Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Jogos, 98 és 99 nagyon nagy évek voltak, ami a PC játékokat illeti. Az egykori legnagyobb kiadók már csak emlékek, nyilván ez is közrejátszott abban, hogy ma már ritkábbak a sikerszériák.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Akkor fogom átérezni, ha látok egy számszerűsített kimutatást, hogy x-szel csökken az account feltörések és visszaélések száma.
Addig faszkodás.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Lol, majd majdnem u.e. a konfigom van, nyilván GTX1080 nélkül :-D

Meg a storage vinyóm komolyabb darab...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.05.21. 10:27:31

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ja, de ezt már kitárgyaltátok OFF-ban: minek az opciók, ha nem kapcsolhatod be őket... <#whatever>

//S íme a gépecske, ami ezt kipumpálta.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.21. 10:25:23

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Na igen... minden mikroszekunduma betanulható. Mondjuk ez még mindig gyenge kezdő ahhoz a sráchoz képest, aki bekötött szemmel tolta le a Super Mario-t. 3 hónap alatt betanulta.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Viszont ratyiwörksz nélkül high-on már meglenne a 60.
Tinman
Rofl.

IMYke2.0.0.0
Witcher 3 - 4 K - Ultra - Hairwork ON - GTX 1080: video = 30 FPS

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Pusztakezes Dark Souls 3

A Dark Souls 3 játékosainak egy része annyira HC rajongó, hogy a legkülönfélébb őrültségekbe verik magukat: agresszív repülőgépekként viselkednek, egy ütéssel ölnek meg bossokat, vagy itt a legfrissebb versenyző, TolomeoR, aki csupán ökleit használva jutott el a játék végéig. Nem semmi.

JuhTyuk videó

IMYke2.0.0.0
3Errornak és nekem érdekes - talán másoknak is:

Új hős a Battlebornban

A Gearbox - ígérete szerint - folyamatosan bővíteni fogja MOBA/PvE hibrid játéka, a Battleborn palettáját új játszható karakterekkel. Az első új szereplő Alani névre hallgat és az Eldrid frakció - ők azok, akiknél Miko, a gomba-szerű gyógyító is ott van – sorait fogja erősíteni a képességeivel. Alanit a leírása szerint „gyógyítónak nevelték, de végül a kényszer harcost faragott belőle”, ami azt engedi feltételezni, hogy az ereje és a képességei ezen két játékstílus között fognak megoszlani."

KÉP (FullHD):

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lostprophet
Megjegyezném közben, hogy a support 2 órán belül írt hétvégén, és megoldódott az ügy 😊

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Én ma fedeztem fel egy hasonló baromságot akciós dobozos adatlapján,amitől én is végérvényesen le fogok szokni a fizikai porfogókról..

"A dobozban egy NOBOX kulcs található. A játék aktivációs kódjának megszerzéséhez előzetesen ezzel a kulccsal jogosultság-ellenőrzést kell végezni a http://nobox.hu oldalon."
Többek közt ezért sem veszek már dobozos játékot....Kulcsos oldal, steamkód vizonlátásra....Vagy Steamwalletből megoldom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lábjegyzetként itt megemlíteném, hogy a sokaccountos farmolóst pont nem hatja meg ez a dolog, mert több fiókra is be tudod ugyanazt a számot állítani.

Az egésznek a dupeing kiszorítása volt a lényege (sokan eljátszották, hogy feltörték a fiókjukat és elvitték a tárgyaikat...Ilyenkor Valve szépen adott nekik mindenből, amiből korábban volt nekik a raktárban....ez a dupeing) és mellesleg jócskán megnöveli a fiókok biztonságát, amit én részemről csak üdvözölni tudok.

Tinman
Így igaz, születnek most is remek játékok, nem is vitatom. Azért ha ráérsz less egy pl. egy Mobygames-re és nézd meg mondjuk 90-től 99-ig mik jöttek ki szépen sorban. Kőkemény!

Tinman
Welcome. Írtam már párszor: Vagy tüntessék el a rendszerükből a kártyákat, vagy csinálják meg rendesen az egész körüli rendszert, mert ahogy évek óta van, az emlékeztet egy elsős programozó lelkes próbálkozásaira.

