"de sokszor azt se látom mit kéne látnom, nem hogy célozzak"

Szeretnél nagy sárga nyilat, hogy "ide tessék lőni"? Ha közelítünk az élethű környezetábrázolás felé, akkor bizony tényleg nehéz meglátni a madarat 10 méterről a fenyőfán. Ez szerintem nem gond, sokkal élvezetesebb, mint fekete alapon fehér pixelt kergetni.

"Sosem total fail amit csinálnak, de szinte mindig van keserű szájízem valamitől."

Viccen kívül örülök, hogy te csak az Ubival vagy így... én az egész játékiparral.

"Shadwen"

Nagyon ígéretes és a képek alapján a környezet is hangulatos! Na lehet teszek egy ritka kivételt, és megdemózom.

zorrobomber
Más a prioritásunk, amivel nincs is baj, az én csőrömet csak az böki, hogy ez úgy van beállítva, hogy art= igényesség, minimál art= igénytelenség. Van amikor én is sikítva rohanok, mert a pixelfight csak valami AAA játék klónja, olyan ami n+1-edik játékmenet szempontból. Ha viszont valami teljesen új dolgot kapok az arcomba, akkor tudok értékelni minimalista hozzáállást is, főleg úgy, ha látszik hogy a megvalósításban van ötlet.

Pl. VVVVVV-ben zseniális érzelmi hullámok vannak (irónia, de tényleg imádom, egyszerűen emiatt(és a zseniális zene miatt) működik benne a sztori!!!), annak ellenére hogy egy pure platformer, amiben a főhősnek, és az NPC-knek is 2db arca van:

Na de visszakanyarodva a SUPERHOT-ra, itt is van ötlet a kinézet mögött, az egész sztori egy játék a játékban(ami egyébként állítólag mellékes, és a fő attrakciók az endless módok - mint pl. valami Tetris nevű cuccban), két csávó ül egy gép előtt, dumálnak és az egyik játszik, a style lényege pedig az is, hogy egyértelmű legyen mi árt neked (piros), és mi a "díszlet" (fekete&fehér). Itt nincs fidelity, ami engem sokszor csak zavar a játék élvezetében (pl. Call of Juarez Gunslinger =kurva jól néz ki screenshotokon, de sokszor azt se látom mit kéne látnom, nem hogy célozzak... ).

Az Ubifos pedig egyrészt mivel elsősorban kiadó, sokszor úgy vesz címeket és nem szól bele a fejlesztésbe, másrészt meg tök jól ért ahhoz, hogy ígéretes ötleteket elbaltázzon, majd sorozat formában beleállítsa a földbe. Sosem total fail amit csinálnak, de szinte mindig van keserű szájízem valamitől... szóval én még várom hogy gyártsanak egy tökéletes címet (elárulom, nem fognak) kivétel pl. a South Park, amihez véletlenül pont semmi közük a kiadáson kívül 😊

""Buy it, play it."

Itt tartunk? Már ennek is örülnünk kéne? :-D

Hát, nagyon úgy néz ki hogy igen. Nem kell pénzzel honorálni, de egy elismerő félmosolyt tőlem kapnak érte.

SUPERHOT Metacritic - 85/100; 7.9/10

"olyan frankó lenne u.e. tényleg valódibb környezetben..."

Kívánságodat parancsnak tekintették a Frozenbyte-osok, mert ha minden igaz, hasonló mechanika van a Shadwen-ben is:

Nem tudom honnan lopták az ötletet, de ha a Superhot browser verziójából (van ósdi felülnézetes 2d változat is belőle!), akkor neked már megérte, hogy pár embert nem zavar a "fos" grafika, és mertek kijönni vele, annak ellenére hogy ilyen igénytelenek...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.26. 08:47:30

Tinman
"No preorders"

Ez sokat nem jelent. Megjelenik a játék és megveheted. A Pre-order többnyire kedvezményesebb árról és némi ajándékról szokott szólni, meg persze jó a kiadó/fejlesztőnek is némi igényfelmérés céljából. Nem látnék ebbe sokkal többet.

