Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Fpocok, így kell pénzt keresni. Munkával nem lehet. <#vigyor5>#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.06.21. 01:57:50
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.06.20. 21:39:59
(mi az a világoskék gombóc az ár mellett?)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.20. 18:55:19
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2016.06.20. 18:52:17

4 millió dollár! Nekem meg közben ez a videó jutott eszembe.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.06.20. 18:32:17
Clive Barker Jericho - The Firstborn/Prologue Part 1
Dark Souls 3 DLC még menni fog, de ajánlom hogy valami durvaságosság legyen. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.20. 17:40:09
Hazajöttem melóból és ELSŐRE! Levertem a 2 rohadékot, de úgy, hogy a 2. már berserker üzemmódba is lépett, folyamatosan gyógyult, kardom meg semmi perc alatt vesztett el a durabilityját, de túléltem, majd az UTOLSÓ csapásomra kettétört a kardom, de megdöglött a rohadék is!!! Atyaég!!!! Mekkora örömet tud adni ez a rohadt játék :-)))))))))
Proof! Nagyon picike spoiler warning, mert csak a lényeg látszik a képeken, semmi komoly.
(Bár el nem hiszem, hogy ezt itt bárki utánam csinálja! Igen, ez egy kihívás akart lenni! DaS 2 - Scholar of the first Sin - > 3. DLC opcionális dupla boss, hajrá, sok sikert :-D )
DarkSector, rád különösen számítok! :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem exclu Scholar-os szívatások, hanem mind az alap, mind pedig a Scholarban a DLC-k változatlanul egyformák.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Idézem: "Nincs trükk. Türelem van." <#mf2>#mf2>
Aztán találtam YT-on egy SL 1-es(!) srácot, aki 2 perc alatt aprította őket szecskává, miközben én SL 192 körül járok. Most megyek bebújok sírni egy sarokba.
Konzolon meg az utolsó csoffadt bitet is kihajtják az anyagból nem véletlen hogy a szerintetek csira szarból milyen grafikát ki nem tudnak hozni.
Szóval nem kell félteni az új jövevényeket se.
Tudom szar érzés amikor a 500 ezres pc közeli grafikát hozza a 100k-s konzol de ez van ez a PC nyomorult hozzánemértő és nem akaró fejlesztők gyűjtőhelye!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.06.20. 07:38:33
Next PC upgrade: 2022
Szóval nem ez a cél, legalábbis amit én értettem ebből, hanem az a céljuk, hogy a játékok nagy része ugyanazt a magas minőséget fogja tudni konzolon, scorpion, mint pc-n....pc-n is hiába van 2x erősebb géped, a meglévő opciókat te is csak egy bizonyos mértékig tudod növelni, ha neked 2x erősebb éped van az ultra beállítás megkövetelt értékéhez képest, max felbontás vagy fps-ben tudsz még rákontrázni, ami nem lesz high-end-ebb, ha érted mire célzok. 😊
majd meglátjuk jövőre.
Régi konzolok is a hardver számításaihoz képest high-end kategóriában képviseltették magukat az elején, ha belegondolsz. mert az nem egy fix értéket jelent, vagy configot.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.19. 22:24:06
#273967: Miről beszélsz? A GTX 1080 *9* teraflopos GPU, majd az 1060 lesz 6 körül, ha az AMD konkurenciát nézzük... 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.06.19. 22:15:15
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Amúgy ez is igaz, a nyers erőnek túl sok lényege itt nem lesz, a szoftverek és annak futtatása fogja szerintem majd meghatározni, a 2 platform egymás közti viszonyát.
TF magyarul csak egy alap érték, hogy a gyakorlatban mi történik, azt a szoftverekben fogjuk látni, tapasztalni, szóval ha egy Witcher 4 fog futni pc-n Ultrán 120 fps-el, Scorpion-n meg csak 60-ra, mert ugye annyi fix, az elég lesz, akkor azt hívhatod HE közeli élménynek, mert egy HE pc-s élményt kapsz, attól független hogy ha lenne egy olyan szoftver ami pc-n lenne optimalizálva akkor kihoznád azt a különbséget.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.19. 22:12:09
Amúgy nem pont az ilyen hülyeségekre van az offtopik? Megint minek konzol szakértetek az onban? :o
Mert kiadtak infókat egy lehetséges hardverről?
Ki bizonyítja, hogy ez így létezik ahogy ezt híresztelik?
Mivan akkor ha ez a MS-nak szólt hogy lépjen?
Valóban létezik a Neo úgy ahogy azt eddig szétkürtölték?
Mire kijön azt adják ki, amihez most mérjük a nyilatkozatok hitelességét?
Sőtt a Scorpio is még bármi lehet, az valszeg valós, de a neten is óvatosan fogalmaznak amúgy a felépítését, adatait tekintve.
Én majd szeretném akkor látni ezeket mikor már télleg bemutatják, és konkrét adatok, infók lesznek, és megmutatják ez mit jelent a gyakorlatban.
Csak azért gyártok ilyen összeesküvés-elméleteket, mert a Sony szerintem nem hülye, és tudja hogy hardver-ben az nyer aki később lép, ki tudja a neo vajon el lett halasztva, vagy eszük ágában sem volt megmutatni, beszélni róla, amíg a MS nem lépett.
Hiszen a Neo-t rég bemutathatták volna ennyi erővel.
Én azért ezeket a gépeket még nem veszem kézpénznek, sem azt hogy mik lesznek, sem azt hogy egymásra milyen mértékkel lesznek hatással. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.19. 21:50:39
Megerősítették, hogy van. Valszeg csak nem olyan hülyék, mint az MSnél hogy másfél évvel korábban bejelentik.
Mondjuk én azon sem lepődnék meg ha kiderülne, hogy az eddigi dolgok csak a Microsoft-nak szóltak volna.
Mivel írtam nekik, ezért mégegyszer megpróbálják elküldeni. Remélem megjön a Pendrive Zágráb-ból, másodszorra.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Speciális ajánlat, egy vásárlónak egy példányt tudunk biztosítani belőle, a készlet erejéig.
Négy teljes játék, külön-külön DVD tokokban.
A Might and Magic Heroes VII és a Might and Magic X Legacy a Uplay-en aktiválható, a Steam-en nem.
A Might and Magic Heroes III HD Edition és a Homeworld Remastered Collection pedig a Steam-en aktiválható, Uplay-en nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon várós.
Mennyire látszik a syberia stílus, van pár hasonló stílusú játékj, de ezen egyből lejön a régi hangulat szerintem. 😄
Remélem lesz magyar felirat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.19. 13:27:33
Áááá nem tudom elfelejteni, végig akarom játszani ezt az átkozott játékot teljesen soloban, pure melee karival, de lassan úgy tekintek rá, mint életem legnagyobb gamer kihívására ^^
2 éve mikor feladtam Fume-nál (jó azóta kitanultam és már nem gond), komolyan nem múlt el úgy hét, hogy ne piszkált volna a gondolat, hogy igen, az ott kimaradt :-(
A From qrvára nem veszi észre, hogy nem ez a kihívás? Hogy a Souls soha nem erről szólt!? Ha nagyon akarom végig "kaméleon" módba odamegyek, de az mocsok sok idő, vagy végigfarmolom és az is mocsok sok idő, de nem nehéz, nem kihívás és végképp nem érdekes, csak jelenlegi formájában egy frusztráló ganédomb.