Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Addig faszkodás.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Meg a storage vinyóm komolyabb darab...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.05.21. 10:27:31
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
//S íme a gépecske, ami ezt kipumpálta.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.21. 10:25:23
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Dark Souls 3 játékosainak egy része annyira HC rajongó, hogy a legkülönfélébb őrültségekbe verik magukat: agresszív repülőgépekként viselkednek, egy ütéssel ölnek meg bossokat, vagy itt a legfrissebb versenyző, TolomeoR, aki csupán ökleit használva jutott el a játék végéig. Nem semmi.
JuhTyuk videó
Új hős a Battlebornban
A Gearbox - ígérete szerint - folyamatosan bővíteni fogja MOBA/PvE hibrid játéka, a Battleborn palettáját új játszható karakterekkel. Az első új szereplő Alani névre hallgat és az Eldrid frakció - ők azok, akiknél Miko, a gomba-szerű gyógyító is ott van – sorait fogja erősíteni a képességeivel. Alanit a leírása szerint „gyógyítónak nevelték, de végül a kényszer harcost faragott belőle”, ami azt engedi feltételezni, hogy az ereje és a képességei ezen két játékstílus között fognak megoszlani."
KÉP (FullHD):

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
"A dobozban egy NOBOX kulcs található. A játék aktivációs kódjának megszerzéséhez előzetesen ezzel a kulccsal jogosultság-ellenőrzést kell végezni a http://nobox.hu oldalon."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az egésznek a dupeing kiszorítása volt a lényege (sokan eljátszották, hogy feltörték a fiókjukat és elvitték a tárgyaikat...Ilyenkor Valve szépen adott nekik mindenből, amiből korábban volt nekik a raktárban....ez a dupeing) és mellesleg jócskán megnöveli a fiókok biztonságát, amit én részemről csak üdvözölni tudok.
"Miért várod el egy cégtől, hogy népneveljen?"
Minőséget szűrjön. Mint amikor xy optikában nem találsz 900 Ft-os olvasószemüveget és nem azért, mert azok a mocskok halálra akarják magukat keresni a 7000 Ft-os példányon, hanem azért, mert nem akarják, hogy tovább rontsd a szemed, meg, hogy 3 havonta szétpotyogjon, mert gagyi...
Ahogy írtam, a moziba se kerülhet be a legalja szint, azok instant mennek a DVD polcok legaljára.
Van az a szlogen, hogy "De nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az ízlésedet...". Soha nem volt ez annyira igaz, mint manapság, pedig 27 éve hangzott el először, amikor azért ennyire durván még nem csapdostak át a fekália hullámok az emberke feje felett.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.05.20. 21:19:28
Sokan kiemelik többek között, hogy az A.I. nagyon lájtos, a játékmenet önismétlő, előbbi miatt túl könnyű a játék és az ellenfelek és a fegyók változatossága is gyér. A sztori középszarnál gyengébb, cserébe a szinkron az előbb említett Asylum studios szintjét idézi. A lopakodás AC-nál is kínosabb, csak itt még el sem tudod rejteni a holttesteket. A karakterekben 1 centi mélység nem szorul, tucat, érdektelenek. Az open world ebben is csak ígéret maradt, alapvetően szektorokra osztott, amiket előrehaladva oldasz fel egyesével. Ja és co-op sincs, pedig adná magát...
60 ojróért. Oooookééé <#szomoru2>#szomoru2>
Ezzel el is mondtál mindent. Az ilyeneknek semmi felelősségük nincs. TE örüljél hogy használhatod a kliensüket és örüljél, hogy még nem bannoltak örökre mert csak simán megtehetik minden szó és következmény nélkül.
Semmilyen szűrés nem lesz soha. Nekik csak jó ha ömlik a sok hulladék ,hiszen hozzájuk csak ömlik a pénz ezáltal is.
Next PC upgrade: 2022
Ez semmi másról nem szólna, mint, hogy mit engedek a saját "boltomba". Ezek a játékok ugyan úgy megjelenhetnének, de nem a Steam-en. Ott a Desura, ki okádni akar járjon csak oda.
"hanem egy profitra hajtó cég."
Melynek némi felelőssége is kellene, hogy legyen ha már a nyakukba szakadt a PC játékipar döntő hányada. Éppen ezért kellene egy szelekció. Moziba se kerülhetnek be a durva "zs" kategóriák, pl. az Asylum Studios kulái...
