Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Multis, de nekem az alap is nagy kedvenc, semi-instant get lesz (kicsi olcsósodás után).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
1.8 óra a nyilvántartásban
Far too short for the asking price. Just like this review.
For the record. I beat the game in a little under two hours. I don't count endless modes or challenge modes as part of the core game. They are supplemental and optional distractions that are available should you enjoy the game and need more of it. At least, that's how I see it.
I did ask for a refund and was granted one.
Magyarul szépen letolta a single kampányt az endless mód nem érdekli, kösz jóvót', most kérem vissza a pénzem.
Éééés nem merném egyértelműen azt mondani, hogy valahol nem jogos (nem teljesen értek vele egyet). Elsőre kevesebb, mint 2 óra alatt letolható single kampány 6.5k-ért, az valahol tényleg egy kisebb gyomorszájra mért rúgás.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Rise of the Tomb Raider Sold Digitally Three Times Better on PC Than on Xbox One in Its First Month
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.27. 08:16:00
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Most tolom a Codokat újra kérésre és fantasztikus az az akció az a pörgés ami jellemezte a régi codokat.
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Vietcong folytatást a népnek UE4-el!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.27. 07:45:13
Parasite Eve 2, best game EVER!
Már vagy harmadik helyen olvasom ezzel a címmel, gondoltam akkor igaz. sry
MÁS:
WAT?

#justpcmasterracethings
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.27. 07:12:45
https://www.indiegala.com/attraction
Gameplay:
<#idiota>#idiota>
Browser Prototype, Firefox kell neki
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.26. 21:44:11
Az a kínom ám, hogy venném és le is pörgetném hétvégén AC Rugó közbe, de ennyit rettentő mód sokallok érte. Mondjuk az időlassítós-lövölde téma vótmá' Max Payne, Timeshift és azokat is mocskosul tudtam szeretni, biztos ez is bejönne a hófehér tornádó ellenére, csak nem ennyiért :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.26. 20:46:22
Egy ilyen endless mód mennyi ideig érdekes? 1 óra?
Már most érzem a szagán, hogy elsőként a Humble Bundle része lesz, igen még idén.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.26. 20:35:55
Azt megértem ,hogy a sok gyökér miatt titkolják az ufokat ,de hogy szaros játék eladási adatokat miért azt 97 diplomával se fogom megérteni.
Egy oka lehet pénzt mosnak és adót csal minden pc kiadó. Más megoldás nincs....
Marha egyszerű, egy gépecske generálja a kódokat, ebből tuti van annyi esze hogy számon is tartja mennyi kódot generáltak le.
Legalábbis józan parasztként ezt gondolom.
Konzolon a lemezeket meg megintcsak a gyárban számon tartják, én mikor az elcoteq-ben telefonokat csináltam, érdekes módon a műszak végén csiszre megvolt mennyi ment le a soron. 😄
Steam eladásokat nem kell tudni, csak akiktól a kódokat kapják azoknál megvan a létszám.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 20:29:40
PCre megvett dobozos példány, amiben van egy steam kód, s a lemezt még csak ki sem kell venni a tokból, mert letöltődik a játék. Az minek számít beregelés után? digit vagy fizikai?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.26. 20:25:31
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
3D-s játék is lehet igénytelen kinézetű, az én kedvenc példáim a Fantasy Wars (ezt szeretem és Tinman is bírta) és a Dragon Age 2 (ezt csak részben a vizuális csőd passzoltam, és itt nem a technikai dolgokról beszélek, ahogy az FW esetében sem).
A C&C-t pedig először a grafika miatt mellőztem a '90-es években, de később kapott egy esélyt. Szépnek nem mondanám, és a játékmenet is vicces mai szemmel (vagy inkább a Total Annihilation és a StarCraft óta), de azért bírtam. Az OpenRA átszabott balansza és fejlesztett AI-ja viszont ígéretesnek tűnik, csak nem tudom, hogy a Red Alert kampányára ráhúzható-e már.
C64-en meg ezzel igénytelenkedtem sokat:
DOS-on azért máshogy nézett (volna) ki:
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.26. 20:14:22
De tény, hogy a Witcher 3 egy "hangyányit" jobb játék 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mindig eltéveszti, és flame- ill. chat-topiknak néz minket.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Azért előtte még gondolkodhatnál is, tudod, rutinból, hogy mit és miért írsz be egy-egy témakörben (topic) és azon belül is egy-egy témában - történetesen itt, egy olyan topikban, ahol a feszültséget keltheted a "közel a dupplája mindenképpen a konzolos" stílusú, veretes megmondásaiddal.
S remélem, átment, hogy mire utaltam, ne kelljen konkrétabban!
//Látom, mégis csak arra izgulsz, hogy mennyi ment el X címból konzolra... Ütöd a szavaidat, mondataidat agyon, mindig.
//Teszek rá, hogy mi viszel át a hétköznapjaidra, miközben itt kelted a feszkót! Ha folytatod, akkor dádá-dá!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.26. 18:14:03
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
#268442:
Erről beszélek, nem itt a srácokkal van gondom hogy hiresztelnek, meg nem Imyke-vel akarok vitázni, de miért mindig olyan eladások vannak amikor lemennek ilyen geciolcsó "sale"-k.
Mert normál áras eladásokkal eddig, ilyen kategóriában nem találkoztam még.
#268443:
Csak mond milyen ügyben kell igazolás és már adom is, árak bármi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 18:12:20
3.5 milla TR 2013 nyilván nyereséges volt, persze más akár Új IP meg hozott simán 4-5öt. Tomb Raider nagy múltú név, de még sem repül rá 10 millió játékos. Másra meg igen... ez van, még sem annyira óriási IP Lara kalandja ami simán hozná a 5-6 millát, legalább is a kasszáknál.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.26. 18:11:24
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az M$-nek meg nem érdeke normális eladási adatokat kiadni, mert a konzoljuk nem jól fogy és gáz lenne konkrét számokat írni egy olyan folytatáshoz, aminek az elődje "csalódást" okozott az első havi 3.4 millió eladott példányával (persze 3 platformra egyszerre rajtolva).
"Nem mindegy, hogy konzolra x-et, PC-re Y-t adnak el?
Jobban fogsz aludni, ha konzolra többet?"
Ennek fényében tessék pár percig csöndben maradni. Az se baj, ha megsimogatod addig a konzoljaidat, a dobozos játékaidat, vagy kimész a kutyushoz.
Nem.
A többi Dunevo-s játék hogy áll?
/te is mindent külön írtál. 😄
///de nem vagyok szemtelen, nem kell rámszólni 2x ezügyben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 18:03:05
És ez neked mi hét fán fütyülő rézangyaláért is fontos, úgy igazán? (miközben persze adod ezt: Nem mintha annyira érdekel, mindaddig míg én a kedvenceimmal játszhatok. Leszarom azt is ha csak nekem adnak el a kedvenceimből 1 példányt.)
Nem mindegy, hogy konzolra x-et, PC-re Y-t adnak el?
Jobban fogsz aludni, ha konzolra többet?
Mármint egészében, nem csak digitális.
De mondom nem gond, csak ez a TR szar mert trükkös a MS Store miatt.
Ha látok egy példányszámot, ahol nem 2800ft-os kiskapu van, meg bundle, akkor egy büdös szót nem szólnék, akkor azt mondom leszűrhető valami, még a normál listaár ellenében is, de így elég érdekes.
Nehezen lehet komoly statisztika ként kezelni, semmi értelme számomra pl.