Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Harcrendszer hasonlo, de rosszabb mint a witchere. 😞

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
"Sokáig" tartott 😊(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Azt írtad, hogy a "Bound By Flame" nem tetszett - a "The Technomancer" harcai meg annál is nehezebbek...
Szerintem, a fejedet fogod majd..

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tulajdonképpen csak ennyit tehetünk. Reméljük a legjobbakat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A Rockstar más liga, milliókat adhatna el a remasterből currentgen konzolon, ha azt nem erőlteti, akkor a PC-s verziót sem fogja. Szóval érdemes drukkolni, hogy meggondolják magukat, és remastereljék, amihez a Red Dead Redemption 2 tényleg jó apropó lenne.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.07.06. 11:23:04
Reméljük, hogy ők is úgy fogják gondolni. Csak nézzük meg milyen jót tett a Dragon's Dogmának (technikai szempontból) a pc-s megjelenés. Most gyorsan utánanéztem és úgy látszik pénzügyileg is rendkívüli módon megérte a Capcomnak megcsinálni a portot. Ráadásul nyilatkozták is hogy nagyon elégedettek a pc-s eladásokkal. A 3. legjobban fogyó címűk pc-n, ami azért nem rossz.

Steamspy alapján 369 000 steames felhasználó vásárolta meg a játékot, ami azért nem rossz szám egy 4 éves (konzolon valószínűleg már rommájátszott) játéktól....

Rockstarnak ráadásul a GTA 5 is bejött pc-n is szóval teljes lelki nyugalommal adhatnák ki pc-re az RDR-t is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
Red Dead Redemption-nért (aminek az XBone változata a jelen állás szerint jön PC-re is) kicsengetném a 15k-t

😮😮😮😮 Nem mondod?! Basszus, az kell. Imádtam 360-on is. Ezért az egy címért is váltanék Win 10-re.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Totti5
Nyilván, de az a R*on múlik csak és kizárólag.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem a Microsoft a játék kiadója/tulajdonosa, nem miattuk nem volt eddig PC-n. A Rockstar még a currentgen porttól (azaz remastertől) is elzárkózott eddig, amíg az nem lesz, addig csak külön PC-re sem fogják megcsinálni. (Mármint ebbena generációban, 20 év múlva kiadhatnak egy emulátoros verziót vagy feljavított okosságot, hiszen már a Sonic the Hedgehoghoz sem kell Mega Drive, de ugye nem erről beszélünk.)

Szóval az alább taglalt megoldás jelenleg a legjobb esély, ami most még a homályos jövőbe vész.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.07.06. 10:32:54
Egyelőre valóban messzinek látszik, de Phil Specer már bezsélt arról, hogy szeretnék elhozni a visszafelekompatibilitással elérhető korábbi generációs játékokat is PC-re.

something I want to do, but it is a matter of priority. I would love to have the ability to play Xbox 360 on PC at some point too, so we have different things we have to think about when we plan these things. But it would be great to have support for original Xbox games. So yes, I want it, but we have many other things we want to do as well.”

Forrás
Mellesleg szerintem a Microsoft üzletpolitikájába (ami jön Xbone-ra az jön pc-re is) éppen pont beleférhetne akár a Red Dead Redemption kiadása is pc-re...Why not alapon...Azért ahhoz, hogy az X360-as verzió menjen Xbone-on azon azért némileg dolgozni is kell nem?

Ennyi erővel egy kis plusz munkával simán le lehetne gyártani egy portot is. Szerintem még ennyi idő után is lenne rá kereslet (megjelenne pc-re azzal a lendülettel váltanék win10-re...Egyelőre még ráérek vele szeptemberig amikor elkezdenek jövögetni az új MS játékok).

De ha készítenek második részt akkor már jöhetne.