"Buy it, play it."

Itt tartunk? Már ennek is örülnünk kéne? :-D

Lopni sem tőlük, sem mástól nem fogok, ez nem is kérdés, szerintem DS sem... DS talán többet is költ játékokra, mint én, mert ritkábban vásárol, de akkor drágán.

"a te 1 dolláros értékhatárodat" - Ez csak azoknak a játékoknak szól, melyek nem igazán fognak meg képek alapján. Az a vicc, hogy ebben a Superhotban látom a fantáziát, abs. tetszik az ötlet (sőt!), de olyan frankó lenne u.e. tényleg valódibb környezetben... nagyon eltudnék tőle szállni, mert hát végső soron egy kamu világ illúziója az egyik ok, amiért játszom.

grebber
" nagy mértékű az öblös játék" Sokkal nagyobb mint a nexg gen warez az 100% <#eljen>

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Rise of the Tomb Raider First-Month PC Sales Almost Triple Xbox One Debut

Ennyit az XBox One gréteszt lájnápról, meg arról, hogy PC-n nagy mértékű az öblös játék.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.26. 08:12:23

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Maximálisan egyetértek, de DS most nem ezekről beszélt. Érdekli a stuff, de pénzt nem fizet érte. Ha így áll hozzá akkor várja meg míg ingyen lesz, manapság az sem elképzelhetetlen. Arról nem is beszélve, hogy van free browser verzió: SuperHOT

Ja, és ez a játék honlapjáról van:
"NO PREORDERS
Buy it, play it."

Képtelen lennék ezeket meglopni annyira szimpatikus az egész. Persze értem én, ennek nem erről kell szólnia normál esetben, lásd még preorder. Ezért tudom elfogadni a te 1 dolláros értékhatárodat, én még meglátom, de full árra most nincs keret, na meg idő sem. Egy - indie játékok esetében nálam már - szimpatikus 5-7€-nál viszont vétel lesz vszleg.

Tinman
"Ja mert így szar a gémpléy?"

Csak a gameplay-ből áll egy játék? NEM! Zene. Történet. Art. Uram bocsá': GRAFIKA.

"Eskü nem értem mitől rosszabb ennek a grafója mint a sakknak"

Sajnos "továbbra sem érted", hogy vannak az indinograf szaroktól megcsömörlött játékosok, akiknek még van szeme és vannak igényeik arra, hogy miközben jót játszanak a többi érzékszervük is kapjon valami csontot. Rettentő jó dolog a sötétben kefélni nem vitás. 300. alkalommal is elég? Nekem nem. Ez visz előbbre mindent ebben a világban, amit úgy hívnak: Fejlődés.

"Ezen persze már túl vagyunk, és akkor sem értetted hogy az Ubifos meg a többi szar akinek van pénze textúrára az nem fog ilyen gameplayt alád tolni, hanem marad a zászlógyűjtögetés meg a 100% szinkronszar."

Mert az UbiSoft csak AC-t gyárt ugye? Ráadásul 0 db. AC-t játszottál végig, így erről vitázni olyan, mint hajléktalannal elmenni jakuzzit választani.
Az Ubi berkeiből sok zseniális cím jött már ki pl.:

- Splinter Cell
- Valiant Hearts
- Anno
- Far Cry
- Heroes of M&M
- Rayman
- Child of Light
- Brothers in Arms
- Prince of Persia
- Beyond Good & Evil
- Ghost Recon
- Rainbow Six
- Call of Juarez
- Settlers
- Rocksmith
- Trials
- World in Conflict
- Trackmania
- Crew
-
Ezeket lefosozni... hát izé ;-)

"nem kötelező játszani vele"

Erre nem is gondoltam. Ellenben írod a "zászlószedést"... az sem kötelező ám, sőt a 100% szinkron sem, amit még az én maximalista gamer énem se nyom le szinte soha!
Játszanék vele, de majd akkor, ha méltóztatnak megtisztelni minket játékosokat azzal, hogy értékelhető textúrákat is pakolnak a termékbe. Meghirdették, hogy grafikust keresnek, de nem jelentkezett senki csak egy elsős teológia hallgató?

