Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TINMAN: Dislike bart nézd.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szombaton viheted postára, tudod a címem! 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Sajnos IG meg a másik véglet, ott meg nem tudom hova szórjam a sok értéktelen hulladékot 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.06. 20:30:27
Next PC upgrade: 2022
Fúúúú... hihetetlen egy banda. Shut up and take my money!
Szerk.: Ja és akkor a következő a Rocket League, amit kb. az összes ismerősöm halálra ajnároz, hogy vegyem meg. Relax srácok meg lesz véve a maga módján ;-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.05.06. 20:12:07
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mad Max mellé megérkeztek a hulladékok
Infinifactory
Crawl (Early Access)
JumpJet Rex
Fran Bow
Galak-Z
Oddworld: New 'n' Tasty
1993 Space Machine
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.05.06. 13:30:51
Star Wars®: Knights of the Old Republic™ - £2.29
Grand Theft Auto: Liberty City Stories - £2.29
Max Payne - £1.49
Grand Theft Auto: Vice City - £2.29
Grand Theft Auto 3 - £2.29
Grand Theft Auto: Chinatown Wars - £2.29
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.06. 10:27:20
Adversus solem ne loquitor
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
arty csókoltat 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(PH! addikt)
várható volt, hogy azért keresztelték bétára, hogy legyen mivel takarózniuk ...
- de tényleg, ne menjen már attól a mennybe az ms/t10, mert ez nem AKKORA szar, mint 1-2 előző xbón-exklu! 😊 azért van itt baj bőven, ahoz képest ez nem is valódi játék (nem teljes játék, inkább csak egy kis ízelítő, némi lehúzással és a kötelező win10promó)
(persze azt is megértem, hogy mindenki örül mint állat, h jövöget a forza pécére - számomra egyébként is ez minden idők legjobb sorozata, soha életemben nem játszottam semmivel annyit, mint ennek bármely része... (elsőt kivéve, abban nincsenek százóráim)
/ami amúgy rohadt jól fut, élvezetes is, nyomtam one-on anno, de f2p lesz, ergo mint játék nem érdekel, de a Horizon miatt nagyon nem mindegy mire képes UWP-n a T10. ezek szerint jóra, bár vannak vele tehcnikai gondok, ami betudható a béta mivoltjának.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.06. 09:58:16
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.06. 09:10:41
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mindenesetre az asztali parancsikont is hozzá lehet adni steamben, most néztem win7-ben. Kérdés, hogy ua. megy-e win10ben is, vagy ott már nem .lnk fileok vannak az asztalon...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.06. 09:05:14
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.06. 08:58:59
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mert Steamre bal alsó sarkos Termék aktiválása > Nem steames termék hozzáadása, ott .exe kiválasztása, és hozzáadod a könyvtáradhoz.
Elvileg (nem W10-ben) meg az asztali ikonon jobb klikk > Tulajdonságokkal meg tudod nézni, hogy hol található az .exe, amire az asztali parancsikon mutat.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Na szóval menj be a c-re alapértelmezetten és lesz lehet rejtett mappaként valami "windows data" vagy mi a szar. 😄 még ilyen dollárjel is van asszem a mappa nevében.
Belépsz és ezen bellül fogod majd megtalálni az ikonját, majd jobbgomb küldés asztalra, tudod az a terület, amire azt mondtátok hogy nem lehet a fájlokba beletúrni....legalábbis a TR-nél nekem működött.
A csempéről tudtommal csak az alsó tálca sávra engedi. 😊
Csak szólj segítek. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.06. 08:52:31
Feltelepíti a winstore a forzát, és ott az ikon a startmenüben egyből a legutóbb hozzáadott részen. Ezen jobbklick és kitűzés tálcára. Angol windowsban Ugyanez angolul. Ez olyan szinten nem rocket Science hogy borzasztó, tényleg rossz nézni amit összeszenvedsz, kapd már össze magad! 😊
unokaöcsém az előbb megkérdezte hogy mi az hogy fórum 😊 ~12 éves, CSGO pléjer <#hehe>#hehe>
Aszongya': Daily Deal -> Darkest Dungeon 16.49 Euro. OMG!!! :-DDDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azon a képen a teljes elérési út ott van, hogy hol kell ezeket beállítani, úgyhogy nem ismétlem magam az előző hozzászólás végével 😊
Oké, valahogy sikerült kihúznom sokadjára. Viszont még mindig nem tudom berakni steam alá, szóval ez sem segít.
Faszomat a windows storeba.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.06. 07:50:06
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.06. 07:31:48
-Belefáradtál, hogy a PCden minden tökéletesen megy és értesz mindent?
-Megelégelted, hogy minden egyből működik?
HASZNÁLJ WINDOWS STORE-t!!!!
Hogy tudom kirakni Forza ikonját? Hova telepítette a játékot?
ez a Salt most jön pc-re?
What.
Lobos mikor speedrunt nyomott, azt hittem steam-en játsza. 😄