Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mert, azt talán remélem (!) nem kell magyarázni, hogy a kiadónak a kuponok és a zimbabwei olcsó forrás után is ugyanúgy (!) megvan a jussa.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Feketén fehéren láthatók. 😊
Te megvetted 9-10-ért steam-re a TR-t x1-re meg 18-20k.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 17:54:24
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Miért ne lenne duplája?
Jó nem mindegyik, de nagyságrendekkel, ezt most a trükközésekre értettem jobbára, listaáron szerintem kevesen vásárolnak. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ez a fogyás tuti igaz, biztos nem a levegőbe mesélnek, én csak azt mondtam hogy ez csalóka bevétel tekintetben....
Nem mintha annyira érdekel, mindaddig míg én a kedvenceimmal játszhatok. Leszarom azt is ha csak nekem adnak el a kedvenceimből 1 példányt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 17:42:56
De igazad van sose fogunk pontos adatokat kapni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 17:37:29
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.26. 17:37:26
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Igazán feltalálhatnák már a párhuzamos univerzumokat és akkor ilyeneket ki lehetne próbálni. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2016.02.26. 17:36:32
Hasonló elv mint az 1 dolláros bundle, az 1 dolcsisakat konzolon 60x annyiért adják, de okosba is 30-40x-esen...itt is legalább 4x-es árakról beszélünk, a vga kuponnál meg ugye wattafuck....what.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 17:28:04
Ami eladási adat nyilvános:
-Xbón(+360?) összes: "well over a million"
-steamspy: ~fél milla
-az xbox digit eladás vs. pc digit eladás 1:3 arányú.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.02.26. 17:24:25
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Nincs több kérdésem.
Ebben benne vannak a vga kuponok és az ukrán, meg kitudja milyen ms sztórok eladásai is.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.02.26. 17:02:04
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.26. 16:50:45
A division nem csak multi only játék lesz így szerintem ez nem fog gondot okozni (kedves kollégát meg nem tiszteletlenségnek szántam, hanem pont ellenkezőleg). Egy multis lövöldében ahol kikerülhetetlen a cheater ott ez nagyobb gond, mint amilyen itt lehet. Ráadásul ahogy Moby is én sem találkoztam cheaterrel a bétában. Azt meg nem tudhatjuk, hogy a hibából már most tanulva nem tesz-e lépéseket az Ubi, hogy a módosítható értékeket védetté tegyék (szerveroldalra rakva például ezekt a módosítható fájlokat).
Szerintem nem lesz itt gond. Már most kommunikálják, hogy ismerik a hibát és tuti nem fogják tétlenül így hagyni. Ismétlem én sem találkoztam cheaterrel, de amúgy sem tartom akkora gondnak mint amennyira rá vagy pörögve, mert nem fog így maradni....Mellesleg engem az egyjátékos mód jobban érdekel mint a multirész.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Factorio Early Access
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Talán 2 alkalommal, ha megfordult a fejemben, hogy talán cheaterrel állok szemben, de annyival lehetett benne több órája így szerencsével jobb loot is eshetett neki, hogy lealázza azt a felszerelést ami nálam volt. Így valószínűleg sokkal erősebb is lehetett a karaktere a fegyverzete ergo, valószínűleg még az a kettő sem cheater volt.
(Mielőtt billentyűzetet ragadsz, olvass! Az oldal megnyitása után: Ctrl + F és "PC cheating" - és meglepő módon, ott lesz ez:
"The development team has closed many of the PC cheating vunerabilities discovered during the closed beta, and has resolutions identified for the remaining PC cheating issues, which will be included in time for launch on March 8. The developers will also closely monitor the open beta for any new issues, and address them accordingly."
Tehát, összegzem (és még mindig ne kezdj el gépelni!):
* cheaterek voltak MINDKÉT bétázás alatt
* Ubisoft beígérte, hogy megoldja, ha tudja
* #268398 - igen, te sem, én sem, senki sem tud még semmit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tisztázzuk már.
