Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Úú... erről teljesen lemaradtam.
Syberia 3

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Komolyan mondom, felpofoznám azt az emberkét a Slight Mad Studiosnál, aki kitalálta, hogy minden belépéskor szívrohamot kapjon az ember.

SZERK: Shift 2ről van szó!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.06.18. 15:08:46

Dzsini
Főleg, hogy hol húzzuk meg a "gamer" határát - aki a vécén és utazás közben állandóan a telefonján Clash of Clansozik vagy Farmville-ezik az gamer? És ha nem az, miért nem? Igazából innen nézve a "gamer" meghatározás mára teljesen értelmetlenné vált, mindenki játszik valamikor valamennyit, ma már köze nincs az évtizedekkel ezelőtti szubkultúra-jellegű csoporthoz, amit még akár kellemetlen is volt felvállalni nagyközönség előtt, mint hobbi.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Ezt soha a büdös életbe nem tudjuk meg. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Na ebben nagyon egyetértek!

Az átlag szerényebb konfigon, de jórészt PC-n vagy tableten/telón éli ki magát. Tényleg jó lenne erről valami statisztika, hogy a világ gamerei, mekkora számban és melyik platformon tolják.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
Ha a steam hw surveyt nézem, akkor leginkább az látszik, hogy pécé fronton is megbékélnek a gamerek a teljesítménykülönbségekkel ott is, ahol talán kevésbé anyagi természetű megfontolás eredménye ez. Mi megvesszük a jó hardvereket, mert számít hogy fut, hogy néz ki, stb, de nem mi vagyunk az átlag.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.18. 11:57:49

Adversus solem ne loquitor

Troger911
Köszi mindkettőtöknek, egy próbát teszek! Az első rész is már régóta megvan, de játszani még azzal sem sikerült...
Dzsini
Na jó, de azt mégse írhatják ki, hogy "ide utald a pénzed, mi pedig majd jól élünk belőle" 😊
Sajnos még mindig sokan elvárják, hogy szolgáltatást kapjanak a pénzükért.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
"MS jelenleg úgy néz ki azt mondja, hogy neki mindegy, hogy milyen vason, csak játssz az ő platformjukon."

Nem. Nekik csak annyi kell, hogy megvedd a "platformjukra. Sőt, az lenne nekik csak a kifizetődő igazán, ha utána már nem is akarnál játszani vele, és szervereket sem kellene futtatni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
MS jelenleg úgy néz ki azt mondja, hogy neki mindegy, hogy milyen vason, csak játssz az ő platformjukon.
Ez a platform a Windows 10, és a platformhoz csatlakozhatsz olcsón (X1), drágábban (Scorpio), és sokkal drágábban (Laptop, Desktop) - az, hogy te melyiket veszed, az nekik mindegy, ugyanaz a játék működik mindegyiken, és a crossplay/crossbuy miatt még menet közben válthatsz is, és mindegy, hogy a haverodnak melyik van ezek közül, mert vele is tudsz játszani.

Tinman
Egy nagy rakás bukta lett az egész, pont ahogy megmondtam anno 1m+1x.

Akkor lesz itt kis doboz méretű erőgép a nappaliban minden kijelző mellett, amikor max 20 decibel hangot fognak magukból kitolni teljes terhelésen, mindezt 150.000 HUF-ért, úgy, hogy a BF4 4k-ban 60 frémmel szalad. Ez az ábránd még alsó hangon 5-8 év.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De az életed rá mernéd tenni, hogy az MS nem fogja ezt eljátszani, hogy 19.99 Euro lesz a köv nagy upgrade? Vehetek most is 8 évre konzolt, csak le leszek maradva attól, aki Neo-t vagy Scorpiot vesz. PC feeling. 1:1-ben.

Ja, mert az nem fregmentálódás, hogy a népe egyik felének félprevgenje lesz, a másiknak meg true currgen?

