Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Abszolút jó, ezt kb. 2016 tavaszáig (amikor élesítették ezt a korlátozós f*szságot) működött is. Simán lehetett akciózni a piacon, megveszem x-ért, eladom x+y-ért. Persze legyünk őszinték, sok "mellényomás" és kamueladás megtorpedózásával lehetett nagyot keresni. Ma az előbbire már jóval kisebb az esély, részben a késleltetés miatt.
Azt se felejtsük el, hogy amikor megjelent a kártyalebontás funkciója, eleinte baromi olcsón (a mostani ár 1/7-éért) lehetett csomagokat venni ezekből a komponensekből. Az is csak persze egy egyszeri lehetőség volt, ami a steam belsősöknek nagyon megérte.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Szerencsére nem kell mindenkinek mindennel egyet érteni és tapsikolni minden kínos dologhoz...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
GamesDoneQuick 6 éve dollármilliókat gyűjt különböző jótékonysági szervezeteknek. Millióan nézik és szeretik. Bele lehet kötni, de szerintem megpróbálni is gáz.

[merlinw.org]

Seth
Ezzel nem tudok vitatkozni, perverz elhivatottság kell egy ilyen speedrunt begyakorolni,letolni. Én meg szeretem nézni és nem kódsorok bámulására gondolok
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.07.03. 20:44:40

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Amit aztán ha kiveszel pár hó szabit tudsz überelni, csak nem teszed, mert van agyad... ez egy semmi, egy nulla. Ha ettől menőnek képzeli valaki magát, érdemes lenne szakorvoshoz fordulnia.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
A téma az, hogy most fut egy hétig az SGDQ, és aki úgy gondolja nézi, aki úgy gondolja adakozik, és aki úgy gondolja, leszólja 😊 Kinek-kinek kedve szerint.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Lényeg, hogy előkapj egy személyt és ne a témáról beszélj... ;-)

grebber
Szimplán "rajság" magamutogatás ,hogy mekkora istenek a világon ők vitték végig a leggyorsabban.

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
De pont ezt írtam, hogy mekkora szerencse, hogy vannak másféle emberek, hiszen ha mindenki úgy gondolná, mint te, akkor nem tudnál senkit leszólni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Ha azt szeretném megtudni, hogy működik egy játék megnézem a fejlesztői naplót, vagy a kódsorát. Ezeknek pont annyi értelme van, mint gitárral vagy táncszőnyeggel végigtolni egy Souls játékot.

De itt csak az a gond, hogy Németországban és Ausztráliában ez már nem mehet. Ott nem lenne elérhető az ingyenes DLC, és ennyi.Ha akarjaa gyerek úgyis megszerzi, egyébként a Family Optionsben kiszűrheted a belezős tartalmat.

Egyébiránt a Steam fórumán már beismerték, hogy a pénz kell nekik (mekkora meglepetés!), mert munka volt vele, ezért jár.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.07.03. 20:36:39
Tinman
Már megbocsáss, de nekem ugyan úgy lehet véleményem valamiről -főleg, hogy én próbáltam is- mint neked, így azt a gaming témát szólóm le, amelyiket csak akarom. Deal with it.

Seth
Én főleg a narráció miatt nézem. Csomó érdekes dolog kiderül egy játékról, hogyan működik, mi miért van úgy ahogy etc...

PSN ID.: Beegabor

Dzsini
Szerinted a legalja, másoknak pedig a csúcsa - még szerencse, hogy nem mindenki ugyanúgy gondolkodik, nem lenne kit leszólnod...
(amúgy vannak glitchmentes speedrunok is, 100% speedrunok is, kinek-kinek ízlése szerint)

Tinman
Sosem értettem ezeknek, mi az értelme. Végtelen idő beleölve, majd sok esetben glitch-eket kihasználva a játék gyakran 95%-a kihagyva. Volt egyszer egy ismerősöm, az szokta mondogatni, hogy "gyorsan fussuk le a 12 percet, majd menjünk focizni".