"fantáziára persze szükség van az élvezethez, én szerencsére nem szűkölködöm benne"

Aki rám azt sütné, hogy nincs fantáziám az nyilván kicsit sem ismer. Nekem az a bajom ezzel a jó pár éve jellemző kényszeres retro cunamival, hogy vannak akik k. jól csinálják (pixel art graf), vannak akik meg egyszerűen keresni szeretnének. A másik gondom, hogy túlságosan régóta kelek-fekszek együtt az iparral és mivel volt szerencsém együtt öregedni vele szinte az elejétől, így vannak bizonyos elvárásaim...

Tinman
A torrent tele van legálisan elérhető tartalommal is, reklámra nem szorul, mert egyelőre bármit elver. A torrentnek már rég havidíja kéne, hogy legyen, aminek jó részét a szerzők kéne, hogy kapják (filmek, zenék, képek, ebook-ok terén, persze NO SW!) és a netflix szerű lúzák éhen is döglenének.

Az pedig, hogy valaki megwarezdemóz egy játékot, mert ahhoz nincs demo az még a legfanatikusabb antipirate arcok szemében is bocsánatos bűn szokott lenni... egyébként én még ezt sem művelem. Érdekel? Ha nagyon érdekel megveszem hamar, ha csak kicsit bevárom az 5 ojrós határt. Mielőtt még: A Steam-es 2 órás határ sok esetben nem elég és egy bizonyos számú refund felett már a Steam se nézi jó szemmel ezt a folyamatot és megtagadhatja a refundot. Lásd PH-s patkány.

darkSectorxxx
Hát ilyen ifegesség, ami nem rád irányul, de hidd el a Resi 4 től nem összehasonlíthatóak a részek egymással, a 4-5-6 csak egy más szemmel tünhetnek jónak. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 07:23:08

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Atisz
Tehát akkor humorizáltál. Jól sejtettem <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

darkSectorxxx
Nem, hanem ezt a tudtommal 10 euro-t vagy mennyi az ára.
Természeretesen a párszázas ajánlatnál, 1000 alatt azt mondom oks jöhet steam-re plusz 1-nek, de 10 urokat nem fizetek most egy ilyen játékért.
Nem azért mert nem ér ennyit, csak nekem ennyiért nem kell.

Nem néztem pontosan utána, csak úgy emlékszem 10 euro lesz majd a steam-es ára.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 06:57:24

zorrobomber
Az 1$-t?

robotnyk
oké kezdjünk tiszta lappal, gondoltam hogy válaszolok cinikusan, vagy hagyom az egészet a francba, de inkább megpróbálom más stílusban elmondani mit gondolok a témáról, és nem ragadok ki kontextusból megjegyzéseket.

kipróbáltam a closed betát. tetszik a koncepció, de nem nekem való. úgy éreztem, hogy ez coopban lenne az igazi, de nekem nincs annyi közeli ismerősöm aki játszani fogja, randomokkal meg nem szeretek játszani, ez személyes preferencia.

miközben játszottam, nem láttam cheatert, mivel csak futólag néztem körül a DZben, ezért sok lehetőségem nem is volt rá. de ha egy játék egyszerűen hozzáférhetően tárol a karakter tulajdonságaira vonatkozó adatokat, akkor azt manipulálni fogják. egy offline játéknál ez kevésbé problémás, mert legfeljebb a saját hosszabb távú szórakozását rontja el a cheater. online játéknál viszont másokét, ez a probléma. ha a gátló ilyen gyenge, akkor azt ki fogják használni azok, akik erre hajlamosak. van akinek a punkbuster sem elrettentó, a VAC pláne nem.

hogy ez miért csak PC-n jött ki, legalábbis legjobb tudomásom szerint? mert PC-n hozzáférnek az emberek a szükséges fileokhoz, méghozzá könnyedén. és miért mondom, hogy szartak az egészbe? mert konzoloknál ez nem volt gond, és ez nekem is fáj, de a "nyugati" konzoljátékosok fogják hozni a lóvé legjavát, szóval ha egy komoly probléma az elsődleges platformokon igazából nem is létezik, akkor abból az lesz, hogy a megoldás nem lesz prioritás.

