Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem, a fejedet fogod majd..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.07.06. 11:23:04
Steamspy alapján 369 000 steames felhasználó vásárolta meg a játékot, ami azért nem rossz szám egy 4 éves (konzolon valószínűleg már rommájátszott) játéktól....
Rockstarnak ráadásul a GTA 5 is bejött pc-n is szóval teljes lelki nyugalommal adhatnák ki pc-re az RDR-t is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
😮😮😮😮 Nem mondod?! Basszus, az kell. Imádtam 360-on is. Ezért az egy címért is váltanék Win 10-re.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szóval az alább taglalt megoldás jelenleg a legjobb esély, ami most még a homályos jövőbe vész.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.07.06. 10:32:54
“
Forrás
Ennyi erővel egy kis plusz munkával simán le lehetne gyártani egy portot is. Szerintem még ennyi idő után is lenne rá kereslet (megjelenne pc-re azzal a lendülettel váltanék win10-re...Egyelőre még ráérek vele szeptemberig amikor elkezdenek jövögetni az új MS játékok).
Annyival megtoldanám a DaS véleményt, hogy attól sem lesz valami Darksouls szerű, hogy nehéz. A Souls sorozat igazából semmihez sem hasonlítható egyedi alkotás szerintem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.07.06. 10:15:26
A DaS analogia meg viccnek is rossz, attól mert egy játékban van dodge meg parry attól még nem lesz DaS
Ha játszhatatlan volna, akkor nem lennének egyáltalán pozitív értékelések, egyszerűen csak nem a te stílusod.
Technomancer Összes értékelés 522 (Többnyire Pozitiv )
Én azt mondtam hogy a harc rendszer olyan mint a Dark Souls ennyi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A jatek amugy szerintem nem rossz, de a W3-at vagy DS3-at meg sem kozeliti.Egy majdani learazason erdemes lesz behuzni, addig ugyis patchelgetik parszor.
Meg aztán nem is értem hogy mit vártál vazee, oké a harc rendszer elsőre szokatlan mert olyan mint a Dark Souls hogy egyetlen HIt-böl instant meghalsz, ez nem az a játék ahol csak úgy simán öldökölhetsz kedvedre, ez is olyan mint a Dark Souls, ésszel kell vele játszani, tudni kell Dodge-olni meg Parryzni ha ezt megtanulod onnantól kezdve a combat system gyerek játék, viszont ha túl béna gyenge vagy hozzá nincs hozzá türelmed akkor ez tényleg nem a te játékod,
Én már lvl 31 vagyok Meele Warrior és igazi tömeg pusztitó vagyok, az emberek már meg se kottyanak nekem ugy leverem öket mint a szart, 😄 csak nagyobb monsterek okoznak gondot néha.
- Need for Speed™ 10 óra.
- STAR WARS™ Battlefront™ 4 óra.
- Unravel™ 10 óra.
- The Sims™ 4 48 óra.
- Battlefield 4™ 168 óra.
- Titanfall™ 48 óra.
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az kb The Witcher 3 szar harcrendszer... bár ez annál is szarabb. Gondoltam arra, hogy instanton veszem meg, de szerencsére nem így történt, mert akkor nem tudnám refundolni.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.07.06. 06:09:36
Parasite Eve 2, best game EVER!
Story: Eddig csillagos ötös igen a story nagyon lassan indul be, csak túl kell jutnod a Tutorial Mission-on és onnantól igencsak be indul a story
Grafika: Élkepesztően jó grafikája van full maxon megy stabilan.
Irányítás: ÉN x360 kontrollerel játszom nekem így pont kézre áll minden szóval neme így tökéletes
Kameranézet: Na igen ez az ami zavar egy picit mert harc közben van hogy semmit se látsz a kamera nézet miatt, van hogy a kamera túlságosan közel megy, vagy olyan irányba megy hogy nem látod az ellent.
Combat System: Na igen a harc rendszer pont olyan mint a Dark Souls, meg kell tanulnod időben Dodge-olni meg Parry-zni, mert ebben a játékban nem lehet rambozni, mert másodpercek alatt meghalsz, itt ésszel kell játszani, vagy Dodge/Parry és utána harcol és igy tovább.
Craft System: Nagyon sok Loot van benne amit felszedhetsz a szörnyekből és az emberektől, és tudsz craftolni nagyon jó cuccokat.
Karma System: Itt is lehetsz jó fiú vagy totális seggfej ha jót cselekedsz akkor pozitiv karmat kapsz és mindenhol kedvelni fognak barátságosak lesznek veled, de ha rosszat cselekedsz akkor mindenhol megvetnek majd és rossz szemmel néznek rád.
Faction System: Itt is vannak Faction-ok akikhez lehet majd csatlakozni és lehet nekik questet csinálni és kapsz Reputation pontokat.
Team System: Mind össze 2 csapat tagod vihetsz magaddal és ha eléggé magas a relationship köztük tudod használni a képességüket, és a csapat társaidra bármilyen geart rá tudsz adni.
Major Choices System: a Játék időközönként döntés elé állít hogy hogyan döntesz és ahogy döntöttél arrafelé megy a story, pl ha valakinek segítettél a múltban megkímélted az életét, késöbb még jól jöhet a segitsége.
Skill/Talent/Attrib System: Lehetsz Meele Warrior Rogue harcos (Dagger+pisztoly) Guardian (Meele Weapon + Shield) amikor szintet lépsz akkor változó hogy pont melyikre kapsz pontot, Attribnál a szokásos van (Strenght, Agility, Power, Constitution) Talentnél meg választhatsz melyik irányba viszed a játékot, hogy mi akarsz lenni.
Quest System: Vannak Main Story questek, Faction Questek, és Side Questek, a Side Questeket adhatják random NPC-k is amikor barangolsz erre arra.
Experience system: Itt is vannak napszakok ahogy telik az idö a karaktered egyre jobban fárad ha elfáradt nem kapsz EXP bonust de viszont ha kipihened magad akkor jelentös EXP bonust kapsz. Szóval küldetés közben nem árt néha pihenni is. 😄
Eddig nem találkoztam semmi buggal vagy glitch-el ami egy picit zavar az a kamera nézet harc közben, más eddig nem merült fel, ha egyszer ráérzel a játékra nem tudod ott hagyni mert annyira jó storyja van , meg akkora hatalmas map van benne hogy csak na, szóval a játék kibaszott hosszú mert elég sok mindent lehet benn csinálni.
Vagy úgy értve nehéz hogy irányításra? Mert nem mindegy. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.05. 23:26:42
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Amúg jó lenne, de a BC lista tudtommal még nem igazán van bejelentve pc-re.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.05. 22:54:35
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.07.05. 21:29:02
Next PC upgrade: 2022