ICO-t megcsináltam glitchrun nélkül 1 óra 30 perc alatt, de ráment több hetem és sokszor végigtoltam hozzá... ez a gaming legalja.

Tinman
Eddig is 100% charity volt, ha akartad... ráadásul, ha valaki adakozni akar annak ezernyi jobb módja van, mint fisemfos bundli szökevényeket venni.

Dzsini
igen jó felhozatal lesz idén is - rögtön ma este fél 11-től egy kis Demon's Souls

genndy
Kíváncsi voltam, ki olvassa el a szöveget is hozzá. Persze hogy ezerszer akciózott bundleszökevények. De ez 100% charity, azért ennyi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
+1

wantonly
Elírták az árat.. 1$-ért kellene adni ezt a bundle-t 😊
Dzsini
Ja, venni én se 😊 Elite Dangerous megy december óta, és egyelőre nem érzem úgy, hogy kifogynék belőle. De legalább gyűlt a 30 kártyából kb. másfél euro.

Dzsini
és ennek örömére nemrég kezdődött a Summer Games Done Quick, lehet állejtős speedrunokat nézni egy hétig 😊

Botond
Én is végigpörgetem ezeket a listákat, de már nem merek semmit venni, mert alig jut időm kockulni. Idén mennyi cuccot vittem végig? Max hatot és év végéig se lesz meg a 10 szerintem. Jön a civ6 az a következő 2 évi gémingemet úgyis feketelyukként elnyeli oszt ennyi. 😄
genndy
Humble Games Done Quick 2016 Bundle
15$:
VVVVVV
Dustforce DX
Guacamelee! Gold Edition
Super Meat Boy
Escape Goat 2
Serious Sam Double D XXL
Serious Sam: The Random Encounter
Freedom Planet

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
Persze, teljesen másik pályán játszanak, csak érdekességképpen hoztam fel, hogy a cenzúrakerülés is elég lazán kezelődik mostanában 😊
(egyébként félelmetes, hogy egy-egy ilyen játék milyen technikát vonultat fel - direkt nem zártam ki semmit a napi 3 ajánlatlistáról, úgyhogy kaptam most néhányat, és legalább a trailereket megnéztem belőlük - persze vannak első ránézésre is valami generic szerkesztővel összedobált tucatszemetek is, de vannak fullos 40-50 euros alapáron kapható játékok is)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.03. 18:55:35

Botond
Himihumi noname csapat a 3 fillérből fejlesztett cuccánál ezt simán megcsinálhatja, meg azért egy erotikus játék amúgy is határeset, hogy hogy nem 18+, de ha megbuknak, akkor átnevezik a játékot, kicserélnek két pixelt és mehet a következő kör, azért egy warhammernél ez nem játszható meg, ennél ügyesebben kell megkerülni a cenzúrát. És ennél a játéknál komoly célcsoport a 16-18as korosztály, szóval amúgy sem mindegy, hogy 16+ vagy 18+. Én is hányok az egész dlc lehúzásos sztoritól még ha állítom, hogy ez az egész a saját képmutatásunk eredménye (elvárjuk, hogy ugyanúgy 50 eur legyen egy új cím, mint 25 éve, inflációt meg miegymást figyelmen kívül hagyva), de jelen esetben ez számomra értelmezhető megoldás és ezért nem kövezném meg őket. A mindegy egyes frakció külön dlc-ben húzásuk már sokkal inkább bicskanyitogató.

/szerk: nem a valve sorol be korosztályba, hanem a helyi szerv, ezért vannak kiherélt német verziók, szóval ha a helyi akármi besorolja 18+nak akkor a valvének úgy kell árulnia és pont. Nem a valvén múlik ez.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.07.03. 18:48:37
Dzsini
Ehhez képest a most már Steamen is tömegesen elérhető erotikus játékoknál (főleg anime kalandjátékok) többször konkrétan a hivatalos Steames leírásban ott van a weboldal címe, ahonnan a cenzúramentesítő patchet / pakkot le lehet tölteni hozzá 😊 Persze az nem DLC-ként jelenik meg, de így sincs korhatárkarika a játékon.

