Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Mind a három rész + összes DLC egybegyúrva, összekötve, új játékmódok, karakterek, endgame, stb.

[merlinw.org]

Tinman
Háááát hónapok múlva válaszolok is... tervezek egy teljes Van Helsing maratont, végül is végre teljes :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Egyrészt köszönöm, hogy gondoltál rám, átfutottam és ha most kezdtem volna neki 1-2 modot biztos beizgatnék :-)

Viszont számomra(!) nem ér ez a játék annyit, hogy achimaxoljam. Azt talán már mondtam, hogy HARD fokozaton kezdtem, de ahogy látom ez kimerül annyiban, hogy több ütés kell a mobokba és kevesebbet sebzek. A másik pedig, hogy a 30. szint körül járok a mélyben, így ha jól tudom már közel a vége, nem nagyon akarok én már ettől a játéktól sokat...

Olvastam a Steam-es véleményed és a Diablo 1-2 tükrében engem picit meglepett, de term. elfogadom. Az a nagy helyzet, hogy ha melóban akad egy szabad fél óra, akkor pl. kifejezetten élvezem... itthon viszont tényleg úgy érzem, hogy tableten pötyögtetek valami java alapú cuccot. Kevés ez a játék, nincs meg benne a mélység, még akkor sem, ha mélyen járunk :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Gungeon, kb egyet tudok vele érteni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Tinman vs. Torchlight 1 témában, az öcsikhez amúgy is szükséges MOD-dolás okán (is): Helpful Mods - totyik a link mögött

* Complete Mod List
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.09. 16:54:12

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
különbség?

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Tinman
Végre megvan a Van Helsing Final Cut is, persze free :-)

Neocore redeem oldala, ha megvan már a trilógia.

Tinman
Köszi az infót, ma is tanultam valamit :-)

Dzsini
Igen, erre mondtam példaként, hogy a "melverstajert" Ausztriából vissza lehetett igényelni minden behozott termékről.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Na ezzel újat mondtál!

Tehát ha magánemberként veszek ott egy tv-t, akkor az USA adóhivatalától(?) visszaigényelhetem a 6%-nyi áfát?

Dzsini
Igen, de ha ott kilépsz az országból, akkor visszaigényelheted azt a 6% adótartalmat. Hogy nem teszed meg? Az már a te döntésed.

Ha pedig egy kinti boltból online vásárolsz külföldre, akkor nettó áron küldi pl. az Amazon is a terméket, majd az itthoni behozatali eljárás során kifizeted az adótartalmat (amit általában írnak is, hogy kb. mennyi lesz).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.09. 12:25:59

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
"mivel kint nem teszed (nettó áron vásárolsz termékeket)"

Nem. Bemegyek pl. egy connecticut-i Best Buy-ba, veszek egy tv-t magyarként, az árban kifizetek cirka 6% forgalmi adót is, mert magánember nem vásárol ott sem nettó áron tv-t, mert nem tud. Fogom ezt a tv-t és be akarom hozni Magyarországra és máris jön rá a vám, majd az arra számolt ÁFA, holott 1x már kifizettem rá ~6%-nyi forgalmi adót, -nagyon helyesen- pontosan azon a helyen, ahol forgalomba hozták...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.09. 12:24:37

Dzsini
Valahol meg kell fizetni a forgalmi adót - mivel kint nem teszed (nettó áron vásárolsz termékeket), ezért itthon kell. Ha vannak emlékeid még abból az időszakból, amikor Ausztriából hozták haza az emberek a dolgokat, akkor ott is először (vagy néha utólag) visszaigényelték az ottani áfát (Mehrwertsteuer), majd itthon a vámkezelés során vámot, és 1988 óta áfát fizettek a termékre.

Szolgáltatások (pl. elektronikus szolgáltatások - szoftver, stb.) esetén pedig szintén a vásárlás helyén érvényes adótartalommal együtt fizetsz a termékért, ezért is kell jelezned, hogy honnan vásárolsz pl. a Steamen is - ott ők aszerint kapnak több vagy kevesebb nettót a termékért, hogy honnan vásárolnak, ők a bruttó árat fixálják egy régión belül.

