Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nagyon kevés játékban érzem azt, hogy szó szerint minden egyes másodpercét élvezem, sokszor gyermeki rajongással. Az a k. DeS, DaS, de még a DaS 2 is ilyen volt. Gondolom a 3 is ilyen lesz, ha csak kicsit, akkor is szeretnék vele játszani... már, hogy egészen pontosan ki akarom vesézni, minden egyes pixeljét ismerni akarom.

Ha most azt mondod nekem, hogy mondjam meg fejből, hogy valamilyen souls részben hol van ez vagy az 95% biztosan tudok rá válaszolni, de még azt is megmondom, hogy melyik sarkon merre fordulj és ott mi vár rád. Ez már ilyen szerelem féleség vagy mi.

Amúgy Torchlight 3/4-nél járok. Gyerekek, ez sosem volt jó játék. Ez egy nagyon középszerű cucc és még a Diablo 1-be is sokkal több fantázia szorult, mint ebbe. Olyan érzésem van vele kapcsolatban, mintha egy mobilos játék PC-s portját tolnám. Na majd ha a végére értem jobban elregélem mi fáj...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Még nem a neje, de nem akarom kiteregetni Tinman magánéletét szóval ezt a témát hagyjuk is ennyiben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Mostanában nem, de korábban: TinmanHU
Meglátjuk, hogy a Dark Souls III mennyire tetszik neki majd, és veszi-e értünk a fáradtságot és kommentált valkszrút töltöget é nekünk fel az júhtyúkra 😊

//Ja, és majd' elfelejtettem, Tinmannek van blogja is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.08. 17:53:28

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Biztos engem nem akartál megbántani. <#love11> Én bírom őket, ha már jelenleg a szemem nem bírja a "valós" játékot, legalább a végigjátszást élvezzem. Magyarul. (a többi magyar "komolyabb" gameplay csatornától viszont el-el kap az agyf*sz engem is)

Tinman csinál gameplayt? Nah, megint lemaradtam valami értékesről, meg kell lesnem. <#wow2>

BTW, ratgab, ha csúnyán néz a neje, összedobunk neki egy új táskára vagy cipőre valót és utána Ő fogja vetetni vele a játékokat. (100%) <#vigyor5>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Sokkal rosszabb dolgokra is el lehet költeni ennyi pénzt. Ez a hobbija, had ő döntse már el, hogy mire költ és mire nem....Főleg ha asszony engedélyezte, akkor már pláne rendben van a dolog ugye Tin....:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Még hogy nem birtál neki ellenállni, ez már nálad betegség amit kezelni kéne vazee, tudod ki költene egy valag pénzt egy ilyen játékért nem hogy CE, egy nagy büdös francokat azt.
Tinman
Rendi vagy, köszi. :-)

Fura egybeesés, mert most hívtak a konzolos csirkék, hogy érkezett mégis PÉCÉS(!) DasS 3 CE és még van belőle 1-2 szabad darab, kérek-e egyet és hát nem bírtam ellenállni :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
LOL, képzelem, és megértem 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
Nézd vissza twitch-en amit művelek Laurence-nél. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Nem értem, miért kell káromkodni, meg üvöltözni. Az meg, hogy párszor bevágja magát majdnem teljes képernyőre az no comment. Nem őt akarom nézni, hanem a játékot.

Pozitív ellenpéldának pl. ott van Tinman (nem nyalásból, azért hozom fel őt, mert általában nem nézek magyar nyelvű végigjátszásokat, 😄) - az ő walkthrough-jai mindig nagyon élvezetesek.
Ott néha én már a helyében káromkodtam volna keményen 😄

😄 szép

Tinman
<#vigyor3>

Nekem a demon's souls baromi nehéz volt (ezzel kezdtem) a többihez képest, a platináig már csak pár trófea van amit 3 éve meg akarok csinálni! Hozzáteszem soha egy játékot nem játszottam trofeáért ez lenne az első, és valószínűleg az utolsó is. Kéne hozzá egy végigjátszás. Ja és a pure bladestone is megvan😊

IMYke2.0.0.0
Én korábban beírtam, de aztán nem küldtem el - örülök, hogy más így is látja, azt hittem, egyedül lennék a véleményemmel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Hííj, de idegesítő ez a gyerek....

IMYke2.0.0.0
Hát, van még mit csiszolni ezen a Versus mode-on.

RatBaG
és tényleg 😄
https://youtu.be/8I19okLl4bg?t=27m30s

nem rég belepörgettem egy demon's souls végigjátszásba, és továbbra is csak csodálkozva nézem, hogy mennyire el van ájulva mindenki minden egyes újabb részétől, miközben szinte full ugyanaz az egész játék, mint a 7 évvel ezelőtti...

Per Aspera Ad Inferi.

darkSectorxxx
Tudom első részével elvoltam. 2. Meg várakozó állásban maradt, hogy az ára mérséklődjön arra szintre amit nekem megérne a belefektett játékidő viszonylatában.

Első részben jó volt a multi, de a főboss sok fejfájással járt, nem is emlékszem hogy én egymam bármikor is végigvittem volna a hullámokat.😄

IMYke2.0.0.0
Baromi jó móka a játék.

darkSectorxxx
Ezt is illene pótolnom.

IMYke2.0.0.0
Hopp egy 7,8 GB-os Killing Floor 2 patch/update 😊

//Vélhetően a zombie mód miatt.

