Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Azért ez a "demonic presence at unsafe levels" hangosbemondós üzi elég gáz 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fpocok
Megnéztem multit. 720p highon olyan 100 körül vagy felette megy, 60 alá nem esik. Gyors, tetszik, hogy mutatja sebzest es nem tunik laggosnak. Viszont bekötött kézzel nem a legjobb, pihentetni kéne de szarok ra 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jim Morrison
oh, mikor bezártam a videót, gyorsan leírtam amit gondoltam és mentem tovább... 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Ott van ám a saját videója is linkelve az általad méltatott link alatt írtakban... "I will now gush about DOOM's campaign for about 20 minutes"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
néztem belőle 5 percet. Most komolyan az a baja, hogy nem kapott ingyen doomot és nem készíthet belőle videót? (mindezt az alatt a címszó alatt, hogy igazából nem lesz független vélemény a játékról kiadás napján ilyen-olyan okok miatt és ez mekkora baj?).
Mintha emiatt fogja mindenki megvenni 0day, mert nem látott róluk más videót mint amit a streameken nézhetett.
te jó ég, kíváncsi vagyok hogy mégis mit ragoz ezen 20 percig, de őszintén szólva ugyanakkor nem is érdekel (ellentmondás, tudom, de értitek).
Ekkora nézettség mellett úgyis összejön rá hamar a pénz, majd akkor megveszi - pár nap múlva majd rak ki róla videót....
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.13. 17:12:42

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Nem segíthetek tovább.
Megveszed, és kiderül számodra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Jónak tűnik, csak a szörnyeket szabták el, de azokat nagyon.

(kontrollerrel tényleg nem lehet FPS-t játszani, de gondolom megoldható már egér + klav csatlakoztatása a konzolhoz)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Nem, te emlékszel jól: amikor megjelent, nem volt olyan gép (pontosabban videokártya) amin normál minőség felett stabil 30 fps-mal többel futott volna.

Fpocok
Szerintem továbbra sem egyértelmű.
Rage és bulletstormban sem volt multi, de volt coop, ami csak arénás fos volt. Ezért kérdem.

IMYke2.0.0.0
Nyilvánvaló tény: már megvehető.

Attól még:
I will now talk about nobody getting DOOM review copies for about 25 minutes
TotalBiscuit, The Cynical Brit
Published on May 12, 2016
TotalBiscuit brings you a video essay on the review copy situation for Bethesda's new game, DOOM.

I will now gush about DOOM's campaign for about 20 minutes
Published on May 13, 2016
TotalBiscuit brings you an opinion piece on DOOM's singleplayer campaign.

IMYke2.0.0.0
És az Egyedüli játék csak a kezdet - kooperatív módban te és a barátaid saját Ellenállást formálhattok, és a Forradalom Hőseiként válhattok ismertté.

Mi a fene van ezen hülyén fogalmazva?

//Továbbá:

"Features

• Explore a living, breathing open world - experience true open world gameplay in a first person shooter, brought to life with astonishing CRYENGINE-powered visuals

• Wage Guerrilla Warfare - this is no linear shooter; learn the art of guerrilla warfare and use ambush, infiltration and hit and run tactics against your foe in thrilling un-scripted firefights

• Build the Resistance - recruit revolutionaries to the cause, establish bases and safehouses, capture and customise a deadly arsenal, and build improvised, homebrew weapons for your Guerrilla Tool Kit

• Ignite the Revolution - from oppressed citizen to revolutionary leader, an epic single-player campaign tells the story of the second War of Independence. The dynamic, evolving world responds to your actions as an oppressed nation rises up in defiance against the occupation

Online Co-Op - take the battle online, form a Resistance Cell with your friends and earn your reputation as Heroes of the Revolution"

Még egyszer: nincs semmiféle multiplayer mód a játékban. Nyilvánvaló, hogy a történet játszható végig.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.13. 16:44:19

Fpocok
Hülyén van fogalmazva.

