Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Codemasters világossá tette, hogy kizárólag a munkatársaknak tettek ajánlatot személyesen, ez az egész semmilyen üzleti kapcsolatot nem feltételez a Sonyval, így sem az Evolution korábbi címei, sem pedig a technológiai nem kerülnek át. Ezen kívül a Codemastersen belül kialakított új csapat már multiplatform játékokon fog dolgozni."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.11. 14:29:50
/tényleg van hozzá kuponom, tényleg odaadom
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként ha annyira szaGmabeli, miért normalon kezdte??? Ha valaki szakmabeli és gyakorlott ARPG játékos, akkor nem is kérdés, hogy hardon kezd.
"Torchlight’s biggest strength and weakness is its simplicity."
"Torchlight follows the formula very faithfully. Almost minimally. Any twists to tradition are very subtle. What it instead focuses on is getting the core, idiotically engaging concept behind the dungeon crawler exactly right, and then makes it louder. It’s a ballistic game, exploding and erupting in frenzies of colour without pause, throwing wave after wave of raging enemies toward you."
Ennyi, és ja, jobb helyeken nincs pontszám 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.04.11. 13:35:00
Erre a játékra pedig pont nem igaz a kevesebb néha több, mert ez szinte minden szempontból kevés (történet, gameplay, helyszínek, küllem, zenék, karakterek, etc.), állítólag a 2. rész "szebbje és többje" ezt jól alá is támasztja.
"Elég egybites" - a kevesebb néha több.
Viszont tényleg csak 1 végigvitelt ér a játék. Nem téged bántalak vele, a játékot bírálom: elég egybites.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nem fogom túladagolni, mert van sok száz játékom, ami telepítve/vagy telepítésre vár, de amikor klikkfesztre és ismerős játékra vágyom, talán majd beizzítom, és kimaxolom.
A Torchlight 2 is telepítve, azt talán épp wesker24-el (koop)multiztuk kicsit pár éve. 😊
Az is nagy kínom mostanában, hogy nem esik a karimnak való cucc. Melee-el tolom, esnek a lőfegyók, 2 kezes pálcák, nagy magic igényű cuccok, de ami nekem passzolna az nagyon kevés, ami esik az is hulladék, LVL 12-15-ös szintigénnyel, ami teljesen komolytalan.
Akár hiszed, akár nem pár évvel korábbról emlékeztem Eszterkédre :-) Azt viszont nem nagyon értem, hogy miért akarod hardon is letolni. Annyi, de annyi sokkal jobb játék van ennél, még stílusán belül is, hogy nagyon sajnálnám rá az időt a helyedben, meg ugye mindenki mondja, hogy a folytatás sokkal jobb.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.10. 19:31:37
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Én Easy-vel kezdtem, hogy megismerjem a játékot
Nyugdíjaztam is azt a karaktert: klikk reám
Ma indítottam egy Hard karaktert.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Torchlight HARD fokozat nehézség LVL30 után, de rögtön, az első lépcsőn lemenve, majd utána méterenként:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Viszont ha nyersz, végig kell tolnod, szenvedned, különben büntit kapsz <#beka3>#beka3>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.10. 12:11:27
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont erősen gondolkozom hogy nevezzek-e, mert még az 1 sincs meg (nemhogy végigvittem volna) Persze: <#taps>#taps><#worship>#worship>
(ezzel az avatároddal vicces lesz majd a nyertesnek amikor felbukkan a gifmacska <#vigyor>#vigyor>)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.10. 12:02:37
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
GS - Az egyik legismertebb magyar játékos hírportál.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.10. 11:40:50
Next PC upgrade: 2022
Ennél nincs.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez a 2 ötvözete, olyan mint a svájcibicska, sokminden van benne, mégsem jó igazából semmire. 😄
Van benne kés, olló, meg hátvakaró, mégis mindegyik szarabb mint a normális egyénileg használható társa.
Persze ha lesz feles 20 ezrem én is veszek majd. Majd kiszögelem a falra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.09. 23:46:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Gungeont próbáltam ki pár órára vele... Nyilván mondanom sem kell, hogy egér bill közelébe nem ér. Jobb-e, mint a sima gamepad? Hát... lehet hogy csak azért, mert nem adtam neki elég időt, de szerintem picit pontosabban lehet nyomni gombával a célzást. Pozitívum, hogy lehet egérként használni a trackpadet és akkor olyan a célzás, mintha egérrel tolnád.
Egyelőre még mindig csak azt tudom mondani, hogy olyan vegyen, aki szeret fpst tolni gamepaddal. Holnap megnézem egy over the shoulder tpssel.
Legközelebb toljam ezt off topikba?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hála a jó istennek lehet akkor pc-n is fog futni rendesen<#banplz>#banplz>