Fpocok
Seth
Ez egy idétlen arénaharcos, multiplayeres valami, kb senkit nem fog meghatni. Mi lenne, ha nekiállnának egy rendes folytatásnak(előzménynek, köztesnek, mittudomén, annyit kavartak időutazással, hogy nem lehet követni 😄)

PSN ID.: Beegabor

grebber
Dear Esther, Ethan Carter.... ezek kb ugyanazok igaz kevesebb szöveggel.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Most olvasom a másik totyikban , hogy Legacy of Kain spin-off Nosgoth cancelled
This sucks.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az is lehet az oka, h rétegjáték. Szóval nem egy Bethesda játékról van szó, amik igaz, h rengeteg szöveggel rendelkeznek, de mindenki ismeri őket és rengetegen játszanak velük. 27k embernek van meg a játék csak. Szted ebből mennyi magya? 😄
grebber
Ennél 456x nagyobb szövegmennyiségű game-ekhez is van / készül...

Lehet, h pont azért. 😄
grebber
Nagy kár, hogy azt nem magyarította senki. Rengeteg a szöveg 😞

Hát, ez ilyen sétálószimulátor. Ha van mellé kialakítva egy jó kis sztori, világ, akkor kellemes tud lenni. Az Old City: Leviathant pl. nagyon élveztem, habár az már inkább interaktív regény (annyi olvasnivaló van benne), mint játék.
wesker24
ÉN PS4-es végigjátszást néztem róla egynek elment, a zenék nagyon jók voltak benne, lenyűgöző környezet van benne, de nekem ez kevés hogy semmi mást nem tudsz csinálni benne csak egyik helyről a másik helyre mászkálsz azt már adja is be a következő mapot.
Totti5
PS4re tavaly nyáron jelent meg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wesker24
Én már láttam az egészet, nem nagy szám, az egész játék egy walking simulator, amiben csak egyetlen dolgod van elsétálni A-ból B-be miközben dialógusokat hangfelvételeket és párbeszédeket hallgatsz vissza, hogy megtudd pontosan mi történt. Nagyon jó zenék vannak benne, a grafika is egész jó de semmi több.
azt hittem ez csak ps4-re lesz, tök jó

Azért ha megnézed nem csak a From játékai drágábbak hanem már úgy általában minden pc-s játék...13-14k-nál kezdődnek már a sima dobozos kiadások is és steamen is inkább 60 eurókért adnak mindent mint 50-ért.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
A DeS és a DaS u.a. az alapokon nyugszik, mégis különböző játékok, annyira, hogy szerintem PC-ről rettentően hiányzik egy HD remake belőle... a sok fos 2-5 éve megjelent játék HD kiadása helyett ezzel lehetne mocsok nagyot kaszálni.

KB sajnos mélyrepülés az AP óta, bár a DS-al egy picit többet, szebbet, jobbat sikerült letenni az asztalra. A DaS 2 DLC-ék nekem nagyon megfeküdték a gyomrom, a 3. DLC-t konkrétan meg sem néztem. Szégyen, de nincs hozzá gyomrom, pedig állítólag az jobb, mint a 2. DLC.

A SotFS-t bizony még fanatikus Souls kedvelők is szidták, akkora iszonyat lehúzás volt Day1, mint állat. Nem is vettem meg... hanem valami kemény 2-3 euroért upgradeltem a pakkom egy akciókor. A From már a DeS-al rájött, hogy kincs van a kezeik között, a DaS 1-el mocsok sok új playert szereztek hiszen könnyebbé tették, a DaS 2-vel és a Bloodborne-al még tovább szélesítették a lehetséges vásárlók sorát... borítékolom, hogy a DaS 3-al is szépen fognak kaszálni, főleg az olyan hülyék miatt, mint a Tinman.

wantonly
Valóban ugyanaz a recept ismétlődik, de például a másik nagy kedvencem a King's Bounty is részről részre ugyanaz, mégsem tudtam megunni, noha egy idő után már én is húztam a számat.