IMYke2.0.0.0
Mi zavaros azon, hogy kooperatívban játszhatsz vele?
Nincs multiplayer a játékban.

Fpocok
Igen, olvastam. Kicsit zavaros, de ezek szerint igen?

IMYke2.0.0.0
"And the single player campaign is just the start – in Co-Op you and your friends can form your own Resistance Cell and become renowned as Heroes of the Revolution. "
STEAM-ről

Fpocok
Homefront milyen lesz? lehet full kampányt coopban tolni?

IMYke2.0.0.0
Első a "Top Sellers" listán.

Prince23
Én sose szerettem az ilyen stílusú gameket, Painkillert se.

Am steamen elég ramatyul indult a startja....Számítani lehetett hogy első nap instant bekerül a TOP 10-be, de nem.

Fpocok
Ez a doom gecijó!

Fpocok
Viszont ha leviszem felbontást 720p-re és felnyomok mindent highra, meg bekapcsolom effekteket, akkor megvan a60.

Fpocok
Senkinek nem kell fosnia, jól megy a DOOM!
i7 4690k, 960 2gb, 8gb ram

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nyilván ha hatalmas lesz a káosz, leeshet kicsit, de ilyen beállításokból még tudok visszavenni, ha kell.

Fpocok
wow, durva beállításai vannak. Látom az összes fontos infót a teljesítményről, nem csak fps számot.

Fpocok
Telepítem drivert, mindjárt kiderül hogy fut.

A Doom 3-ról volt szó, amit én akkoriban egy GeForce 4 MX 440 SE-n próbáltam. Ami elég gyengus volt már, de ha GeForce 2 Ti-n tényleg hasított volna, akkor azon is jobbat kellett volna produkálni. Megjegyzem, nem mértem én fps-t akkoriban, egyszerűen zavaróan rosszul futott. Pedig még a CoD2-höz is használtam azt a vasat, de multiban nyilván nagy hátrányt jelentett (füstgránát=diavetítés).

A Doom 3 egyébként később új masinákon is nyűgös volt állítólag a 60 fps-sel, én nem tudom. A Prey viszont később már sokat és jó teljesítmény mellett kihozott a Tech 3-ból.
darkSectorxxx
Ezt amúgy nem értem. Nem amit írsz, hanem hogy opcsmányba miért nem 60?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Valkyrie bal karját megfigyelted?
//A videón (1:43) nagyon Borderlands 2-snek hatott, NEKEM. Az állóképén (1:41) látszik, hogy milyen a tetkója valójában.
//Ha játszanék a játékkal, tuti vele játszanék.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.13. 13:40:53

Fpocok
Igen? Na azt nem tudtam.

MÁS: Gamespot megint alulmúlta magát.
Is Free DLC Hurting Rainbow Six Siege: Dust Line?

dislike bar
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.13. 13:34:59

zorrobomber
Attól hogy valaminek van öregapja, még lehet ükapja is...

zorrobomber
Ezt hol írja, ki mondja, mi a gond?

A LAN-os multik sztárja, az igazi világhódító, a Windowsnál is több PC-re felmászó FPS és egyáltalán játék akkoriban tényleg a Doom volt, nem a Wolfenstein 3D. Akkoriban tényleg minden tele volt azzal, hogy a Doom átszabta, illetve új szintre emelte az FPS-eket, és mindent Doom-klónnak is hívtak. Holott technikailag már a Wolf 3D sem volt legelső, és a Doom idejében is jöttek már szép számmal a különböző próbálkozások.

Vagy másra gondolsz?
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.05.13. 13:29:41
Tinman
Na most engem igazából 2 dolog zavart:

1. Bevillantak a képek a Doomról, Wolfról és Quake-ről, majd elejt egy olyat, hogy a DOOM(!) volt az első komoly játéka 386-on. Most akkor a Wolf nem volt elég komoly? Csak azért mert anno qrvára annak számított, meg még n+1 játék annak számított 386-on. Nem mellesleg emlékszem, hogy futott 386-on... szarul, még pontosabban SX-en legalább meg is mozdult, mert a sima koproci nélkülin el lehetett felejteni.