Tinman
Ez kicsit olyan, mint a zene. Iszonyú mennyiségű minőségi zene született akkoriban, de azt nem fogadom el, hogy manapság már azért születek kevesebb, mert már mindent kipróbáltak, már nincs mit "kitalálni". Mindig van új a nap alatt és az igazán komoly tehetségek meg is találják az útjukat és tudnak rendre jót és még jobbat alkotni. Most is be lehet törni egyedi IP-vel és lehet vele kaszálni gaming fronton, csak a kiadók a CoD 16-ra, meg a Final Fantasy 45-re játszanak 20 éve (vagyis a biztosra)... így pedig tényleg nehéz lesz.

Tinman
Vírusok evolúcióját hozod ide példának, a 90-es évek AAA+++ címeihez? Szeretem ha valaki vicces hasonlatokkal jön, de ez most nem volt olyan.

"Miért várod el egy cégtől, hogy népneveljen?"

Minőséget szűrjön. Mint amikor xy optikában nem találsz 900 Ft-os olvasószemüveget és nem azért, mert azok a mocskok halálra akarják magukat keresni a 7000 Ft-os példányon, hanem azért, mert nem akarják, hogy tovább rontsd a szemed, meg, hogy 3 havonta szétpotyogjon, mert gagyi...
Ahogy írtam, a moziba se kerülhet be a legalja szint, azok instant mennek a DVD polcok legaljára.

Van az a szlogen, hogy "De nem biztos, hogy jót tesz neked, ha kiszolgálják az ízlésedet...". Soha nem volt ez annyira igaz, mint manapság, pedig 27 éve hangzott el először, amikor azért ennyire durván még nem csapdostak át a fekália hullámok az emberke feje felett.

Tinman
Ha Grebber lennék erre azt mondanám, hogy meg is érdemli, aki annyiért megveszi, azt a hulladékot, de nem vagyok, így nem mondom. :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.05.20. 21:19:28

Tinman
Nem túlzok, ha azt állítom, hogy minden 100. indie cím ér valamit... iszonyat mennyiségben ömlenek be Steam-ra és tényleg vannak gyöngyszemek, nem is vitás. Pont erről beszéltem, hogy ami nem üt meg egy szintet, az ne kerülhessen fel. Ugyanis ha felkerül már akad pár szerencsétlen, akit betudnak húzni a csőbe és adott esetben 9.99 ojróért vesz egy szemetet. Igen, ott a refund, de nem csak refund kellene, hanem pl. egy user szavazó lista is. Teszem azt, ha összejön 100 negatív értékelés, és a pozitívokkal nincs balanszban semmilyen szinten, akkor le kellene vegyék a rendszerből... csak egy plusz szar, ami növeli a trágyadombot.

Tinman
Persze, láttunk sokkal rosszabbat is, de ahogy te is írtad, ennyiért izzadt kesztyűvel történő arculcsapás...

Sokan kiemelik többek között, hogy az A.I. nagyon lájtos, a játékmenet önismétlő, előbbi miatt túl könnyű a játék és az ellenfelek és a fegyók változatossága is gyér. A sztori középszarnál gyengébb, cserébe a szinkron az előbb említett Asylum studios szintjét idézi. A lopakodás AC-nál is kínosabb, csak itt még el sem tudod rejteni a holttesteket. A karakterekben 1 centi mélység nem szorul, tucat, érdektelenek. Az open world ebben is csak ígéret maradt, alapvetően szektorokra osztott, amiket előrehaladva oldasz fel egyesével. Ja és co-op sincs, pedig adná magát...

60 ojróért. Oooookééé <#szomoru2>

grebber
"hanem egy profitra hajtó cég."

Ezzel el is mondtál mindent. Az ilyeneknek semmi felelősségük nincs. TE örüljél hogy használhatod a kliensüket és örüljél, hogy még nem bannoltak örökre mert csak simán megtehetik minden szó és következmény nélkül.
Semmilyen szűrés nem lesz soha. Nekik csak jó ha ömlik a sok hulladék ,hiszen hozzájuk csak ömlik a pénz ezáltal is.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Az kemény, hogy diktatúrának tekintesz egy minőségi szűrést. ^^

Ez semmi másról nem szólna, mint, hogy mit engedek a saját "boltomba". Ezek a játékok ugyan úgy megjelenhetnének, de nem a Steam-en. Ott a Desura, ki okádni akar járjon csak oda.

Tinman
El is hiszem, hogy nem érted, mert sehol nem írtam olyat, hogy "TÖRÖLNI minden olyan címet ami NEKEm nem tetszik."

"hanem egy profitra hajtó cég."

