Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt se felejtsük el, hogy amikor megjelent a kártyalebontás funkciója, eleinte baromi olcsón (a mostani ár 1/7-éért) lehetett csomagokat venni ezekből a komponensekből. Az is csak persze egy egyszeri lehetőség volt, ami a steam belsősöknek nagyon megérte.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.07.03. 20:44:40
PSN ID.: Beegabor
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Next PC upgrade: 2022
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyébiránt a Steam fórumán már beismerték, hogy a pénz kell nekik (mekkora meglepetés!), mert munka volt vele, ezért jár.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.07.03. 20:36:39
PSN ID.: Beegabor
(amúgy vannak glitchmentes speedrunok is, 100% speedrunok is, kinek-kinek ízlése szerint)
ICO-t megcsináltam glitchrun nélkül 1 óra 30 perc alatt, de ráment több hetem és sokszor végigtoltam hozzá... ez a gaming legalja.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
15$:
VVVVVV
Dustforce DX
Guacamelee! Gold Edition
Super Meat Boy
Escape Goat 2
Serious Sam Double D XXL
Serious Sam: The Random Encounter
Freedom Planet
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
(egyébként félelmetes, hogy egy-egy ilyen játék milyen technikát vonultat fel - direkt nem zártam ki semmit a napi 3 ajánlatlistáról, úgyhogy kaptam most néhányat, és legalább a trailereket megnéztem belőlük - persze vannak első ránézésre is valami generic szerkesztővel összedobált tucatszemetek is, de vannak fullos 40-50 euros alapáron kapható játékok is)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.03. 18:55:35
/szerk: nem a valve sorol be korosztályba, hanem a helyi szerv, ezért vannak kiherélt német verziók, szóval ha a helyi akármi besorolja 18+nak akkor a valvének úgy kell árulnia és pont. Nem a valvén múlik ez.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.07.03. 18:48:37
Egy fél éve tán, hogy beszélgettünk róla, hogy egy-két fecske van ilyen Steamen, most már rengeteget látni belőlük, érdekes, hogy a Valve mekkorát engedett ilyen irányban.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
2,5 euró ez nem egy őrült összeg....De aki sokallja nem kell megvenni. Kb mint egy skin csgo-ban...A játék élvezetéhez nem szükséges, de azért ad hozzá valamit.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
-The Vanishing of Ethan Carter
-Punch Club
-Endless Space
-Hero Defense - Haunted Island
-Aquaria
-The Stanley Parable
-Feist
-Lili - Child of Geos
-Bloodgate
illetve a
-Total War Warhammer - Bloood for the Blood God dlc - hozzáadja a vért, meg a brutalitást a játékhoz (Egy Warhammer játékhoz. DLC a blood and gore). Ezúton üzenem a kiadónak, hogy a ká anyjukat, és remélem, hogy ezt a 2.5 Eur-t gyógyszerre költik.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.07.03. 17:34:02
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mocsok szívatós egy játék... 😊
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.07.03. 15:25:44
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez a feketés színnel egyszerűen nem tudok mit kezdeni, iszonyat zavaró, és nem látok semmit, főleg ha görgetek is...sem a kisebb betüket....<#sir>#sir>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Remélem azért valamikor viszontlátjuk még a műfajt hasonlóan jó minőségben. 😊
A helyzet az, hogy én annak idején néhány haverral versenyeztem steam szintben. Egészséges versengés volt, mert nem toltuk meg pénzből a dolgot csak cserélgettünk lapokat és úgy szinteztünk. Így eljutottunk ~lvl 30-35 környékére, tök jó móka volt.
Aztán naná, hogy két srác a csapatból vérszemet kapott és elkezdtek pénzt tolni a szintezésbe, már 150-200 környékén járnak, ezzel jól kinyírták a versenyt, illetve ők ketten versenyeztek tovább, hogy ki tud lelkiismeretfurdallás nélkül több fizetést eltolni rá.
Aztán megszokásból még cserélgettem ezt-azt, eljutottam 40-ig.
Ezt a topikot nem olyan régóta követem, viszont annyit emlegettétek a kártyapénzt, hogy ez ébresztett rá arra, hogy ugyan mégis mi értelme szintet húzni belőle, ha sokkal értelmesebb dologra is lehet fordítani.
Gondoltam hát egy nagyot és fogtam a végtelen mennyiségű cuccomat a steam accountomról, kerestem egy addont, amivel több dolgot is piacra lehet dobni egyszerre és elkezdtem kiárulni a készletet.
Nem gondoltam túl a dolgot, nem figyeltem az árakat, úgy voltam vele, hogy nem akarok sok időt rászánni. Mindent feldobtam az aktuális legalacsonyabb árával megegyező áron és vártam a csodát.
Mit ne mondjak, engem lepett meg a legjobban, mennyi pénz parkolt teljesen feleslegesen a steam accountomon kártyák, hátterek és egyéb marhaságok formájában.
A mostani sale-en 50 európát költöttem és mellécsaptam még egy INSIDE preordert is és erre az egészre futotta a kártyapénzből és még mindig van annyi nafta, hogy jó eséllyel a karácsonyi sale-en nem kell majd bankkártyát használnom. Ráadásul a most megvett játékok kártyái még ki sincsenek gyűjtve.
Egy szó, mint 100 köszi, hogy ilyen sokat emlegetitek a kártyapénzt, ennek hála most ~150 eurónyi olyan pénzhez jutottam, amit teljes lelkiismeret-furdallás nélkül költök játékokra.
Egy kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban, tuti nem éri meg paklikat gyártani és és abból eső cuccokat árulni? Nincs semmiféle statisztikám, de volt olyan hátterem, amit 4 euroért adtam el, az önmagában kiteszi ~50-100 kártya árát. De őszintén szólva megítélni se tudom, mennyire ritka droppok az ilyenek. A logika persze azt diktálja, hogy az belőle jövő XP értékvesztést generál. Ezzel esetleg van valakinek tapasztalata?
Helyett: 36 koponyával...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most rákeresve van még: Groovy, Rolling Sun
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.03. 13:08:55