Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Felszippantotta a Codemasters a DriveClub fejlesztőit

"A Codemasters világossá tette, hogy kizárólag a munkatársaknak tettek ajánlatot személyesen, ez az egész semmilyen üzleti kapcsolatot nem feltételez a Sonyval, így sem az Evolution korábbi címei, sem pedig a technológiai nem kerülnek át. Ezen kívül a Codemastersen belül kialakított új csapat már multiplatform játékokon fog dolgozni."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mesélhetnél majd a GITS-játékról 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Egy játék minőségét meghatározza az is, hogy mennyire sekélyes vagy sem... Mondhatnád, hogy ettől még a core gameplay jó, csak az számít. Mondhatod, de az sem jó. Egy végtelen grindfeszt, kvázi cél nélkül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Nem mindig vágyik az ember egy évekig tartó szerelmes kapcsolatra, néha elég egy gyors numera is. Ez jelen esetben az utóbbi. Nincs vacakolás, megveszed és mehet a pumpálás, kit érdekel a komplexitás? Ja hogy téged, de ez már egyéni probléma.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.11. 14:29:50

Tinman
Ha valaki szeretne együtt zuhanyozni az apjával, van hozzá 33%-os kuponom és még csak a szappant sem kell leejtenie. <#buck>

/tényleg van hozzá kuponom, tényleg odaadom

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen, ez az egyik legnagyobb hibája, de hogy ez lenne az előnye is...? Előny, hogy 1 bites bonyolultságú és még közben akció-RPG is? Pont, hogy azok az igazán jó ARPG-k, melyekben van némi mélység és komplexitás, hiszen maga az ARPG műfaj azt szokta jelenteni, hogy mész és csapkodsz/varázsolsz/lősz.

Egyébként ha annyira szaGmabeli, miért normalon kezdte??? Ha valaki szakmabeli és gyakorlott ARPG játékos, akkor nem is kérdés, hogy hardon kezd.

zorrobomber
És mégis egy szagmabélitől fogok idézni:
"Torchlight’s biggest strength and weakness is its simplicity."

"Torchlight follows the formula very faithfully. Almost minimally. Any twists to tradition are very subtle. What it instead focuses on is getting the core, idiotically engaging concept behind the dungeon crawler exactly right, and then makes it louder. It’s a ballistic game, exploding and erupting in frenzies of colour without pause, throwing wave after wave of raging enemies toward you."

Ennyi, és ja, jobb helyeken nincs pontszám 😊

Tinman
Ha egy közepes játékot 8-9-el illetnek, miközben ott és akkor, csak jobb konkurensei vannak, az blaszfémia. Mondjuk a szagmától megszoktam.

zorrobomber
Röviden: igazad van biztos, de a játékipari blaszfémia és iszonyú gáz kifejezések erősek. Vagy nem, de igazából nincs jelentősége.

zorrobomber
Néha nem lehet megmagyarázni hogy miért tetszik valakinek egy játék. A Cookie Clicker-el is sokan játszanak és tetszik nekik. Most akkor számítanak az újságírói értékelések vagy nem? Szerintem a 8-9es értékeléseket kontextusban lehet értelmezni (mint szinte mindent), és ott viszonylag rendben vannak. Nem látom hogy a stíluson belül miért lenne extra szar a Torchlight, ráadásul amikor megjelent nem volt akkora divat a műfaj. Olyan szempontból nekem is kicsit csalódás volt hogy azért távolról sem egy Diablo/Titan Quest.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.11. 13:35:00

Tinman
Ha láttad a játék 5%-át, akkor láttad az egészét. Dettó u.a. van LVL1-től egészen LVL35-ig. Sok meglepetés nincs, csak erősebb mobok, több loot, más színű helyszínek. Iszonyú gáz, hogy ez a játék 8-9-es értékeléseket kapott. Játékipari blaszfémia. Ott és akkor ránéztem pár óra erejéig, de úgy ítéltem meg, hogy majd ha nagyon ráuntam a Diablo-ra, akkor megérhet egy patront.

Erre a játékra pedig pont nem igaz a kevesebb néha több, mert ez szinte minden szempontból kevés (történet, gameplay, helyszínek, küllem, zenék, karakterek, etc.), állítólag a 2. rész "szebbje és többje" ezt jól alá is támasztja.

zorrobomber
Átfogalmaznám, 1 végigvitelt ér a játék, ha kedv van hozzá. Amikor "netbookom" volt csak 2 hónapig a messzeségben akkor év játéka díjasnak tűnt. Magyarán, akkor, ott, jó volt.
"Elég egybites" - a kevesebb néha több.

Tinman
Átvariáltam 1-2 skillt, azóta megint pusztulgurul minden. LVL32 egy csapás, egy mob. Spec bossokba kell 10-12 nem sok :-D

Viszont tényleg csak 1 végigvitelt ér a játék. Nem téged bántalak vele, a játékot bírálom: elég egybites.

zorrobomber
+, 10,010. jelentkező lettem 😄 😄 😄

Jim Morrison
+, 10,008. jelentkező lettem 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kigyi
Szép felajánlás, gyorsan kerestem is oylat amire én is tudok jelentkezni igaz ott kicsit mások az esélyek 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Fpocok
Már nincs sok idő.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Troger911
Köszi!
genndy
<#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Gratulálok a nyerteseknek!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Valahogy elkapott a hangulata megint - ha sikerült a Hard, akkor lehet, hogy belekóstolok a nehezebb szintekbe is.
Nem fogom túladagolni, mert van sok száz játékom, ami telepítve/vagy telepítésre vár, de amikor klikkfesztre és ismerős játékra vágyom, talán majd beizzítom, és kimaxolom.
A Torchlight 2 is telepítve, azt talán épp wesker24-el (koop)multiztuk kicsit pár éve. 😊