én azt is olvastam, szintén fejlesztőtől, hogy állítólag van valami anti cheat rendszer, de minden jelentést kézzel fognak elbírálni, legalábbis egy ideig mindenképp. most erre megint csak nincs bizonyíték, de azért remélem hogy nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom hogy az bizony rohadtul nem hatékony. mi értelme lenne a punkbusternek, ha órákat kéne várni, mire valami szerencsétlen support csávó eljut az adott ticketig. az volt az indok, hogy azért, hogy elkerüljék a fals pozitív bannolásokat. erre lehet azt mondani, hogy milyen szép dolog, nem egy gépies dolog, jogtalanul nem fognak valakit kitiltani, de a reálisabb az, hogy a cheaterek így órákon keresztül fogják tudni elrontani mások szórakozását. és sokkal hatékonyabb lenne a néhány fals pozitív panasszal foglalkozni, mint a lényegesen több legitim jelentéssel. szerintem egyszerűen muszáj lesz nekik így csinálni, mert vagy nagyon rossz az algoritmus, vagy nagyon félkész.

nekem nincs semmi bajom a játékkal, nem beszélek le róla senkit. nem köpködök a dlckre, mert bár nem szeretem őket, de megvan az oka annak, hogy miért kellenek a AAA játékok mellé. azt is megértem, hogy egy korábbi E3 bemutató helyszín nem lesz a játékban, mert nagyjából tisztában vagyok a játékfejlesztés folyamatával, és tudom hogy az egy vertical slice volt két évvel ezelőtt, ami sokszor inkább azt mutatja be, hogy milyen játékot szeretnének majd kiadni, nem azt, hogy milyet fognak (de ez egy másik eszmecsere)-

ha lenne kivel játszani, lehet én is megvenném, csak nincsenek illúzióim a játékosok egy részével kapcsolatban, de nem ezért nem veszem meg.

ennyi. jutalom annak aki végigolvasta.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.02.26. 00:50:21
Moby
>hanem a fejlesztői oldalon a totális beleszarás bizonyítéka.

M-hm. Ez a vélemény is nagyjából hasonlóan megalapozott, mint Imié.
Mármint toltad a feedbacket nekik? Csesztek válaszolni? Vagy ezt így mi alapján?
De hogy legyen a témakörben valami akutáállapot a sok "ha" és "majd" között:
"The development team has resolved most of the PC cheating issues tracked during the Closed Beta, and all of them should be resolved by launch on March 8. This monitoring will be an on-going process during Open Beta and after game release."
Beleszarnak(TM)Adjákahülyét(TM)

Totálisan hiteltelen vagy az egész témában. Nulla percet tettél bele. Van véleményed. Értem. Szabad, sőt kell, hogy legyen. De ne kötekedjél.

Adversus solem ne loquitor

3Error
Én lényegében átérzem a problémádat. Ezért is hagyom a multiplayert sokszor. Nem a Division-ben, hanem mindenhol. Nem azért nem szeretem, mert béna vagyok, hanem azért, mert kib@szott sok a k0csög (elnézést) játékos és visszaélnek azzal, hogy nem tudod nyakon csapni. Ezért volt jó anno a LAN party. <#vigyor5>
Talán havidíjas játékoknál keményebben (vagy egyáltalán valamennyire) moderálnak, van admin, ilyesmi, de hát az meg drága...
Sajnos gyökér sok van, tisztességes játékos pedig kevés. <#nemtudom>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Dehogyis.
Egészen egyszerűen erre nem adok ki ennyi pízt.

