Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A korai 20. századi London lesz a helyszín és a játék 2017-ben jön valamikor.
Egy másik csapat pedig már dolgozik valamin, ami remélhetőleg a Life is Strange 2. évad.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.02.29. 14:32:01
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ugye, a játékra gondoltál?
Mert a kliensekben - mindegyikben - lehetséges hozzáadni érvényes kódot, és nem telepíteni a játékot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
Digital Foundry's guide to the best PC controllers.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Meg akartam csinálni egy érdekes achit AC Rugóban: Ninja. Annyi csak, hogy egy outpostot úgy kell kipucolni, hogy ne lássanak meg 1x sem. A 2. outpostot csináltam meg úgy, hogy még csak a sárga "suspicous" jel se jött fel 1x sem (3 órám ráment)! Megadta az achit? Nem. Rohadj meg. Shift+del, a többi így meg már k. nem érdekel -.-
Király... most olvasom, hogy glitch van az achival. Gyönyörű.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.28. 19:03:15
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.28. 15:39:19
[merlinw.org]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Szerk: Disk Space req. 50GB. Ugh ^^
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.28. 08:24:05
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kisebb méret??
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Unity-től viszont be fogsz pissantani olyan gyönyör lesz. És LOPAKODHATSZ is majd.
/sigh Nem tudok berakni gifv-t.
LINK
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.02.27. 22:02:14
+ sztori
+ viszi tovább az AC franchise-t, ahogy kell és kibővíti az AC univerzum szinte eddigi összes elemét némi plusz infóval
+ hajókázás, báááár ez így harmadszorra még az újítások ellenére sem annyira igazi már, mint a BF-ben volt.
+ pár kellemes helyszín
- szerény újítások
- túlságosan könnyű, továbbra is kihívás, mint olyan szinte nincs is
- annyira lopakodnék már végre, de míg az AC Chronicles-ben ez jóval gördülékenyebb itt MÉG MINDIG suta az egész és inkább halomra gyilkol mindenkit az ember, mert a lopakodás továbbra is el van szabva
- nem rossz a főkari, de glitch téma miatt szerintem nincs eléggé kidolgozva, holott a sztori és a fordulatok miatt abs. van benne potenciál
- egy picit csúnyább lett, mint a Black Flag és nem csak a helyszínválasztás...
- rövidke és ahhoz képest azért ez is full áron nyitott pedig...
- ...túl sok az recycled elem
7/10, mert alapvetően élveztem, érdekelt az egész, értékeltem a fordulatokat, elvoltam a jelenbeli részekkel is, a gameplay se volt vészes, de ez itt most már elfáradt. Remélem a Unityben tényleg látni fogok valami drasztikusabb változást, mert innen, így már csak lefelé visz a lejtő.
Ha viszont, szó nélkül törlöm, akkor mint a még nem szobatiszta macske/kutyus... érted. Orron kell koppintani, és megmutatni neki. Különben felteszi a kezét/mancsát.
Téma vége.
Jöhet a borg...
Senkit sem érdekel ez a parttalan vita - legfőképp engem.
/szerk: szóval a korrekt összehasonlításhoz olyat mondj, ami külső és just masterrace gravír van rajta 😊
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.02.27. 16:34:31
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
S tovább megyek: ilyesmit az OFF-ban kéretik!
Nem kell a flame! A szomszédban elfér.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.27. 16:11:10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az egyetlen medve szimulátor az én életemben csakis ez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emiatt eltűnik a CSGO és társaiban oly jellemző bakkecskeként ugrándozás, minden sarok mögül kikacsintás felér egy fél halállal, és úgy egyáltalán, azt érzed hogy minden apró mozdulatodnak van tétje, ha kiugrasz a lövészárokból és próbálsz az elfoglalandó terület felé a társaiddal vállvetve rohanni, akkor szinte érzed a puskaporos levegőt... jóság, na. Viszont cserében béna vagyok, szinte mindig a kill list alján (ami amúgy mellékes, és a területfoglalós pontok sokkal nagyobb hangsúllyal számítanak), de a hangulat és a játékélmény pótolhatatlan. Nekem. Plusz az alapjátékban tankok, amihez mondjuk érteni kell és az se árt ha kommunikálsz a társakkal, szóval nem ilyen 10 percre beugrálós (így nekem megmarad látvány- és hangulatelemnek).
Ehhez ha hozzáadjuk a Vietkong életérzést, asszem jó lesz az 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.27. 10:43:10
Benne:
* SUPERHOT - Normal Price: €22.99
* Betrayer
* System Shock 2
* Fancy Skulls
* Dead Effect
* Zeno Clash
* Xotic Complete Pack
* Iron Grip: Warlord and Scorched Earth DLC
* Dino D-Day
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.