2. A Doom, mint öregapja minden FPS-nek is érdekes kijelentés, tekintve, hogy az a Wolf...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Lesznek majd olyan fejlesztők, grafikusok is, akik majd azt nyilatkozzák le, hogy: Én abba a korosztályba tartozom, akiknek a Wolfenstein: The New Order volt az első komoly játékuk, még kórájhetes pécén. Ez a játék az egyik csúcsa minden FPS-nek
<#wilting>

Tinman
"érdekelne-e egy álláslehetőség az id Software-nél. Bevillantak a képek a régi Doomokról, Wolfensteinekről, a Quake-es LAN-partikról"

vs

"Én abba a korosztályba tartozom, akiknek a Doom volt az első komoly játékuk, még 386-os pécén. Ez a játék az öregapja minden FPS-nek."

Ööö...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jim Morrison
Ha már doom a téma, talán bent maradhat 😊
Interjú a játék egyik vezető grafikusával, Seliga Mártonnal
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.13. 12:51:43

Totti5
Xboxon is 1080p 60 fps, a kérdés hogy mind a kettő gépen mennyire stabil. Várom a teszteket kíváncsi vagyok rá ( Wolfi atom 60 volt, itt is ezt várom )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ocsmányig sikerült butítanom, 60 fps-ig nem 😊
Dzsini
A Rage is elfutott 60fps-el egy "kávédarálón" is, de az engine sajátosságából adódott, hogy ott masszívan visszavett egy csomó mindent - nem emelték magasra a hivatalos belépőszintet, de ahhoz, hogy rendesen kinézzen (és ne a lowres textúrákat húzza be) azért kellett hozzá egy erőmű. Nekem úgy rémlik, hogy a Doom3 is így működött.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Jó, de ez vicces, azért 2giga ram miazhogy minimumra elég akkor én gb-al bele sem nézhetek?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Pedig a Doom 3-at máig úgy emlegetik, hogy milyen frankó volt a gépigénye. Eddig azt hittem, csak én emlékszem máshogy, mert nálam az alfában már a logó játszhatatlan volt, és később a teljes is úgy teljesített, hogy inkább passzoltam.

Nem azt mondom, hogy nagyon elszálltak anno, de a legendáriumok szerint GeForce 2-vel is hasított. Hogyne.
Ezen az alapon a StarCraft II-nek is van mindhárom félnek kampánya - most már, sok év után. Az első Dawn of War 2004-ben jött ki, van egy 11 pályás kampány kizárólag az SM-ekkel benne az eredeti négy fajból (SM, CSM, Ork, Eldar), semmi több (régen 20-30 pályát vonultatott fel egy RTS). A Winter Assaultban (ami nem DLC, hanem keigészítő, amikor vettem, még csak dobozosan létezett) két kampány van, Order (Eldar+a frissen érkező IG) és Disorder (CSM, Ork). Ezek e marha rövidek, két-két pálya a felekkel váltogatva, majd opcionálisan a szívünknek kedvesebbet választva két-két utolsó pálya közül választhatunk. Ez összesen 10 pálya, illetve plusz 2 alternatív pálya, amit nem választottál elsőre.

A Dark Crusade és a Souslstorm (standalone kiegészítők) valóban kapott egy területfoglalós kampányt (lásd Total War, csak abban "csöppet" több lehetőség van)), ahol bármelyik fél választható, de abban az már nem is klasszikus történetvezérelt RTS-kampány, direkt spórolásból oldották meg így. A kiindulási helyek különböznek, de amúgy minden féllel ugyanazokon a pályákon mész, és ugyanazokat a bejátszásokat kapod az ellenségről. Annyi kivétel van, hogy van egy-két fajspecifikus reakció is, amikor ezek módosulnak, pl. SM vs IG, de ha odamész az orkokhoz SM-mel vagy IG-vel, ugyanazokat az átvezetőket, ugyanazokat a pályákat fogod kapni, a te egységeid lesznek csak mások.