Nem szar, csak sajnálom rá pénzt.

robotnyk
nem találkoztál a betában csalóval? jó neked. ha olyan lesz a véglegesben az anti-cheat mint a betában (semmilyen), akkor majd fogsz.

ehhez nem kell 30 órát tolni egy játékba, elég ismerni a tényeket. ha egy olyan játékban csalnak, ahol van anti-cheat, akkor egy olyanban ahol a védelem minimális, még többen fognak.

ettől nem lesz rosszabb a játék, csak az online játékélmény megy a kukába, ha akárcsak 2-3 alkalommal valami 12 éves csaló pöcs elrontja a napodat. ha ez neked okoskodás, kellemetlenkedés, vagy kötekedés, sajnálom, és elnézést kérek érte, de rettentően irritáló és lenéző, ha valaki úgy állítja be ezt a témát, mintha PhD kellene az adott játékból egy ilyen egyszerű következtetés levonásához.

szerk: lehet hogy megoldják a véglegesre? lehet, csak nem hiszem, mert úgy tűnik az ubisoft inkább csinálja a hülyét. azt mondják ezek csak glitchek. a kliens oldalon módosítható tulajdonságok, amiket a szerver oldal nem ellenőriz, az nem glitch, hanem a fejlesztői oldalon a totális beleszarás bizonyítéka.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.02.25. 21:43:29
zorrobomber
Ja mert így szar a gémpléy? Eskü nem értem mitől rosszabb ennek a grafója mint a sakknak. Ezen persze már túl vagyunk, és akkor sem értetted hogy az Ubifos meg a többi szar akinek van pénze textúrára az nem fog ilyen gameplayt alád tolni, hanem marad a zászlógyűjtögetés meg a 100% szinkronszar. A piros emberek és golyók funkcionálisak, de akár azt is mondhatnák azt is, hogy ez ilyen. Ha kell, kell, ha nem akkor nem, nem kötelező játszani vele (akár torrentékában).
szerk.: fantáziára persze szükség van az élvezethez, én szerencsére nem szűkölködöm benne 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.25. 21:38:06

Hallottál már arról, hogy minimalista stílus?
Moby
Tetves ubisoft...uplay kliensben a sztórban dubja a unity bastille editiont-t 25 euroért. Húznám rögvest befele->hiba (és lehal a tőle a sztór :/ ). Bemegyek a webesbe, keresem ott nincs. Vagyis van, de csak One-ra <#violent>

zorrobomber
Na mi a pék, grebber ennyire felbátorított??? Ha azt képzeled hogy a szar (ami egyébként nem az, hanem funkcionális) grafika feljogosít a torrentezésre (és annak a szájbabaszott reklámozására), akkor el kell keserítenem téged, mert... NEM

Lehet tiplizni a konzoltopikba felesbe vásárolni csőlövöldéket.

robotnyk
nem kell kedves kollégázni, de léci, ne csináljuk már ezt. nem tudom mennyi idő a dark zoneban jó lootot találni, 1-2 órát játszottam a játékkal, de nem igazán ragadott meg.

de léci. kérlek. ne mondjad már nekem azt, hogy ha egy láthatatlan ellenfél öl meg a dark zoneban extractiön előtt 5 másodperccel, az ugyanaz mintha egy szabályosan játszó ellenfél tenne ugyanezt, oké? ne csináljunk már úgy, mintha egy ilyen nem vágná tönkre az online élményt egyetlen pillanat alatt, jó?
Moby
Ezt továbbra is fenttartom. De legyen. Belemegyek a semmiről-semszóló-csak-amaga-igazát-mindenáron-igazolós napijátékba. Ma még úgysem volt ilyen, csak negyvenhétszer.
Elhangzhott egy vélemény: Csitertemető (ha jól emlékszem). Ez egy vélemény. Szélsőséges. Azt sugallja, hogy a játékot ellepték a csíterek. Szándékosan szélsőséges. Ezzel szembeállítottam 3 tényt. :
- A játékban lehetett csalni
- Biztosan voltak, akik csaltak
- Én nem találkoztam egyetlen ilyennel sem
Aki nem játszott vele, az az elsőig bírt hitelesen eljutni. Jelesül vannak olyanok, akik arra építették fel a véleményüket. Ennek adtam hangot. Te azzal jössz, kötekszel, kellemtlenkedsz és okoskodsz, hogy márpedig aki nem tolta, annak is teljes képe van róla.
Nincs.

