Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Teljesen máshogy fogom fel a dolgokat mint bárki más. Van aki ünnepli a születésnapot meg minden ilyesmit is engem kicsit sem érdekel. Van aki alíg várja a nyarat ,hogy mehessen akárhova ,engem nem érdekel semmi ilyesmi. És még sorolhatnám.
Reklámipar: Amíg TI tűzzel vassal tiltogattok minden oldalon mindenféle reklámblokkolóval mindent ,addig én szimplán lekakkantom ,mert nem érdekel nem a reklámért járok az oldalakra nem azt olvasgatom nézegetem. Felőlem lehet ott bármilyen reklám nem veszek semmit se úgyse.

Bűnüldözés,statisztikák: Amíg a számlámon megvan a pénzem rakhatnak engem bármilyen statiszkikák közé ,nem zavar.
Facebook pedig csak haverok miatt csináltam ,mert MSN-t már nem használt senki sem ,és mivel mindenki ezen log itt tudnak elérni "ingyen" (természetesen a mobilnet nem ingyen van)

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Telefonomon ki van kapcsolva mindenféle pozíció logolás (rootolt ROM-on, piszkálással, nem a pipa van kivéve a gps mellől), asztalin meg megnézem, hogy állapítja meg a címem bármi is, mikor az IP-m alapján rögvest Pestet dobja ki... Az egy dolog, hogy nem túl nagy utánajárással bármit ki lehet deríteni az emberről, de az megint más, hogy mindent önkéntesen a rendelkezésükre bocsájt valaki... Azért remélem érzed közte azt az árnyalatnyi (bazi nagy) különbséget.

Bankkártyám számát online egyetlen helyen adtam meg eddig, az a Paypal. Ahol Paypallal nem lehet fizetni, az a hely bekaphatja. Ha meg nagyon kell onnan valami, akkor van egy virtuális kártyám, amin annyi a zseton, amennyit töltök rá. Na azzal meg nem mennek semmire.

Azért oltári nagy különbség van aközött, hogy az ember óvatos és nem ad ki lényeges infót a kezéből, vagy mindent önként mindenkinek kiad. Ha valakit érdekel, persze, akkor megtudnak rólam bármit, de legalább dolgozzanak már meg egy kicsit érte. Aki meg hülye és még a bankkártyájának a pinkódját is kiadja bárhol, hát azt meg még sajnálni sem tudom.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
El sem képzelnéd mennyi mindenre. Reklámipar, bűnüldözés, statisztikák az élet minden területéről, stb. Sok rossz dolgot is fel lehetne sorolni, de hogy a jóknál maradjunk nemrég volt egy összefoglaló arról, hogy hány tízezer ember életét mentette meg a facebook profilja (túrázók, hegymászók, balesetet szenvedett átlag családok, elveszett, elrabolt gyermekek, stb).

Egyébként még mindig ijesztő mennyire nem élsz ezen a bolygón.

[merlinw.org]

Prince23
Steamen sose vettél semmit meg humble bundlen? 😊

grebber
Nekem semmi. Engem nem érdekel ki mit tud rólam. Amim fontos a bankszámla és a paypal ilyen email szarságok meg fészbook dolgok nem érdekelnek. Ennyi erővel telefon is minek úgyis bárki lehallgathatja.
Azt a hülyézést meg arra írtam aki parázik miatta miután megadta. (Nyilván hülye ha megadta ,és fél valamitől)

Előbb még az a hülye aki megad bármilyen adatot, most meg már tök mindegy mert úgyse mennek vele semmire? Most akkor tulajdonképpen mi is az álláspontod? <#fejvakaras><#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Továbbra is: Sokra mennek vele....

MerlinW
Anélkül, hogy megadnád, google, facebook tudja hol laksz, mit szeretsz, az összes elérhetőségedet, amit valaha megadtál online, stb. Ez egy ilyen világ.

[merlinw.org]

Gondolom a jelenleg futó Humble Eye Candy Bundle már volt emlegetve, de külön felhívnám a figyelmet belőle a Human Resource Machine nevű játékra. A legalsó, 1 dolláros régióban van és igazi kocka csemege.
A world of goo/little inferno alkotói állnak mögötte, ez a stílusból egyből lejön.
A kocka csemege szó szerint értendő, lényegileg egy melós vagy, akinek az a dolga, hogy egy futószalagon érkező inputból a megadott szabályrendszernek megfelelő outputot generáljon. Ehhez egy assembly-jellegű nyelven tudod programozni a cselekvéseidet.
Többet nem is nagyon mondanék róla, talán még annyit, hogy a kihívást keresőknek extraként ott van, hogy minél kevesebb leírt/végrehajtott utasítással teljesítse a pályákat, amiknek a limitje néhol még programozóként is komoly agymunkát és tervezést vár el.

