Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azonban az Ubisoftnak sikerült ebből a is a minimumot kihoznia. Egy átskinezett FC-t, még kevesebb fícsörrel, mint a korábbiak.
A téma miatt vonzó és majd jó lesz valami alacsonyabb áron, de ennyiért nem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.01. 09:40:56
Adversus solem ne loquitor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valójában el tudom én fogadni, hogy kontextusból kiemelve lehet egy átlag jó játéknak mondani, de elég széles látókörű gémerként nehéz ezt tenni...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.01. 09:40:26
Új térkép, skinek, pár vadállat és kész. Játékmechanika ugyanaz.
Már 4-et se toltam ki mert meguntam.
Itt meg már a videókat is csak fél szemmel követtem.
Amúgy TotalBiscuit keményen elvette tőle még a maradék kedvem is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha már egyszerűsítünk. 😛
Nem, nem skin csere. Ne degradáld már le így sok ember sok munkaóráját.
szer.: de félre ne értsd, én nem téged akarlak meggyőzni
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.29. 21:52:21
/szerk: Caveman UGH-Lympics pontosan. Ószom!
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.02.29. 21:51:09
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.29. 21:14:30
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.29. 21:03:00
[merlinw.org]
Hjah. Tudom. Gyenge szar vagyok. De nem is indítok youtube csatornát! <#idiota>#idiota>
Teljesen más világ, környezet, eszközök. Ennyi erővel lehetne FC4 is a neve, csak lényegében semmi nincs abból benne, mert totál más a setting. Van egy mechanika a széria kezében amit használ, nyilván nem fognak 1-2 évente teljesen mást kitalálni, egyik sorozat sem teszi ezt.
"Ennyit ér az egész játék."
0 perc játékkal, érdeklődés hiányával és ellenszenvel, szóval mennyit is?
Ez egyébként akinek inge poszt volt😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.29. 20:49:33
[merlinw.org]
Akkor most a matek alapján tetszeni fog a primal nekem, vagy nem? A téteket nálam lehet megtenni. Én a magamét már beletettem: 13K-val indul a bank!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
/no ájroni
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Soha egyetlen youtubert nem néztem meg, soha nem is fogok. Egyszer-egyszer megnézem angry joet, mert szórakoztató személyiség, de fosom le mindegyik véleményt. Van sajátom, nem kell másoké mögé beállnom. Még akkor sem, ha egyszer-egyszer egyet is értek vele. Lehet véletlen, vagy mittudomén. Igazából halál mindegy. Itt a fórumon sincs olyan, akivel mindig minden esetben egyetértenék. Mondjuk nincsenek is ilyen ambícióim 😊