Kedves kolléga ez alapból előfordulhat a Darkzone-ban just sayin (leszámítva a láthatatlan részt....mondjuk a hosszú parti megint csak mosolygásra ad okot, mert rövid idő alatt lehet lootot gyűjteni ami általában szinthez kötött)....Akkor ez nem a te játékod.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
nem tudom, de nem is érdekel milyen előnye lesz. ami jobban érdekel, hogy mennyi idő alatt menne el a kedvem a játéktól, ha instagibbelnének láthatatlan ellenfelek egy hosszú dark zone parti után a legfaszább loottal a zsebemben miközben éppen a helikopterre várok.
robotnyk
"erről valahogy mindig mindenhol több információval rendelkeznek azok, akik egy nanoszekundumot nem öltek bele"

K.
Kérlek kedves kolléga írd le nekem, hogy milyen előnyre tesz szert valaki a Darkzone-ban ha csal...Érdekelne mindenféle szarkazmus nélkül, mert nem értem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Moby
Hibásan értelmezted.

Végtelen tölténnyel sokra mész egy fedezékrendszerű játékban és gondolom azért valahogy fogják szűrni a csalókat...

Egyébként meg az egyjátékos módban nem tud senki bejönni csak akit behívsz...Szóval ez max a Darkzone-ban lesz probléma, de ott meg tuti szűrve lesz...

Mellesleg ez pont az a játékmód ahol pont mindegy, hogy kinyírnak vagy sem....Legyen rogue az ellenfél nyugodtan, használjon cheatet, ha lelövik tapasztalati pontot veszt és még szintet is bukhat, szóval csinálják csak nyugodtan. A becsületes játékos meg rogue lelövéséért kiemelt pénzt és tapasztalatot kap...Jöjjenek csak a cheaterek várom őket szeretettel.

robotnyk
igen, értelmeztem. szerinted arról, hogy egy játékban problémás lehet a csalás, csak az tudhat aki játszott a játékkal.
Na ez nem rossz, erről még nem hallottam.

Moby
Képes vagy értelmezni a leírtakat?

Nem hogy az egyjátékos módban , de még a Darkzone-ban avagy a multis részben se volt minden terület megnyitva. Amit láttál a térképen a bétában oda el lehet menni teljes egészében. Csak a darkzone-on végigmenni pár percet vett igénybe szóval szerintem nem lesz az kicsi.

Találtam egy elég meggyőző videót mely szerint a Division játékterre körülbelül akkor, mint a Fallout 4, amit szerintem távolról sem lehet kicsinek nevezni. Szóval ez alapján értelmetlen a térképről értekezni, mert az bizony nem lesz apró még így sem, hogy az általad említett területek nem lesznek benne.

Íme a videó: The Division map size

robotnyk
...és ha te nem találkoztál a problémával, akkor nem létezik? 😄
Fpocok
Elnézést akkor. Rosszul tudtam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Moby
Én nyomtam azt is. Értem, hogy könnyű volt. Értem, hogy elismerte. Mindent értek. Egyel nem találkoztam játék közben. Nem azt mondtam, hogy nem lehetett csalni, hanem hogy én nem találkoztam csalóval.

robotnyk
az első betában sok fontos dolgot a gépen tárolt a gép, így könnyű volt átírni csak a megfelelő sort a végtelen töltényhez, meg hasonlókhoz. ehhez nem kell játszani hozzá, az ubisoft is elismerte...
Totti5
" The Division‘s beta consisted of roughly 22% of the map that will be available to explore in the game come launch"

MAP

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10