Tinman
Azt írták a hardra, hogy olyanoknak ajánlott, akik nem kezdők az ARPG-k terén. Nem érzem magam kezdőnek és igazuk is volt, mert 30 végéig, nem nagyon volt gondom. Aztán betonfal. Az addig spórolt HP potikat már el akartam adni annyi volt, most 31 elején járok és alig maradt. Elhasználtam cirka 100 db.-ot egyetlen szinten, pedig sok mindent csinálok csak éppen nem rusholok. Nagy gondom a kezdetektől fogva, hogy nem pontos a targetelés, nagy kavalkádban kb. fogalmam sincs kit ütök, pedig hardon ez létkérdés. Az egérkurzor is nagyon beleolvad a kavalkádba, nem 1x haltam már meg ezek miatt.

Az is nagy kínom mostanában, hogy nem esik a karimnak való cucc. Melee-el tolom, esnek a lőfegyók, 2 kezes pálcák, nagy magic igényű cuccok, de ami nekem passzolna az nagyon kevés, ami esik az is hulladék, LVL 12-15-ös szintigénnyel, ami teljesen komolytalan.

Akár hiszed, akár nem pár évvel korábbról emlékeztem Eszterkédre :-) Azt viszont nem nagyon értem, hogy miért akarod hardon is letolni. Annyi, de annyi sokkal jobb játék van ennél, még stílusán belül is, hogy nagyon sajnálnám rá az időt a helyedben, meg ugye mindenki mondja, hogy a folytatás sokkal jobb.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.10. 19:31:37

3Error
<#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Bátor vagy, hogy harddal indultál.
Én Easy-vel kezdtem, hogy megismerjem a játékot .
Nyugdíjaztam is azt a karaktert: klikk reám

Ma indítottam egy Hard karaktert.

Tinman
Torchlight HARD fokozat nehézség LVL30-ig:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Torchlight HARD fokozat nehézség LVL30 után, de rögtön, az első lépcsőn lemenve, majd utána méterenként:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szabi
szép felajánlás, köszönjük <#worship>

"Nulla tenaci invia est via"

MerlinW
<#eljen><#worship>

[merlinw.org]

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

3Error
K-k-k-k-k... nyomjuk, mint az arabok keletnek... <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
<#worship>

wantonly
<#worship> <#eljen> Köszönjük szépen!
Fpocok
Ha érdekel, jelentkezz. Nincs feltétele.
Viszont ha nyersz, végig kell tolnod, szenvedned, különben büntit kapsz <#beka3>

Fogd fel úgy, hogy a sors akarja, hogy elveszítsd a Souls szűzességed....Szerintem nevezz! :-) Ha megnyered az egyértelmű jelzés a sorstól.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.10. 12:11:27

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Wowowow <#wow1>
Viszont erősen gondolkozom hogy nevezzek-e, mert még az 1 sincs meg (nemhogy végigvittem volna) Persze: <#taps><#worship>
(ezzel az avatároddal vicces lesz majd a nyertesnek amikor felbukkan a gifmacska <#vigyor>)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Dark Souls <#worship><#worship><#worship>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.10. 12:02:37

Hogy neked a konzolhater külsőd mekkora szívet takar...Kösz a lehetőséget...Erre benevezek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
gamestar.hu

Fpocok
Sok szerencsét!

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.04.10. 11:40:44

Voltan
GS?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Én nem tudhatom kinek mit nem szeret a beteg lelke. GS után már elvesztem

GS - Az egyik legismertebb magyar játékos hírportál.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.10. 11:40:50

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Jó, csak linkelhetnél olyasmit, aminél van egy minimális esély arra, hogy valakit érdekeljen.
Ennél nincs.

grebber
Nem viccelek , linkelek. Az meg , hogy kit hogy érint nem az én gondom.

Voltan
LOL, viccelsz? Ez a szar még akkor sem kellene,ha fizetnének érte.

grebber
Én azt mondom ide simán jöhet a további észrevétel is.

ez olyasmi lehet mint anno a hüvelykújjas görgetős egér, faternak volt olyan, nemsokáig

darkSectorxxx
Ez barátom egyiktől sem jobb ez a probléma. 😄
Ez a 2 ötvözete, olyan mint a svájcibicska, sokminden van benne, mégsem jó igazából semmire. 😄

Van benne kés, olló, meg hátvakaró, mégis mindegyik szarabb mint a normális egyénileg használható társa.

Persze ha lesz feles 20 ezrem én is veszek majd. Majd kiszögelem a falra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.09. 23:46:40

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Twin Stick shooter steam controllerrel:
Gungeont próbáltam ki pár órára vele... Nyilván mondanom sem kell, hogy egér bill közelébe nem ér. Jobb-e, mint a sima gamepad? Hát... lehet hogy csak azért, mert nem adtam neki elég időt, de szerintem picit pontosabban lehet nyomni gombával a célzást. Pozitívum, hogy lehet egérként használni a trackpadet és akkor olyan a célzás, mintha egérrel tolnád.

Egyelőre még mindig csak azt tudom mondani, hogy olyan vegyen, aki szeret fpst tolni gamepaddal. Holnap megnézem egy over the shoulder tpssel.

Legközelebb toljam ezt off topikba?

grebber
We were already told prior the announcements that the developer has no plans to add support for DirectX 12.
Hála a jó istennek lehet akkor pc-n is fog futni rendesen<#banplz>

Fpocok
Az ilyen eket törvényileg kéne betiltani.