Trailer:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
grebber
Aztán azokkal sokra mennek.....

Nevet, e-mail címet kapásból tudnak, sőt a jelszavad is a facebookhoz...Ez már rögtön 3... :-)

Mellesleg én chatelésre használom, ahhoz meg kell, hogy felismerjenek az ismerősök.

Amúgy meg mindenkiről tudnak mindent, ha azt hiszed, hogy nem akkor naív vagy. És ehhez még facebook sem kell..

Az ilyen nem adom meg az adataimat a facebooknak dolog teljesen értelmetlen a technikai fejlettségi szintünkön (bankoknak is van ám nyilvántartása, ahol nem csak bagatel személyes adatokat tárolnak, hanem a bankszámládról is mindent és akkor még nem említem az állami nyilvántartásokat sem).. Szóval értelmetlen ennyire fosni. Ha valaki meg akar tudni valakiről bármit is az megtudja és kész. Ez nem a facebookon fog múlni.

Ui.: Telefon és internetszolgáltatók adatai...cégek nyilvántartásai.....Nem sorolnám tovább a példákat.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.15. 20:39:56

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
"Amúgy meg Facebookon sokkal több infót tudnak rólunk mint ez a két adat. " Hát aki fogyatékos és megad mindent arról ja

FEARka
A Hipay és a Skrill rész nem kér személyes adatokat. Azokkal mi a probléma?

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Én jogsit küldtem el valamelyik oldalnak, amin csak a nevem meg a fényképem látszódott...Azzal sok mindenre nem megy...Amúgy meg Facebookon sokkal több infót tudnak rólunk mint ez a két adat.

Rapid81
Van, de nem baxom ki oda a személyim képét. Se címet, telefonszámot, anyajegyet, apajegyet... A másik meg, hogy egy noném kulcsárusító oldalnak hülye lennék elküldeni a személyi adataimat... Címemet sem adtam meg soha semmi ilyesmi oldalon. Mégis mi a frász közük hozzá... Ha nem kell nekik a pénzem, hát így jártak.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Ez is megéri.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Szürke(?) meg minden, de most komolyan, ez baromi csábító:

Final Fantasy XIII Double Pack Edition (Steam) - ~11 euro
Final Fantasy XIII Double Pack Edition includes:
* Final Fantasy XIII
* Final Fantasy XIII-2

//Itt a trilógia másik része is:
Lightning Returns: Final Fantasy XIII (Steam) - ~16 euro.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.15. 16:26:52

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
https://www.gameagent.com: "Civilization: Beyond Earth – The Collection" - 15 euro.
//A többi Beyond Earth tartalom külön is akciós itt.

"Other Requirements: Initial installation requires one-time Internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include Steam Client."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Rossz topik!

Moby
Na erre meg akkor inkább már ps4. Csókolom.

/Nyolcvanér árulom a 970-et. 50-ért 950-et...hát izé. Biztos jó vétel 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
Na erre meg akkor inkább már ps4. Csókolom.

Atisz
"...csak a legújabb játékokat nem bírja ultrán 1080p-n."

Csókolom.

Lehet játszani 30 fps-sel is.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Moby
950. Meg ultra.
ROFLSADASD.
Ezzel a szar 970-el járok már medium környékén, és a 60fps már csak álom.

Atisz
Gigabyte OC 950 gtx WF 2 GB - 49 ropiért. Hidd el, bőven használható kategória, csak a legújabb játékokat nem bírja ultrán 1080p-n.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
CD Galaxisban is 8990 Ft.

darkSectorxxx
Jó csak jó megbeszélni, a későbbi félreértések miatt. 😄
Így megértelek.
Neo biztos jó lesz, de ps4--ről váltani nem tudom...max első gépként.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Én már csak olyan szubjektív szempontok szerint fogyasztok, hogy engem érdekel-e az adott produktum 😊 Elég nyilvánvalóan szándékosan saját helyzetemről írtam.

Objektíven valóban léteznek, akiknek megéri - szubjektíven.
darkSectorxxx
Ez érthető, csak ezek ugye szubjektív dolgok, ez olyan mint más konzoltulajnak magyarázni hogy miért vegyen pc-t, mindennel ugyanúgy játszhat, plusz van sok exclusive, mindek venne másik gépet.