Ezért mondtam, hogy Mars Wars Logs...Ott ugyanez volt, vagy a Bound By Flameben...Nem mindenkinek jön be ez a stílus (egyébként akár mondhattam volna a Gothicokat...ott is ugyanez a fapados harcrendszer van mégis van akinek ez is tetszik). Szóval megvan ennek is a célközönsége. Nekem pl. semmi bajom nincs vele, de a helyén kell kezelni. Ez se nem Darksouls, se nem Witcher...Ez egy lassúcska furcsa kis harcrendszerű játék, de valakinek lehet pont ezért tetszik (mellesleg a hátamon feláll a szőr az instant fosozástól, amikor valakinek egy játék nem tetszik...Mire jó ez? Nem jön be kész....Nem kell itt nekiállni szidni).

Annyival megtoldanám a DaS véleményt, hogy attól sem lesz valami Darksouls szerű, hogy nehéz. A Souls sorozat igazából semmihez sem hasonlítható egyedi alkotás szerintem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.07.06. 10:15:26

Totti5
Még mindig nem csak az órák számít, hanem az hogy mennyi kontentig enged játszani, aztán ha valaki akarja 25ször nekikezdhet 10 órán keresztül pl az Unravelnek.

wesker24
Egyszerűen tudni kell vele játszani ennyi aki nem tanulja meg az nem is játsszon vele ennyi, azért mert nehézkes azért még a harc rendszer nincs elszúrva ennek a játéknak ahogy ratgab is mondta ilyen a stilusa ez a sajátja, ha egyszer megtanulja akkor onnantól kezdve gyerek játék az egész.
Totti5
Nem jön PCre. Xbox One-on azért lesz elérhető mert van visszafele kompatibilitás.

wesker24
A Dark Souis-t a harcrendszerre értettem hogy olyan benne a harc mint a Dark Soulsá ennyi semmi több.
jarlaxxe
Nem játszhatatlan csak egyszerüen nehézkes és elcseszett a harcrendszer.
A DaS analogia meg viccnek is rossz, attól mert egy játékban van dodge meg parry attól még nem lesz DaS

wesker24
A játék csak akkor jelzi az ellenséget ha már elég közel vagy hozzá, ha ott van a közeledben akkor átvált vörös csikra és akkor kezd támadni söt ha a reputáció olyan rossz köztetek amint meglát már egyből letámad téged, szóval az hogy nem látszik eléggé vizuálisan az ellenség amikor támadni akar nettó baromság, engem már messziről kiszúrnak a Vory tagjai, mert eléggé pocsék a reputáció szintem náluk, meg aztán LOCk ON azt mehet a harc ennyi. 😄
Semmi köze a Darksoulshoz. Meg kell tanulni vele játszani ennyi az egész.

Mars War Logs 2 kb...Ott is ilyen nehézkes volt a harcrendszer, de ez ennek a stílusnak a sajátja.

Ha játszhatatlan volna, akkor nem lennének egyáltalán pozitív értékelések, egyszerűen csak nem a te stílusod.

wesker24
Mert béna vagy a harc rendszerhez ennyi, érdekes én x360 kontrollerrel nyomom és semmi baj nincs a harccal, amikor meglátod az enemy-t Lock ON azt Dodge/Parry azt ütöd ahol éred ennyi, én meele warrior-al vagyok szóval nálam ilyen gond nem volt.
wesker24
Ez a baj sok emberrel hogy aki már egy Witcher 3-at lenyomott előtte az már tök mindegy milyen játékkal játszik mert igyis ugyis szar lesz neki legyen akármilyen jó a story vagy a játék, a Witcher 3 túl magasra tette a mércét ennyi. Ami a Dark Souls 3-at illeti azt meg hagyjuk abban sincs valami hú de valami izgalmas story, meg aztán a Dark Souls 3-at nem a story miatt játsszák hanem azért mert az emberek élvezik ha szenvedhetnek kell nekik a kihivás.

wesker24
Még szerencse hogy ez csak a te véleményed, oké neked nem jön be ennyi, az hogy meg a játék egy rakás fos, azzal vitatkoznék.

