Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Reklámipar: Amíg TI tűzzel vassal tiltogattok minden oldalon mindenféle reklámblokkolóval mindent ,addig én szimplán lekakkantom ,mert nem érdekel nem a reklámért járok az oldalakra nem azt olvasgatom nézegetem. Felőlem lehet ott bármilyen reklám nem veszek semmit se úgyse.
Bűnüldözés,statisztikák: Amíg a számlámon megvan a pénzem rakhatnak engem bármilyen statiszkikák közé ,nem zavar.
Facebook pedig csak haverok miatt csináltam ,mert MSN-t már nem használt senki sem ,és mivel mindenki ezen log itt tudnak elérni "ingyen" (természetesen a mobilnet nem ingyen van)
Next PC upgrade: 2022
Bankkártyám számát online egyetlen helyen adtam meg eddig, az a Paypal. Ahol Paypallal nem lehet fizetni, az a hely bekaphatja. Ha meg nagyon kell onnan valami, akkor van egy virtuális kártyám, amin annyi a zseton, amennyit töltök rá. Na azzal meg nem mennek semmire.
Azért oltári nagy különbség van aközött, hogy az ember óvatos és nem ad ki lényeges infót a kezéből, vagy mindent önként mindenkinek kiad. Ha valakit érdekel, persze, akkor megtudnak rólam bármit, de legalább dolgozzanak már meg egy kicsit érte. Aki meg hülye és még a bankkártyájának a pinkódját is kiadja bárhol, hát azt meg még sajnálni sem tudom.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Egyébként még mindig ijesztő mennyire nem élsz ezen a bolygón.
[merlinw.org]
Azt a hülyézést meg arra írtam aki parázik miatta miután megadta. (Nyilván hülye ha megadta ,és fél valamitől)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
A world of goo/little inferno alkotói állnak mögötte, ez a stílusból egyből lejön.
A kocka csemege szó szerint értendő, lényegileg egy melós vagy, akinek az a dolga, hogy egy futószalagon érkező inputból a megadott szabályrendszernek megfelelő outputot generáljon. Ehhez egy assembly-jellegű nyelven tudod programozni a cselekvéseidet.
Többet nem is nagyon mondanék róla, talán még annyit, hogy a kihívást keresőknek extraként ott van, hogy minél kevesebb leírt/végrehajtott utasítással teljesítse a pályákat, amiknek a limitje néhol még programozóként is komoly agymunkát és tervezést vár el.
Trailer:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mellesleg én chatelésre használom, ahhoz meg kell, hogy felismerjenek az ismerősök.
Amúgy meg mindenkiről tudnak mindent, ha azt hiszed, hogy nem akkor naív vagy. És ehhez még facebook sem kell..
Az ilyen nem adom meg az adataimat a facebooknak dolog teljesen értelmetlen a technikai fejlettségi szintünkön (bankoknak is van ám nyilvántartása, ahol nem csak bagatel személyes adatokat tárolnak, hanem a bankszámládról is mindent és akkor még nem említem az állami nyilvántartásokat sem).. Szóval értelmetlen ennyire fosni. Ha valaki meg akar tudni valakiről bármit is az megtudja és kész. Ez nem a facebookon fog múlni.
Ui.: Telefon és internetszolgáltatók adatai...cégek nyilvántartásai.....Nem sorolnám tovább a példákat.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.15. 20:39:56
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Final Fantasy XIII Double Pack Edition (Steam) - ~11 euro
Final Fantasy XIII Double Pack Edition includes:
* Final Fantasy XIII
* Final Fantasy XIII-2
//Itt a trilógia másik része is:
Lightning Returns: Final Fantasy XIII (Steam) - ~16 euro.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.15. 16:26:52
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//A többi Beyond Earth tartalom külön is akciós itt.
"Other Requirements: Initial installation requires one-time Internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include Steam Client."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
/Nyolcvanér árulom a 970-et. 50-ért 950-et...hát izé. Biztos jó vétel 😄
Adversus solem ne loquitor
Csókolom.
Lehet játszani 30 fps-sel is.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
ROFLSADASD.
Ezzel a szar 970-el járok már medium környékén, és a 60fps már csak álom.
Adversus solem ne loquitor
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Így megértelek.
Neo biztos jó lesz, de ps4--ről váltani nem tudom...max első gépként.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Objektíven valóban léteznek, akiknek megéri - szubjektíven.
SDzóval ettől még objektíven tiszta lappal nézve minden gép megéri a pénzét....remélem egyetértünk.
A Sony a remastered végett, az Xbox meg a visszafele compatibillitással csalogat, PC-n meg kapásból van visszanyúlás.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:29:22
Persze értelek, csak a tágabb kontextus ismerete nélkül vicces dolgokat lehetne kiolvasni a kommentből.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Game.co.uk-n pofátlanul olcsó.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Most szerencsére lett megint "ingyen" eltapsolható zseton mert melóba kaptam oklevelet és mellé egy VGA árát. Szóval várom a jóféle HBM2-es NV-t <#finom>#finom> Az ilyen sehonnan jött pénzt szeretem a legjobban mert ez mintha nem is lenne bármire elkúrhatom<#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU