Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mintha emiatt fogja mindenki megvenni 0day, mert nem látott róluk más videót mint amit a streameken nézhetett.
te jó ég, kíváncsi vagyok hogy mégis mit ragoz ezen 20 percig, de őszintén szólva ugyanakkor nem is érdekel (ellentmondás, tudom, de értitek).
Ekkora nézettség mellett úgyis összejön rá hamar a pénz, majd akkor megveszi - pár nap múlva majd rak ki róla videót....
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.13. 17:12:42
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Megveszed, és kiderül számodra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(kontrollerrel tényleg nem lehet FPS-t játszani, de gondolom megoldható már egér + klav csatlakoztatása a konzolhoz)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Rage és bulletstormban sem volt multi, de volt coop, ami csak arénás fos volt. Ezért kérdem.
Attól még:
I will now talk about nobody getting DOOM review copies for about 25 minutes
TotalBiscuit, The Cynical Brit
Published on May 12, 2016
TotalBiscuit brings you a video essay on the review copy situation for Bethesda's new game, DOOM.
I will now gush about DOOM's campaign for about 20 minutes
Published on May 13, 2016
TotalBiscuit brings you an opinion piece on DOOM's singleplayer campaign.
Mi a fene van ezen hülyén fogalmazva?
//Továbbá:
"Features
• Explore a living, breathing open world - experience true open world gameplay in a first person shooter, brought to life with astonishing CRYENGINE-powered visuals
• Wage Guerrilla Warfare - this is no linear shooter; learn the art of guerrilla warfare and use ambush, infiltration and hit and run tactics against your foe in thrilling un-scripted firefights
• Build the Resistance - recruit revolutionaries to the cause, establish bases and safehouses, capture and customise a deadly arsenal, and build improvised, homebrew weapons for your Guerrilla Tool Kit
• Ignite the Revolution - from oppressed citizen to revolutionary leader, an epic single-player campaign tells the story of the second War of Independence. The dynamic, evolving world responds to your actions as an oppressed nation rises up in defiance against the occupation
• Online Co-Op - take the battle online, form a Resistance Cell with your friends and earn your reputation as Heroes of the Revolution"
Még egyszer: nincs semmiféle multiplayer mód a játékban. Nyilvánvaló, hogy a történet játszható végig.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.13. 16:44:19
Nincs multiplayer a játékban.
STEAM-ről
Am steamen elég ramatyul indult a startja....Számítani lehetett hogy első nap instant bekerül a TOP 10-be, de nem.
i7 4690k, 960 2gb, 8gb ram
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyilván ha hatalmas lesz a káosz, leeshet kicsit, de ilyen beállításokból még tudok visszavenni, ha kell.
A Doom 3 egyébként később új masinákon is nyűgös volt állítólag a 60 fps-sel, én nem tudom. A Prey viszont később már sokat és jó teljesítmény mellett kihozott a Tech 3-ból.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
//A videón (1:43) nagyon Borderlands 2-snek hatott, NEKEM. Az állóképén (1:41) látszik, hogy milyen a tetkója valójában.
//Ha játszanék a játékkal, tuti vele játszanék.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.13. 13:40:53
MÁS: Gamespot megint alulmúlta magát.
Is Free DLC Hurting Rainbow Six Siege: Dust Line?
dislike bar
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.13. 13:34:59
Vagy másra gondolsz?
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.05.13. 13:29:41
1. Bevillantak a képek a Doomról, Wolfról és Quake-ről, majd elejt egy olyat, hogy a DOOM(!) volt az első komoly játéka 386-on. Most akkor a Wolf nem volt elég komoly? Csak azért mert anno qrvára annak számított, meg még n+1 játék annak számított 386-on. Nem mellesleg emlékszem, hogy futott 386-on... szarul, még pontosabban SX-en legalább meg is mozdult, mert a sima koproci nélkülin el lehetett felejteni.
2. A Doom, mint öregapja minden FPS-nek is érdekes kijelentés, tekintve, hogy az a Wolf...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#wilting>#wilting>
vs
"Én abba a korosztályba tartozom, akiknek a Doom volt az első komoly játékuk, még 386-os pécén. Ez a játék az öregapja minden FPS-nek."
Ööö...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Interjú a játék egyik vezető grafikusával, Seliga Mártonnal
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.13. 12:51:43
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nem azt mondom, hogy nagyon elszálltak anno, de a legendáriumok szerint GeForce 2-vel is hasított. Hogyne.
A Dark Crusade és a Souslstorm (standalone kiegészítők) valóban kapott egy területfoglalós kampányt (lásd Total War, csak abban "csöppet" több lehetőség van)), ahol bármelyik fél választható, de abban az már nem is klasszikus történetvezérelt RTS-kampány, direkt spórolásból oldották meg így. A kiindulási helyek különböznek, de amúgy minden féllel ugyanazokon a pályákon mész, és ugyanazokat a bejátszásokat kapod az ellenségről. Annyi kivétel van, hogy van egy-két fajspecifikus reakció is, amikor ezek módosulnak, pl. SM vs IG, de ha odamész az orkokhoz SM-mel vagy IG-vel, ugyanazokat az átvezetőket, ugyanazokat a pályákat fogod kapni, a te egységeid lesznek csak mások.
A Dawn of War II-ben alapból teljes árért szintén csak SM-kampány volt (ami ismétlődő random pályákon lootolással kitolható, de egyedi küldetés nincs sok), a Chaos Risingban az ő sztorijukat folytathatjuk hasonlóképp. A Retribution pedig a DC és az SS nyomába lépett, ahogy írod.
Én szeretem a Relic RTS-eit, single-ben is, multiban is, előrendelő is voltam, de nem a tartalommal telenyomott kampányaikról szólnak az említett játékaik. A Winter Assault volt szerintem a legrosszabb, mert a kevés sztoris pályára szórtak szét négy fajt. Az alapjáték legalább azzal az eggyel engedett kibontakozni, a DC és az SS meg legalább tényleg sok fajnak adott teret, ha nem is a szokásos módon. De aki minden fajjal végigjátssza ugyanazt, majd azt mondja, hogy mind külön teljes értékű klasszikus kampány, hát... az meglepne 😊
Megjegyzem, a Wings of Liberty kapásból 29 kampánymisszióval jött ki (beleértve az opcionális és alternatív küldetéseket is).
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.05.13. 11:45:15
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.13. 10:59:30
VISSZATÉRVE A TÉMÁRA: Most nézem, hogy PS4en 1080p60fps sel megy? Lenyűgöző, de sajnos értelmetlen SZERINTEM.
De egyszer mintha írtál, linkeltél volna VGA-t is.
//Szabi: semmi - vélt/szándékos - hátsó gondolat nem rejtezett mögötte. Ráadásul, tény ami tény, hogy a 970/980 sokkal erősebb. Pocokból meg utóbbiakat néztem ki.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.13. 10:50:13
A procim az erős, videószerkesztés miatt. Majd veszek gtx10x ha kijön BF1.