Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
AAA játék, mind graf, teknó, audió, mocap terén. Teljes 60 dollár. Nem budget, nem letöltős, nem humbli.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Botond Bane-t kell bántani, nem én vótam 😊

Totti: nem is lehet az, mert ősemberes szettinggel egyedül a Primal bír, jelenleg .
Viszont, a játék analógiájára beugrott, hogy ehhez a 'zegészhez hasonlót, jobban és ígéretesebb tálalva már láttam.
A jelzők pedig a korábbi véleménnyel szemben lettek ilyen jók. Akkoriban nem hittem benne.
A Primal segített.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.29. 20:21:17

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Komolyan, ekkora struccot ritkán látni mint te. 2015 januárban kérdezte az Ubisoft a játékosokat, hogy mit szeretnének, hol játszódjon a következő Far Cry. Ebből lett ez, nem nagy etwas kisakkozni, hogy ez bizony egy év alatt lett összekapirgálva, közben meg coop, ez-az kidobálva. Aztán bejelentik hogy hát ez a játék ugyanakkora mint a Far Cry 4. A végén az lesz hogy térkép méret alapján lesz belőve az ár. Esetleg majd toronymászásonként kell fizetni 10$-t? Remélem nem ötleteket adok 😊

Botond
Unity benne van a topik mottóban a píszláv mellett, szóval szerintem kár kifigurázni. 😊
Totti5
Ez nem ősmerberes játék.

IMYke2.0.0.0
Tudod mi értékelődött fel a Primal helyett hirtelen a szememben: "Horizon Zero Dawn"
Még úgy is, hogy sosem fogok játszani vele.

Azoknak, akiknek nem ugranak be:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.29. 20:10:16

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Fogalmam sincs, nem is érdekel. Neked nem tetszik, megnéztél videót attól akinek szintén nem. Örülés van.

Én annyit írtam hogy nekem tetszik és jó játék. A többi teljesen értelmetlen katyvasz, Ubi, AC, Blood Dragon belekeverése LOL

IMYke2.0.0.0
És még mindig azt hiszed, hogy ellened beszélek.

//Kifejtem: engem az dühít - ismétlem: hál' istennek, nem saját pénzem kárán -, hogy ezt megteheti egy Ubisoft velünk.
Újfent: az ősemberesdi HATALMAS ötlet .
Viszont, a tálalás - úgy tűnik! -, "vótmá valahol".
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.29. 20:05:45

Totti5
Jól megbeszéltük.<#eljen>

IMYke2.0.0.0
"Nem érdekel az FC4, sem az FC3, sőt a FC2 sem amivel játszottam vagy 2 órát és ez volt az említett 3 közül a legtöbb idő"

Mit is vártam ez után... Nem is értem, miért hittem, hogy érteni fogsz bármit, amit leírok.

Totti5
A nagy francokat alacsony büdzsés rész. Ugyan olyan minőség mint a FC 3-4.

zorrobomber
Persze hogy azt nézzük mert van helyette ezer más, jobb cucc. Persze te azt nézed hogy mi a latest, na meg a konzol is szorítja a golyókat 😊

Totti5
Kár volt kérdezni, és érdemi választ várni.

zorrobomber
Ugyanúgy alacsony büdzsé projekt volt, mint ahogy ezt a tényt itt is jelzi pl. a Season Pass, és a sorozat szám hiánya. Textúra csere, lényegében. Egy csomó minden kikerült FC4-ből és helyette semmi izgalmasabb dolog nem került be a szelidítésen kívül.

IMYke2.0.0.0
"Mármint mi?"

Ez a kutyulás receptje:

* Alapul:
- legyen egy jó ötleted: ősemberekkel még úgy sem gyűjtögettél jó grafó, jó zene és ál-open worldben
- végy mellé egy kis Far Cry 3-at és 4-et - de vegyél ki belőlük szinte majdnem mindent,
* Fejeld meg az összes piacon lévő survival játék főbb összetevőivel,
* Rakj bele idomítható állatokat (mert az már a CoD-kutya óta modernkori követelmény - nem, nem irónia, csak felismerés)
* Szórd meg jól a szokásos időtöltésekkel
* Legyen fincsi ára.

//MINDEN irónia nélkül írom/mondom: az ötlet hatalmas.
Grafó biztos fincsi azoknak, akik erre gerjednek.
Kár, hogy nem tűnik úgy, hogy jól lőtték el ezt az esélyt.
Sebaj, majd a Primal 2.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.29. 19:59:26

Totti5
Ez sem tökéletes, nem is ígérték azt ennél sem. Aztán hogy ki honnan nézni... én onnan hogy élvezem és a jó dolgait, mert játszom már több órán át. Más meg azt nézi hogy miért nem kell neki... ilyenkor az a baj hogy rém egyszerűen megy valamire a fikkantás, "Far Cry: Unity", ja az... lol

zorrobomber
Persze, és ezzel nincs is semmi gond. Ettől függetlenül tartom, hogy sokkal többet lehetett volna belőle kihozni. Mint ahogy lentebbi WTF videóban is sok kihagyott ziccert emleget kedvenc videósunk. Témát lezártam, nem flame-et akarok kelteni.

Totti5
Blood Dragon milyen kontextusban jön a Primalhoz?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.29. 19:53:25

IMYke2.0.0.0
Juuuuuuuj 😊))))))))

Totti5
Na megint témánál vagyunk. Tehát ami neked nem tetszik az szar, ami nekem tetszik az is szar, és én vagyok a hülye szarevő mert neked nem tetszik de nekem igen.

Ezt úgy hívják egyéni ízlés, még mindig.

zorrobomber
Blodd Dragon után Ubisoft fejesek azt hitték hogy a bab is hús. És mint a példád mutatja, részben igazuk is volt 😄

Totti5
Mármint mi?

