Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Epicen megveszed az online-t akcióban kb 2000 ft - de tudod refundolni itt: https://www.epicgames.com/account/transactions?lang=en-US
Elindítod a játékot, majd a játékon belül megveszed kb 1600-ért. ha kész uninstall majd rakd újra a rockstaros klienssel.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2021.12.17. 23:33:25
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2021.11.20. 11:59:07
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szerintem valami DSR bug,gyk 1080p-t akar skálázni ezért az kb nem is létezik. 😄
Kap a pofájába egy 16:10es monitort (1920*1200 régi samsung) ha ez sem jön be,kiirtok minden vga vezérlést és bootol alaplapiról...
Legjobb buli hajnal 2 óra körül 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Hacsak nem egy driver erőlteti a 200%-os Resolution Scale-t.
Ilyen van sok játékban, mikor 1080p-be vagy, de a 200% miatt renderel 2160p-ben.
De amúgy a windows játékra gyakororlt hatását, hogy csökkent a teljesítmény, azt kijavították azóta???
Valakinek valami 5let?
Ehhez a játékhoz így kell állíthatni, minnél nagyobbra rakod annál szebb lesz.
a videót 2:43-tól nézd!!!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.07.07. 02:36:39
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ha játék címet tudsz akkor konkrétababn meg tudom mondani.
Letöltöttem a Fifa 21-et, Ea Desktop-on keresztűl.
A gond az, hogy átállítom a grafikát a legjobbra, de mégis amikor elindul a játék akkor alap gyenge grafikán indul el.
Mitől lehet ez?
.." . És bár a korai hozzáférésű verzió angol lesz, a végleges kiadás természetesen már a magyar nyelvet is tartalmazni fogja."
Fura hogy nem hallottam sehol a megjelenéséről, az amúgy elég ígéretesnek tűnik " A történet párbeszédalapú, 512k szónyi duma és 300k szónyi egyéb szöveg van benne."
A játék:
https://store.steampowered.com/app/1508260/Meggytrt_szvek__Avagy_mikpp_vltottam_meg_a_vilgot_Sokadjra/
Parasite Eve 2, best game EVER!
(kép elég szar btw)
Kösz a linket, efelett elsiklottam volna egyébként...
Fanatical Bundle
Nagyon jól néz ki, ráadásul ingyenes.
https://boa.realm667.com/
Letöltés:
https://www.moddb.com/mods/wolfendoom-blade-of-agony
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2021.05.07. 22:54:52
https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/platinum-collection-build-your-own-bundle bundle,
Én be is szereztem ezeket:
Prey
2 wolfi
Praetorians - HD Remaster
shadows: Awakening Complete Pack
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.04.23. 23:45:06
Látom lesz Ultimate Edition is 18 különféle rucival a hölgyre. Annyiba kerül a teljes verziós játék, mint egy Hearhstone kiegészítő az Activision Blizzardnál. Instauy <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.04.23. 15:28:48
Berseria-like kőne.
Steam-re is érkezik szeptember 10-én.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2021.04.23. 10:40:17
83 Metacritic
81 Open Critic
Ugyanakkor ezúttal is gondok vannak a PC porttal.
A konzol verziók viszont csak 1080p. Beleértve az új konzolokat is (backwards compatibility módban fut azokon)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.04.22. 16:35:22