Totti5
Te annak hívod, én meg ennek. Steam masín amúgy hogy áll? hány 10 millió lett eladva? ( komolyan érdekel, mert nagy a csönd )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.18. 11:22:55

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Hiszek nektek, így is legyen, mert az MS-ből kinézem, hogy egy következő igazán nagy update 20 ojrós lesz :-D

Tinman
Logikusan a jövő nem 3-4 féle hw állomás felé mutat, hanem egyetlen egy felé, amivel mindent megoldhatsz. Ez a PC... max lesz majd rajta Sony logo, Tottién MS, az enyémen meg Intel.

Tinman
Hívhatod majd továbbra is konzolnak a kvázi Steam-machine-t :-)

IMYke2.0.0.0
Fél percig tegyünk úgy, mintha nem tudnánk mikor kezdődik a Szél...

"A PayPal közzétette a Steam nyári játékvásárának a dátumát

A 2014-es és 2015-ös őszi és téli vásárok alkalmával is bebizonyosodott már, hogy a PayPal időnként nem túl megbízható, már ami a titoktartást illeti. Most twitter üzenetben kürtölte szét a cég, hogy az idei nagy nyári Steam vásár *dobpergés* június 23-án kezdődik. Mindenki fagyassza be a bankszámláját, zárja el a bankkártyáját és tegyen meg minden óvintézkedést! Mi szóltunk!"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Érdekesen hangzik ez a "makrózás" 😊

Fpocok
Moby
Az új generációk, vagy félgenerációk(gépek) nem kapnak, nem kaphatnak exkluzív tartalmat. Így a generáció meghatározás szinte értelmét veszti. Neopécé.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.18. 09:56:06

IMYke2.0.0.0
Szebben én sem tudtam volna leírni. <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Negatívat vélhetően azért kapott, mert:
* lesz/tervben van valamiféle mikrotranzakció, illetve ott vannak a csak kulccsal nyitható ládák, amiket időszakonként az Inventory-ba kap az ember
* mert BAROMIRA nehéz a játék (nyilván Normal felettről beszélek).

Fpocok
A második felét lehetne magyarul is? 😄

Moby
Nem jól tudod. Egyébként most is vehetsz 8 évre konzolt. Pontosan ezzel a modellel szüntetik meg a platformholderek a generációs fragmentációt. Offban folyt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.06.18. 09:29:23

Totti5
Sikeresebb, profitálóbb ez a generáció mint volt a 360as - PS3as volt, mind az MS mind a Sony részéről. Azt se tudják hová lapátolják a pénzt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.18. 09:22:37

Dzsini
Nem kell tejelni, megveszed és használod, frissül. (valaki valahol a napokban emlegette az OSX-et (nemsokára MacOS), mint példát, ő tévedett, az is sok éve (2007) már ingyenesen frissül minden felhasználónak amíg csak azon a gépen támogatott)

wesker24
Az egyik legjobb Survival Tactical Zombie Horror game, amivel valaha is játszottam, itt aztán csak ésszel lehet darálni különben simán bedarálnak a szörnyek, itt nem lehet rambozni, ide már jól összedolgozott csapatmunka kell ha mindenki túl akarja élni. 😄
grebber
Konzol halála így ez erős maximum az Xboxé amit müvelnek...

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Akkor sem fog több 10 millió konzolos PCt építeni ( mintha kötelező lenne... ), mert az teljesen más platform.

Tinman
"mindenki mindent wint kap ingyen"

Hát én ezt nem így tudom. Úgy tudom, hogy majd a derekasabb "frissítésekért" lehet szépen tejelni...

A Scorpio meg könnyen lehet, hogy az MS utolsó konzolja. Na de jósolni próbálunk, az meg bárhogy elsülhet.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.06.18. 09:08:49

Tinman
Itelefon nem volt még sehol, amikor a PC-vel már ezt csináltuk, kb. a 386-os óta. Elhiszem, hogy sok ember 10 évre vette a PC-jét, de sokan nem. Még a nagyszüleim is mindig mondogatták "ez egy ördögi kör" és tényleg. Egyszer beszállsz és utána ha bent is akarsz maradni és játszani a megjelenő játékokkal 2-3 évente fejlesztés...

