Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Kapnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

darkSectorxxx
32k confirmed? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
A 0 Ft-nál van olcsóbb is?
A konzolokon ugyanis van ilyesmi is - és bizony nem abandoned játékokra...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

oké,de akkor egységesítés után a konzolosok is kapjanak akkora akciózásokat,mint mi pc-sek 😊
TBTPumpa
Sőt, ezek még olcsók. Külföldi oldalakon 60 euró körül mennek ezek (ami alsó hangon 18 000 Ft). 1-2 éven belül 20 000 Ft lesz egy PC-s játék 0day. Vagy csak egységesíteni akarják az árakat (konzol verzió ára = PC-s verzió ára)? <#buck>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.30. 19:05:59

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx
MasterFail? 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Elnézve a bolt árait, nem tudom, hogy mennyire hangosan röhöghetek...
...nehogy azt higgyék az esetleg épület előtt elhaladók, hogy bekattantam...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
EA-nál elgurultak a gyógyszerek!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
17 000 Ft egy fapados kiadású PC-s játékért? Miafasz?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Nem értelek.

Egész eddig a fél világ azon sírt, hogy arctalan bankkártya tolvajok bűnbarlangja a G2A. Szigorítottak, vállalnod kell, hogy ki vagy és teljes felelősséget kell vállalnod azért is amit eladsz. Ha neked ez problémát okoz, ne adj el ott semmit, csereberélj SG-en.
Végül is ha belegondolsz, ez így is egy rettentő kegyes megoldás számodra, elvégre mit is adsz el ott tulajdonképpen? Olyan maradékaidat, melyekre már nincs szükséget. Ez eddig oké is lenne, de ezek zömmel bundli maradékok, így a legalitás talaján lépdelve ezt nem is adhatnád el. Ha még szigorúbban nézzük, akkor neked ebből a bankszámládra akár pénz is befolyhat, az meg már erősen nem az a kategória, amikor elcserélsz egy maradék DLC-t valakivel egy másik DLC-re, ami szintén maradék... az már kőkemény kereskedelem. Főleg akkor az, ha -és most nem rólad van szó- kereskedelmi mennyiséget veszel 1-1 bundliból szándékosan azzal a céllal, hogy azt később eladd.

Keresni az eladásaidon pedig mindenhol keresni akar majd a közvetítő, legyen az az ebay, vagy más kulcsos oldal. A kérdésedre válaszolva talán a Kinguin és a HRK is foglalkozik ilyesmivel nem? Nem tudom, de így első blikkre ezek ugrottak be, biztos van még.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.07.30. 18:25:07

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jó nagy fos lett a g2a, folyamatosan szívatnak, minden nap feltesznek egy kérdést, a személyimet kb háromszor kellett beküldenem nekik, hány éves vagyok, hol lakom, van-e más accom, most meg a személyimet tegyem az arcom mellé, és úgy csináljak egy képet... <#gun>
Csoda lenne ha a pénzemet kiadnák...

Tudtok olyan oldalt ahol lehet eladni kulcsokat, és nem megy a szivatás?
Dzsini
Pár hónapot rezzenés nélkül bele lehet tolni, ha elkap a közösség és a játék végtelensége, akkor többet is 😊

(most volt ünneplés, sikerült a galaxis csillagainak 0.001 százalékát "felfedezni" - tehát már járt bennük játékos (jómagam kb. 5000 rendszerrel járulok hozzá ehhez a 4 millióhoz)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

3Error
Elgondolkodtató. (az Elite-et amúgy is szeretném) Mondjuk engem a VR nem érdekel, örülök, ha van időm és nem fáradt szemem játszani "simában". <#miaz>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Dzsini
A VR hétvége keretében az Elite😄angerous és a Horizons (Season pass) is 33% kedvezménnyel kapható mind a Steamen, mind a Frontier boltjában (ez utóbbi is ad Steames kulcsot, és úgyis kell Frontieres acc a játékhoz - viszont ott vásárolva a teljes összeg nekik jár).

Külön külön 16,74€ darabja, együtt a CMDR Deluxe kiadás 33,49€, tehát plusz 1 centért jár egy csomó hajófestés (ezek amúgy pár euros mikrotranzakciós cuccok, csupán kozmetika)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.29. 15:45:05

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Jaja über brutál mega teknó hiper szupcsi grafó izé. Lűjjetek le. Ami szar az szar.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.07.29. 11:26:33

Totti5
Nem ótóka VRek mellett az elsők közt azt akarom majd kipróbálni. Jó techdemója a technológiának.

Dzsini
Látvány, és egy (remélhetőleg érdekes, izgalmas) történet - tulajdonképpen inkább egy filmélmény mellé lehetne (kellene) tenni, azokkal összehasonlítani.
Az, hogy valamennyire interaktív... igazából mennyit tesz hozzá?