SDzóval ettől még objektíven tiszta lappal nézve minden gép megéri a pénzét....remélem egyetértünk.

A Sony a remastered végett, az Xbox meg a visszafele compatibillitással csalogat, PC-n meg kapásból van visszanyúlás.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.15. 11:29:22

Használható VGA? Attól függ mire, mert akkor a PS4 eleve nem használható 😊

Persze értelek, csak a tágabb kontextus ismerete nélkül vicces dolgokat lehetne kiolvasni a kommentből.
darkSectorxxx
Jó vágesz, csak hangsúlyozom ha biznic kell 2000ft a dobozos játék, ne játsz vele, add tovább, cseréld be valamire. 😄

Nem mindenki vesz platformot 2-3 őt igazán érdeklő játék miatt (mert Tinmannek van PC-je), de jó emiatt újra lefutni ugyanazokat a köröket.
Nálam már a PS3-nál is sokat nyomott a latban a PS1-2 kimaradása, de mivel a PS3 nem maradt ki, így a még szegényebb exkluzívkínálattal rendelkező PS4-re kisebb a hangulatom. Pláne hogy jön a Neo.
Totti5
Biztos jó, csak nem érdekel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
Killzone pedig jó. 😊
Game.co.uk-n pofátlanul olcsó.

Totti5
Azért hogy élvezd, ha az 1 exlu akkor annyi. Szerinted én miért vettem? Killzone, Knack miatt? egyiket sem tervezem játszani. UC4. Neked a Bloodborne miatt fog kelleni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
+1

darkSectorxxx
+1

grebber
Az eredeti játékaimat soha nem adom el, ha valaha lesz eredeti konzolom azzal is így leszek. Rengeteg játékot nem egyszer viszek végig szóval nekem kell ,hogy nálam legyenek.Ha 10 év múlva lesz ps4-em akkor akkor. Persze, hogy megtehetem ,de mint a sok síró átlag magyar nem akarok napról napra élni, hogy amit szeretnék mindent megvegyek...
Most szerencsére lett megint "ingyen" eltapsolható zseton mert melóba kaptam oklevelet és mellé egy VGA árát. Szóval várom a jóféle HBM2-es NV-t <#finom> Az ilyen sehonnan jött pénzt szeretem a legjobban mert ez mintha nem is lenne bármire elkúrhatom<#eljen>

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Maala
Főleg, ha karácsonyig nem tudnál rá sort keríteni a backlog miatt, mert akkor meg valszeg utánad dobják a karácsonyi csomagban, de min. egy -50%-os kupont.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tinman
Nekem pl. nincs és nem is lesz :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Gondolom facebookod sincs és nem is posztolgatsz oda.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én anno ezt csináltam a PS3al. Aztán eladtam, utána meg kijött a Last of Us. Szóval most megy a gyűjtés PS4re, már összeszedtem én is kb 15 címet ami érdekel. 😊

Why so serious?

Tinman
A The Last Guardian kijön még ebben az évezredben? Mondjuk ha kijön, az jó eséllyel tényleg sys seller cím lesz, többek között számomra is.

Tinman
Itt a Bloodborne Nightmare Edition a fejem felett... hidd el az inger erős, de leküzdöm. Előbb VGA csere <#banplz>

Tinman
Jó ár, de csak akkor, ha most minden félredobsz és tolod. Ha nem, akkor nagyon drága, lesz ez még 2500-ért is.

Maala
Vagy vársz egy emulátorra 10 évet, vagy veszel 5 év után negyed áron az exkluk kijátszásához egy konzolt, és reménykedsz, hogy elkerülöd a spoilereket addig. Oh, vajon milyen élmények várnak rám a Last of Us-szal. 😛

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tinman
Igen, akinek kimaradt a PS3 annak, egyre inkább vonzó a PS4 vétele, ezt simán aláírom.

Tinman
Ne add oda, vegyél egy PS4-et, röhögve megteheted. Letolod őket, eladod és alig buktál valamit.

Tinman
Hát ez az. Minden mindenre ki van adva, akkor minek vegyen az egyszeri PC-s konzolt. Az excluk miatt, abból meg kevés van... főleg olyan kevés van amiért még össze is töröm magam. Nyilván egy Bloodborne miatt vonzó, de nekem a Knack pl. az n+1. 1x majd letolom, de nem sys seller.