Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Végre nem tinilányszimulátor! <#eljen>

Adversus solem ne loquitor

benőmenő
Négy egész kép a Dontnod új játékából a Vampyrból és pár infó!
A korai 20. századi London lesz a helyszín és a játék 2017-ben jön valamikor.
Egy másik csapat pedig már dolgozik valamin, ami remélhetőleg a Life is Strange 2. évad.
IMYke2.0.0.0
Mert a webes felület sérülékenyebb?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MarkBlade
De ez akkor is gááz.. meg nem is értem miért nem lehet.. 😞
Dzsini
Én csak az Originnél találtam lehetőséget arra, hogy kliens nélkül, böngészőből lehessen kódot beváltani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MarkBlade
Pont ez a lényeg hogy bent vagyok a munkahelyen kaptam egy kódot és szeretném beaktiválni. De itt nem tudok telepíteni. Online belépek a steam accountomba de nem lehet aktiválni játékot kód alapján. Csak vásárolni..A steam szoftverre gondoltam.
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.02.29. 14:32:01
Tinman
Ha ott veszed meg, az azonnal arra az accra aktiválódik, amelyik alól vetted... kliens sem kell hozzá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"a szoftver letöltése nélkül"

Ugye, a játékra gondoltál?
Mert a kliensekben - mindegyikben - lehetséges hozzáadni érvényes kódot, és nem telepíteni a játékot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Kevés a Valvenak az éves szinten több milliárd $-os bevétel, hogy ebben az irányban bárminemű fejlesztést is alkalmazzon.

Next PC upgrade: 2022

MarkBlade
Ez nagyon szutyok akkor.. 😞 mert vásárolni lehet de aktiválni nem?? ó anyám..
grebber
Szerintem webes felületen + (mobil appon nem lehetséges ez)

MarkBlade
Figyusz. A Steamen és Uplayen nincs opció arra hogy beaktiváljak egy játékot online a szoftver letöltése nélkül? Belépek böngészőbe de nem találok olyan helyet ahol ezt megtehetem.. én vagyok mesüge vagy tényleg nincs?
grebber

zorrobomber
Engem ezért birizgál inkább a Steam kontroller... az eleve kontrolleres cuccokra ott a 3db xbox 360 cucc, bőven jó az még, a steam-es viszont valamelyest bővítené a nagy tévén tolható játékaim számát. Persze ez sem prioritás, elvagyok bőven én a monitor előtt is.

Fpocok
Az a gondom az elittel, hogy csak kevés EREDETI JÁTÉKOT tolnék azzal, szóval kicsit feleslegesnek érzem az extra gombokat. A játékok többségét egér billel tolnám, nem gamepaddal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
De tök jó -.-

Meg akartam csinálni egy érdekes achit AC Rugóban: Ninja. Annyi csak, hogy egy outpostot úgy kell kipucolni, hogy ne lássanak meg 1x sem. A 2. outpostot csináltam meg úgy, hogy még csak a sárga "suspicous" jel se jött fel 1x sem (3 órám ráment)! Megadta az achit? Nem. Rohadj meg. Shift+del, a többi így meg már k. nem érdekel -.-

Király... most olvasom, hogy glitch van az achival. Gyönyörű.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.28. 19:03:15

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Nekem is furcsa volt minden az első pár órában. Aztán beleláttam a lelkébe és nem engedett el😊 (2 alapjáték végigjátszás és 3x a kiegészítő)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.28. 15:39:19

[merlinw.org]

Fpocok
Amennyire vártam, annyira nem jött be. Nem mondom hogy szar, csak nem erre számítottam. Végig fogom vinni, de majd később.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>

bon
Tiltott eladni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tinman
Töltöm is :-D

Szerk: Disk Space req. 50GB. Ugh ^^
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.28. 08:24:05

darkSectorxxx
Az nem gyenge, és nem támogatott ezekszerint még annyira, gondolom.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

robotnyk
kisebb méret, jobb minőség
darkSectorxxx
Várj eddig oksa de miben más mint egy sima gif?
Kisebb méret??

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Totti5
AC4 jött kurrgen is, azért szebb, fel lett tunningolva. Rúzs csak prevgen, meg más csapat.

Unity-től viszont be fogsz pissantani olyan gyönyör lesz. És LOPAKODHATSZ is majd.

MerlinW
gif video

[merlinw.org]

darkSectorxxx
mijaza gifv?

Fpocok
loooooooooooooooooooooooooooooooooooool
/sigh Nem tudok berakni gifv-t.
LINK

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.27. 22:02:14

MerlinW
Dragon's Dogma 130 óra "kimaxolva". Jó cucc volt😊

[merlinw.org]

Tinman
AC Rogue lepergett.