Viszont! Konzolnál eddig ez nem volt és nekem személy szerint baromira nem tetszik ez az irány! Pontosan az volt a konzol nagy előnye, hogy konzolt tényleg vehettél 8 évre és nem kellett attól tartanod, hogy a 6 éves vasadon már nem fog elindulni egy új konzolos játék. Ha a konzol elpécésedik, a konzolos játékok meg mind érkeznek PC-re, az a konzol halála lesz.

Troger911
Gondoltam az ingyenes hétvége keretén belül kipróbálom a Killing Floor 2-őt. De nézem, hogy az utóbbi időben csak negatív visszajelzéseket kapott, az amúgy pozitív játék. Mondjuk attól még ránézek 😊
Rapid81
Ezt légyszi magyarázza meg nekem valaki, mert nem értem. Csak annyi történt, hogy rányomtam az Add to cart gombra...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
"Dreamfall Chapters"

REDUX arrives June 17th
9 JUNE - RED THREAD GAMES

The long awaited finale of Dreamfall Chapters will be released Friday, June 17th — and you can watch the first teaser here: video

The final episode of the saga brings the storyline to an emotional conclusion, as paths converge and destinies are fulfilled. No one walks away unscathed.

Book Five: REDUX will be a free update for everyone who's purchased the season pass.

1170 lesz nálam is ha váltok 970-ről, de akkor már nem úszom az új alaplap+proci + ram kombót sem (ez a kettő a szűk keresztmetszet már lassan a gépben). Meg ha már fejlesztés lassan kell SSD is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Nekem is ha lesz váltás (970-ről), akkor majd a 1170 vagy 1270-re lesz, most nem érzem szükségesnek.

zorrobomber
Jogos, persze. Addig bőven elleszek ezzel is.

Dzsini
760-ról 1060 az azonos kategória - a GTX960 pedig azon a környéken van árban, tehát az 1060 nem lesz sokkal messzebb jövőre.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.17. 15:42:36

zorrobomber
Hm, akkor nekem is kártyát kéne váltanom gtx760ról)? Itt az a bökkenő hogy azt a kártyát 60ért vettem (2014 dec). 2013 közepén jelent meg, szóval akkor jövő karácsonykor 1070-et veszek magamnak 60ér? 😄 Szép álom...

Dzsini
Sokkal inkább ltelefon feeling - a felmérések alapján ott van egy átlagos 18-24 hónapos frissítési periódus a célcsoport embereknél, és árban kb. ugyanannyi pénzről van szó. Az új generációval a régi dolgok még elműködnek, az újak kicsit jobban, és 2-3 kör után már kicsúszol a pixisből, akkor kell váltani.

Mostanra a telefonoknál hozzászokott a nép, hogy minden második generációnál vált, most majd játékkészülékeknél is hozzá fog.

(videokártyáknál már kb. hasonló a helyzet - a mostani 10xx nvidia széria a 7xx felhasználóknak nagy váltás, főleg őket célozzák meg, ezt kommunikálták is)

Moby
Ez így van, éppen ezért nem reális az az elképzelés, hogy az xbox diviziót bedarálja azért, hogy mégtöbb ingyenes win-t juttasson célba. Hiszen ez már jobb soha nem lesz, a jövőben mindenki mindent wint kap ingyen. A win lett hátsókapu, hogy szolgáltatást, és játékot tudjon értékesíteni. Sok windowst, és sok xboxot akarnak látni mindenhol. Szvsz a scorpio lesz ismét az a konzol, amit akár bukóval fognak kitolni, csakhogy a neo alá mehessenek árban.

Tinman
Igen, de a Win server OS-ek és a cloud megoldások még mindig többet. Ez max csak annak az indikátora már megint, hogy a Win 10-re milliók frissítettek ingyen, így nem csoda, hogy a saját gaming témák házon belül beelőzték. Ez abs. várható volt.

Tinman
Így van és ezért nagyon aljas, amit megléptek, mert eddig még soha nem volt ilyen!