Technomancer Összes értékelés 522 (Többnyire Pozitiv )

Én azt mondtam hogy a harc rendszer olyan mint a Dark Souls ennyi.
TB videója alapján az jött le, h nem jelzi a játék eléggé vizuálisan, amikor megtámadsz egy ellenséget (nem staggerelődik szépen "magyarul"😉, valamint azt se, amikor támadni akarnak. Emiatt sok ütést beszopsz, mert nem tudsz időben kitérni előlük.
Fpocok
*ütsz

Fpocok
Videon nem jott at, milyen. Utes animaciok olyan lassuak, hogy utaz, kozben o is es nem tudsz csinalni semmit. Nyomod spacet, megegyszer, masodikra elgurul, aztan gurul megegyet mert ketazwr nyomtam. Jatszhatatlan.

dartonite
Ezert erdemes review-kat nezni mielott az ember eldonti mire kolt 40 dollart.
A jatek amugy szerintem nem rossz, de a W3-at vagy DS3-at meg sem kozeliti.Egy majdani learazason erdemes lesz behuzni, addig ugyis patchelgetik parszor.

Fpocok
Semmi koze dark soulshoz.

Ez egy nagy rakás fos.

wesker24
Mondjuk ki őszintén túl béna és gyenge vagy te az ilyen játékokhoz, nem neked való, már a Trailerekböl le lehetett szűrni hogy milyen lesz a harcrendszer, meg le is lett irva hogy a harc rendszer egy az egyben Dark Souls ennyi.

Meg aztán nem is értem hogy mit vártál vazee, oké a harc rendszer elsőre szokatlan mert olyan mint a Dark Souls hogy egyetlen HIt-böl instant meghalsz, ez nem az a játék ahol csak úgy simán öldökölhetsz kedvedre, ez is olyan mint a Dark Souls, ésszel kell vele játszani, tudni kell Dodge-olni meg Parryzni ha ezt megtanulod onnantól kezdve a combat system gyerek játék, viszont ha túl béna gyenge vagy hozzá nincs hozzá türelmed akkor ez tényleg nem a te játékod,

Én már lvl 31 vagyok Meele Warrior és igazi tömeg pusztitó vagyok, az emberek már meg se kottyanak nekem ugy leverem öket mint a szart, 😄 csak nagyobb monsterek okoznak gondot néha.
Sok időt nem adtál neki...Ám nem értem a harcrendszer milyenségét hogy nem tudtad a videókból leszűrni.

grebber
Originen a következő játékokat lehet kipróbálni n órán keresztül totál ingyen:
- Need for Speed™ 10 óra.
- STAR WARS™ Battlefront™ 4 óra.
- Unravel™ 10 óra.
- The Sims™ 4 48 óra.
- Battlefield 4™ 168 óra.
- Titanfall™ 48 óra.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Én "rövid" értékelésem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az kb The Witcher 3 szar harcrendszer... bár ez annál is szarabb. Gondoltam arra, hogy instanton veszem meg, de szerencsére nem így történt, mert akkor nem tudnám refundolni.

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.07.06. 06:09:36

wesker24
Hidd el a Technomancer-t most nagyon jól eltalálták, végre egy játék ami le tud kötni és alig várom hogy folytathassam hogy hogyan folytatódik tovább a story 😄. Szóval nagyon jó kis játék lett.
wesker24
Nagyon jó döntés volt, és igen a játék nem könnyű sőt kifejezetten nehéz,a Technomancer inkább a Mass Effect és a Dark Souls keveréke.

Story: Eddig csillagos ötös igen a story nagyon lassan indul be, csak túl kell jutnod a Tutorial Mission-on és onnantól igencsak be indul a story

Grafika: Élkepesztően jó grafikája van full maxon megy stabilan.

Irányítás: ÉN x360 kontrollerel játszom nekem így pont kézre áll minden szóval neme így tökéletes

Kameranézet: Na igen ez az ami zavar egy picit mert harc közben van hogy semmit se látsz a kamera nézet miatt, van hogy a kamera túlságosan közel megy, vagy olyan irányba megy hogy nem látod az ellent.

Combat System: Na igen a harc rendszer pont olyan mint a Dark Souls, meg kell tanulnod időben Dodge-olni meg Parry-zni, mert ebben a játékban nem lehet rambozni, mert másodpercek alatt meghalsz, itt ésszel kell játszani, vagy Dodge/Parry és utána harcol és igy tovább.

