Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Rising Storm 2 Vietnam Trailer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Multis, de nekem az alap is nagy kedvenc, semi-instant get lesz (kicsi olcsósodás után).

grebber
Ott lesz a helye úgyis a humble-n , nyugalom<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
2k-ért hajlandó lennék venni. 1 fillérrel sem szánok rá többet. Szóval, szerintem is picit elszúrták, mert megint a szokásos: alacsonyabb, kedvezőbb áron, főleg a sajtó hype miatt is, most nagyot lehetett volna indulóban kaszálni és nem lenne negatív rivjú se nagyon.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Még a végén rájönnek, hogy ha olcsóbban adnak ki valamit az jobb lesz nekik?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen> 2. Vh és vietnámos játékokat a népnek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Engem a Firewatch jobban érdekel, de azzal is várok, hasonló okok miatt - drága. Alapvetően én élményért fizetek, és nem óra/$ mértékegységet nézek, de nálam is vannak határok, elsősorban anyagi okokból. Pont tegnap olvastam egy Randy Pitchford interjút, amiben azt írja hogy lehet 20$-ért kellett volna kitolni a Duke Nukem Forever-t (Bootleg Edition utónévvel), és más lett volna a fogadtatása. Lehet itt is ez a helyzet, fele/harmad ilyen áron kevésbé lenne keserű szájíz, és kétszer annyi ember is vette volna. Amúgy a review-kban is benne van hogy 2-3 óra, szóval nem tudom sajnálni azokat akik látatlanul beleugranak valamibe, nekik feltehetően pont nem a kajapénz úszik így el.

Tinman
Ez de kemény!

1.8 óra a nyilvántartásban

Far too short for the asking price. Just like this review.

For the record. I beat the game in a little under two hours. I don't count endless modes or challenge modes as part of the core game. They are supplemental and optional distractions that are available should you enjoy the game and need more of it. At least, that's how I see it.

I did ask for a refund and was granted one.

Magyarul szépen letolta a single kampányt az endless mód nem érdekli, kösz jóvót', most kérem vissza a pénzem.

Éééés nem merném egyértelműen azt mondani, hogy valahol nem jogos (nem teljesen értek vele egyet). Elsőre kevesebb, mint 2 óra alatt letolható single kampány 6.5k-ért, az valahol tényleg egy kisebb gyomorszájra mért rúgás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
Tessék itt egy normális cím a Tomb Raider eladásokkal kapcsolatban. 😄
Rise of the Tomb Raider Sold Digitally Three Times Better on PC Than on Xbox One in Its First Month
darkSectorxxx
Hát BF-nél nem a dizájnal van gond szerintem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.27. 08:16:00

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Amíg a Cod single egyre csak lefelé menetben van ,ezek talán feljöhetnek végre a régi Cod szintre.
Most tolom a Codokat újra kérésre és fantasztikus az az akció az a pörgés ami jellemezte a régi codokat.

darkSectorxxx
Csak világháborút ne, ettől nem lesz jobb egy BF sem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Nagyon jó lenne, de ne első VH-s. Második VH-s legyen!

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Bárcsak visszajönnének a jó kis világhábórús fps-ek. Most már lehet atomjó grafikás dzsungeles éjjel atomviharban sötétben villámcsapások közt sárba kúszva késsel rambozo atomüber game-eket csinálni!!!
Vietcong folytatást a népnek UE4-el!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.27. 07:45:13

Fpocok
Most olvasom, hallom... hogy pletykák szerint az első világháború alatt fog játszódni a Battlefield5. Szerintem nem igaz, nem tudom elképzelni.

Fpocok
JA bocs, elnézést. IMI TÖRÖLD EZT.

Már vagy harmadik helyen olvasom ezzel a címmel, gondoltam akkor igaz. sry

MÁS:
WAT?

Fpocok
Dolphin Playing Kirby Air Ride with a Real Gamecube
#justpcmasterracethings

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.27. 07:12:45

Erős nosztalgia az 1$-os pack.
https://www.indiegala.com/attraction
zorrobomber
Nem időlassítós, vagyis az, de nagyon. Kvázi csak akkor halad az idő, ha mozogsz (egérrel forgás nem számít).

Gameplay:

<#idiota>

Browser Prototype, Firefox kell neki
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.26. 21:44:11

NA ez szerintem most a nap kérdése! <#eljen>

Tinman
Bocsi, most akciós éppen -10%-al 6.500 Ft, a normál ára 7k.

Az a kínom ám, hogy venném és le is pörgetném hétvégén AC Rugó közbe, de ennyit rettentő mód sokallok érte. Mondjuk az időlassítós-lövölde téma vótmá' Max Payne, Timeshift és azokat is mocskosul tudtam szeretni, biztos ez is bejönne a hófehér tornádó ellenére, csak nem ennyiért :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.26. 20:46:22

Fpocok
Az jó drága. A koncepció érdekes, de ennyi.

