Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Röviden 😊 <#eljen>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Nyugi én se játszottam vele, de amit láttam az előzetesekből, úgy tetszik. Én se tudom mi a búbánat az a Thac0. Nem tahó ugye? <#idiota>
Fpocok
Mi aza THAC0?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Scooter
Nekem nem írt semmit, hogy kifogytak a kódokból. Azt írta, hogy 7 nap.
Pedig kíváncsi voltam rá, miért szeretik, PS3an mutatta haver pár éve, de annyira nem nyűgözött le.

Meg hát a fanoktól is világgá megyek, azt se tudja mi az a THAC0, de ha nem játszottad ki őket, akkor nem vagy trú gémer, na ja. Vérpistikékből elég volt kani dotában. 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Atisz
Kifejezetten undorítónak tartom, amit csinált ez az oldal, mely meghirdette az "akciót". Úgy gondolom, hogy ha valaki sikeresen regisztrál és jelentkezik, akkor kutyakötelességük küldeni az érvényes kódot az előre rögzített határidőn belül (mint ahogy az számos más esetben megtörtént).
Pláne úgy, hogy néhány órával a közzététel után többen jelezték, hogy már akkor jelezte a rendszer, kifogytak a kódokból.

És igen, üres, jellegtelen játéknak tartom a Darks Souls-t, ezért is nem jelentkeztem rá.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Elmennek a sunyiba ezzel az egésszel. Nekem is megjött a "sajnos" levél. Ezt most úgy mondod, mintha nem lenne jó játék a Dark Souls Prepare to Die Edition. Persze kinek mi jön be?!
Atisz
Elvileg senki, de nem nagy veszteség. Előre megfontolt szándékkal nem iratkoztam fel, ingyen játék is csak akkor kell, ha jó az a bizonyos játék 😊

3Error
Nekem az egészből annyi tűnt fel, hogy 20 szerepel a listán/fejlécben és "http://......../15-ways-console-gaming-is-better-than-pc-gaming/" a cím. lel. <#email>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Az IG-sek is eljutottak már ide? Kb. 25432 bundle/etc. volt már Saint's Row és Metro formában. <#hehe>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nekem is ezt dobta, de jól látom, hogy csak okostelóra szedhető a cucc, vagy benéztem valamit checkoutnál mert korán van és kell még a kávé? 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Fpocok
Published by: Nexon.

nuff said

zorrobomber
+Requires 3rd-Party Account: Boss Key Account
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.03.17. 23:03:34

Fpocok
Lawbreakers will no longer be free-to-play

Nyilván akkor már a microtranzakcióra sem lesz szükség és kiveszik.
Oh wait...

jarlaxxe
Ezt kaptam én is, még jó hogy csak ajándéknak szántam...

Fpocok

zorrobomber
IMYke2.0.0.0
Injustice vs Mortal Kombat Pack - 9 euró
* Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
* Mortal Kombat Komplete Edition

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
IndieGala Saint from Hell Bundle

Pay $8.99 or more for:
Saints Row: Gat out of Hell
Metro 2033 Redux

Pay $17.49 or more to unlock:
Saints Row IV
Metro: Last Light Redux
Saints Row IV: Season Pass
Saint's Row: Gat Out of Hell - Devil's Workshop Pack

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

3Error
<#eljen>

wesker24
Jelen !
Fpocok
IMYke2.0.0.0
tomsolo segítségével gémsár probléma áthúzva. Kipróbáltam, nem engedte linkelni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Totalbiscuit kezdi elveszteni az eszét.
Második fura videó tőle az elmúlt napokból.

wesker24
Én is kipróbáltam volna de úgy látszik rájöttek hogy ez még sem olyan jó business 😄 !
kigyi
Pedig kipróbáltam volna ezt a játékot így 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

wesker24
Na a Golden Joystick megküldte, hogy nincs Dark Souls, elfogyott, még a legelején jelentkeztem rá, de úgy látszik ez is befuccsolt.
zorrobomber
Nem akarom tovább pörgetni a dolgot, de ha nem kirohanás formában tálalom, akkor nem lett volna téma, így legalább némi figyelmet kapott. Nem tagadom, hogy néha a stílus nem az erényem, de én csak azt adom vissza amit kapok, általában. Nem érzem úgy hogy én lennék itt a leginkább antiszoc...

Nem a lelkemet zavarja a "bántás", hanem az bosszant, ha a konkrét észrevétel kap egy címkét, és azzal zorrobomber kirohanása mellé kerül, érdemi válasz helyett. Szerintem ő is túlzásba vitte, most is, de parttalan lenne mindenre reagálni, amivel egyetértek vagy nem. Éppen azért is vetettem fel egy félmegoldáskezdeményt, hátha ő is kevesebbszer kapja fel itt nagy rössel a vizet. Nincs harag vagy tüske bennem, csak az említettekre szerettem volna felhívnia figyelmet.

