Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
120+ frame mellett futtatni a Doom 2016-ot maxon? Egészen biztos ez? Ráadásul úgy, hogy a fogyasztása max 180W?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én sem. Bármelyik aktuális hájend VGA tudja ezt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Kár, hogy 230.000 körül lesz itthon egy ilyen VGA.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Én azt nem értem ezen mit kell nézni. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Jim Morrison
hirtelen mégis azt hittem, hogy console (pedig olvastam a címet), annyiszor váltott bele a map nézetbe... :C

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fpocok
Doom (2016) running on Nvidia GeForce GTX 1080 with Vulkan API

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

lostprophet
Dánkesőőn, ezért sorsolás megint (2 darab):

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Scooter
Boldog születésnapot lostprophet! <#taps>
darkSectorxxx
Én ennyiért megveszem, majd jo lesz kicsit nyomni. 😄

Kösz hogy szóltál, 7-es pakkot vettem. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.07. 20:11:01

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Jaja, elkapkodtam! 😊
Nekem nagyon bejött!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

darkSectorxxx

darkSectorxxx
instant buy
jo játék? 😄

Ha még nem lett volna...
How to Survive akció a Steam-en:

How to Survive 1,49€
How to Survive - Storm Warning Edition 1,89€
How To Survive: Third Person Standalone 0,99€

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ma az egész délután az Overwatchról szólt. Hát, nekem ez nagyon begyere. 😊
zorrobomber
MoRT2195
Am van ott automata fegyver, nem is egy, nézd meg jobban a videót. 😊
darkSectorxxx
😄

Ne fárassz dark...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
S akkor még egyszer megkérdezem: szerinted mi a hétfüttyös fenének is lassítottam volna le másért?
Egyszer már megnéztem eredetiben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
😄d

darkSectorxxx
Kösz ehez még jobb lett volna 10-12 screenshot is. 😄d

Jim Morrison
"és Vegassal lelassítottam a felére.
Így már élvezhető."

Gondolom, hogy figyelj a részletekre, mert kétlem, hogy így élvezhetőbb lenne (nekem nem lett az) <#whatever>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
"azon kívül, hogy több időd van figyelni a részletekre" --- s szerinted mi volt a lényege a lelassításnak? <#whatever>

Jim Morrison
Én most kipróbáltam (letöltés és vegas helyett, a sima lejátszási sebességen változtattam), és azon kívül, hogy több időd van figyelni a részletekre, pont az élvezeti/hype faktort veszi el. Szépen, ütős zenére vágott lett az előzetes, ennek ez a lényege. Minden másra ott lesz majd a gameplay 😊

IMYke2.0.0.0
Itt is:

benőmenő
A közvetítésben is részt vevő youtuber elemzi ki a trailert, plusz elmondja, mit mutattak még a színfalak mögött.
IMYke2.0.0.0
Én letöltöttem 4K Downloaderrel <720-ban 19 MB>, és Vegassal lelassítottam a felére.
Így már élvezhető.

Rengeteg dologra utal pedig a trailer: Hogy milyen időben fog valószínűleg játszódni, milyen járművek lesznek, milyen fegyverzet, milyen eszközök, konkrétan milyen hadszínterek. Mit szeretnél még ennél többet is egy trailerből megtudni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Kommentelni bármelyik birka ember tud. Ez attól még semmit nem fog jelenteni. 😄

darkSectorxxx
Én is ezt akartam mondani ahogy össze van vágva semmit nem láttam a trailerből, szóval nem is tudok róla még véleményt sem mondani. 😄

kigyi
Szerintem abban mindenki egyetért, hogy a single részt a COD széria viszi mindig is az vitte jobban és a BF-ben csak alibi módként kerül bele. Minden COD Single részét szerettem a Cod MW2-ig, mert utána egy sincs meg a szériából lewarezolni nem akarom a multi nem érdekel így kimaradnak, de szerettem az addigi részeket pörgős jól irányított lövölde volt mind. A BF a tömeghentben viszont lényegesen jobb 64 ember küzd I. VH-s környezetben az nekem megmozgatja a fantáziámat. Én eddig is a large CQ-t szerettem gondolom most is ez lesz majd amit nyomni fogok.
A COD nekem már unalmas a multi ingyenes hétvégéken, ha le is töltöm akkor is unatkozok bent a szervereken egy fél óra után már rosszul érzem magam ebben a környezetbe a BF-ben lehet a csapatmunka miatt olyan a hangulat amilyen, de leköti a figyelmem mindig van egy célja a csapatnak és érzed azt, hogy harctéren vagy nem csak egy célpont hanem a csapat hasznos tagja.
Mindkét játéknak meg van a helye a multilövöldék között, de szerencsére annyira különbözőek, hogy nem igazán veszélyesek egymásra játékosbázis szempontjából (kivételek persze vannak akik mindkettőt nyomják, de ők no life gamerek 😄 )

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Ha az undorító vágástól eltekintek: tetszik.

//Csak: legközelebb spoiler mögé!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.07. 10:16:03

Nyilván ha így nézzük ez még akár jó is lehet, mert 2 külön időben zajlanak majd a harcok a 2 játékban. Így még talán egymás mellett is megférhet a 2 játék. A remake miatt amúgy én nem vagyok annyira felajzva, de megértem akinek ez jó dolog.

Nem hinném, hogy ezúttal sztoriban változás lenne. Nyilván kapjuk a szokásos van valami 4-5 órás izé, ami mögé raknak valami történetet. Inkább arra gondolok, hogy az I. VH azért új ízt ad az eddigi BF receptnek szemben a CoD szokásos ízvilágával (ami nyilván sokaknak bejön...lásd Merlin lelkesedése a trailer láttán).