Viszont a Dark Souls esetében nem is ez a legnagyobb baj, hanem, hogy elkezdték okádni a DLC-ket, a harmadik rész meg sem jelent, de már Season Pass-ról beszélünk, a dobozos alapár is 50%-al drágult. Tavaly 10.000Ft-ért rendeltem elő a dobozost, most 15-ért tudnám, ráadásul a fémdoboz, mint extra annyira nem nagy szám szerintem. A 2. részhez azóta sem vettem meg a DLC-ket, a Scholar of the First Sin pedig gyakorlatilag ugyanaz a játék még egyszer eladva közel alapáron. Szóval köszönöm From, én ezúttal kihagyom... Majd leakciózva, olcsón.

Viszont a megjelenés 'örömére' letöltöm újra az első részt, ha már közben kiadták a fordítást is hozzá. 😊
Tinman
"haszont"

Képes vagyok helyesen is leírni: hasznot.

Amúgy, a vámot még tudom értelmezni, de az ÁFA-t ilyenkor már nagyon nem. Vesz egy magánszemély 1 db. tv-t, nyilván nem kereskedni fog vele, de azért általános forgalmi adó kerül rá, kövér 27%, holott a büdös életben nem lesz forgalomban -.-

Ja és az a mocsok dolog van még, hogy a termékre rászámolják a vámot, aztán erre az egészre még az áfát!

IMYke2.0.0.0
Everybody's Gone to the Rapture - PC - 4:37 hosszú videó.
Published on Apr 8, 2016

3Error
Köszönöm ! <#worship>

@ ratgab <#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Fpocok
Legalább 4k tvvel rakták bundliba. Olyat is láttam már 😄

Dzsini
Plusz ha Amazon lenne és szállítanák ide, akkor vám plusz ÁFA szépen hozzácsapódna - lehet, hogy úgy is megérné, de azért az nem kevés.

wantonly
Ja, hogy mifelénk nem szállítanak, mint az amazon? Oké, leesett. 😄
Tinman
+ MerlinW + Wesker:

Úgyis benne vagyok a témában, kb. szünet nélkül fogom folytatni a 2. résszel, kíváncsian várom. Amúgy szaGma megint összehazudozta a fél világot. TL 1 részre szórták a 8 feletti, inkább 9-es értékeléseket, majd amikor kijött a 2. rész szembesültek vele, hogy mennyi hiba, vagy hiányosság volt az 1. részben. Akkora kóklerek dolgoznak pénzért ilyen helyeken, hogy arra szavak nincsenek. T. a kevés számú kivételnek.

Tinman
Nem is tudtam, hogy amcsiban éltek... ha így van, pls vegyél pár Twinkiest, ha jöttök majd haza kifizetem, persze kis haszont nyugodtan tegyél rá :-)

wantonly
43" Roku TV and Black Ops III PS4 Bundle

Nem kicsit jó üzletnek tűnik... Nemsokára terveztünk TV-t venni + kb. ingyen lenne hozzá egy PS4. Az a baj, hogy szerintem asszonyt nem tudnám rábeszélni, hogy innen rendeljünk, nem bízik a külföldi vásárlásokban.
Prince23
Torchlight 2 mestermű lett. Sőt, több dologban is vetekszik a Diablo 3-mal. Ajánlott akció-RPG a rajongóknak. Kötelező mű!

wesker24
Abban egyetértünk hogy a Torchlight 1 sose volt jó játék egy darabig én is jól elvoltam vele aztán egy idő után meguntam az egészet, a Torchlight II az első részhez képest igazi Mestermű, a Torchlight 2-ben élvezet volt játszani főleg CO-opban (ugye Ratgab 😄 ) na ott ki is maxoltam a Necromancerem a maxi szintre lvl 100 😄, de HC-ban eszem ágában se volt játszani mert elég csak egy kis baki vagy egy hiba azt máris ment a kukába több 100 óra gameplay 😄.
MerlinW
Én szívesebben játszottam TL-al, mint Dio-val (nekem sosem jöttek be), de valóban a második rész köröket ver az elsőre. Egyébként nekem mostanában a Van Helsing a favorit a stílusban😊