Egy fél éve tán, hogy beszélgettünk róla, hogy egy-két fecske van ilyen Steamen, most már rengeteget látni belőlük, érdekes, hogy a Valve mekkorát engedett ilyen irányban.

Voltan
2.5 Euró nem nagy összeg, persze, de azért ez nem egy skin, vagy lópáncél jellegű dlc, hanem mégiscsak lényeges eleme a Warhammer világának. mit szólnál, ha a Mortal Kombatban is csak DLC-k lennének a kivégzések, meg a vér?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Botond
Ha ingyenes dlc lenne, akkor elég könnyű lenne belekötni és mégiscsak 18+os karikát adni neki, hiszen a játék árából minden extra költség nélkül ott a 18+ tartalom. Vhol szerintem ez az egyetlen kivétel, amikor sajnos jogos ez az eljárás.
Merő szívjóságból gyártanak játékot manapság....Egyébként mert ez csak egy kozmetikai cucc...A gyakorlatban a játékmenetet nemigen befolyásolja.

2,5 euró ez nem egy őrült összeg....De aki sokallja nem kell megvenni. Kb mint egy skin csgo-ban...A játék élvezetéhez nem szükséges, de azért ad hozzá valamit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
És kötelező pénzt is kérniük érte?

Voltan
Köszi, megvettem azt is.

Voltan
Tudom, hogy ez a hivatalos magyarázat.

Tudod miért nem volt benne a Warhammer alapjátékban a Blood and Gore? Mert akkor már pegi 18-ba csúszott volna....így meg pegi 16-osként tudták piacra dobni...Nem hülye a CA.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Endless spacehez remélem szereztél disharmony dlc-t is, mert anélkül botrányosan gyenge, már-már értelmezhetetlen, azzal viszont egész kellemes.
Voltan
Köszönöm a különféle tippeket, az itteni és más tanácsok nyomán nálam a Steam sale mérlege:

-The Vanishing of Ethan Carter
-Punch Club
-Endless Space
-Hero Defense - Haunted Island
-Aquaria
-The Stanley Parable
-Feist
-Lili - Child of Geos
-Bloodgate

illetve a
-Total War Warhammer - Bloood for the Blood God dlc - hozzáadja a vért, meg a brutalitást a játékhoz (Egy Warhammer játékhoz. DLC a blood and gore). Ezúton üzenem a kiadónak, hogy a ká anyjukat, és remélem, hogy ezt a 2.5 Eur-t gyógyszerre költik.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.07.03. 17:34:02

Rapid81
200+ játék van a kívánságlistámon, szóval ez - fogalmazzunk úgy - nem teljesen igaz. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Spectraball is van Steamen.
Mocsok szívatós egy játék... 😊
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.07.03. 15:25:44

