Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Crimson Court DLC tényleg tönkreteszi az alapjátékot?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.11. 19:47:50
[merlinw.org]
Egy plusz extra epizódot látok benne az alaphoz képest. A LiS 2-t még elég drágán mérik.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2019.09.11. 07:35:17
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.09.10. 11:18:44
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
PSN ID.: Beegabor
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igen, az emberi agy szokás szerint szenzációs, szokás szerint alkalmazkodik.
A CoD és FC részek jó ideje úgy vannak kitalálva, hogy jól átgondolt controller támogatás is legyen bennük, hiszen sok rész óta ezek fontos konzolos címek is.
Azt mindenki tudja itt, hogy az FPS műfajt igazán magas szinten PC-n űzik. Persze a konzolokra is lehet bill+egeret kötni, de nem ez a jellemző, így ott pro szintre jóval kevésbé jut el vele egy játékos, mint PC-n.
Igen, rázós lenne a konzolosok torkán ledugni a bill+egér kérdését, de itt most arról van szó, hogy vérkonzolos cuccok jöttek át PC-re, ráadásul olyan fejlesztőtől, aki elég fakéz programozás terén, így aki jót akar magának az controllerrel próbálkozik. Amúgy ne feledd, hogy PC-re kismillió beviteli eszköz köthető már ezer éve, míg a konzolok jóval lassabban nyitnak csak ilyen irányokba, így ami egyik irányban evidens, az a másik irányban no way.
Surge 2 engem is érdekel, de előbb az 1. rész + DLC-ket kéne letolni és MOST azonnal venném a DLC-ket, ha nem annyiba kerülnének, mint a fullos augmented edition. Ez agyrém. A DaS 3 + DLC-k letolása előtt közvetlenül a Surge-el akartam tolni, de néztem a DLC-k árait és elmehetnek a büdös oda.
Lud és Zallen nekem a souls-like karrierem "csúcsa"... úgy értem ott éreztem azt, hogy begolyózok. De nem értitek... tényleg úgy voltam vele, hogy felrobban a fejem, megharapom az ajtófélfát, végignyalom a parkettát és a számba tolom a kocsim kipufogóját. Az a 2 rühes dög se gyenge, de tetézve az odavezető úttal? Végül vagy 40. próbára döglöttek meg, de én már tényleg a végét jártam. Objektíven nézve értelmezhetetlen az egész koncepció, ugyanis semmi köze nem volt a szórakoztatáshoz. Nettó szadizmus volt, semmi több.
Kb. pont akkora From szarháziság volt, mint Amygdala a Defiled Chalice dungeonban (Bloodborne), ahol eleve fél HP-vel mész, az a szar boss fizikai sebzésre alig reagál valamit, a képernyőt betölti az életerő csíkja, és gyak. bármivel bármikor one-hitel és a kamerakezelés is végig ellened játszik.
Gameplay review
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.09. 20:34:57
[merlinw.org]
Akkorát sebzek mint az állat, nem tartok tőlük, persze messze nem nézem le őket, mert ez azért mégis csak Dark Souls.
A Dark Lurker is csak addig volt nehéz, még az oda vezető úton volt ellenség, utána egyből meg lett.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A legjobb példám, a Rocket League, ahol egyes csapatok (a világ legjobbjai közül) játékosok esport bajnokságokon bill egérrel játszanak. Pedig aki ismeri a játékot az tudja mi a difi.
Cikk a témával kapcsolatban
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.09.08. 17:32:19
[merlinw.org]
Az én szememet nem böki ha valaki letol tiz CoD-ot meg négy FC-t egymás után kontrollerel pedig nem arra lett kitalálva...egyszerüen pc-n meg az egér a fö beviteli eszköz ennyi .
A wolfeinstein 3d meg a doom is csak pc-re jelent meg elöször ergo konzolra már nem is való az fps müfaj? mert nem arra lett kitalálva?
Csak gondolj bele milyen balhé lenne ha konzolra ugy adnának ki egy fps-t, hogy vegyél hozzá egeret meg billentyüt mert másképp nem lehet vele játszani, meg egyébként is ugy fluidabb az írányitás és mert csak. A tipikus konzolos gamer aki a jobb hona alatt egy pattogatott kukoricás vödörrel a bal hona alatt meg egy kólás üveggel fekszik a az ágyban biztos élne a lehetöségel és rohanna a boltba, kurvára nem.