+ sztori
+ viszi tovább az AC franchise-t, ahogy kell és kibővíti az AC univerzum szinte eddigi összes elemét némi plusz infóval
+ hajókázás, báááár ez így harmadszorra még az újítások ellenére sem annyira igazi már, mint a BF-ben volt.
+ pár kellemes helyszín

- szerény újítások
- túlságosan könnyű, továbbra is kihívás, mint olyan szinte nincs is
- annyira lopakodnék már végre, de míg az AC Chronicles-ben ez jóval gördülékenyebb itt MÉG MINDIG suta az egész és inkább halomra gyilkol mindenkit az ember, mert a lopakodás továbbra is el van szabva
- nem rossz a főkari, de glitch téma miatt szerintem nincs eléggé kidolgozva, holott a sztori és a fordulatok miatt abs. van benne potenciál
- egy picit csúnyább lett, mint a Black Flag és nem csak a helyszínválasztás...
- rövidke és ahhoz képest azért ez is full áron nyitott pedig...
- ...túl sok az recycled elem

7/10, mert alapvetően élveztem, érdekelt az egész, értékeltem a fordulatokat, elvoltam a jelenbeli részekkel is, a gameplay se volt vészes, de ez itt most már elfáradt. Remélem a Unityben tényleg látni fogok valami drasztikusabb változást, mert innen, így már csak lefelé visz a lejtő.

Fpocok
Ha törölhetném a kommentemet, megtenném... de nem tudok fizetni sg vip-ért, mert ők nem akarják a pénzem. <#duhos2>

Fpocok
Elnézést. gondoltam nem off, mivel pc gaming/konzol gaming

IMYke2.0.0.0
Na, akkor kapisgálod... nem is vagy olyan butuska...
Ha viszont, szó nélkül törlöm, akkor mint a még nem szobatiszta macske/kutyus... érted. Orron kell koppintani, és megmutatni neki. Különben felteszi a kezét/mancsát.

Téma vége.

Botond
Fpocoknak hányszor magyaráztad el, hogy ne ide linkeljen ilyet? Darknak? Még hányszor fogod?
IMYke2.0.0.0
Kultúrembernek kell magyaráznom a figyelmeztetés mibenlétét?
Jöhet a borg...

Botond
Talán ha nyomtál volna rá egy deletet egyből, nem csak elmondanád neki ezredszer a szabályokat, az hasznosabb lenne. Vagy házigazda nem tud már törölni?
IMYke2.0.0.0
Át lehet menni OFF-ba!
Senkit sem érdekel ez a parttalan vita - legfőképp engem.

Botond
Külsőt is. Ami ugyanúgy rádugható X1-re is. 😉

/szerk: szóval a korrekt összehasonlításhoz olyat mondj, ami külső és just masterrace gravír van rajta 😊
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.02.27. 16:34:31
bon
40ezerért kapni 4tb-os winyót pc-hez...

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Botond
4tb vinyó ha nincs rajta xbox gravír, mert "PC-hez való" az mennyivel olcsóbb? Vagy PC-be nem kell tárhely, ott ramban tudunk tárolni mindent?
Totti5
Bármit rá tudsz tenni. Nekem 1 Terra van. WD.

IMYke2.0.0.0
Mindjárt kapod az ívet, hogy ez nem kötelező...
S tovább megyek: ilyesmit az OFF-ban kéretik!
Nem kell a flame! A szomszédban elfér.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.27. 16:11:10

Fpocok
pc fejlesztése naaaaaaaagyon drága
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.27. 15:38:57

Red Orchestra 2-t ismerem szóval tudom miről beszélsz. Végre valami ami egy kicsit is hasonlít a valós tűzharcra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
A videó elképesztő! Igaz, hogy a grafika talán egy kicsit már idejétmúlt, de a játékmenet annyira élethű, mintha tényleg egy természetfilmbe csöppentél volna! Zseniális!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
Medve szimulátor a STEAM-en.

Az egyetlen medve szimulátor az én életemben csakis ez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Nincs, csak botok elleni "kvázi-single". A multi mód viszont a témában szerintem a legjobb. Egy lövés=halál <#vigyor1> az esetek 90%ban, 10% meg vérzés, amit lehet kötögetni, de általában jön a második, kivégző találat is 😊
Emiatt eltűnik a CSGO és társaiban oly jellemző bakkecskeként ugrándozás, minden sarok mögül kikacsintás felér egy fél halállal, és úgy egyáltalán, azt érzed hogy minden apró mozdulatodnak van tétje, ha kiugrasz a lövészárokból és próbálsz az elfoglalandó terület felé a társaiddal vállvetve rohanni, akkor szinte érzed a puskaporos levegőt... jóság, na. Viszont cserében béna vagyok, szinte mindig a kill list alján (ami amúgy mellékes, és a területfoglalós pontok sokkal nagyobb hangsúllyal számítanak), de a hangulat és a játékélmény pótolhatatlan. Nekem. Plusz az alapjátékban tankok, amihez mondjuk érteni kell és az se árt ha kommunikálsz a társakkal, szóval nem ilyen 10 percre beugrálós (így nekem megmarad látvány- és hangulatelemnek).

Ehhez ha hozzáadjuk a Vietkong életérzést, asszem jó lesz az 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.27. 10:43:10

IMYke2.0.0.0
Vélhetően épp a Superhot miatt ilyen drága, de már bundliban van: https://www.bundlestars.com "SUPERHOT + 8 free games" - 20,69 euro <2,3 euróval olcsóbban jön ki így a nagyonforró játÉK>

Benne:
* SUPERHOT - Normal Price: €22.99
* Betrayer
* System Shock 2
* Fancy Skulls
* Dead Effect
* Zeno Clash
* Xotic Complete Pack
* Iron Grip: Warlord and Scorched Earth DLC
* Dino D-Day

Single nincs?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.