A kinézet engem továbbra sem érdekel: Nyilván mindkét játék jó lesz grafikailag megvalósítva, viszont a BF-ben a helyszín miatt én már most érzek egy kis plusz kreativítást az idő és helyszínválasztás miatt. Semmi haterkedés nem volt amúgy. Az tény, hogy a CoD folytatja a jól bevált Sci-fi receptet a DICE meg idén elkalandozik egy kicsit ismeretlenebb, de számomra izgalmasabb vizekre. Ez tény! Az, hogy játékmenetileg melyik milyen lesz meg majd meglátjuk...Én részemről érdeklődéssel várom idén a BF-et!

Hogy lehetne népszerű, ha szinte nincs ilyen játék. Azért egy világháborús játékban az ember elvárja, hogy nagy csata legyen, nyílt terepen. Na ehhez azért a Dice igencsak ért szóval itt azért lehetne trend teremtés is akár.

A játékmenet biztos másabb lesz, de az alapvető dolgok tuti megmaradnak (gyalogság, repülők, tankok felállás...habár lehet ezek helyett tényleg elsősorban lovag lesznek).

Totti5
Két ugyan olyan téma jobb lenne?

COD nagyon! előre menet, Űr, más bolygó stb... + 10. évfordulóra kiadnak egy fullos reméket a széria legnépszerűbb darabjáról, tehát 2 játékot kapunk majd.
BF nagyon vissza az időben.

Ez jó nem? két teljesen totálisan más játék. Az alapok, a mechanika meg nyilván tök ugyan az lesz mint eleddig is volt a két szériában.

Két story trélert kaptunk, ez alapján mit is lehet kideríteni? BF storyja alázni fogja a CODot? ja, ez volt a tapasztalat a múltban az előző részekkel is ( not ). Nos akkor mi is a gond? semmi iazából, szokásos essünk neki haterkedjük a CODot, mert az most kúl, azt h milyen és mennyire jó! lesz ki a francot érdekel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kigyi
Azért ne írjuk le a trailer alapján megoldották a ezt is eléggé jól van "gépesítve".

Fpocok
Szerintem de. Az első VH nem olyan népszerű, te is írod, hogy alig van ilyen játék. Másrészt a kor miatt biztos kicsit más lesz a játékmenet (lovak, nem automata fegyverek).

Adott 2 játék az egyik halad ugyanazon a vonalon, amiből már lassan a 3. részt gyártják le (Sci-fi) és adott egy másik játék, ami tesz egy kitekintést és ha más nem 1 rész erejéig elhagyja a modern vonalat és egy olyan helyszínre viszi a játékost, ahol nem sűrűn járt még. Szerinted melyiket fogja nagyobb érdeklődés övezni, melyikről fognak többen beszélni, melyiket fogja nagyobb figyelem övezni és melyikről fognak a sajtóban is többet beszélni?

Mi meg pont leszarjuk, hogy mennyi a bevétel...A játékosoknak az a lényeg melyik játék a szórakoztatóbb és melyik a jobb. Én részemről az újdonságra szavazok szemben a lerágott csonttal.

Ha a CoD vs Battlefieldet nézzük, akkor újdonságban a Battlefield idén elviheti a pálmát és ki tudja talán eladásokban is jobban teljesíthet. És azt azért ne felejtsük el, hogy az új érával új játékosokat is vonzanak, ami plusz bevételt is jelent (ha már ennyire az anyagi részére koncentrálsz).

grebber
Verve van a Cod ,miben?
Ezen a piacon a kiadó leszarja neked mi a jó vagy ,hogy a konkurencia jobb vagy nem.Itt a bevétel a lényeg ami eddig mindig a Cod szériának kedvezett bármennyire is fikázzák évről évre egyre jobban...

Next PC upgrade: 2022

Szerintem semmi kockázat nincs benne. A konkurencia a Call of Duty sorozat, ami folytatja a Sci-fi bullshit témát azaz biztosra mennek.

Úgy néz ki a Dice meg végre választ egy teljesen új érát és az I. világháborúba viszi el a játékost. Már most el van verve a CoD sorozat idén. Eredeti ötlet a Dice részéről, mely egy piaci rést használ ki (soroljunk fel 5 első világháborúban játszódó fps-t, esetleg multi lövöldét, ami a szörnymentes és többé-kevésbé a valóság talaján mozog....sor szerencsét hozzá)....Ha jól kivitelezik akkor ebben semmi kockázat nincs....

Ez a rész még talán engem is fog érdekelni.

Fpocok
Elég nagyot kockáztatnak a témával, de remélem bejön.

kigyi
Már letettem a BF szériáról nem vártam tőlük semmit. Örültem neki, hogy a szutykaikkal a szabadidőre és az életre szavaznak nem kell a játékaikkal játszani erre pff. Megint sikerült felkelteniük az érdeklődésem 😞

Rapid81
Az Infinifactory egy iszonyatosan jó logikai játék. Semmiképpen sem hulladék kategória...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Top komment:

"The title literally says battlefield won #ripcod"

Botond
Ha lehet zeppelint vezetni, akkor lehet ez lesz az első FPS amivel az Outlaw óta játszani fogok. 😄
MoRT2195
Nem kicsit oda ba**ós. 😄 Kíváncsian várom mi lesz ebből multi téren.
Tinman
Megértem, ha valakinek ezek a játékok nem tetszenek, de rettenet sokan vannak, akik csípik. Humble a legjobb ezen a téren, nagyon gyakran k. value 1-1 pakk náluk, a store + akcióik viszont felejtősek.

Tinman
Hát ami pay to win az így jár... +mobilos szutyok <#vomit>

Fpocok

Fpocok
AZTAKURAVA!