Az utolsó mondatoddal egyetértek, bár egy időben nagy divatja volt hangoztatni, hogy minden rendben a klienssel, pedig qrvára nem. Nem a többi szarhoz kell mérni, hanem ahhoz, hogy mennyire kevés ráfordítással lehetne közel tökéletes.
Nem elég, hogy Denuvo van rajta, ami alapállapotban a kalózkodást is kizárja (egyelőre), még a játékot megvásárlókat is szívatják is faszom regisztrációval, amit utána a büdös életben többet nem fognak használni.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Mondjuk kb ennyit is ér a játék.<#levele>#levele>
Ma elég fárasztó napom volt, de a futár időben hozta a játékot, gondoltam hazaérek, és nekiláthatok, erre most várhatok a support válaszára (egész hétfőig, gondolom), és fényképezgethetek nekik mindent, hogy tényleg megvettem.
Könyörgöm, nehogy bármelyik cég átvegye ezt a metódust... <#wow2>#wow2>
Steam kód természetesen nincs a dobozban (csak a DLC-é), ez már a jövő, mondom a folyamatot:
1. Rakd be az 1. DVD-t a DVD olvasóba. Kurva jó, az asztali gépemen nincs, szereztem egy laptopot.
2. Beolvassa, a másolásvédelem feldob egy ablakot, benne egy kóddal (nem, még ez sem a Steam kód).
3. Fel kell caplatni a boxoffstore.pl című weboldalra, csinálni egy új accountot, és ott megadni ezt a kódot, majd az oldal elküldi automatikusan emailben (!) a Steam kódot.
4. Megcsinálom, becopyzom, várnám a Steam kódot, de a weboldal kidobja a következő hibaüzenetet: "This code is not valid in your country."
5. Beírtam kézzel, úgysem jó.
6. Írtam supportnak, hétvégére való tekintettel, gondolom senki nem fog válaszolni.
Mi a tökömért nem volt elég az, ha egy szimpla papírfecnin benne van a dobozban a játék Steam kódja????? Persze a DLC Steam kódja benne van a dobozban, hogy rohadjanak meg, de az alapjátékét túl kellett bonyolítani ezzel a marhasággal.
No, lepörgött a Doom credits. Mission 3-4 tájékán, amikor itt rámszólt valaki felvettem hard-ra (ultra violence) és azont ment már a végéig.
A steam szerint 14 óra volt, de ebben egy másodperc multi, vagy snap-map nincs, és a titkos helyekkel sem nagyon foglalkoztam.
A végigvitel alatt eleget áradoztam, és azok még mindig állnak. Külön tetszett, hogy egyáltalán nincs is olyan ellenfél, akinek hitscan fegyvere lenne. Eszeveszett tempó, jó gunplay, double jump, kellően terjengős pályák és egy csipet humor.
A negatívumok pedig, hogy sajnos a titkárnő gpu szénnéhúzva lowon is képes volt nagyobb fightoknál frameket dobálni, néhány konkrét résznél pedig lement egészen a negyvenesekbe is.
Ami felhúzott, hogy néha iszonyat szűk folyosóra zsúfoltak be több 2 ütésből halálos ellenfelet, néha meg ott volt az aréna és még körbe sem ugráltam már mehettem is tovább. A fegyverválasztást pedig megoldhatták volna úgy, ahogy pl. a Serious Sam játékokban van, hogy mindegyik számgombon 2 fegyver lenne (pl. a 2-t egyszer lenyomva sima shoti, duplán nyomva pedig dupla csövű shoti), mert akkor nem kellet volna a hetest-nyolcast tapicskálni a káosz közepén.
Összességében kiválóan nyúltak vissza a régi formulához és modernizálták azt. Abszolút nem bántam meg a day 1 vételt. Kérekmég/10.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.05.20. 20:13:57
Jó ez így ,ha kártyázgatni akar valaki vagy vár vagy lép.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.05.20. 19:14:02
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.20. 19:02:47
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
//Sőt, mondok jobbat: nem egy animéjük kapott már nyugati film- és játékfeldolgozást.
Nem kell messzire menni a népszerűség-kérdésben: "Ghost in the Shell"...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.20. 15:33:10
Ezért adnám el a Cyberdemon kártyát még jó áron, erre várakoztatva lett x napra. Jó, mailből leokézom, még mindig várakoztatva. WTF?!
Aztmondja használjam az ájóes/android ótentikátort. Hogy rohadna meg az összes befőttjük. <#boxer>#boxer>
Remélem azért így is el fogják majd vinni. Nyilván, ha tudom, hogy napokkal később válik csak eladóvá, alacsonyabb árat pötyögök rá.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.20. 15:23:49