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Persze hogy látatlanban jobban tudom, mert van fantáziám, nem eszek meg minden...ööö, gyengén sikerült dolgot amit elém raknak. Persze ehhez konzolos attitűd kell, az meg nekem nincs 😊

IMYke2.0.0.0
"mert össze van kutyulva."

Nekem ez most a Primalról ugrik be. De, hál istennek, nem full áron kellett megtudnom.

Totti5
Akkor szar a játék.<#eljen> elég jókat harcolok benne így is, bár az a része érdekes a legkevésbé, hogy a bantuk ütik egymást.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.29. 19:48:35

Totti5
Nem érdekel az FC4, sem az FC3, sőt a FC2 sem amivel játszottam vagy 2 órát és ez volt az említett 3 közül a legtöbb idő. Ez érdekel, és mivel az alapok erősek, csisztoltak és jó, új a téma ami meg egész korrekten lett átültetve, voálá egy élvezetes ősemberes játék. Akinek meg nem, az kerülje el, nagyon nagyon messzire.

ARK: Survival Evolved-ből amit tapasztaltam az igénytelen volt, de mivel fejlesztés alatt áll simán lehet majd, jó, csak annak a témája meg nem érdekel, mert össze van kutyulva.

benőmenő
A melee harcot egy pár játék már megcsinálta. Azért is panaszkodnak az emberek. 😄
IMYke2.0.0.0
"Far Cry: Unity" 😊)))
//A rádiótornyokat is megemlíti azért 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.29. 19:47:37

kill3r21
Ja hogy itt most nem szeretik Primal 😄
Totti5
Majd ha lesz olyan játék ami jobban megcsinálja akkor, addig meg örülök neki h látatlanba jobban tudod.

IMYke2.0.0.0
El nem tudom képzelni, hogy ezt a játékot fanyar utóíz nélkül lehet akár csak kedvelni is. Egyszerűen hihetetlen a számomra.
Csak a Far Cry 3-al játszottam. A 4-es rész is már a 3. klónja volt, Himalájába ültetve, megfejelve pár aprósággal, hogy ne legyen izzadságszagú.
De, a Primal mindkét korábbi rész kiherélt verziója, "ARK: Survival Evolved"-szerűre faragva, meghagyva a "Ubisoft syndrome"-ot.

S mindezt azért írom, mert látom, hallom, milyen lett a játék. Egy hiteles személy szájából, véleményével. Igen, Bane.

//Ja, és az így használható petek is az ARK-ból köszönnek vissza.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.29. 19:43:20

kill3r21
Már jöhetne az a kulcs, kiváncsi vagyok a játékra 😊
grebber
Itt mamutfenyőkre kell felmászni.....<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
"Kihozták belőle amit a téma kíván"

Senkit nem zavarna ha azt mondanád, hogy neked tetszik, de így ez a kijelentés csak simán röhejes. Belerakták a Far Cry dobozba, és kijött a végén valami torzszülött, ami közel sincs ahhoz amit a téma megkívánna 😄

szerk.: az megvan mindenkinek, hogy egy alapvetően melee környezetben nem lehet a fegyverekkel blokkolni? 😄
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.29. 19:40:56

Fpocok
Na de kérdem én. Vannak benne rádiótornyok?

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
"Ubisoft syndrome" <#eljen>
Ennyike.

Totti5
5 óra után nagyon jó. Eszközök, hangulat, események és az állatvilág. De főleg az állatvilág, nagyon élvezetes kaland. Tele van apróságokkal, amitől rettentő hangulatos és autentikus lesz a környezet. Kihozták belőle amit a téma kíván, mindezt bámulatos minőségben ( graf, hangok ).

IMYke2.0.0.0
~20 perc után = egyedül a "Beasts" opció tetszik.

//Érthetőbben: háziasított vadállatról van szó. Kiválasztod a neked tetszőt, miután elérhetővé vált, eteted, simized, használod, megülöd.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.29. 19:29:20

IMYke2.0.0.0

Moby
"A magyar képviselettől kapott tájékoztatás alapján a Far Cry Primal Collectors Edition példányok szállításával kapcsolatban sajnos csúszás lépett fel. Így sajnos holnap nyitástól még nem lesz átvehető, hanem a szerdai nap folyamán lesz átvehető. Szerdán nyitáskor még nem lesz kapható, ha megérkezett, küldünk újabb emailt."

Adversus solem ne loquitor

Moby
Na holnap nincs primal ce, csak szerdán.

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy el tudom képzelni, hogy a 100+ millió fiókból sok-sok millió tulajdonos bennhagyja a rendszerben ezeket a kényes adatokat. .
Sosem tenném. Pay Pal-t használok.

ZsZso
Hopszi, bocsi.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Mondjuk ez azé' off, de nekem 8 :-)

747 GBP, amiből a shipping UK-be 58 GBP... derék <#szomoru2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fincsi. Nálam eddig a Dontnod kettőből kétszer betalált. Kivi vagyok, hogy mire képesek RPG fronton.
MarkBlade
Tehát a kártya adatokat meg lehet adni ami alapján lenyúlhatják a pénzed de a játék kódját nem adhatod meg amivel beaktiválod egyből? Ez elég logikátlan..
ZsZso
Nagyon furcsa. HTC Vive -nak most kellett volna durrannia, de ehelyett 0:00:00 -n áll a számláló és nem történik semmi. Pff.

Szerk: s lőn csoda! 900 ojró. Nem is szálltak el annyira.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2016.02.29. 16:06:51

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Moby
Tőlem jöhet, nem állok az útjába 😊

MerlinW
Szerencsére jön a tinilányszimulátor második része is.

[merlinw.org]