Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Engem is meglepett, amikor a FO4-et vettem ott tavaly ősszel, vagy amikor az XCOM2-t februárban, még semmi ilyesmi nem kellett. De ez csak egyszeri nyűg, aztán már simán eladják a veséidet üzbegisztánba a hozzájárulásod nélkül. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mert már-már ott tartok, hogy játszani kéne Lara babával. Holott, korábban eldöntöttem, hogy nem adom a nevem egy újabb lehúzáshoz, és csak-egyben-Tomb-Raidert.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.05.15. 09:28:20
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Tegnap este vagy fél órát malmoztam a Final Fantasy árak felett...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Anno még kuponokból is csak 7500-ért lehetett hozzájutni, szóval nem rossz üzlet.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
STEAMES.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
20% os kóddal 12.8 gbp ~ 5200Ft
Én bezsákoltam
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.05.15. 05:08:04
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
[merlinw.org]
/szerk: törölted a kommented :o gondolom rájöttél, hogy 12-14ezer euró az nincs 6 milla. 😊
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.05.14. 23:22:22
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
"Álmodol ember? 😄"
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Hát én ennek örülök, mert így x360 és ps3 is eladható alkatrészzé válik majd. 😄
és a régi kedvenceidet játszhatod szuperiorban, Szóval sokszor jobban örülnék ha klasszikusok pimpelt változata lenne mint új címek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 18:43:24
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kéne egy ps4 emulátor de nagyon 😄 (ha jól sejtem nincs :'()
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
PS4 720p () ha összemérted akkor még add hozzá fejben a fullhd-t. 😄
12:30-tól ugyanez PS3 720p
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 18:36:49
Ugyanazok vannak mint pc-n + az exclusive-ok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 18:16:38
Adversus solem ne loquitor
Detroit: Become Human
The Last Guardian
Gran Turismok
Nioh
Deep Down (bár ennek sok jót nem jósolok)
És vannak kisebb érdekesebb címek is, mint mondjuk a Rime.
Bloodborne
Driveclub
God of War 3 Remastered
Heavy Rain
inFamous Second Son
Journey
Killzone Shadow Fall
Ratchet & Clank
The Last of Us Remastered
The Order: 1886
Uncharted 1-4
Until Dawn
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Bocs a szókimondásomért, de akkor én magasról kakilnék a Sony fejére, a helyedben. Engem ugyan nem húznának le még egyszer a magasabb framerate és pár csiszolt fícsőr árával...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Mondjuk a legvalószínűbb, hogy ARM lesz, és azt pedig jópár engine is támogatja out of the box.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.14. 12:53:22
De sokkal élesebb a kép ez biztos.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mert már most 8 GB-os új generációsok pattannak a polcokra. (S még a Titan X is kapható, a 12 GB-jával)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.13. 19:16:25
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Viszont egy Battlefronthoz, vagy az UE4-es új Unreal Tournamenthez hasonlítom, akkor még mindig a pokolba kívánom (pun intended) az iD-es arcokat Carmackostól, hogy ezt a megatextúrát erőltetik, holott nem igazán működik, vagy legalábbis kevésbé jól, mint a hagyományosabb megoldások. Meg persze az OpenGL sem feltétlen segített ezen, majd a Vulkánnal meglátjuk hogy muzsikál.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.13. 19:09:57