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Nem a leárazás szar, csak már megvettél mindent, ami érdekelt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darkSectorxxx
Nem tudnátok betenni inkább valami más hátteret, vagy témát az éjszakaira?
Ez a feketés színnel egyszerűen nem tudok mit kezdeni, iszonyat zavaró, és nem látok semmit, főleg ha görgetek is...sem a kisebb betüket....<#sir>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Köszi a listát, a Switchball egy nagyon jó játék volt még, el is felejtkeztem róla.
Remélem azért valamikor viszontlátjuk még a műfajt hasonlóan jó minőségben. 😊
kártyapénz téma
A helyzet az, hogy én annak idején néhány haverral versenyeztem steam szintben. Egészséges versengés volt, mert nem toltuk meg pénzből a dolgot csak cserélgettünk lapokat és úgy szinteztünk. Így eljutottunk ~lvl 30-35 környékére, tök jó móka volt.
Aztán naná, hogy két srác a csapatból vérszemet kapott és elkezdtek pénzt tolni a szintezésbe, már 150-200 környékén járnak, ezzel jól kinyírták a versenyt, illetve ők ketten versenyeztek tovább, hogy ki tud lelkiismeretfurdallás nélkül több fizetést eltolni rá.
Aztán megszokásból még cserélgettem ezt-azt, eljutottam 40-ig.
Ezt a topikot nem olyan régóta követem, viszont annyit emlegettétek a kártyapénzt, hogy ez ébresztett rá arra, hogy ugyan mégis mi értelme szintet húzni belőle, ha sokkal értelmesebb dologra is lehet fordítani.
Gondoltam hát egy nagyot és fogtam a végtelen mennyiségű cuccomat a steam accountomról, kerestem egy addont, amivel több dolgot is piacra lehet dobni egyszerre és elkezdtem kiárulni a készletet.
Nem gondoltam túl a dolgot, nem figyeltem az árakat, úgy voltam vele, hogy nem akarok sok időt rászánni. Mindent feldobtam az aktuális legalacsonyabb árával megegyező áron és vártam a csodát.
Mit ne mondjak, engem lepett meg a legjobban, mennyi pénz parkolt teljesen feleslegesen a steam accountomon kártyák, hátterek és egyéb marhaságok formájában.
A mostani sale-en 50 európát költöttem és mellécsaptam még egy INSIDE preordert is és erre az egészre futotta a kártyapénzből és még mindig van annyi nafta, hogy jó eséllyel a karácsonyi sale-en nem kell majd bankkártyát használnom. Ráadásul a most megvett játékok kártyái még ki sincsenek gyűjtve.

Egy szó, mint 100 köszi, hogy ilyen sokat emlegetitek a kártyapénzt, ennek hála most ~150 eurónyi olyan pénzhez jutottam, amit teljes lelkiismeret-furdallás nélkül költök játékokra.

Egy kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban, tuti nem éri meg paklikat gyártani és és abból eső cuccokat árulni? Nincs semmiféle statisztikám, de volt olyan hátterem, amit 4 euroért adtam el, az önmagában kiteszi ~50-100 kártya árát. De őszintén szólva megítélni se tudom, mennyire ritka droppok az ilyenek. A logika persze azt diktálja, hogy az belőle jövő XP értékvesztést generál. Ezzel esetleg van valakinek tapasztalata?
IMYke2.0.0.0
"(és a Karachi-szigeten is végeztem már 31 dungeonnal)"

Helyett: 36 koponyával...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Annyira "le se szarja", hogy nézd csak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
újakról nem nagyon tudok, hasonlóan régi a Switchball, Spectraball, Puzzle Ball (ez utóbbi van Steamen) - a legújabb még az InFlux, de az már eléggé más.

Most rákeresve van még: Groovy, Rolling Sun
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.03. 13:08:55

Nekem a Ballance nevű régi mesterművet juttatja eszembe, annak lehet távoli rokona. Ennek a labda gurulgat a pályán műfajnak az volt talán az első komolyabb darabja és úgy gondolom azóta se sikerült felülmúlnia semminek. Ha valaki esetleg mégis tud valamiről, akkor ne tartsa magában, mert a Ballance óriási kedves volt, mindig hatalmas lelkesedéssel ugrom neki a klónjainak, hogy hátha hozz azt a hangulatot, aztán mindig csalódnom kell.
wesker24
Mégis mit vártál vazee Grebber még ezt is ingyen akarja, még arra is spúr hogy kifizessen érte 89 centet mert még azt is sokkalja érte, kártya pénzből simán kijönne, mint már mondtam az ilyen felfogású embernek nem játék való hanem egy orvos vagy egy pszichiáter de még az is kevés lenne ide már egyszerűen kezelhetetlen is kész ez van nincs mit tenni.
Tudod hogy mennyiért megy a játék steamen? 89 centért...Hova akarod még ennél olcsóbban? Bundleba is nehezen fog ez kevesebbre kijönni. Legfeljebb kapsz mellé még 4 semmire nem jó "játékot".