Tinman
Olvasom a Steam-es kritikákat... úgy látom nem vagyok egyedül a véleményemmel. Kár érte.

Egy ilyen endless mód mennyi ideig érdekes? 1 óra?

zorrobomber
Annyi a sztorimód, a fő attrakció az endless rész. De ja, nem ~7000 Ft-os cucc, nekem, magyar hörcsögpeonnak.

Tinman
Most olvasom, hogy a ~7000 Ft-os Superhot 3-4 órás játék... ez nekem tökölősnek, nézegelődős/agyalósnak 7 óra. Sigh :-(

Már most érzem a szagán, hogy elsőként a Humble Bundle része lesz, igen még idén.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.26. 20:35:55

grebber
Szerintem ezt soha nem fogjuk meg tudni.

Azt megértem ,hogy a sok gyökér miatt titkolják az ufokat ,de hogy szaros játék eladási adatokat miért azt 97 diplomával se fogom megérteni.
Egy oka lehet pénzt mosnak és adót csal minden pc kiadó. Más megoldás nincs....

darkSectorxxx
Digit, mivel PC-n nincsen dobozos játék, csak egy doboz.

Marha egyszerű, egy gépecske generálja a kódokat, ebből tuti van annyi esze hogy számon is tartja mennyi kódot generáltak le.
Legalábbis józan parasztként ezt gondolom.

Konzolon a lemezeket meg megintcsak a gyárban számon tartják, én mikor az elcoteq-ben telefonokat csináltam, érdekes módon a műszak végén csiszre megvolt mennyi ment le a soron. 😄

Steam eladásokat nem kell tudni, csak akiktól a kódokat kapják azoknál megvan a létszám.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 20:29:40

Totti5
Még egy pillanatra vissza a témára, általánosságban.

PCre megvett dobozos példány, amiben van egy steam kód, s a lemezt még csak ki sem kell venni a tokból, mert letöltődik a játék. Az minek számít beregelés után? digit vagy fizikai?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.26. 20:25:31

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
úristemennyitnyomtaménezt!

Adversus solem ne loquitor

Sokkal közelebb állna a véleményem Tinmanéhez, ha nem játszottam volna a játékkal. Képről fura, de játszva (tudom, írta, hogy próbálta) átélve a zenével és a mechanikával együtt egyszerűen beszippantó volt a csomag. Kicsit sem zavart a látvány. Van, ami tényleg igénytelen és béna, de itt működött.

3D-s játék is lehet igénytelen kinézetű, az én kedvenc példáim a Fantasy Wars (ezt szeretem és Tinman is bírta) és a Dragon Age 2 (ezt csak részben a vizuális csőd passzoltam, és itt nem a technikai dolgokról beszélek, ahogy az FW esetében sem).

A C&C-t pedig először a grafika miatt mellőztem a '90-es években, de később kapott egy esélyt. Szépnek nem mondanám, és a játékmenet is vicces mai szemmel (vagy inkább a Total Annihilation és a StarCraft óta), de azért bírtam. Az OpenRA átszabott balansza és fejlesztett AI-ja viszont ígéretesnek tűnik, csak nem tudom, hogy a Red Alert kampányára ráhúzható-e már.

C64-en meg ezzel igénytelenkedtem sokat:

DOS-on azért máshogy nézett (volna) ki:

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.02.26. 20:14:22
darkSectorxxx
<#love11>

Atisz
Tényleg kár, mert nagyon eredeti és jó játék, valamint elég hosszú is.

De tény, hogy a Witcher 3 egy "hangyányit" jobb játék 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Istit muszáj hetente legalább egyszer.
Mindig eltéveszti, és flame- ill. chat-topiknak néz minket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Tegnap volt szó az analóg billentyűről... AMA-eznek a REDDIT-en. Még nem néztem végig, mert sorozatot nézek, majd utána. Ha lesz valami érdekes, beírom.

Nah, nem erőltetem tovább a Riddicket. Kár érte. Nem baj. Helyette elkezdtem újból a Witcher 3-at. Ezúttal New Game +-ban és legnagyobb nehézségi fokozaton. 😄
3Error
Píszlávunityi !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Nem összevissza írok, félreértesz, megfontoltan, csak azt mondtam, hogy ezt nem viszem át a hétköznapokra, mikor nem vagyok neten. 😊

IMYke2.0.0.0
"csak amig be vagyok lépve sg-re írok oszt vége. 😊"

Azért előtte még gondolkodhatnál is, tudod, rutinból, hogy mit és miért írsz be egy-egy témakörben (topic) és azon belül is egy-egy témában - történetesen itt, egy olyan topikban, ahol a feszültséget keltheted a "közel a dupplája mindenképpen a konzolos" stílusú, veretes megmondásaiddal.
S remélem, átment, hogy mire utaltam, ne kelljen konkrétabban!