Craft System: Nagyon sok Loot van benne amit felszedhetsz a szörnyekből és az emberektől, és tudsz craftolni nagyon jó cuccokat.

Karma System: Itt is lehetsz jó fiú vagy totális seggfej ha jót cselekedsz akkor pozitiv karmat kapsz és mindenhol kedvelni fognak barátságosak lesznek veled, de ha rosszat cselekedsz akkor mindenhol megvetnek majd és rossz szemmel néznek rád.

Faction System: Itt is vannak Faction-ok akikhez lehet majd csatlakozni és lehet nekik questet csinálni és kapsz Reputation pontokat.
Team System: Mind össze 2 csapat tagod vihetsz magaddal és ha eléggé magas a relationship köztük tudod használni a képességüket, és a csapat társaidra bármilyen geart rá tudsz adni.

Major Choices System: a Játék időközönként döntés elé állít hogy hogyan döntesz és ahogy döntöttél arrafelé megy a story, pl ha valakinek segítettél a múltban megkímélted az életét, késöbb még jól jöhet a segitsége.

Skill/Talent/Attrib System: Lehetsz Meele Warrior Rogue harcos (Dagger+pisztoly) Guardian (Meele Weapon + Shield) amikor szintet lépsz akkor változó hogy pont melyikre kapsz pontot, Attribnál a szokásos van (Strenght, Agility, Power, Constitution) Talentnél meg választhatsz melyik irányba viszed a játékot, hogy mi akarsz lenni.

Quest System: Vannak Main Story questek, Faction Questek, és Side Questek, a Side Questeket adhatják random NPC-k is amikor barangolsz erre arra.

Experience system: Itt is vannak napszakok ahogy telik az idö a karaktered egyre jobban fárad ha elfáradt nem kapsz EXP bonust de viszont ha kipihened magad akkor jelentös EXP bonust kapsz. Szóval küldetés közben nem árt néha pihenni is. 😄

Eddig nem találkoztam semmi buggal vagy glitch-el ami egy picit zavar az a kamera nézet harc közben, más eddig nem merült fel, ha egyszer ráérzel a játékra nem tudod ott hagyni mert annyira jó storyja van , meg akkora hatalmas map van benne hogy csak na, szóval a játék kibaszott hosszú mert elég sok mindent lehet benn csinálni.
Spiders a középszar RPG-k királya. Mondjuk a Mars War Logs-szal egész jó elvoltam. Éppen vmi nagy uborkaszezonban jelent meg.
darkSectorxxx
Igen, ez nem lep meg hiszen ezt úgy említették eddig hogy sci-fi dark souls...szóval ez nekem nem gond, csak inkább az érdekel majd, hogy szerinted irányítás, meg gameplay milyen, nem-e darabos, vagy bugos, vagy valami negatív megjegyzés...

Vagy úgy értve nehéz hogy irányításra? Mert nem mindegy. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.05. 23:26:42

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Sokan paanszkodnak, hogy NAGYON NEHÉZ A HARC.

darkSectorxxx
Na erre kíváncsi leszek én is.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Fpocok
Fuck it. Megvettem Technomancert. Holnap lecsekkolom.

darkSectorxxx
Tegyük hozzá, hogy ezek a játékok alapon nem érik el a 10k-t mai áron, vagyis 15k-t semmiképpen nem kell majd kifizetned. 😊

Amúg jó lenne, de a BC lista tudtommal még nem igazán van bejelentve pc-re.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.05. 22:54:35

MerlinW
Azért egy Last of Us vagy Red Dead Redemption-nért (aminek az XBone változata a jelen állás szerint jön PC-re is) kicsengetném a 15k-t.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
<#eljen>

Akkor elírtam....Win10-re megyek át...Win7-ről...

grebber
Nekem semmi ,te írtad átmész win 7-re.

win7-et.

És azzal mi a probléma?

grebber
Attól ,hogy jön pár db steam-re ez soha nem fog változni ami mindegyikhez kötelezően kell majd:

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.05. 21:29:02

Shep
Miért, most mit használsz? Win 95-öt? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!