MerlinW-nek pedig köszönöm a közösbe bedobott eszközöket, majd a házigazda és a jelenlévő moderátorok eldöntik, hogy van-e szükség rájuk. Részemről lezártam, csak össze akartam hozni egy szürke hozzászólást, a héten még nem volt.
3Error
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3Error
Hol van itt GS cucc? Vagy csak én jövök azonnal ide a fórumra? Vagy mi van má'?! <#wilting>

Baráti jótanács mindenkinek : idegbolond nap van, sok-sok emberen tapasztaltam, hogy feszkós (a valós életben) ma, szóval javasolom gondoljátok át kétszer, hogy mit írtok - ne essen a másiknak rosszul. (oszt' lehet, hogy csak én gondolom így és jó a komment-fight, nemtom, én nem szeretem. <#wink>

MarkBlade
Ne már ma mindenki bal lábbal kelt fel? Szép az idő gyerünk jó kedvet varázsolni! 😄
MerlinW
CryEngine 5 - $5-ért. Humble-n meg sok sok asset.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.03.17. 14:08:19

[merlinw.org]

Botond
Hát legalább nekem is kinyílt a "résztvettem a napi értelmetlen offban" acsi! 25GS! Gamescore, nem Gamestar!
MerlinW
Ez éppen a téma, tehát on. Egyébként remélem szebb lett a napod ezután a hsz után. <#eljen>

[merlinw.org]

MerlinW
Tessék még egy

// ==UserScript==
$('a').each(function() {
this.remove();
});
// ==/UserScript==

[merlinw.org]

Dzsini
Ha nem tűnt volna fel, egy ideje már gúnyolódom, kár komolyan venni - akár engem, akár az egész fórumozást. Sorozatosan meglep, hogy néhány kósza pixel (amit ismeretlenek írtak le úgy, hogy maximum félinformációkkal rendelkeznek) egyesekben micsoda indulatokat tud kiváltani. Nyugi, senki nem akar senkit bántani. Ha igen, akkor se tud. Teljesen felesleges energiát pazarolni, főleg olyan kirohanásokra, mint a #269433, mert semmire nem mész velük, és csak magadat idegesíted. Intézd el egy mosollyal a dolgot, többet nem érdemel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Tessék mondani ez még az on vagy ez már az off? Gémsztár mit ír erről?
MerlinW
greasemonkey plugin telepít,

// ==UserScript==
@exclude /^http://www\.gamestar\.(hu|de)//
// ==/UserScript==

[merlinw.org]

De én megszoktam nézni, azért tettem szóvá, mert itt visszatérő téma, és kíváncsi voltam róla, milyen megoldás merülhet fel még az általad javasolton kívül. Engem nem zavar az, hogy szökőévente figyelmetlen vagyok (grebber linkjeit alapesetben élből ugrom), túlélem.

Szóval, kéretik a kérdésem miatt nem skatulyázni és kitalált, semmi mással alá nem támasztottan vélt magatartásformákkal felruházni, pláne nem elmagyarázni, hogy de azok igazak rám, ha cáfolom is. Nem zorrobomber másik acca vagyok, és nem is Voltané, Imyé, grebberé vagy Dzsinié. Különben hasonló szellemiségben azt kellene feltételeznem, hogy a nekem adott válasz előtt nem tájékozódsz, szeretsz általánosítani, de ezzel nem értek egyet, mert eddig az ellenkezője jött le rólad. Ha teljesíted a kérésemet, köszönöm, ha nem, szíved joga, elfogadom.
Dzsini
"látod hova mutat a link, nem nyomod le a gombot. " - " extra munkát jelentenek a részemről, ami nem elvárható" = nem tájékozódsz klikkelés előtt, szeretsz ismeretlen linkekre rányomni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.17. 11:59:25

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én nem magamról írtam, hanem arról, hogy látszólag állandóan téma (lásd második mondatomat a kettőből). Grebber meg nyilván ebben is bunkó, hiszen szemmel láthatóan örömmel tesz mások kéréseire. Ez így mérgezi a topikot, ezért teszem szóvá.

Dzsini meg szeret hazudni rólam, látod. Meg se nézi mit írok.

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.03.17. 11:56:57
Egy időben gyanúsan sokat loptak más magyar oldal(ak)tól, címeket egy az egyben rendre negyedórával az eredeti helyre való felkerülés után. Akkor figyeltem őket emiatt kíváncsiságból, és nagyon egyértelmű volt bizonyos szinte úgy toborzott szerzőknél. De lehet, hogy a német anyaoldaltól vették a címeket, csak véletlen az egész 😉 Nem tudom, hogy most hol tartanak, egy-egyszer itt kattintok rá egy linkre, de azonnal bezárom, mielőtt bármit láthatnék belőle.
Voltan
Nem fedi akkora homály, de az ilyen Blikk,és Bors szintű zsurnalisztikát minden szinten és hordozófelületen leköpöm. A gémszar meg ilyen.
Nem a nyúlás tényével van baj amúgy, hanem az "ahoggyal".

Mondjuk már régen nem kattintok rá, ennyi.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.03.17. 11:59:40

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dzsini
De ő mindenre rá szeret klikkelni, látod. Meg se nézi hova mutat a link.

MerlinW
Mindent lehet, de a legegyszerűbb, ha nem kattintasz rá. Vagy keresel másik fórumot.

[merlinw.org]

MerlinW
"...nyúltok le, hogy ne legyen baj belőle"
Mert egy lassan 20 éves német tulajdonú, 4 országban jelenlévő magazinnak lopnia kell a híreket. Oké GS a gamer magazinok legalja - ezért is bukott meg hamar másik 4 országban - többek között USA-ban -, csak a hsz-ed második fele arra utalt, hogy nagy homály fedi a "hogyan működik a média" témát.

[merlinw.org]

Nem lehet arra szkriptet csinálni, hogy GameS*ar -linkes kommentek ne jelenjenek meg? Úgy senkit nem zavarnának, és nem is miatta állandóan az OFF.
Voltan
"Látjuk, hogy hirdetésblokkolót használsz, ami kényelmes megoldás, de nem árt ha tudod, hogy ezzel nekünk is rosszat teszel. "
Höhöhöhöhöhöh 😄

"Nem akarunk pénzt kérni online tartalomért,"
Úgy értitek, a más online médiumoktól lopott zanzásított cikkekért, amiket nagyon óvatosan, minimális tényátfedéssel, ámde rengeteg bullshittel nyúltok le, hogy ne legyen baj belőle?

Szív megszakad..

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"