Egy gen, el kellett, hogy menjen 7-8 évet. Ezzel szemben 3 év után ez egy fél gen váltás, de úgy, hogy akinek már van PS4-e, az is erősen elgondolkodik, hogy gyorsan megszabadul tőle és megveszi inkább majd a Neo-t. Kicsit PC feeling.

Tinman
Hogyne tudnék! Iponra felmész és rászűrsz ;-) Találni fogsz saját dedikált VGA-val olyanokat, amikor pl 840m van, persze Ci3-al.

Aztán így elszaladgál...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem a Steam most újabban azt csinálja cégben és otthon is, hogy rányomok valamire és nem reagál... eltelik pár mp, akkor újra rányomhatok, akkor már jó. Pedig holt külön rendszer, nem is egy világ, nem u.a. a Steam kliens, hanem külön telepített, nem másolgatott. Rettenetesen irritál.

Jim Morrison
Arra gondoltam amit benő linkelt. Én is várom a bf1-et, de ahhoz valszeg már kijárna egy kis gép frissítés (főleg úgy, hogy valszeg most vesztettem el az egyik ramom😞) + az teljes aru vetel lenne ami igy egyutt mar sok. Szerintem ezt a 20eurot most erre koltom😊

Most gametime al tolom, egy kis boost jol jon, van 3 napom hatra es lvl23 vagyok. Persze leginkabb ezeken a mapokon (conquest mellett) kb csak engivel erdemes jatszani, de ahogy elneztem vegre a medig ujraelesztese normalisan meg lett csinalva :p
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.06.17. 12:59:18

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zorrobomber
Wingamestore-on elég nagy akció van (kaptam egy csomó levelet a wishlistemről). Van egy pcgames5off voucher kód is(szerk.: ezt csak egyszer lehet használni evör), az árakba nem számoltam bele.

Példák:
Samorost 2 - $1.49
The Way - $11.99
SKYHILL - $7.49
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.06.17. 12:46:46

Nyilván 😄

Steamen csak aktivalok en is (nagyban köszönhetően ennek a topicnak ami /a sok hiszti mellett, no offense guys 😄 / megmutatta hol lehet értelmes címeket értelmes áron vasarolni) de még úgy is h csak azt valtom ki ami érdekel is, a hulladekot még hagyom porosodni a bundle oldalakon keletkezik kártya pénz amit csak a steamen tudok elérni, ami meg technikai értelemben vásárlásnál minősül.

Summer/winter sale során általában be tudok húzni 1-2 játékot így ingyen. Ettől még nem fogom szeretni teljes szívvel ezt a platformot mondjuk.
Atisz
Én is szoktam, 85% nálam a lélektani határ (persze kiszámolom, hogy valóban 85-e az a 85 😉)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
" miért nem vagyunk mi magyarok az orosz régióhoz csatolva mikor mi a nyugati árszínvonalhoz képest, amit a steam helyi régiója képvisel, legalább annyira szarul keresünk, mint az oroszok hozzánk képest, ha nem rosszabban."

1.) Nem tudom mikor jártál utoljára Oroszországban, de meglepődnél hogy milyen jól élnek ma ott. Természetesen nem egy szibériai magyar hadifoglyok által épített kis falura gondoltam, hanem Moszkvára és környékére, ahol a lakosság jelentős része él. Más dolog az elmúlt évben bekövetkezett olajárcsökkenés, ami igen súlyosan érintette az orosz gazdaságot, de ugye ez az 5 rubeles akció nem akkor kezdődött.

2.) Bizony pont ez a problémám: azzal, hogy orosz verziót kapunk oda vagyunk sorolva, de nem vehetünk játékszoftverek orosz áron és bizony szarabbul is keresünk, mint az oroszok.

Tényleg nem értem, hogy mit nem lehet ezen megérteni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
"sekélyes történettel, semmitmondó befejezéssel, amilyennek egy igazi DOOM folytatásnak lennie kell"

És milyen jó lenne korrekt sztorival és ütős befejezéssel (meg ha mondjuk a szörnyek jól néznének ki)? 😉