Jó leírni és rúgni egyet a rohatt MSen, mert van egy cikk hogy PCn digitbe több fogyott mint konzol Digitben? ez nem jelenti azt hogy PCn jobban fogyott a játék, hisz konzolon a lemezeké a prioritás még 2016ban is ( akármennyire is 100%ban már digitális minden mint egy steamon ). Még közel sem vette át a digit konzolon a piacot a lemezes felett. PCn meg a fordítottja van már.
Szóval X1en több TR fogyott 1 hónap alatt. Digitbe PCre ment el több példány, lemezen konzolra ment el több példány. Ennyi. Remélhetőleg hamarosan meglesz a 2 milla, év végére még több + PS4 is rádob 1+milliót. Remélem több megy el belőle mint az elődből, mert egy jobb játék, és olyan tartalmas!!!!! hosszú, mellette tecsdemó is!!!!! minőségi cím aminek sikeresnek kellene lennie. Remélem, hogy más mi ellen drukkol az nem izgat.
Igen van olyan, hogy fedezék mögött betalál valaki, de az NPC is és ez gondolom bug vagy éppen kilógsz a fedezékből és rád lát csak te úgy gondolod, hogy nem. Amúgy nem dobáltam rám a mobokat egyszer sem csak jöttek szépen random ahogy azt elvárja az ember. Én egyszer bullshitnek tartom amit írt, mert úgy veszem a szövegből, hogy ő eldöntötte utálja és akárki mást mond az hülye. Minden online gameben az a gond, hogy divat cheaterezni azt aki jobb nálad.....
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
* X katona mond valamit
* Y katona ellentmond
Miközben mindkettőnek lövése sincs az igazságról.
Mondjuk, ez engem is szokott zavarni nem egy játékban...
Adversus solem ne loquitor
<#whatever>#whatever>
(101721) cyberkind
"Egy kis Division. 😊
Tegnap este 8-tól 4-en toltuk vagy hajnali 2-ig, amíg nem mentünk be a Dark Zone-ba, ahol a jó cuccokat lehet majd szerezni, semmi baj nem volt, na de bent!
Az egy dolog hogy a rohadt erős MOB-okat csak úgy dobálja mellénk, elénk, ránk a játék hogy utána csak beszopjuk és mindent elvesznek tőlünk, de hogy már most ismét csalás van ezerrel, ráadásul nem is csak sima aim, amivel simán leszednek onnan ahova én távcsővel se látok el, már a falon, kocsin keresztül tolják és ez egy fix 4 fős csapat, szépen lepihennek egy safe house elé, kijössz meg is ölnek, én eldobtam egy gránátot közéjük, mondanom se kell hogy olyan luxus mint a sebzés náluk nem játszott, úgyhogy ennek a játéknak PC-n a coop-pon kívül nincs értelme, a multija már most halott, a Ubi ismét szart bele, hiába hangulatos, gyönyörű a játék, még ha kicsit már uncsivá vált, ez csak a single kampánynak marad, sokkal több volt ebben a játékban is."
//ehh - sg-motor
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.26. 11:47:15
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.02.26. 11:46:52
"A PlayON Magyarország Kft. ezúton fejezi ki köszönetét azon PC-s vásárlóknak, akik előre bizalmat szavaztak a Far Cry Primal-nak és legális forrásból rendelték elő a játék valamelyik PC-s kiadását.
Örömmel jelentjük be, hogy valamennyi magyarországi Far Cry Primal előrendelő, aki 2016.02.25. magyar idő szerint 12 óráig rendelte elő a termék PC-s Special Edition változatát a PlayON Magyarország partnereinél, a normál verzió helyett a játék gyűjtői változatát kapja bárminemű felár nélkül. Nem kell elkeseredniük a PC-s Collector’s Edition előrendelőknek sem, hiszen ők alacsonyabb, a Special Editionnel megegyező áron jutnak hozzá az előrendelt a Far Cry Primal gyűjtői kiadáshoz partnereinknél."
Galaxisnet: "KÜLÖNLEGES lehetőség, most 17990 helyett 12990 forintért, azaz a normál változat áráért adunk gyűjtői kiadást, a készletek erejéig."
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.26. 11:37:52
Next PC upgrade: 2022
Konzolon ennek a 6x-osa.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 11:33:59
Adversus solem ne loquitor