Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha meg nem akkor is ott a lehetőség, lehet, hogy drága, de sokkal jobb, mintha nem lenne semmi, ahogy eddig volt.
Amig erőltetik a Windows store-t ez nem sok pécésnek jó hír.
Leárazás a Windows (FoS)tore-ban
Quantum Break
14 990,00 HUF (eredeti ár: 19 690,00 HUF)
Gears of War: Ultimate Edition
6 560,00 HUF (eredeti ár: 9 840,00 HUF)
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
A trend a multiplatformitás, a Microsoft is hoz mindenet PC-re (más konzolra nyilván nem), nagyot fordult azóta a világ. A Sony felkarolta játékok is nyitottabbak a PC felé (Hellblade, Death Stranding, felújított LucasArts-kalandok). A Nintendo is bebukott a "software sells hardware" jelszavával. Tehát szerinten nem tök mindegy. Szerinted lehet az.
Az exkluzívok szerintem is fontosak, sok pénzt hoznak, de ugyanakkor drágák is, és némelyik csak veszteséget termel (a kifejezetten önmagasztalásra építő közleményekkel azért óvatosan kell bánni). Kíváncsi leszek a következő exkluzívhullám eredményeire. Például végképp nevetségessé teszi-e magát a Poliphony, mire jut az új God of War, sikerül-e egérutat nyernie a Guerilla Gamesnek, mi lesz Nintendo-fronton stb. A legjobban nyilván annak örülnék, ha jó és ezért sikeres játékok születnének, de azt sem bánom, ha minél többekhez juthatnak el.
Halo 3 sikerét nem fogja már Halo legyűrni, azóta sem sikerült megközelíteni, pedig volt egy közkedvenc Reach és Halo 4 ami szintén sok sok millióban ment el ( Halo 3 10 misi felett ) Az megismételhetetlen kb. Trilógia lezáró darabja az HD konzolgenre.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.07.05. 14:50:09
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kazuo "Kaz" Hirai, a Sony vezérigazgatója egy befektetőkkel való találkozón világosan elmondta, hogy a vállalat jövője alapvetően a PlayStation- és a játékrészleg eredményességétől függ. A társaság az átszervezések után jobb helyzetben van és ez elsősorban a játékokból befolyt bevételeknek köszönhető. A menedzser ugyanakkor egyértelművé tette, hogy a közeljövőben sem lazíthatnak, hanem ugyanolyan keményen kell tovább dolgozniuk.
A PlayStation- és a játékrészleg eddig is a Sony egyik legbiztosabb támasza volt. Az aktuális konzol a kezdetektől fantasztikus eladási számokat produkál és a számos exkluzív játék további nagyon komoly bevételről gondoskodott. A programok miatt pedig a PlayStation népszerűsége is töretlen."
Szerencsére mink' itten' közben megtanultuk jóakul, hogy az excluk a kutyát nem érdeklik, nem számmottevőek, nem adják el a konzolt ésatöbbi. <#rolleyes>#rolleyes>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.07.05. 10:36:14
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2016.07.05. 08:22:51
Tényleg nincs itt semmi látnivaló 😉
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem csomag, csak leárazott játékok. Bár itt úgyse érdekel senkit, mert NEM STEAMES!!! DRM-free. Ahogy a neve is mondja.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
BTW, nálam is a pihenőkép jön be.
Így van, mindenkit a saját környezete aggaszt leginkább, ez teljesen természetes. Persze lehet menni Afrikába is, elég drága úgyis a repülőjegy és nyelvtanulásra is kiválóan alkalmas (nyilván ez utóbbi súlyosan sarkított és nem hiányzik belőle az irónia sem, de sajnos van alapja).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
És ez utóbbi reagáltam, hogy ez nekem nem érv, mert nem itthoniakon segít. Tehát magyarul: megveszem máshol ami kell $5-ért, a maradék $10 meg megy Csaba Testvér árváinak. Ennyi.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"All Microsoft titles moving forward will be playable on PC, including the inevitable Halo 6, with full cross-play capabilities (on a related note, Microsoft said competitive multiplayer would remain exclusive to each platform at the discretion of developers, so don't worry about keyboard vs controller in shooters)."
[merlinw.org]
Bár hozzáteszem, hogy sokszor úgy éreztem, hogy "-Ejj, de nagyot kaszáltam, szintet léptem, jó cuccokat tudtam eladni, full sikeres vagyok... Őőő, de miért is nincs pénz megint a számlámon? <#idiota>#idiota>" Kicsiben nehéz, nagyban meg rizikós. (ill. ott már érdemesebb a tárgy/skin/etc-et tolni)
@ Atisz , ebben teljesen egyetértek veled, szép és jó, de inkább a honfitársaimat támogatom/segítem. (amerikait? soha)
Plusz azért bennem mindig ott van, hogy "biztos el is jut oda, vagy csak valami gazdag zsi.., zsírdisznó vagyonát gyarapítom?".
//A pénz mindig mocskos volt és az is maradt...//
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.07.04. 11:58:26
Ez tehát nem mentség.