Ezt a kötelezö kontrollert egyébként csak a japók játszák el a LotF meg a Surge is teljes bill+egér támogatással jött ki ebben a stilusban.
A Surge 2 mellesleg nagyon jónak tünik valszeg 0 day vásárlás lesz belöle.
A végigjátszás nálam azt jelenti, hogy végig toltam az egészet igy megvolt lud és zallen is, ha jól emlékszem két vagy három nap volt de végül csak megfeküdtek.
https://i.imgur.com/QDMb2fv.png
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A szemünket az böki, hogy van aki hegesztőpisztollyal húzza ki a hangyát a bolyból (Szia Seth!), pusztán azért, mert azzal is lehet.
A páncélos, pusztakezes harc is tipikusan az a kategória, hogy úgy is lehet, meg mindent lehet, csak minek. Ha valaki szereti a kihívásokat mássza meg a Föld összes magas pontját puszta kézzel és ha megtette? Mi lenne, ha inkább egyszerűen csak jól és kényelmesen szórakozna és nem nehezítené meg a saját dolgot feleslegesen. Játék közben pl. lehetne azt is, hogy minden halálnál kalapáccsal ráütsz a kezedre, ez is egy nehezítés lenne, de van értelme?
Amúgy a DaS 2 DLC-ket bill+egérrel úgy toltad le, hogy a 2 tigrincset is levágtad? Csak azért, mert akkor az a mazochizmus egy totálisan új szintje lenne, szóval reménykedem, hogy a válaszod is.
Egyébként tényleg még könnyebb (lenne) kontrollerrel, de nekem még mindig idegen maga a kontroller használat (soha nem volt konzolom). Néhány játék van, amit kb. a tank irányítás miatt nem lehet máshogy játszani, de ezeken kívül menekülök a kontroller elől.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
DaS-t tolni gamepaddal az olyan kispolgári...<#hehe>#hehe>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sokat vártam tőle, főleg a beharangozott nyílt világ miatt és nagyon szeretem a játék atmoszféráját. Elképzeltem, ahogy a vonattal városról-városra járom majd a felszínt, ezúttal egy más Metro élménnyel. Igazából majdnem ugyanazt kaptam, mint az előző részekben. A játék van annyira jó, mint az elődök és még mindig nagyon jó, de számomra alig nyújtott többet. A nyílt világ egy kamu. Mindössze két terület van ahol szabadon garázdálkodhatunk, de ott sincs nagy jelentősége, hiszen érdemes a kijelölt úton haladni, a többit meg úgyis felfedezed út közben kis kitérővel. A többi rész ugyanúgy csőjáték, sok átvezetővel, előre megírt részekkel. A grafika szép, de nem tartom kiemelkedőnek. Igaz, nincs már acélos gépem, eljárt felette az idő, de szépen futott azért még 2K-ban is. Megnéztem ultra grafikán is YT-n, és úgy sem sokkal szebb, egy-egy részt kivéve. Szerintem sokkal szebb játékok vannak. A vége pedig kicsit kínszenvedés volt, annak ellenére, hogy a játék szerintem rövid. Bizonyos részeket játszottam volna még, nagyobb területeket felfedeztem volna fel, ha lehetett volna. Az tetszett, hogy sokat lehetünk a felszínen végre és minden ami jó volt az előző részekben is az ugyanúgy megvan. Vannak nagyon hangulatos részek benne. Összességében tetszett, élveztem, de nem hiszem, hogy előveszem még.
Viszont akkor a köv. souls-like cuccodat bongó dobbal, vagy gitárral kéne tolnod, hiszen azzal is lehet... nem ezekre találták ki, de lehet. A bill+egér is csak egy beleerőszakolt opció, de nem erre találták ki eredendően.
Sok hülye a Nioh PC verzát is lehúzta Day1, mondván nincs benne bill+egér támogatás. (Később beletették.) Az senkit ne zavarjon, hogy közben meg szépen a PC-s verza a superior mindenféle szempontból. -.-
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.09.07. 23:01:04
Csak röhögök a nagy challenge videókón, ez a sok műmájer tolja már le, pl a DaS2 dlc-ket egérrel ahogy én, aztán dumáljunk arról mi is az amikor magunk elé állitunk egy kihivást
[merlinw.org]
Ígéretesnek tűnik, és már most is van bőven kalandoznivaló benne.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.09.07. 18:51:55
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.