3Error
Ill. "Ezt vedd meg !"-nek is <#idiota>

Az ADR1FT (és társai) szerintem inkább tech-demók, mintsem "játékok", a hangsúly a látványon van. Szerintem.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

zorrobomber
grebber
Nem kell gáznak lennie , elég ha szimplán érdektelen. Nem sok "walking" szimulátor robbantott eddig kasszát..1-2$-ért jó lesz ez is elbohóckodunk az űrbe aztán lehet 2050-be majd VR-el is zúzom majd.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
De most gondolj bele... van egy cirka 5 órás játék, amiben sok mélység nincs, csak beszabehu küllem. Ez azért nem sok, főleg úgy nem, hogy VR-rel az igazi az élmény, mert amúgy meg csak egy lájtos "levitating" simulator.

Várjuk szeretettel egy Humbli részeként, és meg arra is mernék fogadni, hogy még idén benne is lesz egyikben!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Ennyire gáz lett az Adr1ft, hogy máris 50%-ért adják?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

benőmenő
Egy időben "Gold Edition"-nek is hívták ezeket.
Dzsini
Egy ideig GOTY kiadások abból készültek, ami valahol valóban nyert "év játéka" díjat. Mivel ezt most már gyakorlatilag bárki megteheti (indítok egy blogot, és megírom, hogy a Sajtoskifliszimulátor 2017 az év játéka), így a "GOTY" kifejezés igazából tartalmát vesztette, és összkiadás jellege lett. Mint a Complete, a Definitive, a Total, a ....

IMYke2.0.0.0
Nincs. Sosem lesz.

3Error
PARASZTOK ! <#idiota>

darkSectorxxx
Én hittem azt hogy van értelme a rendszernek, de tévedtem, feltételeztem a logikát, de nincs.

IMYke2.0.0.0
Ne bolondozz már...
Tök mindegy hogy nevezik <és nem is kötelesek úgy nevezni, ahogy mások a saját kiadványukat>.

darkSectorxxx
Ja hogy így, de ehhez lehet normál névvel is adni...így értelmét veszti a jelzés.

darkSectorxxx
Hát kavarják a szart.

grebber
A sima verziok ára akciókkor alacsony.
Most lehet újból arany áron adni..pénz pénz pénz ennyi az értelme.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Tök mindegy te/mi "hogy tudjuk" mit jelent egy-egy kifejezés, amit egy ilyen gyűjteményes kiadás mögé pök egy kiadó/fejlesztő/vagy urambocsá egy modder (lásd W3 """"EE"""""😉...
A lényeg úgyis mindig az lesz, hogy mi van benne...

darkSectorxxx
Ő banyek, ezt mifelént nem Def-nek hívták eddig, hanem GOTY...a Def nálam mást jelent, mint egy vizuális upgrade....lol
Hová jutottunk.

IMYke2.0.0.0
A kései vásárlók szemszögéből: sok.
Neked, aki már el is felejtette esetleg a játékot: zéró. De nem is te vagy a célközönsége.
S én sem, mert én a Sumér Szélen vettem meg az alapjátékot, és a számomra egyedül érdekes DLC-t: "Metal Gear Solid V: Phantom Pain - Costume and Tack Pack".

//A többi DLC nem érdekel, és a multira is esetleg csak ránézek majd.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.28. 17:36:36

darkSectorxxx
Ennek mi értelme?

zorrobomber
Rainbow Six Siege is free to play this weekend

Totti5
Tegnap vettem meg 4000ért Xboxra. Grundzéró GOLD játék volt, a DLCk meg nem érdekelnek.

IMYke2.0.0.0
"Feltűnt a Metal Gear Solid V Definitive Edition

A mai napon több online áruházban, így például a japán Amazonon, és a német NetGames oldalain is felűnt a Metal Gear Solid V Definitive Edition, ráadásul mindkét helyen október 30-as megjelenéssel.

A jelenlegi információk szerint ez a kiadás tartalmazza majd az alapjáték mellett az előzményként szolgáló Ground Zeroest, valamint az összes megjelent kiegészítést (igaz, ezek jelentős része kozmetikai jellegű volt csak)."

Atisz
Egyesült Királyságban igen, de ott kell lenned, mert csak belföldi szállítás van.

Az itthoni vásárlása nem ajánlott, mert brutális felárral adják, ráadásul aktiváláskor még adót is von le.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
<#love11>

30 euróért instant vétel lenne számomra bugmentesen a két rész együtt....Mivel az első részt rongyosra játszottam annó és imádtam, a második rész meg elérhetetlen volt mivel konzol exluzívként látott napvilágot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Közben megtalátam és vettem máshol... de régiókorlátos volt, szóval magamnak kellett ellőnöm.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kinguinen nem nézted?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Hátha akad még rajtam kívül valaki, aki csak kamillázik, hogy Fpocok és ratgab miről beszélnek:

Marvel: Ultimate Alliance - 39,99 euro
Marvel: Ultimate Alliance 2 - 39,99 euro

Fpocok
JA hogy ezek is régiókorlátosak? REMEK.

Egyrészt drága, másrészt hemzseg a bugoktól (jah és állítólag az első részben nincsenek benne a dlc-k). Ezzel sajnos mindenképp várni kell!

Fpocok
Látom.
Azt hiszem megvárom a salet.