Voltan
Köszi, akkor meg vagyok nyugodva 😊

(Bonnak is!)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.08. 09:27:46

kigyi
A vicces a Dark Souls III-ban az, hogy
leesnek az ellenfelek a szakadékba loool 😄 Hát milyen AI van már 😄 Simán lefutnak.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Áttettem a válaszomat az OFF-ba.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.04.07. 20:16:16
bon
Nekem van, máig gond nélkül üzemelő 27%-on álló SSD-m, tehát nem kell aggódni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Fpocok
Voltan
Hadd legyen egy kissé láma és off kérdésem.
A rendszermeghajtóm egy Samsung EVO 120 gigás SSD - a Hard Disk sentinel pedig 98%-os kondíciót mutat, eddig 100% volt, ha jól emlékszem.
Van valami teendő? Lehet rajta segíteni, van okom aggódni?

2014 nyarán vettem
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.04.07. 20:04:20

genndy
Szívesen, én meg a GoT-ot <#law>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Itt is nagyon köszi a GRAV cserét genndy! Nagyon érdekel ez a játék. <#taps> <#worship>
Scooter
Én azért ki fogom próbálni, hogy mennyire bírja a gépem, de persze egyáltalán nem a multi miatt. Nagyon kevés játék multija érdekel. Single player mániás voltam mindig, még akkor is ha béna a gépi MI.
wesker24
Jah én is csak a single miatt venném meg multiplayer nem izgat.

Annak idején régen jól elvoltam az original Doom 3-al (Doom 3 BFG egy hulladék fos) és a Doom 3 Resurrection of Evil-el.
Fpocok
snes en toltam első doomot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Hogyne lett volna. Már a legelső Doomban is volt multi (a deathmatchet a Doom hozta be), max. 4 fős volt, meg persze az akkori kornak megfelelően fapados (mindenkinek egyszerre kellett indítani a játékot és csatlakozni parancssorból, vagy valami ilyesmi, lobbynak még híre sem volt, stb.) Csak a széria nem arról lett ismert. Ez az új Doom meg sokkal inkább Quake (a multija mindenképpen).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Azért azt itt érdemes megemlíteni kedves Wesker, hogy a DS sem az már ami régen volt...2. rész már sokkal felhasználóbarátabb, mint az első volt, a 3. rész meg még inkább az lesz...kb Bloodborne szint, ami ugyan nem egy könnyű játék hírében áll,de azért mégse annyira brutálisan nehéz, mint az Darksouls vagy éppen a Demon Souls állítólag volt.

Szerintem boldog lenne a tulaja...Én végigvinném ha megnyerném (itt és most ünnepélyesen megesküszöm!), de tényleg az jut eszembe, amit Imy is írt....Ne költsd ránk az összes pénzed!

IMYke2.0.0.0
Én is csak pislogok, hogy mindenhol - még az open beta is mintha arról szólna majd - a többjátékost promózzák. Ráadásul, multiban nem is lesz klasszikus deathmatch (wáddáfááák).

Ittenisvanni:

ALL // MAPS // MODES // DEMON // WEAPONS
EXPLORE THE OPEN BETA
Play the brutally fun and challenging shooter weeks before its release. The Open Beta will feature two maps, two game modes, one playable demon, and nine weapons, along with never-before-seen armor sets, taunts and hack modules.

2 MAPS
2 MODES
1 DEMON
7 WEAPONS
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.07. 17:31:55

Fpocok
Ezt nem is értem. DOOM sosem volt multi játék. Volt egyáltalán valamelyikben? Nem rémlik. Doom single, az ut meg quake volt a multis.

IMYke2.0.0.0
Nagyon nagy kár, hogy DOOM esetében csak és kizárólag a Multiplayert promózzák - pesszimistaként ne legyen igazam, de az az érzésem, hogy kamu szingli lesz benne... 😞

wesker24
Engem hidegen hagy a Dark Souls 3 egyikkel se játszottam és eszem ágában sincs játszani, nem ettem meszet, egyetlen játék ami érdekel idén az a DOOM lesz májusban azt szevasz ennyi volt.
IMYke2.0.0.0
Én egyszerűen nem merem mondani, hogy de, igen, érdekel - mert ugye múltkor én nyertem tőled 😊

Fpocok
Úgy látom nem nagyon érdekel senkit <#nemtudom> vagy csak mindenki melózik még 😄

Jah. Én is Kickstarterezek lassan. Tarthatatlan ez a grafikuskártya nélküli állapot. Főleg, h lassan jön a Dreamfall Chapters 5. (és egyben utolsó) epizódja. Max rábeszélem a lakótársam, h az ő gépén végignyomhassam. 😄
IMYke2.0.0.0
Én egy ZOTAC GeForce GTX 980 Ti 6GB AMP! Extreme-t* kickstartereznék előttük 😊

//* valahol 725 dollár körül tanyázik az ára neweggen.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.07. 15:32:18

wesker24
Ha a Dark Souls 3-ra nem is, de egy DOOM-ra biztos lenne igény ! 😄
IMYke2.0.0.0
Csak csendben írom: ne költsd el mindig a heti béred maradékát ránk 😊

Dzsini
Az nem is sok az 1001%-hoz képest 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
Sg-ej seket kérdezem. Lenne igény egy DS3-ra?

Fpocok
480 ora izsákozás során megszoktam. 😊

grebber
Valamik kellenek a bundlekba majd....<#banplz>

Next PC upgrade: 2022