[merlinw.org]

2. rész sokkal jobb lett.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Napokban én is olvastam! <#eljen>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Jó lenne lassan ebből egy teljes :-D

Tinman
Feltétlenül lesz végigjátszás. DE! Ott rontottam el a 2. rész végigjátszását, hogy meg akartam felelni másoknak, pontosabban a többség akaratának. Nekik az volt a lényeg, hogy minél előbb legyen tartalom, holott úgy felületesebb eredmény születik. Ezúttal másképp lesz. 100% saját tempó, de alapos, tartalmas és kellemesebb lesz.... when it's done. Min. 3-4 végigjátszás után fogom elkészíteni az 5. YT képest. Addigra már lesz 1000 a YT-on, de nem számít. Az a lényeg, hogy nekem öröm legyen elkészíteni és akkor talán másoknak is tetszhet majd.

Elnézést kérek a magam nevében kis reklámért, bár mindenkit nyugtasson a tudat, hogy nekem eddig ebbe a témába cirka 200k benne, ebből visszajött 0 Ft :-)

IMYke2.0.0.0
Nagyok lesznek a Final Fantasy VII Remake epizódjai

"Amikor a Square Enix bejelentette, hogy epizódonként fog megjelenni a régóta várt Final Fantasy VII Remake, sokan nem értették és furcsállták a döntést. Pedig kicsit belegondolva eléggé logikus: ezek a játékok már eljutottak arra a szintre, hogy rengeteg ideig készülnek, és irgalmatlan mennyiségű pénzt kell beléjük pumpálni. Elég csak megnézni, mióta készül a Final Fantasy XV, illetve, hogy meddig fejlesztették a Final Fantasy XIII-at, hogy aztán végül később közvetlen folytatásokkal igyekezzenek visszatermelni a pénzt.

Ezzel együtt érthető, ha a keményvonalas Final Fantasy-rajongók aggódnak az epizódokra darabolás miatt, elvégre egy ilyen jellegű JRPG-től masszív méreteket és hosszúságot várunk el. Yoshinori Kitase, a sorozat producere azonban most arról beszélt, hogy aggodalomra semmi ok, és szerinte valójában sokan félreértették az "epizódos" megjelenést, vagy ők nem fogalmaztak elég tisztán.

Kitase ugyanis elmondta, hogy a cél inkább a Final Fantasy XIII példájának követése, így tehát valójában nem epizódokat kapunk, hanem teljes játékokat. "Gyakorlatilag a sorozat minden darabja egy teljes értékű játék lesz... Ha a Final Fantasy VII Remake-et nézzük, akkor minden egyes rész nagyjából olyan méretű lesz, mint a XIII esetében".

Kitase ezen kívül arról is beszélt, hogy mennyire változik meg a történet és a játék felépítése. Mivel ő maga, valamint Tetsuya Nomura és Kazushige Nojima is dolgozott az eredeti Final Fantasy VII-en, nem érzik úgy, hogy adott esetben ne nyúlhatnának hozzá bármihez - hiszen ők voltak az eredeti alkotók is. Ez azonban Kitase szerint nem jelenti azt, hogy feltétlenül hozzá fognak nyúlni mindenhez."

IMYke2.0.0.0
"Witcher 3: Wild Hunt"

* CDGalaxis: 9000 Jó Magyar Pénz

* FunStock Digital: KLIKK + itt a kedvezmény kód: APR-COUPRED-HOT20

Íme, ennyi a vége, ha valaki itt venné:

Tinman
Hazafelé vallottam be a páromnak, hogy mi a helyzet... azt hittem leszedi a fejem, de valahogy ma kenyérre lehet kenni ;-) Szó szerint azt mondta, hogy "megdolgoztál érte, abs. megérdemled".