Melynek némi felelőssége is kellene, hogy legyen ha már a nyakukba szakadt a PC játékipar döntő hányada. Éppen ezért kellene egy szelekció. Moziba se kerülhetnek be a durva "zs" kategóriák, pl. az Asylum Studios kulái...

Az utolsó mondatoddal egyetértek, bár egy időben nagy divatja volt hangoztatni, hogy minden rendben a klienssel, pedig qrvára nem. Nem a többi szarhoz kell mérni, hanem ahhoz, hogy mennyire kevés ráfordítással lehetne közel tökéletes.

lostprophet
😛
Nem elég, hogy Denuvo van rajta, ami alapállapotban a kalózkodást is kizárja (egyelőre), még a játékot megvásárlókat is szívatják is faszom regisztrációval, amit utána a büdös életben többet nem fognak használni.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

grebber
Amikor nincs lemez csak egy fecni a kóddal az a baj. Ha van lemez de nincs kód az is baj nektek semmi nem jó.<#banplz>
Mondjuk kb ennyit is ér a játék.<#levele>

lostprophet
A vicc az, hogy magyar nyelvű használati utasítás nincs benne, csak lengyel meg angol, és ha pl. Pistike annyit ért az egészhez, hogy Steam kódot be tud írni Steambe, ott megreked az egész.
Ma elég fárasztó napom volt, de a futár időben hozta a játékot, gondoltam hazaérek, és nekiláthatok, erre most várhatok a support válaszára (egész hétfőig, gondolom), és fényképezgethetek nekik mindent, hogy tényleg megvettem.

Fpocok
Azé az durva baszki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Azt a mindenit... <#szomoru1>
Könyörgöm, nehogy bármelyik cég átvegye ezt a metódust... <#wow2>

lostprophet
Gyors megjegyzés a Homefront The Revolutionhöz: rohadjon ketté a kiadó feje.

Steam kód természetesen nincs a dobozban (csak a DLC-é), ez már a jövő, mondom a folyamatot:
1. Rakd be az 1. DVD-t a DVD olvasóba. Kurva jó, az asztali gépemen nincs, szereztem egy laptopot.
2. Beolvassa, a másolásvédelem feldob egy ablakot, benne egy kóddal (nem, még ez sem a Steam kód).
3. Fel kell caplatni a boxoffstore.pl című weboldalra, csinálni egy új accountot, és ott megadni ezt a kódot, majd az oldal elküldi automatikusan emailben (!) a Steam kódot.
4. Megcsinálom, becopyzom, várnám a Steam kódot, de a weboldal kidobja a következő hibaüzenetet: "This code is not valid in your country."
5. Beírtam kézzel, úgysem jó.
6. Írtam supportnak, hétvégére való tekintettel, gondolom senki nem fog válaszolni.

Mi a tökömért nem volt elég az, ha egy szimpla papírfecnin benne van a dobozban a játék Steam kódja????? Persze a DLC Steam kódja benne van a dobozban, hogy rohadjanak meg, de az alapjátékét túl kellett bonyolítani ezzel a marhasággal.

benőmenő
A tömör Doom rivjúmat ide is beteszem, ha nem gond. 😊

No, lepörgött a Doom credits. Mission 3-4 tájékán, amikor itt rámszólt valaki felvettem hard-ra (ultra violence) és azont ment már a végéig.
A steam szerint 14 óra volt, de ebben egy másodperc multi, vagy snap-map nincs, és a titkos helyekkel sem nagyon foglalkoztam.
A végigvitel alatt eleget áradoztam, és azok még mindig állnak. Külön tetszett, hogy egyáltalán nincs is olyan ellenfél, akinek hitscan fegyvere lenne. Eszeveszett tempó, jó gunplay, double jump, kellően terjengős pályák és egy csipet humor.
A negatívumok pedig, hogy sajnos a titkárnő gpu szénnéhúzva lowon is képes volt nagyobb fightoknál frameket dobálni, néhány konkrét résznél pedig lement egészen a negyvenesekbe is.
Ami felhúzott, hogy néha iszonyat szűk folyosóra zsúfoltak be több 2 ütésből halálos ellenfelet, néha meg ott volt az aréna és még körbe sem ugráltam már mehettem is tovább. A fegyverválasztást pedig megoldhatták volna úgy, ahogy pl. a Serious Sam játékokban van, hogy mindegyik számgombon 2 fegyver lenne (pl. a 2-t egyszer lenyomva sima shoti, duplán nyomva pedig dupla csövű shoti), mert akkor nem kellet volna a hetest-nyolcast tapicskálni a káosz közepén.
Összességében kiválóan nyúltak vissza a régi formulához és modernizálták azt. Abszolút nem bántam meg a day 1 vételt. Kérekmég/10.

Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.05.20. 20:13:57
IMYke2.0.0.0
Nekem is. Én is.

grebber
A cél a sok accountos only farmolos csöves kiszórása volt.Szerintem remek ötlet.
Jó ez így ,ha kártyázgatni akar valaki vagy vár vagy lép.

benőmenő
Windows phone-ra sincs. És igen a Steam hibája. Ott a két lépcsős e-mail azonosítás. Ha ez nekik nem elég, akkor küldjenek sms-t, mint a Google, a Facebook és az MS.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.05.20. 19:14:02
grebber
De ez nem a steam hibája... remélem átérzed.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.20. 19:02:47

Maak
Enyem is asszonyera van raallitva.Nokiam van es ugye a steam miert is menne windowsos telon...hogy nezne mar az ki...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Atisz
Tudom, de nekem buta telefonom van, mivel csak telefonálni szoktam vele.

Maak
Telefonnal ha osszekapcsolod a fiokod akkor seperc alatt felmegy marketre a cucc.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Merre vagy Rapid?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Atisz
Azért nem egészen, akkor is benne volt a munka azokban a játékokban, amik ma csak egy átlagos független produkció látványvilágát képesek megidézni. Egyes FMV-s játékok pedig mozifilm szintű költségvetéssel rendelkeztek.

Atisz
Ma is vannak zseniális játékok (tudom, hogy nem ennek az ellenkezőjét állítottad, de rengeteg olyan játék van a közelmúltból amivel játszani kell(ene)).

Atisz
Isten hozott a klubban. Hónapok óta nem tudok eladni néhány kártyát, mert pont akkor megy le az áruk, amikor piacra kerülnek. Nem az a gond, hogy 1 centért kevesebbért menne el, hanem hogy újabb fél hónap a kihelyezése...

IMYke2.0.0.0
Hidd el: mindkettő jó. A listámon nem ok nélkül 9/10 az összes.

Maala
Máig az egyetlen anime a Clannad, amit elkezdtem, de nem fejeztem be, pedig már 4x elaludtam rajta. 😄 Pedig azért kezdtem el, mert mondják, hogy az After Years az nagyon jó... de alapozni azért kell.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

IMYke2.0.0.0
Vagy ott a Clannad - az istenkirály anime sorozat (is) -, amiből játék is készült ugye. Arra sem hiszem, hogy az európaiak nagy része rá fog nézni valaha is.

Maala
Jó, hát van, aki a Hatoful Boyfrienden (vagy mi a rák a címe) nem tud tovább látni... Az ilyen embereket olyan mesterművek, mint a Stein's Gate, Fate\Stay, sosem érik el. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

IMYke2.0.0.0
Én például nem játszom visual novellekkel, vagy "tányérszemű kislányokat" futtató játékkal - szerintem, nincs is ilyenem ... ellenben, anime sorozatokat igen is nézek, és szeretem a stílust. Némelyik sorozat/filmtől tanulhatna hálivúd és kábé az egész világ.

//Sőt, mondok jobbat: nem egy animéjük kapott már nyugati film- és játékfeldolgozást.
Nem kell messzire menni a népszerűség-kérdésben: "Ghost in the Shell"...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.20. 15:33:10

benőmenő
Édesjóistenem. Ritkán kártyázok, de a Doom-hoz majd szeretném összeszedni a kitűzőt, ha lement a kártyák ára.
Ezért adnám el a Cyberdemon kártyát még jó áron, erre várakoztatva lett x napra. Jó, mailből leokézom, még mindig várakoztatva. WTF?!
Aztmondja használjam az ájóes/android ótentikátort. Hogy rohadna meg az összes befőttjük. <#boxer>
Remélem azért így is el fogják majd vinni. Nyilván, ha tudom, hogy napokkal később válik csak eladóvá, alacsonyabb árat pötyögök rá.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.05.20. 15:23:49
Tehasut
Nekem pedig az, hogy bizonyos kategóriákat láthatatlanná lehessen tenni az áruházban, hogy soha ne is találkozzak velük. Az anime játékoktól egyszerűen rosszul vagyok, ha meglátok egy tányérszemű kislányt vagy egy szöghajú srácot, törni-zúzni támad kedvem. <#boxer>