//Látom, mégis csak arra izgulsz, hogy mennyi ment el X címból konzolra... Ütöd a szavaidat, mondataidat agyon, mindig.

//Teszek rá, hogy mi viszel át a hétköznapjaidra, miközben itt kelted a feszkót! Ha folytatod, akkor dádá-dá!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.26. 18:14:03

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Nem alszok én soha rosszul, nem befolyásolja a magánéletemet, csak amig be vagyok lépve sg-re írok oszt vége. 😊

#268442:

Erről beszélek, nem itt a srácokkal van gondom hogy hiresztelnek, meg nem Imyke-vel akarok vitázni, de miért mindig olyan eladások vannak amikor lemennek ilyen geciolcsó "sale"-k.
Mert normál áras eladásokkal eddig, ilyen kategóriában nem találkoztam még.

#268443:

Csak mond milyen ügyben kell igazolás és már adom is, árak bármi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 18:12:20

Totti5
Nane, jól fogy a X1 még ma is jobban mint a 360 ( ráfizetés nélkül! ). PS4 meg még jobban. Eladási adatokat egyre kevesebben közölnek és már a toplisták sem olyanok mint régen, volt amikor volt adat, már csak helyezés van. Ha valami sikeres arról van jelzés, de nem feltétlen pontos szám.

3.5 milla TR 2013 nyilván nyereséges volt, persze más akár Új IP meg hozott simán 4-5öt. Tomb Raider nagy múltú név, de még sem repül rá 10 millió játékos. Másra meg igen... ez van, még sem annyira óriási IP Lara kalandja ami simán hozná a 5-6 millát, legalább is a kasszáknál.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.26. 18:11:24

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Számokkal alá tudod támasztani? Nem...Akkor találgatsz, mint ahogy ha minden mást tényként beállítanánk akkor is csak ezt tennénk.

benőmenő
Az egész egy klikkvadász hírkeltés, ami jó üzemanyag a 'zikszboksz fanbojok és mászterrész flémhez.
Az M$-nek meg nem érdeke normális eladási adatokat kiadni, mert a konzoljuk nem jól fogy és gáz lenne konkrét számokat írni egy olyan folytatáshoz, aminek az elődje "csalódást" okozott az első havi 3.4 millió eladott példányával (persze 3 platformra egyszerre rajtolva).
IMYke2.0.0.0
Utoljára, és mára be is fejezhetjük ezt a témát:

"Nem mindegy, hogy konzolra x-et, PC-re Y-t adnak el?
Jobban fogsz aludni, ha konzolra többet?"

Ennek fényében tessék pár percig csöndben maradni. Az se baj, ha megsimogatod addig a konzoljaidat, a dobozos játékaidat, vagy kimész a kutyushoz.

darkSectorxxx
Nem csak annyit megjegyeztem hogy senki ne lelkesedjen be erre. Mert nekem úgy tünt hogy ez a játék bizonyított.
Nem.

A többi Dunevo-s játék hogy áll?

/te is mindent külön írtál. 😄
///de nem vagyok szemtelen, nem kell rámszólni 2x ezügyben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.02.26. 18:03:05

IMYke2.0.0.0
Nem chat - szedd össze a gondolataidat 1 hozzászólásba, és 5 percig van szerkesztés is!

IMYke2.0.0.0
"Csak kérdés mennyi. 😄"

És ez neked mi hét fán fütyülő rézangyaláért is fontos, úgy igazán? (miközben persze adod ezt: Nem mintha annyira érdekel, mindaddig míg én a kedvenceimmal játszhatok. Leszarom azt is ha csak nekem adnak el a kedvenceimből 1 példányt.)
Nem mindegy, hogy konzolra x-et, PC-re Y-t adnak el?
Jobban fogsz aludni, ha konzolra többet?

darkSectorxxx
Ez nem Bullshit, olyan eladással tudok mit kezdeni, amikor nem ilyen lagymatag talajon áll meg az infó.

darkSectorxxx
Hát egy tuti, a bevétel ott több, ezt nektek így csuklóból mondom.
Mármint egészében, nem csak digitális.

darkSectorxxx
Csak kérdés mennyi. 😄
De mondom nem gond, csak ez a TR szar mert trükkös a MS Store miatt.

Ha látok egy példányszámot, ahol nem 2800ft-os kiskapu van, meg bundle, akkor egy büdös szót nem szólnék, akkor azt mondom leszűrhető valami, még a normál listaár ellenében is, de így elég érdekes.

Nehezen lehet komoly statisztika ként kezelni, semmi értelme számomra pl.

benőmenő
"semmit nem tudunk konkrétan"
Lényegében, ja.
IMYke2.0.0.0
Látom, bevetted a Bullshitex gyógyszered... <#wow3>