Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Meg hát a fanoktól is világgá megyek, azt se tudja mi az a THAC0, de ha nem játszottad ki őket, akkor nem vagy trú gémer, na ja. Vérpistikékből elég volt kani dotában. 😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Pláne úgy, hogy néhány órával a közzététel után többen jelezték, hogy már akkor jelezte a rendszer, kifogytak a kódokból.
És igen, üres, jellegtelen játéknak tartom a Darks Souls-t, ezért is nem jelentkeztem rá.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.17. 23:03:34
Nyilván akkor már a microtranzakcióra sem lesz szükség és kiveszik.
Oh wait...
Parasite Eve 2, best game EVER!
* Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
* Mortal Kombat Komplete Edition
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Pay $8.99 or more for:
Saints Row: Gat out of Hell
Metro 2033 Redux
Pay $17.49 or more to unlock:
Saints Row IV
Metro: Last Light Redux
Saints Row IV: Season Pass
Saint's Row: Gat Out of Hell - Devil's Workshop Pack
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Második fura videó tőle az elmúlt napokból.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
MerlinW-nek pedig köszönöm a közösbe bedobott eszközöket, majd a házigazda és a jelenlévő moderátorok eldöntik, hogy van-e szükség rájuk. Részemről lezártam, csak össze akartam hozni egy szürke hozzászólást, a héten még nem volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Baráti jótanács mindenkinek : idegbolond nap van, sok-sok emberen tapasztaltam, hogy feszkós (a valós életben) ma, szóval javasolom gondoljátok át kétszer, hogy mit írtok - ne essen a másiknak rosszul. (oszt' lehet, hogy csak én gondolom így és jó a komment-fight, nemtom, én nem szeretem. <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.17. 14:08:19
[merlinw.org]
[merlinw.org]
// ==UserScript==
$('a
this.remove();
});
// ==/UserScript==
[merlinw.org]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
// ==UserScript==
@exclude /^http://www\.gamestar\.(hu|de)//
// ==/UserScript==
[merlinw.org]
Szóval, kéretik a kérdésem miatt nem skatulyázni és kitalált, semmi mással alá nem támasztottan vélt magatartásformákkal felruházni, pláne nem elmagyarázni, hogy de azok igazak rám, ha cáfolom is. Nem zorrobomber másik acca vagyok, és nem is Voltané, Imyé, grebberé vagy Dzsinié. Különben hasonló szellemiségben azt kellene feltételeznem, hogy a nekem adott válasz előtt nem tájékozódsz, szeretsz általánosítani, de ezzel nem értek egyet, mert eddig az ellenkezője jött le rólad. Ha teljesíted a kérésemet, köszönöm, ha nem, szíved joga, elfogadom.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.17. 11:59:25
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Dzsini meg szeret hazudni rólam, látod. Meg se nézi mit írok.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.03.17. 11:56:57
Nem a nyúlás tényével van baj amúgy, hanem az "ahoggyal".
Mondjuk már régen nem kattintok rá, ennyi.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.17. 11:59:40
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[merlinw.org]
Mert egy lassan 20 éves német tulajdonú, 4 országban jelenlévő magazinnak lopnia kell a híreket. Oké GS a gamer magazinok legalja - ezért is bukott meg hamar másik 4 országban - többek között USA-ban -, csak a hsz-ed második fele arra utalt, hogy nagy homály fedi a "hogyan működik a média" témát.
[merlinw.org]
Höhöhöhöhöhöh 😄
"Nem akarunk pénzt kérni online tartalomért,"
Úgy értitek, a más online médiumoktól lopott zanzásított cikkekért, amiket nagyon óvatosan, minimális tényátfedéssel, ámde rengeteg bullshittel nyúltok le, hogy ne legyen baj belőle?
Szív megszakad..
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"