A Dawn of War II-ben alapból teljes árért szintén csak SM-kampány volt (ami ismétlődő random pályákon lootolással kitolható, de egyedi küldetés nincs sok), a Chaos Risingban az ő sztorijukat folytathatjuk hasonlóképp. A Retribution pedig a DC és az SS nyomába lépett, ahogy írod.

Én szeretem a Relic RTS-eit, single-ben is, multiban is, előrendelő is voltam, de nem a tartalommal telenyomott kampányaikról szólnak az említett játékaik. A Winter Assault volt szerintem a legrosszabb, mert a kevés sztoris pályára szórtak szét négy fajt. Az alapjáték legalább azzal az eggyel engedett kibontakozni, a DC és az SS meg legalább tényleg sok fajnak adott teret, ha nem is a szokásos módon. De aki minden fajjal végigjátssza ugyanazt, majd azt mondja, hogy mind külön teljes értékű klasszikus kampány, hát... az meglepne 😊

Megjegyzem, a Wings of Liberty kapásból 29 kampánymisszióval jött ki (beleértve az opcionális és alternatív küldetéseket is).
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.05.13. 11:45:15
Moby
Ez csak egy simán seggbénafasz kontrollernoob. Egérrel milliószor hatékonyabb bárki, ez tény, de ennyire azért nem tragikus kontrollerrel csapatni. Én amúgy gondolkodom, hogy ezt ps4-re veszem, mert csak a single érdekel, és azon legalább el tudom adni 2-3 nap után egykétezer buktával. És ez konkrétan azon is fasza.

Adversus solem ne loquitor

benőmenő
Fú, ezt fizikai fájdalom nézni, pedig én sem vagyok egy q3 betyár. <#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.13. 10:59:30
Fpocok
Nem igazán van már időm játszani, nem indokolt egyelőre a nagyobb. Arról viszont írtam, hogy ha kijön az új, az érdekel... lehet erre gondoltál.

VISSZATÉRVE A TÉMÁRA: Most nézem, hogy PS4en 1080p60fps sel megy? Lenyűgöző, de sajnos értelmetlen SZERINTEM.

IMYke2.0.0.0
Akkor arra emlékeztem - s be is ugrott, hogy neked kórájheted van.
De egyszer mintha írtál, linkeltél volna VGA-t is.

//Szabi: semmi - vélt/szándékos - hátsó gondolat nem rejtezett mögötte. Ráadásul, tény ami tény, hogy a 970/980 sokkal erősebb. Pocokból meg utóbbiakat néztem ki.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.13. 10:50:13

Szabi
na.. azért ez csúnya volt.. 😄
(960tulaj)

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Nincs.
A procim az erős, videószerkesztés miatt. Majd veszek gtx10x ha kijön BF1.

IMYke2.0.0.0
Miért emlékeztem úgy, hogy neked bivalyerős VGA-d van?... <#confused>

Fpocok
Ok. Meglássuk (gtx960)

MarkBlade
A Dow 1-2 nem rövid kampányos és nem csak az egyik fél kapott. Nem igaz rá.. Az első rész +3 dlc rengeteg idő mind a 9 fajnak!! Sőt az utolsóban egy világfoglaló kampány is van majdhogynem rpg stílusban. A második részben már kevesebb van de ott is az összes fajnak igaz ugyan az a kampánya a retriben.
benőmenő
A powa med/med-high-ra elég lenne, de VRAM-ból állandóan kifut, és akkor akad. Az pedig nem túl élvezetes, egy ilyen sebességen pörgő címnél.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)